23078
-
Cassell #2881 http://www.newtorrents.info/?q=Titan.Quest.Update.1.08-RELOADED
Csak egy icipici visszaolvasás lett volna de szerencséd van és pont itt figyeltem:D
-
#2880 Köszi, akkor majd figyelek. -
Cassell #2879 Narven: nagyon szívesen örülök ,hogy segíthettem.
Épp Thébába értem level 23as warfare vagyok meg rogue is lennék de azon még egy deka pontom sincs illetve volt csak sokkal hatékonyabb vagyok ,hogy a dual wieldet fejlesztettem maxra. Mostmár majd lassan csak osztogatok a rogue skilltáblára is de az már csak holnap lesz. -
#2878 athen, memphis biztosan, a ferdeszeműeknél nem tudom. lehet máshol is van. általában a portalok közelében álldigál -
#2877 Köszi! Mi számit nagy városnak? Még csak az első két városban voltam. -
#2876 nagy városokban kék gombócos faszit keresd, egyre drágábban, de nála lehet -
#2875 Lehet valahogy újra elosztani a skillpontokat? -
#2874 de -
#2873 gamecopyworld-ön nincs?
-
Medivh84 #2872 Hy. Tudna nekem vki segíteni, hogy 1.08 crack-et hol találok, mert lefagy a játék.
-
#2871 hmm, tavoli asztalrol erdekesen nez ki a banner, nezzetek csak, sztem faszabb sokkal:
-
#2870 udv, a dolog csak ugy fog mukodni, ha ugyanazzal a cdkulccsal telepited fel mind a 2 gepen a jatekot
ekkor latni fogja a program a karaktereket, maskepp nem -
Freedom83 #2869 Valaki nem tud egy olyan oldalt ahol be van scenelve a kézikönyve???pdf-ben vagy valami... -
savior #2868 magusoknak valo gyurut cserelnek alexander set valamelyik tagjara, kiveve pancel :)
31% fire res, 34% light res, 10% fire dam, 17% cold dam, 10% light dam, 105 energy, 17% energy reg, 95% cast speed
de van egyebkent battlemage set-bol is 2 targy, meg 42% cast speedes sisak, 30% cast speedes karvedo, ezek is legendary-k
amugy mas tapos cucc is erdekelne, ami jo warfare/spiritnek -
Vámpir #2867 Ami lemaradt: c:\Documents and Settings\user\Dokumentumok\My Games\Titan Quest\ könyvtárban lévő mentést átmásolom a másik gépre akkor a karaktert, nem hozza át, ujjat kell generálni, és a meglévőt is elvesztem.
Előre is köszönöm.
ui: már nagyon unom a gyerek nyavalygását.
-
Vámpir #2866 Sziasztok!
SOS!!!
hogyan lehet a mentést egy mésik gépre átmenteni?
A kisfiamnak kell a segítség. -
#2865 nem is kell meg ott, ez mar csak cuccszerzeshez van, nem pedig fejlodeshez
de ha mar vegigtoltad legendaryn is, hidd el, jo ez a kilepos-cucckeresos-belepos dolog :] -
Narven #2864 http://picbox.cjb.hu/kepestar/uploads/9623775467.jpg
Az én karakterem, még csak normálon nyomom, jelenleg Egyiptomban járok. A sebzéssel nem vagyok elégedett, szerintem 23as szinten kicsit többnek kellene lennie. Igyexem, hogy jobb legyen, bár Jonnyka lépj-ki-lépj-be játék stílusát - egyelőre - nem akarom elsajátítani. -
Narven #2863 Sheol: Nem is oly' rég (pár napja) én is pont emiatt "panaszkodtam". Mágus vagyok, de folyton harcosnak és íjásznak találok cuccokat. Aztán megnyugtattak: ha másra nem is, hát pénzmagnak jók lesznek a cuccok, mert ritkán ugyan, és főleg méreg drágáért, de lehet jó cuccokat venni a kereskedőnél :-) Szóval gyűjtsd a zsét :-)
Amúgy elsőnek én is az earth-öt vettem fel, hozzá pedig a spirit-et. Viszont utóbbival nem vagyok megelégedve, kevés dolgot használok belőle (Deathchill Aura klassz és a hozzá tartozó passzív skill is), de inkább csak az eart skiljeit használom. Szóval csak ügyesen! :-) Nézz kicsit lejjebb, valahol berakták a Titan Calc url-jét, ott meg tudod nézni milyen skillekre mennyit érdemes adni és hogyan fejlődik majd a karaktered.
Jeager: Akinek nem inge, annak inga. ;-) Szóval nem veszem magamra :-) -
#2862 ne ess ketsegbe, nalam meg pont forditva volt, az elejen tokjo, ijaszra valo cuccokat talaltam, aztan napokig (~4-5 ora jatek alatt) semmit, pedig mint lentebb irtam, 4-5 ora jatek az nalam tobb szaz titan kill... ez van, tovabb kell probalkozni, hidd el, minnel tovabb varsz a neked valo cuccokra, annal jobb lesz oket megtalalni -
#2861 legendaryn a titannal, kb ~15 mpig tart megolnom, es ugye rogton dobja a cuccot, felszedem a lilakat, meg a runakat, mar lepek is ki, aztan ujra be, futas, oles, stb
1 ilyen run kb 1 perc alatt megvan a betoltessel egyutt, 1 ora alatt kb 60 run, ami ugy 8-9-10 franko targyat jelent (frankon az olyan kategoriaju targyakat ertem, mint a kepen lathatok) -
Jeager #2860 hali
aki a reloaded verzioval még mindig szenved az lámpa.nekem a mai napig az van fagyás és kidobálás nélkl.one crack. eredeti exe
www.gportal.hu/dkklan
aki nem tud olvasni magára vesen -
Sheol #2859 Tök jó, hogy mágus vagyok, és hiába tolom már epic-en alig ad valami jó göncöt a játék.
Persze nem győzöm hordani eladni a közelharcosnak való kék, meg zöld páncélokat, fegyvereket.
Eddig earth mellé nem vettem még fel 2. mastery-t, de gondolom legendary-n már nem
fog boldogulni a Pyromancer.
Mit lenne érdemes ehhez társítani vajon? (És mely skilljeit?) -
Narven #2858 Cassell: Thx a leírást, végre egy olyan torrent oldal, ami nem reg. köteles és le lehetett szedni az eredeti és a crackelt exe-t is. Köszi, köszi, köszi!!
Mindenkinek, aki esetleg szenved a Reloaded-es verzióval, annak csak tanácsolni tudom, hogy kövesse Cassell "utasításait". 1.08 patch letöltés, utána Cassell által megadott torrent-ről leszedni a rar-t, felülírni a játékot az origin exe-vel, felpathc-elni, utána felülírni a játék exe-jét a crack exe-jével és máris tiétek az 1.08-as verziószámú, kidobálás nélkül futó TQ. :-) Na. Ennyi kellett csak. :-) -
berlin #2857 Esetleg nem tenné közzé, hogy nekem is szebb legyen az estém?
Köszi. -
Narven #2856 Megoldottam a dolgot, kösz, már nem kell segítség. :-) -
Narven #2855 Na, most kezd elegünk lenni. Vki küldje el lécci az 1.08as patch-et a crack-kel együtt, mert sehonnan nemtom leszedni. És lécci ne azzal gyertek, hogy innen meg onnan le lehet szedni, mert nem tudom leszedni. Vki küldje el. Plz! Thx! -
berlin #2854 Ez maga az 1.08-as patch?
http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=other.Detail&id=5#Files -
Kly9 #2853 Biztos h nem a videókártyával van gond mer nekem is 9600-os om van, mint látod alant és nekem ezzel a konfiggal akadás mentesen fut. -
savior #2852 jok nagyon a cuccok. az utolso fobomonsternal poppoltad ossze? -
savior #2851 micsoda h'n's domping :)
link -
berlin #2850 A gamelandra regisztráltam ma magam direkt csak az UNleash verzió miatt, , de azt nem lehet letölteni onnan :)
Feleslegesen dobtam ki az sms-t...
Szóval én legszívesebben már felejteném a reloaded-est! -
berlin #2849 Sajnálom, nagy láma lehetek, mert nem értek én ehhez a torrentezéshez.
Erről a linkről nekem csak egy 4 kb-s cuccot lehet letölteni. :( nem a 13 megásat.
Mit rontok el?
Az orig patchet honnan lehet leszedni?
Kösz.:
Bea -
hawkie22 #2848 1.08 patchelés, majd 1.08-as crack-el megcrackeled és onnantól menni fog, mint a gép. :) -
#2847 ok ok nem druid ^^ nature-ra gondoltam, és nem csak 2 kutya van :O azthittem, nekem csak annyi volt mikor kipróbáltam! :)
de thx h kijavítottál! -
ity #2846 Druiddal nem hiszem, hogy meg tudja spékelni, mert akkor már 3 mastery lenne neki ;)
Druid = Storm + Nature
Egyébként azok a kutyák amik a nature-nél vannak farkasok és megfelelő öltözetben 3-an vannak nem ketten, azért a többi dolog az stimmel :)
Ez a legerősebb dolog meg semmit nem jelent, mert nem biztos, hogy amelyik kari a leggyorsabban kivégzi mondjuk a Lich Dragont Legendary-n, az ugyanolyan hatákony mondjuk a Manticore ellen (és még ezer példát lehetne mondani).
Mindenesetre az Elementalista nem tűnik gyengének nekem (eddig!!!). Ezzel (Epic végéig) szinte már tényleg csak akkor haltam be, mikor a vga-m régisége bekorlátozott (értsd: 3 fps) és hát képregényben taktikázni ...
Ami kell hozzá, Ice Shard kimaxolva az összes passive-jával együtt, egy kimaxolt Core Dweller az összes passive-jával együtt, és a wisp (1 pont) kimaxolva a passive-jával (ez utóbbi mások szerint elhagyható, bár én eddig hasznosnak találtam). Lényeges a Cast Speed (nem árt 200% fölé tolni). És fontos, az Int-re pakolni a pontokat, Dex-re csak annyit, hogy a megfelelő ruhákat fel lehessen venni. Megfelelő ruhák pedig értelemszerűen +% cold dmg és +% elem dmg, ill. + skillek a Storm mastery-hez.
Tény, hogy a havasokban át kell rendezni a pontokat, mert ott van pár nmy (Jeti, Ice Peng) akik úgy tűnik mintha immunisak lennének (normal-on még nem, de epic-en már igen) a jégre.
Ezzel a felépítéssel most Epic-en a Titán nem él tovább fél percnél.
Hátránya, hogy az 1000 manát gyorsabban ellövöm, mint ahogy a következő üveget meg tudnám inni :D
Ezért cserébe viszont van 5 shard, darabonként (átlag) 600 fölötti alapsebzéssel. Ki lehet számolni az DPS-be mennyi lesz, ha gyorsabban lövöm el az 1000 manát, (egy shard 100 mana alatt van) minthogy a következő üveget megihatnám :D -
#2845 Sziasztok. Nekem az a problemam, hogy feltettem az updat-et es azota nem ad kuldiket, ill. nem lehet befejezni oket, nem tudok kimenni a varosbol lefele es orulten lassu, szaggat az eger, mi lehet a megoldas? bocsi, ha mar kerdezte valaki, de kb 3 hete nem voltam a forum kozeleben es hiaba kerestem vissza, nem talaltam semmit rola :(( -
#2844 pont az a karim, es nagyon kemeny -
#2843 Ezt már nevezem, szép amu, és még azthittem h jót talátam ^^ -
#2842 Legerősebb: talán én a hunter / vmi -ra tippelek, mert messziről lősz és ha közeljönnek elszaladsz! :D de kell hozzá jó felszerelés hogy elég nagy legyen a sebzésed. talán megspékelheted Druiddal, mert az 2 kutya(alias tank) és 1 (szintén lüvész) tündével támogathat. Ezzel inkább biztonságosan tudod végigjátszani, de nem hiszem hogy azérét böhöm erős lenne :P
egyébként relatív a legerősebb dolog... legerősebb mint legerősebbet üti? vagy szívos, sok life? mégis mire gondolsz?
- kisPancsi @lias kisPocok -