23078
  • ity
    A karakterek cd kulcsohoz kötöttek. Ugyanazzal a kulccsal telepítsd újra a játékot, amelyikkel először telepítetted.
  • virs lee
    Core dweller (earth) vagy a lich king jobb tanknak / irtani? A core-nál a wildfire 5 sec durationos, ez azt jelenti hogy cast delayes a skill, vagy minden ütésénél aktiválódik, és aztáén ennyi ideig még megmarad?
  • berlin
    S.O.S.

Sziasztok!

Ma újratelepítettem a gamét,de a karimat hiába mentettem el, és illesztem be a Savedata fájl-ba, a játék indításakor nincs meg a karakterem.
    Segítsetek légyszi,hogy mit rontottam el??? Vagy mit ellene másképp tennem???

Köszi:
    Bea
  • virs lee
    De minek?
  • virs lee
    Na azt a hidasat énse tudom, nekem is furcsa volt hogy lehet dumálni a taggal, aztán később visszamenve sincs semmi. Sztem nincs ott semmi.
  • Pukkka
    Wispre és a fejlesztésére elég 1 et adni.
  • virs lee
    A wispet tegnap teszteltem, a duplázós skilljét automatikusan használja, nem te mondod meg mikor, és ráadásul recharge-os, szal csak akkor sebzel duplát ha épp mákod van és a skill aktiválás egybeesik a szükségesség idejével. Így meg elég kaki, szal a wisp sztem kuka. A 99% dodge + nyíl elkerülés ami jó lenne benne ha menne automatikusan tankolni, nem mögötted loholna és csak ha kedve tartja mászik előre. A sebzése se vmi nagy durranás már normálon se, hellen meg kb. szart se ér.
  • virs lee
    Minek? Én 28 vagyok, és mégcsak a shardos skillek vannak stormból kimaxolva, 3x skillpont meg lóg a levegőben. :)
  • virs lee
    Ormusnak ~~
  • zsotesz
    Megvan a tag, köszi.
  • izem
    hi
    nekem is ez a 2 küldi problémás....
    igaz én még csak parnasusban vagyok
  • bloodrayne2
    Hát igen az már kicsit sok mert az egész játékba összesen 192 skill pontot lehet szerezni a max leveleig.(De viszont amiket küldetésért kapsz skill pontokkat avval lehet hogy meg van a 200 valamennyi).
    zizzi21:Ja Leslieee jól mondja a Master Blacksmith Meg mielött beérsz Lower Delhphibe lessz eggy híd elötte fel kell menni északra a fák között és ott fog virítani a zöld kis zacsi a feje fölött.
  • j0nNyKa
    hm erdekes 1 cucc, az biztos :]
  • savior
    -68%hp, -18 hp regeneration, +40dexterity es +35% experience
    mondjuk az a -68%hp eleg huzos, de a plusz exp meg jol jott volna :)
  • ity
    A válaszom most is ugyanaz, mint akkor volt. Zhidan-ba kell visszavinni egy fickónak, hidd el ;)
  • j0nNyKa
    emlexel, mit adott ?
  • zsotesz
    A jade figurin-t kinek kell oda adni? Valaki ezt már kérdezte, annak azt mondták, hogy Zhidane városban kell odaadni valakinek. Ott én nem találtam senkit akinek kellene.
  • savior
    arusnal most lattam egy 41 milliot ero nyaklancot. sajna csak 20 volt nalam
  • r4pt0r
    Nem értem mit vagytok oda a drop rate miatt, Diablo 2 is ilyen volt ha nem szarabb. Gondolom nem azt várjátok hogy 2 perc alatt az összes set item meglegyen. Pont az a lényeg hogy neten cserélgesenek az emberek és a ritka tárgyak ne legyenek meg mindenkinek.
  • chalezlopez
    Igen, kell hozzá a DT 4.03 úgy, hogy az emulationnál be van pipálva az RMPS. A lemez legyen a meghajtóban, és eszedbe ne jusson crackelni!!
  • Santata
    Hát nekem Epic Kína dobott vmi baromi jól... Legendary nem annyira...Bár nem vok Kínában...
  • Cassell
    Nekem Athénig összesen esett egy kék sapka az is a gorgonok ládájából egy kék pajzs ami a dual wield miatt pont felesleges volt meg vagy 3 zöld cucc. Namármost amióta beírtam ide milyen a drop Athen catacombsba esett egy kék buzogány pont set item mint a sapekom és egy zöld armor ami szintén jobb volt mint az azelőtti. Szóval a franc se tud kiigazodni ezen a drop rate-n.
  • Panzerfaust
    fél óra alatt kínában 5 kék, és kb 8 zöld esett normálon. Nektek mennyi esett, hogy ez szar drop? :)))))
  • Leslieee
    Igen elhagytad őket, jóval :D

Van egy falu vagy mi a rák ami ég. Vmi fő pókot kell megölni benne. Na szal ott a falu mellett bal oldalra van az abandoned goods (egy rakat láda pár csonti védi). Az eltűnt kovács pedig a Lower Delphiben lévő híd felett van (látsz egy kis zöld zsákot ->trader).

De ha ezek után se megy a game banshee-n van egy walkthrough térképpel.
  • CalebJoe
    ja sry
  • Lammer
    öööö -> #2726
  • CalebJoe
    http://www.titancalc.com/
    Skill kalkulátor
  • zsotesz
    Most vettem észre egy olyat, hogy warefary-s karimmal eléggé rágyúrtam a kétkezes harcra. Már 35-ös, viszont elég szarul sebez. Kb. 189 a DPS. Erre most kivettem a gyengébbik baltát a kezéből, és 200 fölé ment a DPS és az average dam. Második masterynek a spiritet választottam. Most levettem a közelharci technikákról a skillpontot, és rányomtam az outsider-re és a lich-re. Mindenesetre ez a sebzés dolog elég érdekes.
  • Pukkka
    Hat en 1 darab pontot nem raktam life drainre=)
    Ternion attack+fejlesztése , Storm Nimbus+fejlesztései , Lich King + fejlesztései , Summon Wishp + fejlesztése , Squall es Storm Surge , Chain Lightningot meg majd most kezdem el huzni.
  • Cassell
    Valaki visszább írta, hogy az 1.08as patchel szarabb a drop. És azt kell mondjam teljesen igaza volt! Amikor a sima verzióval ügyködtem a gorgonokig semmi nehézség nem volt de azokat is kinyírtam elsőre -mondjuk volt kék buzogányom ami bestunolta őket. De előtte volt már zöld kardom is. Most meg Athenban a level 5ön levő főmuftihoz közöm sincs! Alig sebzek valamit igaz csak 2 sárga fegyóm van. Warfare vagyok a dualwieldre gyúrtam most vagyok level 15ös de még második masteryt nem választottam lehet ideje lesz lassan...
  • zizz21
    Sziasztok! Gondom lenne két mellékküldetéssel! Az egyik a : Master blacksmith nevű ,a másik pedig a Goods abondoned!(mindegyik Delphi-hez kapcsolódik) Most éppen elhagytam a medúzák barlangját és Athén felé vettem az irányt.Kérdésem pedig,h elhagytam-e már ezeket a küldiket v még nem? Vagy egyáltalán mit kell velük csinálni? Előre is köszönöm!
  • kispancsi
    sry a floodért nem vettem észre :(
    elnézést mindenkitől

- kisPancsi @lias kisPocok -
  • kispancsi
    Köszönöm a jótanácsokat, már rájöttem én is h Thunderball nem annyira jó így azt kihagytam én is azonban energy shield-re+passivjára tennék legalább 1-1-t!

Spirit Mastery-nél szerintem Life drain+passivja (ha a death wardot jól értem akkor ha leesik az életerőm 15%alá kakor kapok + X lifeot? mert ha igen elég jónak hat) Summon outsidert ha van rá elég pont egyébként már 1. szinten is jó, jaj és ami kimaradt a lich kinget maxolni kéne, összesen hány pont áll a rendelkezésemre a játékban? mert elég soknak hat főleg a 2 masytery maxolásával ami 64 skillpontot leköt. a lich king meg 55-t life drain 22, lightningbolt 24 + a Nimbus ami mondjuk 14-et foglal(1alap nimbus +1 első passive és 12 a második passivra) és akkor csak lightningos lenne... kimaradna a Ice Shard... jah meg a wisp+23 skill
    összesen így 202 pont ami már sok is, nem?
  • kispancsi
    Köszönöm a jótanácsokat, már rájöttem én is h Thunderball nem annyira jó így azt kihagytam én is azonban energy shield-re+passivjára tennék legalább 1-1-t!

Spirit Mastery-nél szerintem Life drain+passivja (ha a death wardot jól értem akkor ha leesik az életerőm 15%alá kakor kapok + X lifeot? mert ha igen elég jónak hat) Summon outsidert ha van rá elég pont egyébként már 1. szinten is jó, jaj és ami kimaradt a
  • bloodrayne2
    Én is stormal nyomom ugy hogy csak annak a nevében tok nyilatkozni,szerintem a stormra rakjál többet mert az id nagyon tud zuzni ha maxolsz mindent:
    Ice Shardra(Jégszilánk-ot maxold ki és azért a passzivjaira is rakjál.
    Storm Nimbust maxold ki és az összes passzivját is!!
    Lighting Boltot és a passzivját is maxold ki.
    Summon Wispet és a passzivját is.
    +Storm Surge ezek amiket szerintem a Stormnál maxolj ki a Roguenál meg csak mellékesen rakjál néha egyet kettöt.És igy zuzni fogsz még Epicen is de azéert hogy milyen cuccaid vannak azok is fontosak:)
  • kispancsi
    Üdv gonodlkoztam hogy milyen is legyen a Storm-Spirit(oracle) kari. Szerintem ezeket érdemes tápolni benne nézd meg itt.

Vélemény?
  • r4pt0r
    Gondolom a poisont azért látod 3nak mert a poison mindig seces. és ha ezt loesztod dpsre lehet csak 3 a sebzése.
  • Leslieee
    Dehogynem tolja:P

Szerintem sokaknak a fő mastery-jük a warfare, annál meg csak közelebb kell menni:))

A damage igen érdekes, a játék vagy átkonvertálja a különböző sebzéseket simába, vagy nemtom h méri. Pl 18 poison damage és csak 3at ad hozzá, de van olyan is h 13coldés hozzád vagy 20at. Szal nem úgy mint a Dioba h beszínezi a damage-t és látod h melyik elemental sebzésed van és azt levágod mennyit ér, hanem egyből át is váltja erősség szempontjából. Vagy ismét csak egy durva bug :P
  • la1ce
    Hello. Írnátok nekem erre egy lehetséges utat, hogy merre érdemes fejleszteni, mire tegyek stb: Oracle(Spirit + Storm). Eddig van egy Earth + Warfare karim, ezzel tolom, eddig jo, most 11es vaok.
  • menpe
    hmm, olvasgatva a fórumot megfigyeltem valamit: szinte senki sem tolja izomállat-közelmegyek és szétdarállak című karival, csak idézgetős varázslóval... Ennyire ennek áll a zászló?? Én a terminátorommal elakadtam az epic felénél, de csak azért, mert a játék nemjeleníti meg az effecteket (no spells, no arrows, nothing), de ezen már dolgozok torrentel :DD
    Saját tapasztalatom szerint a defendernél csak a Colossus a tápos, az viszont kegyetlenül, a többi passzív meg csak kis segítség, semmi több...