23078
-
#2801 10es szinten 1 kari sem eros, illetve nem mutatkozik meg a jatekstilusa, erossegei, gyengei
rengeteget, es gyorsan fogsz sebezni (ugye 2 fegyverre, meg warwindre mesz, rouge-ba meg poisonra?)
epic kozepe fele kb. mar korvonalazodik altalaban, hogy 1 kari hol gyengebb, hol erosebb, stb. -
Mentol #2800 Gondolom a pozitív tulajdonságai majd később mutatkoznak meg. Most - nem is tudom - kb.10-es szintű a karakterem(normal). Egyelőre elég sokat töltögetek vissza, mert a távolról ölő monszták ellen kicsi az esélyem... -
#2799 hajra
bloodrayne: berlin kerdezett, megkapta a valaszt
teged ?
nem irod le mindig ? ne keressem meg, hany alkalommal irtad le...
most sem segitettem ugye ? :]]
egyebkent meg ne flamelj, nem tudsz irni. -
#2798 Van valakink kedve kipróbálni Hamatchin vmikor? Elvileg biztosan müködnie kell LAN-on...
Storm/spirit-el játszok és rájöttem hogy lifeleech-re nem nagyon kell pontot tenni... :P Ice shard-dal sem próbálkozom annyiraegyből thunderstorm és nimbusnak csak azt a felét fejlesztem ami lightningot tápolja, meg a rsistcsökkentő lesz szerintem! +a wisp :) Spirit: lich king asszem ennyi!
vélemény?
- kisPancsi @lias kisPocok - -
berlin #2797 Köszi, rágyúrok erre a hamachira.
Tényleg szívesen átadnám másoknak az olyan kék cuccokat, amiknek nem veszem hasznát. -
#2796 ameddig nem raktal a rouge skilltreen belul a "+" jelre, addig lehet undo-zni, es valaszthatsz mas
amint raktal, mar nem
de nagyon jo a warfare + rouge, folosleges megvaltoztatnod a velemenyed, hidd el -
bloodrayne2 #2795 Téged ki kérdezett?
Egyébként egyáltalán nem irom le mindig...
Te se segítesz sokszor csak leszól mindenkit. -
Mentol #2794 Legendary? Az majd karácsony magasságában lesz nálam időszerű... -
Mentol #2793 Nem azért írtam! Amikor skillt kellett választani: "Na, megnézem a rouge skilltree-t, hogy ott mik vannak. Basszus, nem lehet visszacsinálni?!" -
hawkie22 #2792 Köszi a segítséget mind zsotesznek, mind menpenek. -
Mentol #2791 Jópofa oldal. Láttam már, csak nem tudtam, hogy így lehet vele számolgatni... -
#2790 es azzal segitettel neki, hogy neked eredeti? tudja mindenki, naponta leirod
berlin: itt sgn van hamachi topic, keress ra, ott le van irva, hogy mi is ez
de nagyjabol: neten masokkal ugy jatszhatsz, mintha lanon jatszanal, igy kikerulod a cdkulcs-vedelmet -> tudsz cserelgetni -
bloodrayne2 #2789 Na ja a hamachihoz én se nagyon konyítok de nekem viszont erestetibe van meg szal nekeem nem kel hamachi. -
#2788 varazsolni akarsz assasinnal ? :]
egyebkent az nagyon jo kari, csak legendaryn eleg halando -
menpe #2787 Majd később többet fog!
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Assassin&master1=6&master2=3
Az a csapdáss dolog kellemes lehet :DD -
menpe #2786 Nekem is ilyen karim volt, most 41-es. A weapon training, az onslaught, azancestral horn és a colossus alap szerintem. Mivel shielddel toltam, ezért a battle awareness 1-2 pont, a passzívjait maxra, és a shielddel %-osan csépelő skiiekre raktam sokat. Ha harcosabb vagy,akkor dual wiedet minden kiegészítőjévela plafonra+dodge attack+onslaught sor. -
Mentol #2785 Hali!
Kezdem érezni, hogy nem jól választottam skilleket: warfare/rouge... Nem sok varázslatot tud eddig a karakterem. -
berlin #2784 Bocs, ezt nem értem. -
#2783 hamachin -
berlin #2782 Hali bloodrayne!
Nem eredeti, biztonsági másolat.
Szóval hogyan is lehetne boltolni? Az Oracle's Sapi érdekelne. Illetve Theban cuccok is. -
zsotesz #2781 Nekem warfare/spirit karim van. Normalon úgy mentem, hogy a warfare első oszlopát max-ra nyomtam, war wind-et max-ra, Lacerate azt hiszem 7-esen volt. Nyomtam a war horn-ra, és a doom horn-ra is. Valamint az ancestral hornra. Spiriten meg az aurára, mivel arra már nem maradt skill pont, a lich meg 1-es szinten nem ért semmit. Most nekiálltam epic-en és kellett egy kis skill átcsoportosítást végezni.
Csak a weapon trainget hagytam max.-on, és az ancestral horn-t hagytam amennyin volt. Spiritet max.-ra toltam, és a maradékot elosztottam a lich king és az outsider között. Szerintem a te karidnál a weapon traininget max-ra told föl, meg majd tegyél az ancestral horn-ra. A defence-nél a colossus form-ra menj, a battle awareness sem tűnik rossznak. De ez csak javaslat, defence-es karim még nem volt. -
hawkie22 #2780 Sziasztok!
Én most kezdtem el játszani a játékkal, van egy 9-es szintű karim, Warfare/Defensive, és a kérdésem az lenne, hogy milyen skillekre érdemes tenni ezeknél, mert még nem nagyon tudom, hogy mi mire jó.
Köszi a segítséget. -
#2779 Legandary eleje:
-
Arthas15 #2778 oh értem..azért köszi -
#2777 Nem lehet akor már visszavonni :(
- kisPancsi @lias: kisPocok - -
Arthas15 #2776 köszi szépen mindneki aki válaszolt de lenne még 1 kérdésem
2 ik prof ot h kell visszavonni? mar fejldotem azota és nincs undo akarmicsoda, szval van még rá esély? mert sztem nem rouge hanem spirit kell stormcaller mellé mert mikor oanshrine ot akitvalok ami életet sziv az nagyon üt :P -
AC2 #2775 Én Elementalistosat keresek.
Jah és megtudná vki mondani h hogyan lehet neten jáccani? Kiválasztottam a multit ott az internetet, tovább és a következő kép amit behoz a menü háttere, szal nincs semmi felirat. Vagy várni kéne h behozza? Egyébként kell accountot csinálni? -
bloodrayne2 #2774 Én nem értek eggyet avval hogy ha patcheled a játékot akkor a dropp bénább lessz.Igazolja az is hogy 14lvles warriorommal egy barlangban (normálon)egy Bone Piele vagy mi az a csont láda egyszerre két zöldet és egy kéket dobott szerintem ez elég meggyőző!
Amugy meg télleg lehetne tradelni berlin ha érdekel akkor nekem három Oracle's settes cuccim van a csukló védő,cipő,és a sapka és érdekelne a Hunter skilles dolog:DNeked eredetibe van meg? -
berlin #2773 Múltkor itt olvastam kutyafuttában, hogy talán tudunk egymás között is trade-elni?
Nekem van egy pajzsom és kézvédőm is, ami többek között +1 skillt ad a Hunternek, és van egy Csuklyám ami +1 skillt a Rogue-nak.
Én keresek: Oracle's vagy Theban cuccokat.
Üdv.:
B. -
ity #2772 Igen, ahogy (Epic) Kínába értem (a havasokba) és jöttek a Jeti-k, drasztikusan lecsökkent a sebzésem. Futni kellett nmy elől, ami eddig nem volt megszkott :)Nem használtam előtte mást, mert meg se tudtak addig közelíteni. Viszont odaérve át kellett csoportosítanom pár skill-t. Volcanic Orb-ra kezdtem el pakolni a pontokat a passive-jaival együtt. Vettem boltban egy jó kis botot, amin van %-os int, nrg és 24%-os tűzsebzés. Igaz cast delay még így is bejátszik, de egy lövés elég egy Jeti-nek így már (nem önmagában, a Core Dweller üti le). Fragmentek meg (stun) lekötik picit még egyet kivégez, azt mehet a következő. Addigra Volcanic Orb is visszatölt. Szóval weapon switch-el jól elboldogul a havasokban is így a karim.
Ha innen kiérek, valszeg visszateszem Volcanic Orb-ról a pontokat és megyek tovább, ahogy előtte (Squall).
Viszont épp most találtam egy kék gyűrűt, amivel most bőven 200% fölött lett a Cast Speed-em. Nem győzőm inni a manát :D Viszont iszonyatosan sokat számít, mert kegyetlen gyorsan szórja a jégszilánkokat így. -
virs lee #2771 Ice shard mellé használsz vmi másfajta lövölde spellt is? Most tartok a kínaiaknál, jön a sok jeges geci, alig sebez vmit a shardom, inni kell 1000rel a piát. ez így száksz.
Spell breakert magic dmg növeléshez, vagy Squallt res csökkentéshez használsz? -
ity #2770 Próbáld meg ezzel visszahozni a karidat:
Defiler
Ha ezzel sem megy, akkor tényleg peches vagy. -
#2769 mert peches vagy. -
cadar #2768 lvl26os(male) battlemage voltam... 1x csak ujraindult a gepem es lvl1es female kari vart azonos neven. a backupot is probaltam a mentesnel manualisan visszaallitani de mar az is a lvl1es kari volt. miert tortent ez? -
Pukkka #2767 Mivel magasabb szinten már olyan cuccaid lesznek amik adnak minden skillre ezért ha még csak 1 et is raksz rá,akkor is lesz később 2-3 pont rajtam ami már nem rossz, még ha csak az auráját nézzük is.
Storm Nimbush+Ternion Attack viszont ownz =) -
#2766 Másik cd kulcsal telepítetted újra.Telepitsd megint azzal amivel legelösször, és vissza tér a karcsid -
#2765 A Lich King inkább hátulról erős varázslatokkal operál tehát tanknak nem igazán való de vele kiegészülve viszont nem nagyon jutnak közel az ellenségek. -
ity #2764 Igen a Storm Nimbus csak fegyverek sebzéséhez adódik hozzá.
Viszont én jónak tartom a Wisp skilljét. Legalábbis most, hogy Elementalistával tolom, nagyon hasznosnak tűnik. Tény, hogy automatikusan haszálja a skilljét, az viszont csak részben igaz, hogy hátul kullog. Nekem Core Dweller előrefut, és mivel a provokációval kapásból magára is húzza nmy-t, így bőven van időm odaküldeni a csatába a Wisp-et is. Ha pedig már ott van, akkor mindig aktiválja a skilljét. Akkor kezdem el tolni a jeget a fejükre. Így volt már Greatest Damage Dealt-em 1046 is, de átlagban is lövöldözi az 500-600-as szilánkokat.
Tanknak pedig sztem a Core Dweller tökéletes (feltartani az nmy-t). A Lich King-et még nem próbáltam, de mindenhol azt olvasni, hogy az jobban írtja nmy-t, mint a Core Dweller. -
berlin #2763 Köszönöm ity!!!
Ez lesz akkor tuti a hiba, mert most konzekvensen másik kulcsot választottam.
Köszi még1x! -
virs lee #2762 Storm nimbus csak fegyverre jó ugye, ice shardhoz nem adódik hozzá?