23078
  • Panzerfaust
    Nekem is spirit, és nature magusom van, de én idézgetésre mentem rá. Most asszem 27es vagy 28as. Nature maxon, ott farkasok, farkas képességei, és az íjász csaj, és képességei vannak most. Spiritnél Lich King, első varija, és éppen azt a varázslatot maxolom ami 3szorozza a lövedéket. A plusz skilljétől pedig robban. Nagy tömegbe marhajó, az apraját meg szétszedik a többiek. Ez a karakter inkább nagy tömeg ellen hatásos, mert egyiptomban a telkin már sokáig húzta. Nem fenyegetett veszély, csak lassan ment le az élete. De egyszerre 6-7csonti is kifekszik. És marha jól néz ki.
  • zerosdfd
    a stormnál én csak a nimbuszt tolom, azt viszont nagyon
  • Leslieee
    Izem a GameBanshee-n van egy végigjátszás nézd meg ott, de amúgy belinkelte már vki tegnap. De semmi extra nincs a játékban, menjél végig minden lehetséges területen, aztán oldódnak a questjeid :) Hidakat nem kell javítani, kőműves vagy vazze? :P

Arthas nézd meg mit akarsz gyúrni: titancalc.com
  • Arthas15
    nem tudja vki leirni h stormcaller és rouge nak mien képességeire érdemes adni?
  • dudovec
    na vegeztem vele enis. utso waypoinntol a főfőbossig gond nelkul atértem , minotaurok is eleg fikak voltak. aztan jott a foboss ameik ien tuz demonokat idezget.. hat szivos volt , de nemigen sebzett , amiket idezett kb atlagosan 1mp t eltek altalaban , aztan kapta az adagolast tovabb, vegulis siman utottem es dobott 1 zsir palyzsot , valami defendernek valo cuccos. (ő lenne a talos? lattam h irtatok paran, de nem emlexem ien nevure)
    nah ezutan jött a főfőfő gizda csavo , eloszor ien 30 as resistekre meg 2000 es hp ra olyanokat utott meg lott h befostam , 40-70% at levette az eletemnek 1-1 tamadassal. ami fura a jatekban. ha egy szorny kipécéz maganak akkor ráüthet akarmennyit a segitod , meg csinalhat vele barmit , a szorny akkoris teged kerget/üt majd. ami ez esetben ugy nezett ki h futottam a boss elol ,az utanam , azt meg kergette az outsider.:D amikor megallt loni ram 1-2 t akkor tudta utni az outsiderem , meg 1-2 lovest betudtam neki vinni de nagyon vitte az eletemet ha eltalalt , ove meg nagyon lassan fogyott.
    aztan feltettem 1 ien stun resistes pancelt , 10 all resistel meg meg valamivel , es akkor szemmel lathatoan jobban birtam a harcot , bealltam ele kozelre , igy az outsider folyamatosan utotte velem egyutt , igy mar csak az 1/3 at szedle le az eletenek kb amikor eltalalt , es persze diablo utodhoz hiven ittis elvan cseszve :D hogy beallsz teljesen ele , es az egyik legdurvabb skillje az a tűzcsóva.. hat mögötted lövődik ki amikor fujja , igy ha teljesen kozel allsz , gyakorlatilag nemsebez semmit , akarcsak diablo lightning os skillje a regi jatekban.D szoval odaalltam , adtam neki maradt kb 1mm az elet csikjabol amikor meghalt az outsiderem , odebb futottam h aze biztos ami biztos castolok 1 ujat , epp varazsolom- erre a nyakamba hullott egy adag kavics es azonnal meghaltam:D aztan persze lementem ralottem 2t es osszeesett , dobott valami atom ringet szal orullt a fejem , de az osszes tobbi mosta kb igy 0 volt , a főbosshoz kepest.. bar ha jol emlexem valameik masik act bossja is nagyon kemeny szivatos volt (az ameik gyogyitotta magat)
    mehet az epic:)
  • izem
    Hi
    Küldetések részletes megoldását esetleg tudja valaki?
    Esetleg magyar link erröl?
    Más.... van egy lerombolt hid,valami Cyklops-rol beszél a ficko.
    na azt lenyomtam,de a hid még mindig rossz,mi a teendö?
  • Arthas15
    nem fagy ki!! :D hehe
    akkor mostmar egy játékkal kapcs. kérdés..stormcaller voltam egészen a8 as szintig amikor is 2. prof ot kell választani ugyebár, sorci lettem rouge ot valasztottam, de nem vagyok benne biztos h jo döntés volt, tudtok ajanlani vmi jo kis rouge képességet amit ki lehetne maxolni?
  • zeki
    Ja még egy kérdés ha nekem már nem ISO-ban van meg hanem rendesen ki lett írva alcohol 120%-al tehát olyan mint ha gyári lenne akkor is kellenek hozzá iylen bisz-basz segédprogik?????
  • zeki
    Köszi meg próbálom !!!!
  • vaguny
    Más is tapasztalja, hogy mikor leszáll az est, főként a városokban iszonyatosan belassul a game (40FPS->15FPS)?
    Ha leveszem a részletességet az sem hoz jelentős változást!

Konfig: ASUS A8N-E, A64 3000+, GF6600GT, 1,5GB RAM
  • Ombika
    Akkor addig el se kezdek jatszani nehogy majd karimmal beszopjam!!
    Hatha addig magyarositas is keszlenne de,mint latom 1 ideje 18% áll!
    Vki esetleg nem beszelt a forditoval?
  • zerosdfd
    Mindent, amit hibákról tudni akarsz de nem merted megkérdezni:

http://vnboards.ign.com/titan_quest_tech_support/b23097/97565666/p1/?23

Már készül az új peccs! Ez a lényege:

"Gameplay tweaks (balancing characters/skills/etc.) are not a priority item for this patch; we're focused on technical issues people are having with the game and the editor. "
    Vagyis elsősorban technikai problémákra fognak koncentrálni és nem a játékmenetben felmerülőkre.
  • kispancsi
    Storm és Spirit... Hm, nem godnoltam volna mert hát úgy gondoltam hogy a vérszívás nem kombós a lightning/cold varázslatokkal. Naah de akkor kipróbáljuk! Elsőre nyilván a Storm-ra gyúrok, Lightning és Chain L. jókorát tud sebezni, de addig ugye el kell jutni, így szerintem az Ice Shard lesz az első amit használok nem tudom menniy skill pontot lehet rápazarólni, de az sem annyira rosz, főleg a másik2 támogatójával! Kipróbálom majd jelentkezek. ^^

- kisPancsi @lias kisPocok -
  • Pukkka
    A Lich King maxolva elég brutal,mert kb. nem tud meghalni, viszont én úgy veszem észre hogy inkább tamogató.Oraclevel megyek Ternion Attackal+Storm Nimbush és egyebek.44 -en Epic Act2 vége fele jarok,es nagyjából minden 1 lövés ami nem azt a Lich King kipotolja,tankolni pedig durván tud.
  • AC2
    Egyébként szerintem jól megfér a spirit a nature-rel, és úgy láttam jó dolgokra gyurtá, tehát nem hiszem h elk*rtad ( ha egyáltalán lehet olyat). Bár én jóval alacsonyabb szinten vagyok, de nem hiszem h ne lenne elég erős a szörnyecskéd a következő 1-2 szinten.
  • dudovec
    hi.
    en spiritet kezdtem , eloszor nyomattam azt a lich kinget , 1 darabig mindenkit bezuzott de ien lvl 18 felett mar eleg karcsu volt. Haver mondott valamit h van valami nagyobb szörny , csak azzal az a gaz h 30 secig el v iesmi. Megneztem , es igen teny h 30 secig huzza elso szinten , es kb 3-4x annyi ido mire visszatölt a spell. Ekkor gondoltam arra h bevalasztom melle a naturt (igen tudom eleg ellentmondo az elet meg a halal) de ott csak kimaxoltam a masteryt , tettem egyet a refreshre meg az oakra. igy amint megbuggyan az az "outsider" v mi a neve , azonnal tudom recastolni. es szo mi szo elegge bontja a nepet, igaz hamar elcseszi az energijet , de vegulis nempara 1 mana potibol lecastolom 2x a toltessel egyutt meg kozben lovoldozok finoman. arra lennek kivancsi h ez a mukso a kov. nehezsegi fokozatokon is er valamit , v csak normalon superal? merhat 33 skillpontomba kerult kiküszöbölni ezt a hatranyt, eshat a masteryrol nemtudom levenni:o anno az elso 5-6 diablos karimat is full elcsesztem , van egy olyan erzesem h mostis igyvan. most vagyok 30 as , act3 vege felé (utso elotti wp). nagyon elvezetes a jatek. 1x rippeltem le osszvissz , valami sarkany szeru monstaknal amik egyik barlang kijaratanal ramrohannak v 5 en , es addig nemigen szaggat (leadtek 6600gt 256 , a64 3.2 2x1g ram)de ott lemegy 3 fps re illetve az azt követő kb 5 perces reszen , valami lehetetlen szarlesz , es ezek a genyok kb 2 sec alatt leepitettek.
    amugy ez a refresh remekul szuperal a mind control melle is. van amikor 3-4 szornyem is van az outsider melle. tobbet nemigen tudok mer mire kozelerek h ecsabitsam , (raadasul castolja v egy masodpercet) addigra az outsider leepiti. de azt a sárga farkas szeru izet ami asszem 2 baltaval rohangal üt mint az allat es sok hp ja van , tigrisekkel szokott asszem jonni. na az kesz fonyeremeny , kidob ien zaszlot ami mindenkimet erositi, megjelenik azis fenn az auraknal. csak mire lecastolom az elcsabitast ra , lezuzza a fele hp mat mer kozel kell menni.

jelenleg ugy allok hogy maxolva van az outsiderem , a tobbi spirit skill kozt 1-2 n nincs , a tobbin 1 van. naturba meg maxolva van a mastery meg 1-1-1 az oakokon , illetve a refreshen es van +1 skillem is ra.
    Namost azon filozok h a mind controlt tovabb gyurjam h tobbet eljenek + ragyurok a necro auraira + oakra. ezeket talan tudnam maxolni mire elerem az 50-55 t.
    vagy hagyjam az aurakat meg a mind controlt , hanem gyurjam ki a farkasokat az outsiderem melle?
    vagy van 1 3ik lehetoseg , ha azt a skillt amivel 1 lovedek helyett 3 at lő a botom , a masik meg erositi felgyurom? es akkor 1 outsiderrel lovoldozok mint jelenleg , csak most 1-1 van rajtuk es van ien 160dmps em.

de ha van mas elonyos alternativa aztis szivesen fogadom , illetve egy infot h mire szamitsak a kov fokozatokon majd:) thx
  • Ombika
    Lehet tudni ujabb patchrol vmit?
  • Pukkka
    Storm+Spirit pedig eléggé jó választás =)
  • MerlinW
    anti securom - daemon honlapjáról
    curerom - curerom.com
    vagy van crack - gamecopyworld.com

vagy olvass vissza CENSURED
  • Atesz89
    antiblaxx esetleg?
  • zeki
    Sziasztok próbálom el inditani a játékot,de mindig ki írja,hogy detektál valamit de se a deamontools se semmilyen má emuláló progi nincs fent illetve nincs elinditva mi lehet a baj?
  • Leslieee
    Egy szösszenet a titanquestvault.ign.com-ról: "Span across dual monitors, 2560x1024 and it runs fine with everything set on high."

Biztos úgy turkálták a konfigot vmelyik kukában:P
  • Leslieee
    Most nézem lehet h azért nem láttad, mert közben átcsúsztunk másik oldalra:)
  • kispancsi
    Üdv mindenkinek! Most kezdem el újra a játékot szabi után, így tanácsot kérek röktön induláshoz: Storm -hoz szerintetek milyen mastery lenne kombós?! mert nézegettem őket és hát a Naturel képességnél kicsit ütősnek érzem a "Refresh"-t. Meg hát a kutyusok is elég jók TANK-nak. Esetleg mivel lehetne kombózni Warfarer mastery-t nem nagoyn néztem meg de láttam hogy már vki csinált azzal karit. Mi a véleményetek arról? Úgyérzem hogy tűz vagy vámpír skillel nincs nagy értelme storm-nak...

üdv: - kisPancsi @lias: - kisPocok -
  • Pretorian
    De azé' a Diablo 3-tól többet várok.
  • Pretorian
    Jó ez a játék, nem gondoltam volna, hogy ebből a Diablo-féle csapkodós "settingből" ennyi mindent ki lehet még hozni. A grafika, a fizika, a játékmenetbeli egyszerűsítések mind-mind el vannak találva.
    A készítők biztos sokat tanultak a Diablo/Dungeon Siege/Sacred hibáiból, és egy vérprofi játékot raktak össze.
  • Mentol
    OKOK... Köszi!

Követem a topikot, csak biztos nem vettem észre. Ezt így legalábbis nem láttam leírva: "Ha egyféle szarságot beleraktál már a tárgyba akkor csak ugyanolyat tudsz belerakni."
  • hentesferi
    mizu ? :D

azt hittem elmentél TQ-ni :D
  • Leslieee
    :D
  • hentesferi
    ooo Leslieee téged is látni ? :D
  • Leslieee
    Mentol olvass már vissza:)) Bazzeg mindent 800x kell leírni.

Tehát mégeccer: Ha egyféle szarságot beleraktál már a tárgyba akkor csak ugyanolyat tudsz belerakni. És nem lehet kivenni utána.

A többibe attól még bele tudod rakni, mindegyikhez oda van írva h mibe való.
  • hentesferi
    Mentol : Igen törtön nem olyan jó...
  • j0nNyKa
    hunter-nature
    #2688: mien kovekkel ?
  • Mentol
    Jonnyka: akkor azokkal a kövekkel mit lehet csinálni?
    Hentesferi: nem wow-ozok, csak érdekelt volna, viszont nincs lóvém megveni, plusz fizetni a havidíjat. Warezben meg állítólag nem olyan jó.
  • hentesferi
    J0nNyKa

te melyik 2 ágat tanultad meg ?
  • hentesferi
    Nem sikerült kijáccanom a képfeltöltésnél a 20KB-t :)
    a végén a galériába tettem a képet ott meg engedte a 198 KB-s képet feltölteni :)
    Te is wowozol ? gondolom eredetin :)
    melyik serveren ?
  • veri5
    Ugye az 1.8 patch és az 1.8. crack kell azért hogy ne lépjen ki?adtok linket?
  • j0nNyKa
    nem, csak madarizet tudsz belerakni
    hentesferi: nemtom, a te skilltree-jeidben levo passive skillekre..
  • Mentol
    Jonnyka, és hentesferi:
    Amikor én a WorldofWarcraft topikban megjegyeztem, hogy az egyik fórumozó hsz-ából kb.2 szót értettem, még én lettem leb@szva... Azóta én is csak "ráhagyom" a tagra amit mond...

hentesferi: hogy sikerült kicselezni képfeltöltésnél a 20kb-os korlátot???

Amúgy a kérdésem még mindig kérdés: ha van egy cuccban pl.2 madárizé, akkor már nem tudok belerakni ilyen köveket(pl.: essence of...)?
  • hentesferi
    milyen passiv skillekre gondoltál amúgy ?