23078
-
#2841 nincs is jobb :] -
ity #2840 Az az amulett ismerős vhonnan nekem is :P
#2443 hsz ;) -
#2839 megint 2 legendaryt dobott a titan -
#2838 Unleashed verzió sztem bármelyik fizetős oldalról letölthető, de én személy szerint torrentről szedtem (endless skyline).
De sztem bármelyik torrenten megtalálható. -
bloodrayne2 #2837 Bakker nem semmi.... -
#2836 -
#2835 full set kigyult:
-
Cassell #2834 Aki a Reloaded-osat keni mint én és kivágdossa na annak patchelje fel az orig patchel és utána meg -mert akkor már az orig crack exe nem jó- innen leszedett patchelt crack exe-vel már nem fog kidobálni egyszer sem!
http://www.newtorrents.info/?q=Titan.Quest.Update.1.08-RELOADED
-
ity #2833 Na vége epic-nek is. Természetesen a titán nem (meg telkine se) dobott semmit. Telkine kizárólag sárga vackokat. Typhon meg 2 charm kivételével szintén csak sárgákat.
Gondoltam visszamegyek még hozzá, hátha bepótolja a lemaradását, persze akkor se dobott, úgyhogy még1x felmentem, és minő meglepetés, megint semmi :D
(bár az úton felfelé az egyik küklopsz dobott egy lila buzogányt, de hát elementalistaként sok hasznát annak sem veszem.)
Asszem lvl 50-ig át sem megyek legendary-ra ezzel a karival (most 48 és fél). A titánnál egyelőre jól jön az xp a felfelé vezető úton.
Persze azért benéztem legendary-ra a statok miatt, hogy mire számítsak majd. Hát ... a -92% pierce resist picit aggasztó :))) Na ezt nevezem én kihívásnak :D
Főleg, hogy a sebzésre gyúrtam rá, minden pontot az int-re raktam (meg némi dex, hogy 1-2 cuccot tudjak hordani). Elég karcsúnak tűnik a 1757 élet ott már. Addig nincs gond, még van időm elsütni a Squall-t, mert akkor esélyük sincs, a shardok ellen, amik átlag 600-at sebeznek alapból, (wisp skillje nélkül) viszont ha nem sikerül, akkor meg nekem nincs esélyem :D -
zerosdfd #2832 Kérdés:
Hogyan lehet legegyszerűbenn összerakni a legerősebb karaktert? Olyat, amivel a legkönnyebb lenne végigvinni. Tehét melyik skill/attr a legkifizetődőbb?
-
#2831 persze, legendary alatt nem tul izgi, ott viszont talan picit tulsagosan is :P -
ruszki81 #2830 Ird meg honnan szedjem le és leszedem!Előre is köszi! -
#2829 Bazzeg még eccer panaszkodik vki a Reloaded-esre akkor kivetem magam a fszintről :DD
Mi a büdös faszér nem tudjátok leszedni az Unleashed-et, és kiírni ahogy kell????? Inkább itt panaszkodtok meg szarakodtok minden nap 3x ahelyett h 2-3 órás melóval leszednétek és kiírnátok. -
#2828 Jaja Hawkie-nek igaza van. Pont ez a HnS Rpg-k lényege. Végigtolni amíg csak lehet és addig fejlődni amíg szétdurran az 5. egered is :DD
Jan5650-nek meg csak annyi h elég érdekes h csak annyi jó cuccot találtál. Mindenki panaszkodik h nem talál semmit, meg h nem magának találja. Talán nem csak egyszer kéne átfutni egy területen és akkor bukkanhatnátok vmi értékesebbre is. Van h kinyitok egy majestic-et 3x és semmi extra még egy zöld se, de 4. re meg eldob egy kéket 2 zölddel. Szal kitartás az kell, de az eredmény nem is marad el. -
ruszki81 #2827 Nekem is kb ugyanaz a problémám mint berlinnek!Csak én még most megyek Athénba 15 ös szinten vagyok és percenként kidobál.Igaz hogy reloadedes verzió de telepítés után feltettem a Ultimate Working Fixedet.Idáig minden jó volt(néha egy kis fagyás)de mostmár nagyon sz..!Mit tudnék vele csinálni hogy ne dobáljon folyton ki? -
hawkie22 #2826 Az újrajátszásról ezzel a játékkal kapcsolatban:
aki játszott anno a Diablo 2-vel, az is végignyomta a normalt, nightmaret, és hellt, ha máshol nem is, akkor Bneten segítséggel. :D
Szerintem akinek az a játék bejött, és tápolgatta a kariját a végtelenségig, az itt is végignyomja majd a normal/epic/legendary szintet. :) Én legalábbis biztosan.
Csak ennyit akartam. Sziasztok -
ity #2825 Hát nem is tudom, akkor biztos csak én vagyok ilyen szerencsétlen. Ha 15-20-szor nem voltam eddig még legendary titánnál (lvl 55 dru) akkor egyszer sem, de egy kezemen meg tudnám számolni hány jó lila cuccot dobott eddig :)
Viszont nekem kifejezetten tetszik, hogy 3x végig kell tolni. Nem esik rögtön az ember kezébe minden. Sztem pont akkor lenne unalmas, ha mindjárt mindene meglenne mindenkinek.
Dru után, most egy elementalistával tolom, éppen epic vége felé járok (már csak az utolsó waypoint hiányzik).
Most is úgy érzem, mint először. A normal fokozat nem más, mint tutorial. Egy olyan nehézségi fok, ahol megtanulja kezelni az ember a dolgokat, megismeri a helyszínelet, és az nmy-t. Epic-en kezd olyan lenni, hogy néha oda kell figyelni. De sztem maga a játék (kihívás) az legendary-n van. Én legalábbis annak örülök, ha nem tudom végighentelni a pályákat (mert eddig úgy mentem, mindkét karival). -
#2824 Épp most sikerült végigvinnem normalon a játékot. Vegyes érzelmeim vannak. Maga a játék borzasztóan unalmas, de a látvány kárpótol mindenért. Mikor átléptem egyiptomba, leesett az állam. Borzasztó szépen ki voltak dolgozva az épületek/romok, bár a sivatagos részek már sivárabbak voltak. Azt hittem ennél nem lehet szebb, de kínába érve rájöttem, hogy amit eddig láttam, az csak előzetes volt. Szó-mi szó, Kína GYÖNYÖRŰ !!! eszméletlenül eltalálták. Bár volt pár sötét erdős terület, ami kifejezette idegesítő volt, de az összes többi pája király volt. Lootok terén az elején kiesett 2db teljesen egyforma kar, valami póknak a lába, +60-as poison dmg-el, szóval egész kínáig ezt használtam, egyszerűen nem volt jobb. Időközben természetesen csak mage staffok és mage ruhák estek (persze én warfare-es vagyok), viszont a vége előtt kiesett 2 nagyon jó kard is, szóval meglett az örömöm. Typhoon szokás szerint semmit nem dobott, nah de majd Epic-en ;) -
#2823 legendaryn a titan eleg kemenyen dobalja a lila (legendary) targyakat
vegre 1 normalis drop, kar, hogy 3x vegig kell miatta jatszani a jatekot -
#2822 Valaki nem tud nekem 1 kis HELP -et adni...
A Titan egy idő után elkezd döcögni és sz*r is lesz a kép. Pedig a legfrissebb Ati driver és Catalyst van fent (eddig 2 kártyával próbátam, 9250 és 9600XT).
Olyan 20-25 perc után elkezd sz*rakodni.
Ha valaki tud vmit akkor válaszoljon már!
Előre is kösz!
EvilRicky -
Kly9 #2821 Közbe rájöttem h hol kell. -
Árnyvadász #2820 Volt időm játszani az utóbbi napokban és már Krétán vagyok. Szintem 16-os és van kék, zöld tárgyam is szép számmal. Amúgy Defender/Nature a párosításom. Hiba egyenlőre annyi volt, hogy egyszer beragadtam egy lépcsőbe és nem tudtam továbbhaladni. A meduzákkal lelövettem magam, aztán már ilyen hiba nem volt ugyanezen a helyszínen és máshol se. Kilépés, fagyás szintén nem. (eredeti)
Meg vagyok elégedve a játékkal. Majd folytatom ha lesz időm. -
Cassell #2819 Na átértem Egyiptomba itt meg mindenki egy ütés temetés. Mondjuk szerencsére találtam kék nyakéket és az elég durván megdobta a sebzésemet. Persze mindez normálon folyik még nálam:D
-
#2818 skillt igen, skilltreet nem.. -
#2817 Valaki kérdezte hogy lehet -e skill pontot visszavonni ha már kiléptél abból az ablakból: válaszoltam rá hogy nem , de tévedtem Delphi-ben van 1 kereskedő akinek a feje felett van 1 gömb, nah ott pénzért visszalehet vonni a skilleket, egyre drágább így jól gondold meg! :) Üdv!
- kisPancsi @lias kisPocok - -
berlin #2816 Köszi! -
#2815 gamecopyworld -
berlin #2814 M3ntOR!
Honnan lehet leszedni ezt a miniimage + curerom megoldást?
Köszi.
Sajnos én Athénál végképp "beragadtam". Ha elhagyom a várost rövid időn belül kifagy a game.
:( -
Arthas15 #2813 fenebe..éjszaka van és most jarok a war camp ban, elkezdett kicsit szaggatni :S -
Mentol #2812 OK. Kösz! -
#2811 regen valahogy szivesebben vegigjatszottam tobbszor 1 jatekot
en megmondom oszinten legendaryn mar csak azer mentem, hogy total vegigvigyem
esetleg meg 1 karival vegigvinnem normalon, aztan megunnam
ha tudod hamachin jatszani haverokkal, akkor mas a helyzet, akkor 7-8-9-10. vegigjatszasnal sem unjatok meg -
Mentol #2810 Igazad lehet. Amúgy mi a tapasztalat? Kialakul a sokadik végigjátszás utáni vágy? -
#2809 nem egeszen lehet epicen kezdeni, csak ha vegigtolod normalon (illetve van ilyen fileatirogatos, masolgatos megoldas, de az nalam cheat)
masik meg hogy nem hiszem, hogy 25-30as szornyek ellen tul sok eselyed lenne 1es karival
javits ki, ha tevedek -
#2808 illetve van 1-2 durva szorny, ami csak epicen, illetve legendaryn van (es hat veluk jar sok xp, es sok jo cucc) -
Mentol #2807 Akkor lehet, hogy eleve epic szinten kellett volna kezdenem. -
Kly9 #2806 Lenne még valami: neten akarok jáccani kiválasztom a join multit, aztán internet erre a gép behoz egy képet és egy ideig nem történik semmi. Aztán fájlokat kezd leszedni, majd kilép asztalra és ott felrakja és visszalép játékba. Erre megin join és kezdi előről a folyamatot. Valaki tudna segíteni? -
#2805 Nem igazán a pálya és aszörnyek ugyanaz, de a cuccok jobbak, szebbek, erősebbek. Nagyobb a kihívás, nagyobb a jutalom. Ráadásul ha csak normálon viszed végig, még nem tudod, rendesen szétosztani a skilleket se. -
Kly9 #2804 Lenne egy kérdésem hogy tanulhatom újra a képességeimet, melyik embernél lehet ezeket lenullázni? -
berlin #2803 Kiműveltem magam hamachiba.
Telepítettem. Létrehoztam egy szobát is
(szoba: w202
jelszó: 5555)
Márcsak a gyakorlati részt kellene megtanulnom. :)
Akkor most nekem a Titanban a LAN-t vagy a netes játékot kell kiválasztanom? -
Mentol #2802 Valamit tisztázzunk! A normal, az epic, és a legendary ugyanaz, csak más a szörnyek ereje, létszáma, nem?
Csak azért kérdem, mert nem hiszem, hogy kétszer végigvinném a játékot.