23078
-
Kly9 #3001 Én os storm + warth párosításával küldöm, tehát elementálist vok. A Stormot használom támadásra, az earthnél idézek meg gyógyítom magam. -
virs lee #3000 Ha mást nem is ölsz, nem is fog másból esni. :) -
virs lee #2999 Hellen jó vmire a fireball (vulcanic orb)? Normálon nagyot pukkan, de mivel cast delayes, fc (fast cast) se gyorsítja, nemtom későbbiekben hogy állja meg a helyét (és megéri-e a rápakolt rengeteg pontot). -
virs lee #2998 www.cdgalaxis.hu -
#2997 ...teljesen véletlen...de erősebb szörnyeknél kicsit gyakoribb mint máshol... -
#2996 veletlen, bar nekem az osszes legendary titanbol esett ki, mivel azt oltem meg kismillioszor -
Zoli8888 #2995 Nekem meg az a problémám h vki adjon már egy olyan cd key-t amivel tok neten nyomulni!!Nagyon jó lenne!!PLS help!Vki segítseeen! -
#2994 Hi! Van állandó helye a set-enek ill a darabjainak v teljesen véletlen?? -
epernye #2993 az miért van hogy eljutok 3. szintig majd a játék csak ugy kilép aztán ha be akarom tölteni a játékot fogja magát és megen kilép 3. fejlettségi szint utánig nem tudok játszani de már vagy 10-szer nekiálltam. Légyszi valaki segítsen mi lehet a gond. -
hawkie22 #2992 Warfare-es kari dual wield skillje. -
hawkie22 #2991 Skacok, hogy lehet peccselni a játékot? Amikor elindítom a peccset, semmi szöveget nem ír ki és nem is peccseli, játékon belülről sem megy sajna.
Valami ötlet? -
FoToS #2990 Srácok egy kérdés ha feltszem a reloadod verziót ,most a EMuDVD van fent ,de nem merem a pacht rányomni mert akkor kéri a DVD-t.ha feltszem reloadod ugyan azzal a keyyel akkor megmarad a karim? -
virs lee #2989 Qinlun vagy mi a falloszban, a terrakotta 6sereg leverésénél hogy lehet továbbmenni annál a 2 kapunál ami quest záras? Nem enged át az őr, aszonyga túl sok ott a tag, nem nyitja a kaput. Meg vmi mauzóleumban meg kéne szünteni a terrakotta inváziót, de mauzóleum meg sehol, azt elvileg hol találom? Elég loál hogy egy ilyen lineáris gaméban is el tud bújni. -
Grusi #2988 nagyon lama kerdes, de hogy lehet egyszerre ket fegyverrel daralni? kell hozza vmi minimum dexterity? elore is kosi -
#2987 ilyenekre gondolsz ? :D
-
#2986 Na ezt egy oldalll elöbb akartam elküldeni, na mind1 -
#2985 www.utorrent.com -
Radian #2984 CSá mindenki! Reloaded-es verzióval semmi esélyem a normális játékra?
Meg nálam az a probléma is van hogy a kattintás nem mindig müxik kattintok és nem hajtja végre a parancsot. -
#2983 ÁÁÁ,a legeslegjobb az Armor of Troy! :D Kár,h nem látok rá esélyt,h legyen vagy akár bármelyik másik is legyen! :( -
#2982 Persze h ugyanarról, szerintem félreolvasott a társaság. Szóval mégegyszer: MINDEN HNS RPG-BEN ÍGY VAN :PPP
Ez a lényegük:))
Ajánlom figyelmetekbe a gamebanshee.com-on a titan quest menüpont alatt a setes képeket. Nézzétek meg iszonyat hogy néznek ki egyben ezek a cuccok :D
Eternal Ward of the Tartarus ruuuuuuuuuuuules :D -
virs lee #2981 Earth. De lehet bármi más is. -
virs lee #2980 itten -
#2979 most hogy mondod, ja. :] -
r4pt0r #2978 Lehet én vagyok a hülye de j0nNyKa,Leslieee,Narven ugyan arról beszéltek szóval nem értem mi a gond. -
#2977 igazabol olyat nem tudnek mondani, ahol nem eledtek ujra
najo, diablo 1 -
Narven #2976 Csatlakozom, mer' nem csak a Diablo-ban, hanem a DS-ekben is így volt, és bár nem annyira h'n's rpg, de a Sacred is ugyan ilyen volt. :-)))
Leslieee: ha irónia volt részedről, akkor sorry a fentiért :-) -
#2975 te figyumar, most nem azer, hogy beleszoljak, de a diabloban is igy volt kapasbol :D -
bgjns #2974 help:Changanba vagyok.De nem birok kijutni.Valami jade palotába kellene menni.De nem tudom mit vagy merre.SEGITSÉG!!!!!!! -
#2973 Hát most nem azért, én még egy olyan h'n's rpg-t sem láttam amiben ne így lett volna. Mármint h kilépsz vissza és ottvannak a szörnyek.
Mivel ha nem így lenne, akkor elég tré lenne h miután végigtolod a játékot mindenki ugyanolyan szintű nem? :D
De amúgy online nem csak hamachival lehet, hanem a 2. kulccsal (hú vágjátok ez a kulcs-csal vmi kivétel nem? :)) telepített verziókkal is állítólag. -
Zoli8888 #2972 Pls vki tudna adni egy jó CD key-t amivel tok neten nyomulni???PLS naon kéne!!! -
#2971 Jaja ez ilyen ill olyan mint a Dungeon Siege II.! Ott aztmondta a játék főtervezője,h ez azárt van mert így akarták biztosítani a játékosnak,h elég tapasztalati pontot tudjon gyűjteni. Bármerre visszamehetsz,ott lesz szépen minden szörny,mint régen de ezek az éppen aktuális szintednek megfelelően már nem szabadmh nehézséget jelentsen. Bár ezzen sokat morogtam Én is,szal ha kilépek akkor mindig akkor lépek mikor ott vagyok egy kútnál és még nem mentem tovább az ismeretlenbe! :p -
#2970 talan a zold targyak erdekesek kicsit, van koztuk nehany annyira SZAR, hogy leirni nem lehet :D -
M3nt0R #2969 Pontosan ahogy jonnyka írta. Nekem kicsit jobbantetszik talán eza rendszer mint a diablos. hogy szett lehet zöld kék lila, meghogy van plusz egy szint a tárgyakban. -
#2968 masik kerdesedre:
megy online hamachival, csak kulonbozo cdkulcsok kellenek -
#2967 forditom diablora:
sarga magic
zold rare
kek unique
lilara mondjuk ra, hogy super-unique :]
itt egy szett resze lehet lila, kek, zold targy is -
aGGi #2966 ő nemtom. Hacsak nem úgy,h hívsz pár embert,csináltok egy hamachi szervert,és LAN-on keresztül csatlakoztok
(hamachi: lan-emulátor) -
Redvin #2965 Lenne egy kerdesem: A d2-s targy szinekhez kepest itt hogy vannak a szinek? A sarga a d2-s kek, a zold a d2-s sarga a kek meg a d2-s zold? Nem ertem ha mar mindent lemasoltak a diablobol, miert pont ezt kelett megvaltoztatni. Egyebkent nem rossz a jatek, de a d2 sotet demoni vilaga engem jobban megfogott. Egyebkent lehet online jatszani tort verzioval? -
#2964 nem nekunk olyan, hanem a program van ugy megirva -
aGGi #2963 De most kiléptem már a játékból,és ha felakarok menni a városba,akkor ki kell magam verekedni a szörnyek közül
Télleg. Nektek is olyan,h ha pl leöltök egy adott területen mindenkit,elmentitek,mindne,kiléptek,és mikor újra elindítjátok a játékot,újra ott lesz minden ellenfél -
aGGi #2962 Nekem meg elfogyott a piám xD LOL