23078
-
#2961 Ill. azt akartam irni,h Nekem is ment! :D sry -
Árnyvadász #2960 Nekem is :) -
#2959 Nekem ment,h ittam közben... :P -
#2958 Hát oda állsz elé aztán ütöd! :P Szte a legegyszerűbb ha viszel magaddal jó pár italt aztán folyamatosan iszol. Egyébként Én még azt is tapasztaltam,h ha meghalsz és a kúttól újra visszamész akkor nem fog regenerálódni az épp aktuális szörny ill csak keveset szal ha meghallsz gyorsan futás oda aztán üsdd megint. :D De ritkán szoktam meghalni az itatós technikával,amit fent irtam! :D:D -
Árnyvadász #2957 Bal egérgomb és türelem. Ha nem megy, oszd szét a pontjaidat egy misztikussal (kék gömb van a feje fölött és nagyvárosban van), aztán próbáld meg úgy, talán esélyesebb leszel. Egy raklap potion sem árt az ilyen debella lények ellen.
Reméljük sikerülni fog.
-
aGGi #2956 egyébként mi a baja mindenkinek a reloaded verzióval? nekem semmi... az van mióta játszok,és teljesen ok.... -
aGGi #2955 ja és nature-spirit vok -
aGGi #2954 császtok!
Athénban hogy lehet kinyírni alastort (katakombákban van)
gyepálom már 100 éve.
-
M3nt0R #2953 Én Naturet vettem fel mellé, és egyenlőre jónak tűnik (epic eleje). Használom a heart of oakot és a farkasokat most kezdem tuningolni. Szerintem így elég jókis kari lesz. Stormban meg ugye ice shard ág és chain lighting maxolva.
DooDoo: Mi toltuk ketten, én voltam a host, nekem tökéletes volt, havernak laggolt de sztem nem olyan nagyon. Meg akkor még nem volt patche és egyfolytában kifagyott. Patch óta máég nem próbáltuk. -
DooDoo #2952 Tudott már vki hamachival rendesen játszani vki mással? Mi most próbáltuk haverral, de csak a hotnak ment mindig jól, a másiknak lagolt rendesen... van erre valami gyógymód? -
izem #2951 valaki nyomul storm karival?
milyen 2.-t ajánlotok mellé?
nekem semmi gond nem volt a gaméval(tört reload)
lesziv... patch...crak...1.08-s...igaz nem az elsö game....de az elsöknél és is kinlodtam de mennyit...(Lásd Sacred...)
-
Telkin #2950 Hi all! Most jöttem LAN-ról haza. 5-en toltuk (2 kulccsal),és 3 nap alatt meglett mindnekinek a lev 56-os kari,és persze legendary-n kivégeztük a játékot,a zsír droppokról nem is beszélve!Kipróbáltuk minél többen játszunk,annál több lilát dobott, (a'la Diablo)! Volt mikor a titán 5 lilát is kihányt egyszerre! Na megyek aludni,mert ezek a napi 14 óra "Titánozások",kicsit lefárasztottak,de Diablo óta ugyse játszottam nagyon egy játékkal se ennyit!! Szóval szerintem (saját vélemény)Diablo óta nem volt jobb hack'n slash rpg! Písz! -
Narven #2949 Reloaded-es verziót használóknak: az alábbi torrent-ről le kell szedni a rar-t, felülírni a játékot az origin exe-vel (akinek az origin van, az ezt a lépést felejtse el), felpatch-elni, utána felülírni a játék exe-jét a crack könyvtár titan quest.exe-jével és máris tiétek az 1.08-as verziószámú, kidobálás nélkül futó TQ. :-)
http://www.newtorrents.info/?q=Titan.Quest.Update.1.08-RELOADED
Még egy megjegyzés: nekem az utorrent jött be eddig a legjobban :-) -
Narven #2948 Na, eccer kellett csak kinyilatkoznom, hogy nekem sikerült a patch, minnyá ezerrel kapom "rajongói" privi üzeneteket :-) De lássátok kivel van dolgotok! Mindenki ide figyuzzon akinek nem megy, mert itt osztom meg az "észt" veletek. Privit csak egy vkinek küldök :-) -
Narven #2947 Ajandeak cealba ert.stop
Baba koeszoeni.stop
Hasznalni is fogja.stop
Cupp-cupp earte.stop
:-)))
-
#2946 Szívesen :) -
#2945 Igy csináltam és jó lett!!! :D 1.08as most már! :D :D THX THX THX -
#2944 Tudtam vazze :P -
#2943 Köszi köszi!!! Próbálom újból akkor! :D:D:D -
#2942 Baba neked meg küldtem ajándékot e-mailben:))
De ne ám szégyent hozz a fejemre
Cupp -
#2941 De Te Zizz, most nézem miket szedtél te a gamecopy-ról??? Neked onnan nem kell semmi tesó :D
Ott csak fixed exe-k vannak meg hasonló tört verziós dolgok de az a Reloaded-hez kell nem a tiédhez. A tiédhez csak egy normális hivatalos patch kell és semmi más. Nem ám felülírogatod az exédet az 1.08as crackel :P
-
#2940 De Zizzy te nem másolgass semmi eredeti exe-t mert neked az van:)))
Neked csak egyszerűen be kell másolni a játék könyvtárába a patchet és elindítani ahogy Merlin is mondja. Olyan nincs h nem sikerül. -
#2939 be kell másolni a peccset a játék könyvtárába, és onnan indítani. -
Narven #2938 Igen, a sárga is para. A lényeg: origin exe-vel felülírni a játék exe-jét, utána patch-elni (nem lesz sem piros, sem sárga hibaüzi), aztán a crackelt titan quest.exe-vel felülírni a már patch-elt exe-t, és láss csodát: az 1.01-ből 1.08-as lett! :-) (most már könnyen dumálok, hogy tegnap nekem is sikerlt ;-) -
#2937 1.01 :( Háát mind a kettő megvan de az Unleashed-et tettem fel,mert az volt meg először.Egyébként mindent a gamecopyról szedtem,onnan szokok mindig,de van máshonnan is :P Az a baj,h kiirni meg nemtom,mert most a dvd írom az kapufa... :D -
#2936 Olyan nincs h nem sikerül, melyik verzió van meg? (unleashed vs reloaded)? -
#2935 A sárga is para asszem bár már nem emléxem rá:))
De ha patcheltél már akkor vágod h jobb alsó sarokban kell nézni neeeeem? :))
Szal hanyas vagy te disznóóóóó?? :DD
-
#2934 Háát nem sikerült a patch,de mind1 mert most megy a game,majd később újrarakom.Addig is ha gondom lesz majd jövök megint és sirok kicsit itt a forumon! -
#2933 Vazzze... Én a végén sárgát láttam... De amúgy patcheltem már Én is egy párat! :D :D :D Szal nem ma kezdtem,de ha őszinte leszek könnyeb megkérdezni mint próbálgatni x-sok idejig és ezért is ne hari... -
#2932 Hihetetlen :))
Vagy mi vagyunk túl öregek:)) Vagy sok az újonc patchelő? :D
Minden játékban a jobb alsó sarokban van kiírva a verziószám. De amúgy ha nem ment fel akkor is látsz vmi hülye piros errorüzenetet, ha meg sikerült akkor zöldet. (Ez még tán ebben a bugos patchben is észlelhető) -
#2931 Úgylátszik sokat ültem a gép előtt a napokban mert mielőtt kérdeztem is annyira néztem,h majd kigúvadt a szemem de nem láttam semmit! De thx,megnézem megint! -
menpe #2930 *csücskét :D -
menpe #2929 a menü jobb alsó csücskéz nézd meg figyelmesebben... -
#2928 Asszem sikerült patchelni,de hol tom megnézni,h milyen verzióju a játék v hogy ellenőrizzem le,h tényleg felrakta-e? Viszont most már betudtam menni a katakombákba és gyorsan mentem is le 2 szintet! -
dudovec #2927 ha ugy se hajlando patchelni , akkor rakd ujra a jatekot , ne crackeld es ugy tedd ra a patchet , es utana crackeld csak , az 1.08 crackjevel , amit a gamecopyworldon megtalalsz. -
#2926 THX,megpróbálom... -
#2925 Én visszaolvastam bármit csinálok,bárhogy crackelek bármilyen crackel kilép mindig... És ne hari,h feltettem a már sokat elhangzott kérdést! -
#2924 bemásolod a játék könyvtárába, aztán a bal oldali gomb -.- -
#2923 Elájulok az idegtől! Állandóan,amikor beakarok menni Athén katakombáiba kilép és hibaüzenet... Nincs rá vmi megoldás,h mit kéne tennem,h betudjak menni? A patch-et próbáltam feltenni de nemtudtam mert kijön az install ablak de nem látszik sem az igen sem a nem gomb ill nemtom milyen gombok mert nem látszanak! ,bármelyikre kattintok kilép... Nincs vkinek egy jó patch-e? Vagy vmilye? -
#2922 Nah mégegyszer már nemtom ki kérdezte :DDDD (Az őrületbe kergettek, éjszakánként még mindig hallom a segélykiáltásokat: "Kiléép a játéék, kilééééép a jááátéééék):D
Szal Unleash verziónál--> Alcohol 120% rmps burn bekapcsolva és így kiírva, aztán alcohol kilép, dt új verziónál ne legyen kamu meghajtó, + minden opció off kivéve az rmps (ez után nem is kell elindítani a dt-t megy anélkül is).
Reloaded verziónál --> Bár ezt nem ajánlom de állítólag fut így is: A reloaded-es patch leszed, felrak (előtte lehet h kell egy eredeti exe de mivel reloadedes a patch lehet h nem) Ezt inkább kérdezd egy reloaded-estől.
De tényleg mindenki visszaolvashatna akinek ilyen problémája van. Hihetetlen h valamikor 2-3 sorral hagyjátok el a megoldást:)