23078
  • dudovec
    Jonnyka , hat nemtom , sztem azer jol tud jonni 1-2 melled allo leny , beallnak tankolni , foleg ha jon 1 csapat minotaur , vagy atallitasz 1-1 olyan lenyt amely auraval rendelkezik , es a tobbi alapban summonolt lenyed megtapolja , hameg visszaall enemynek akkor a spanjaid azonnal leutik , ugyhogy nem hiszem , hogy ez hatrany lenne , max akkor ha a kuldetes akkor teljesul , v akkor mehetsz tovabb ha az osszes monstat megolted.. vesztesz vele 1 kis időt , na bumm. meg te konnyen beszelsz olyan setbe , hunterrrel , gondolom nyomod a shiftet es masfel kepernyorol lovoldozol , v valami hasonlo trukkel nemis latod az enemyket , max annyit h fel energiaval beszaladnak a kepernyobe.. mindigis szerettem az ijasz karit , de ahogy diabloban is tapasztaltam , ha egyedul vagy ien actbosst kb lehetetlen vele leepiteni , nemtudom itt mennyire eros 1 szornyre , ha igen akkor inditok majd egyet , mer erdekel a kari.
  • dudovec
    ja es majd elfelejtettem megkerdezni , mennyi a max szint amit ellehet erni?
  • JiM001
    Nekem megvan bescannelve, csak az illető okosan belerakta egy doc-ba és alig látszik valami... :(
  • ity
    Egyelőre még én sem tudtam kimaxolni a Squall-t (csak a passive-ját). De már csak 2 szint kell és az is maxos lesz. Most lvl 49-es a kari, szóval egy olyan 5-10 lvl-t talán lehet még lépni vele (lvl 55 Druid tapasztalat alapján, hogy hogyan jön ott már az xp). 10 szint az ugye 30 skillpont még, abból sztem érdemes lesz inkább vmi tűzvarázslatra gyúrni (én spec a Volcanic Orb-ra szavazok inkább). Már Epic-en is gondjaim voltak a cold resistes Jeti-kkel meg Ice Peng-ekkel. Ezért gondoltam inkább támadó, mint védővarázslatra.
  • j0nNyKa
    mind control az undorito, lassitja a jatekmenetet
    hunteremnek adja a mind controlt az amulet, hentelnek faszan, erre atallit 2-3 egyseget, es varhatok 10-15 mp-t, mig visszaallnak ellensegnek, es csak akkor tudom oket megolni
    mind control sux, es pont
  • dudovec
    Panel :D:D:D apam , az meg oké h nemtudsz par oldalt visszlapozni , de hogy egy 100% os irónia nem veri ki szemed ez mar tobb mint röhejes:) namind1

Normal fokozat kivegzese utan kezdtem 1 warfare t is , mer a spirittel epic elejen is annyibol all a jatek h idezek percenkent 1 maxos outsidert , es mire beerek a kepernyore ahol a szörnyek lennenek , csak a cuccot kell osszeszednem:) lehet kigyurok melle 1 lichkinget is , meg teszek parat a mind controlra , aztan olyanlesz mint dioba a necro.)

Szoval a warfare 12 es asszem , es naturt valasztottam melle.. egyenlore ugygondolom h talan a nature , illetve a spirit a 2 legjobb kiegeszito mastery , barmien kasztot is valasztasz.(aurak , meg summonolhato lenyek miatt , oak stb) raadasul mindenhez passzol.. bar eleg erosen gondolkodtam , hiszen ha kezdek egy harcos jellegu karit , es varazslo jellegu secondary masteryt valasztok melle , akkor ott energyt meg ien szarokat fogok kapni amikor gyurom ki a masteryjet , ha meg 1 rouget tennek melle akkor onnan is lenne str meg sok life , raadasul az 1 vs1 combatra kielezett kiegeszito skillek , joljohetnek majd actbossoknal , illetve hasonlo nagy monstaknal , hisz azok altalaban lebontjak a summon lenyeket 1-2 spellel , es nemis nagyon sebzodnek toluk... , ezert is szenvedtem meg a spirit-nature karimmal a titánnal sztem.
    bar ami nem act boss , azt sity-suty leepiti az outsider..

jah es 1 kerdes , lehet hogy rosszul lattam , de ha female karit kezdesz , es ugy warfare akkor ha raksz a "health" ra akkor 35 t ad attribut pontonkent , ha meg male vagy akkor 40 et , ez lehetseges? :o illetve tapasztaltatok h 1-2 dologban szamit h male v female , ugyertem ha varazslo jellegut kezdesz akkor jobb mondjuk a female , ha meg harcos jelleget akkor jobb a male?
  • ity
    Senki nem mondta, hogy a Squall vmi helyett kell. Pont az a lényege, hogy vmi mellett. Hiszen leveszi nmy-t resistjeit, így nagyobbat sebezne neked is a Lightning (nekem a Shard).
    Az meg, hogy csak 6 mp-ig hat ... hát nem is tudom, asszem erősen elgondolkodnék azon, hogy ne építsem-e át teljesen a karimat, ha 6 mp alatt nem nyírnám ki az adott csoportot, akik a Squall alatt vannak :P
  • zsirfecske
    köszkösz!

épp most nézegettem a gamebanshee-t, de én okosan delphi után kerestem.

amúgy brigand=hunter+rogue lev18 vagyok, ami most tudtam meg, hogy útonállót jelent :) mérgekkel kiegészítve egész jó a nyilazás, bár nem igazán tiszta számomra, hogy a plusz damage-ek hogy mennek. pl. ha van egy 48 poison damage over 6.0 sec nyilam, akkor a +8% poison damage pl armorba craftolva, vagy a rogue skillből eredően arra is vonatkozik vagy csak pl. az alap envenom sebzésre?
  • Cassell
    Sikerült átérnem Babylonba level 25 vagyok tiszta gyenge volt az Egyiptom végén lévő Telkine de az a Sandwraith is elég gyérül sebzett mondjuk pont a fire resem 35% és így nemnagyon tudtak sebezni sőt még a Sandwraith ládájában kék nyakék is volt csak sajna azom eddig is volt kék.
  • Atesz89
    side quest
    és ezen az ábrán a 3a-val jelzett hely
  • zerosdfd
    ...
  • izem
    szia
    ne törödj vele:-))
    én görögben 3 küldit hagytam ott,mert nem találtam,a reward ugyse olyan tul jo értük...
    majd epicben megkeresem megint
  • zerosdfd
    ..
  • izem
    Hi
    Storm mellé milyen másikat válasszak?
    ha tud valaki segiteni........
  • zsirfecske
    hali!

knossos előtt járok és idegesít, hogy az egyik side quest-et nem tudtam teljesíteni. vmi kereskedő hagyta el a cuccait egy "ruined city" mellett táborozva mikor rátörtek a csontik, de az istennek sem találom a helyet. a második ilyen típusú küldetés, az amelyik reward-ja 1000xp.

minden infót ksöz előreis
  • Killer0078
    Valaki pls küldje ezt a fájlt Titan.Quest.Update.1.08-RELOADED az msn-en pls pls pls
  • Killer0078
    de honnan szedjek kliens?
    mert a usenext mindig vmi hülyeségeket kérdez..
    pls nem tudnád átküldeni msn-en?
  • kene84
    Az oldalról letöltöd magát a torrent fájlt és ezt utána megnyitod a klienssel amit használsz.
  • Killer0078
    Bocs a hülye kérdésért,de hogyan tudom letölteni a 1.08-as reloaded patchet torrentröl?
  • zerosdfd

Karakter archiváló, stat/attr editor, átmehetsz legendaryra vagy epicre bármikor, stb:

http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=ToolsandEditors.Detail&id=5#Files
  • Panel
    Csá VirsLee!

Lécci nézd már meg ezt az oldalt,és olvass el 1-2 kommentárt...utána mond,hogy senki nem találkozott még ezzel a hibával!

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=22950

De még tovább megyek...én is fel akartam rakni a patch-et,és nekem sem sikerült,vagy ha sikerült akkor meg a játék nem indult el.
    Cóval... :) tud valaki valamit javasolni,hogy miért lépeget ki,bizonyos időközönként a játék?
  • virs lee
    Nem, senki nem találkozott még soha ezzel a problémával, nem is kéne visszaolvasnod 1 sort se mielőtt hozzászólsz...
  • virs lee
    Shard, squall, dweller és a ráépülő skillek mellett mi kell még hellre? Mana shield vagy fireball?
  • Panel
    UFF néktek,Nagy Ülő Bölények!
    Van valakinek ötlete arra,hogy játék közben miért van az,hogy egyik pillanatról a másikra kilép?
    Jáccok,jáccok...van ugy,hogy több órán át,és van úgy,hogy máris mikor belépek.
    Egyszerűen kilép,és azt vágja hozzám,hogy hiba...hibajelentés küldése stb.
    Ez miért van? Van valakinek valami ötlete?
  • Pukkka
    Zeuszos szöveget a végén nem lehet valahogy kikapcsolni?
  • Arthas15
    14es karimmal normalom knossosban vagyok, a szintem elég oda? eddig gond nélkül haladtam, és mostmar cuccaim is többnyire kék zöld ek szoval azzal sincs baj..
  • Kly9
    Nár most h így megnézem a squall elég jó 12-es szinten, főleg h relatíve nagy területű. De támadást nem helyetesíthet és csak 6mpig tart. Maradok a chain lightningnál :)
  • zizz21
    Köszi szépen,visszamentem és megtaláltam őket!
  • Kly9
    Én is elemementalist vok, (na meg ranger de ez most mind1) és squallra én nem szoktam rakni (elvileg viharszelet csinál, ami ad egy kis sebzést meg lehet h az ellen nem talál el) és arre épül cucc pedig csökkenti a sebzést és az ellenállást, ha jól értelmeztem. Neked/Nektek bevált hasznos dolog ez? Mer akkor én is használom
  • Arthas15
    lvl 13 on van 2 deathweaver és 1 gordon set cuccom, ezek jok vagy lehet eladni oket inkabb? egyik se nekem vao szoval csak azert nem adtem el oket, mert azt hittem ritkak:)
  • ity
    Sztem érdemes maxolni azt is, mivel a rádiusza rendesen megnő tőle.
    Igaz, még nem mertem elkezdeni "hell"-t, mert nagyon nem tetszik nekem az a -92% pierce resist, szóval ottani tapasztalatok még nincsenek.

Egyébként a Squell elsütésével várj, még a Core Dweller magára húzza nmy-t, és csak azután kasztold el, akkor nem mennek ki alóla. Dweller-nek bírnia kell az ütéseket (mivel csak akkor ér vmit, ha full maxos a segéd) így van időd kivárni még mindenki rámászik. És mivel kimaxolva elég nagy területre hat már Squall is, így a Shardok se mennek nagyon ki a hatókörék kívülre.
    Ha meg mégis elindulnának feléd, akkor sem lépnek ki a Squall hatóköréből, így ha van elég Casting Speed-ed, nem érnek oda időben hozzád.
  • Vámpir
    hello JONNYKA!
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget : )
    reggel a gyermekem nagyon boldog lessz.
  • virs lee
    Elementaristának érdemes a Squallt is maxolni, vagy csak a ráépülő rescsökkentő skillt? Egyáltalán hellen mennyire hasznos ez a skill? Odafingik egy felhőt ami csökkenti a rest, csak éppen elszalad belőle mindenki mire rányomnám a shardot, pedig a fire golem tankol nekem.
  • savior
    a titan elotti feljaronal is van egy gula alaku szobor, amit szinten szet lehet verni, gondolom az is erosit rajta valamit
  • M3nt0R
    Vámpír:
    start menü -> regedit. Itt HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Iron Lore\Titan Quest

bloodrayne2:
    A legegyszerűbb megoldás. Print Screen aztán tálca és utána paint megnyit, ctrl+v és lemented jpgnek.
  • Vámpir
    hello JONNYKA!
    Ne tudod megmondani, hogy hol lehet megnézni a feltelepített játéknál a CDkulcsot.
    van vagy 8 nekem és nem akarok probálkozni. :)
  • Vámpir
    hello JONNYKA!
    Ne tudod megmondani, hogy hol lehet megnézni a feltelepített játéknál a CDkulcsot.
    van vagy 8 nekem és nem akarok probálkozni. :)
  • bloodrayne2
    Most komolyan hogy kell képet csinálni???
    Megnyomom a print screen és utána mit kell?
  • Atesz89
    Én a szobrok szétverésével nyírtam ki akkor csak a tűzhányó képessége marad meg
  • jan5650
    Nem tudom, hogy tudtátok-e, de én úgy vettem észre, hogy a titan mindig kap valami speckó képességet, ha valamelyik szobor mellett áll. Pl : a rózsaszín szobor mellett állva licheket idéz. A sárga mellett állva meteort zúdít ránk, a pirosnál pedig életet szív. Eddig 2-szer vertem le, és mind a kétszer úgy, hogy kihúztam középről, és beálltam kicsit távolabb a szobroktól. És így egyszer se trükközött. Mert volt amikor egyfolytában életet szívott tőlem, úgy szinte lehetetlenség volt leverni 220-as DPS-el, mert egyfolytába fullra szívta magát. Szóval sztm tuti a szobroktól van.
    Ezt azért is gondolom így, mert ugye a szobrokat szét lehet verni, szóval valami hatása biztos van a boss-ra.

Lehet hogy ezt már mindenki tudta, de azért beírom :D