• ity
    Na vége epic-nek is. Természetesen a titán nem (meg telkine se) dobott semmit. Telkine kizárólag sárga vackokat. Typhon meg 2 charm kivételével szintén csak sárgákat.
    Gondoltam visszamegyek még hozzá, hátha bepótolja a lemaradását, persze akkor se dobott, úgyhogy még1x felmentem, és minő meglepetés, megint semmi :D
    (bár az úton felfelé az egyik küklopsz dobott egy lila buzogányt, de hát elementalistaként sok hasznát annak sem veszem.)
    Asszem lvl 50-ig át sem megyek legendary-ra ezzel a karival (most 48 és fél). A titánnál egyelőre jól jön az xp a felfelé vezető úton.
    Persze azért benéztem legendary-ra a statok miatt, hogy mire számítsak majd. Hát ... a -92% pierce resist picit aggasztó :))) Na ezt nevezem én kihívásnak :D
    Főleg, hogy a sebzésre gyúrtam rá, minden pontot az int-re raktam (meg némi dex, hogy 1-2 cuccot tudjak hordani). Elég karcsúnak tűnik a 1757 élet ott már. Addig nincs gond, még van időm elsütni a Squall-t, mert akkor esélyük sincs, a shardok ellen, amik átlag 600-at sebeznek alapból, (wisp skillje nélkül) viszont ha nem sikerül, akkor meg nekem nincs esélyem :D