Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Illetve ha maxos a squallod , akkor megerheti a spellbreaker varazslat is 1-2 fõellenségnél , bar annak csak akkor van értelme , ha nincs a skilleknek visszatöltõdési ideje (recharge)

Hat igen , sajna nem a legjobb valasztas😊 Mondjuk elsõ hunterem nekemis Sage volt , anno meg is bantam , de vegiglehet menni azzal is.
Squall + passivja ami alap , hogy maxolod a többinek valojaban nem veszed sok hasznat , de ha majd maxos lesz a hunting masteryd , akkor erdemes csinalni egy level 6 os whispet , ugyanis az mar tud thunderclapozni , amivel stunolgatja a mobokat. A storm nimbus + elsõ passivja meg esetleg szoba johet , bar tulsok sebzest nemfog dobni a karin. Storm surge meg kaphat 1 pontot ha esetleg odaernenek , bar 150 energyt lefoglal a max manadbol , szoval meggondolando.. Többire nemigazan van ertelme pontot rakni a storm agon , dehat ugyis leszel vagy level 50 mire rendesen kivan gyurva a hunting fa.

Ezzel csak annyi a "baj", hogy már Storm van second masterynek. 😊
Tehát mindenképpen ehhez kérnék 1 kis útbaigazítást. És ez az elsõ hunterem.
Hunting melle inkabb dreamet mint stormot , de leginkabb naturt javasolnek , ha ez az elsõ huntered. Bar a spirit is eleg jo tud lenni epictol.

Nemtom ki nézi le a kezdõket a topicban?? Elõfordul h valaki nemkap rogton teljes valaszt , de sokmindent meglehet talalni a topicban..

medeas grove teleportja, ott beszélsz medeaval (pár lépés délre a teleporttól) és az megnyit egy kaput.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Meg van a megoldás.Köszi mégegyszer!!
Nagyon köszönöm a segítségedet,de akkor sem birok rájönni,hogy,hogy jutok át Epirusba. Már vagy 4x végig toltam a pályát,de teljes csõd!!HOL AZ ÁTJÁRÓ-KIJÁRAT-TELEPORT-KISKAPU????
néhány kérdésem lenne:
ez a "farmoljál cuccot" kifejezés valami kódolt üzenet, vagy simán csak "találj/vegyél cuccot" lenne? 😊
másik, hogy charm-ot csak zöld vagy rosszabb cuccba lehet rakni, vagy lehet valahogy kékbe is? (lilával még nem találkoztam). Ja és mindegyikbe csak 1-et lehet?
Hunting fõág mellé Storm-ból mit javasoltok?
Válaszokat elõre is köszi.
Mivel errõl az egy kariról találtam értelmes leírást és azt olvastam hogy ezzel a legkönnyebb elkezdeni játszani a TQ-val.

Itt találtam a leírást http://ballor.hu/titanquest/ és ahogy nézem a monogramot a szöveg végén, ezt pont te csináltad, szal próbálom az irányvonalat követni úgy ahogy leírtad (melleseleg gratu az írásodhoz, jó ez a szájbarágós módszer, nagyon örülnék és gondolom más is örülne annak ha több kaszthoz is csinálnál/csinálnátok ehhez hasonló leírást) <#worship>

Ja és köszi mindenkinek hogy segítetek, nem nézitek le a kezdõket ahogy más topikban teszik 1-2 en <#eljen>
envoka

http://sacred2.hu/

igen, az att pontok jól vannak rakva, csak a cuccok... 😄
Mondom elsõ karinál nagyon nehéz a cuccolás, mert pl. majd lesz olyan legenden, hogy valami iszonyú nagyot ütõ valamit használsz, de ilyen lvl 18 meg ilyen requestekkel. sok ilyet lehet találni.
És akkor már egy következõ kari könnyebb, de kezdõként sztem nagyon kicseszõs a TQ, ez hibája a játéknak.
De legalább jó választás, hogy kezdõként rangerrel tolod.
Lesznek jobb cuccok, nyugi, csak hát idõ idõ és sok farmolás.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Az attrib pontok alapján még nincs elcseszve csak szarok a cuccok. xD Miért nem raksz valami charmot az íjra meg az armorokra? Biztos van valamid már act4-ben jársz ahogy nézem...

Valaki segitsen!Tsakolien ruins-ben vagyok,nem tudoM,hogy merre menjek. Az összes küldit szerintem megcsináltam,de nem kijutni HELP!!!
Hmm... Igen eddig ezzel a karival játszottam a legtöbbet, szal mondhatni elsõ. És mit csesztem el ? A Statpontok jól vannak elosztva ? vagy van valami tipped ?
184 average? Az igen 😄
Ha az elsõ kari akkor semmi, de akkor is farmolhatnál mondjuk cuccot, mert 184 average... hmmm izé...
34-nél jó cuccal olyan 2-3000 körül kellene lenni, közepes cuccal 1000 körül.
Sztem farmoljál cuccot.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

envoka
Epic végén járok az assassin karakteremmel. Addíg nem akartam képet betenni róla, amíg végig nem ment legenden is, de már nem bírom magamban tartani. Statokról majd ha legend is kész.

envoka
Sima kék páncél...
Elsõ karaktered ? Mert akkor megértem hogy örülsz neki.

Ehhez a páncélhoz mit szóltok ? <#vigyor0>

http://img1.tar.hu/dudovec/size2/28124668.jpg ez volt a regi.

Az 1.08 ban 100% ig nem , de IT-ben tutira vettem , szoval ott kellene probalkozni. Plato vagy Socrates? a prefix , a suffix meg Diviation.
Diviation suffix adhat intetvagy energyt meg int + energyt együtt % osan.

Biztos vagy benne hogy 1.08? Mert még kisebb %-ban se adott olyan kombót ahol a pre és suffix is %INT. (Fix INT + %INT olyan van sok.)

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

+3 as sapi van csak magusnak , de mivel daemon csukat raksz vegulis megvan mar a 2 bõl a +4. Azt az amut 1.08 ban vettem , de az 51/30 as volt. Most IT ben 50/38 asom van és ezt itt vettem IT-ben , raadasul nemis custom mapos kereskedõnél. (nem mintha szamitana)

+4 skilles sapi mellé már nem kell se afro, se calypso, mehet amun-ra + polaris (hesione miatt kiesõ rec helyett).

50% INT amu van IT-ben? Te azt nem 1.01-ben találtad? Mert már 1.08-ban se volt.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Igen. A magus karikkal nekemis ez a nagy gondom altalaban, a movement speed:| Sidros loros eleg jo , bar akkor igazan hasznos csak , ha sok int % od van. En tovabbra is a calpysot favorizalom a +2 skill int meg dex miatt. 1-2 karim kapott sidrost , 15% total speedest , de a 120 intet leszamitva nemnagy durranas. Ciponek a daemonhide a legjobb magusnak egyertelmuen , bar a shaman leggings is kurvajo tud lenni ha 15% koruli recet ad ,meg movementet. Karitol fugg. inkabb daemonhide.

Khhm, ez az 50% intes amu milyen lila v zöld, eddig még nem akadtam össze vele. Nekem az afro amu van fent, de csak a health miatt. Mage karinál leggingsre van valami jó alternatíva? Mert ami lila csizmákat én eddig láttam az mind fos volt. Most shaman leggings van fent csak az nem ad +movementet, tehetnék rá 10 movement bónuszos li nezhat de inkább a stun resistet oldottam meg vele, de így meg alig cammog szegény. Próbáltam kompenzálni torso armornak felraktam a sidiros lorost ami 100valahány intet ad, meg némi kis total speedet de azért így nem az igazi.

Ja eleg vicces volt , ahogy belepek es latom h ez a Virs Lee mar megin olt valakit ezerrel , mondom mivan.. kitört megin a haboru?😊 Erre latom h nekem vannak cimezve a hsz.ek es igy mondom WTF? nemis irtam a forumba x napja😄D

Recharge Hammurabbin van IT-ben is, csak 1.20 ban volt disabled.
Hermes sandal eddig se volt , es most sincs. Amugyse 1 nagy durranas , a movement is keves , szal ha adna valami bonust meg ugy is kaki lenne , dehat sajna nem adja a bonust meg igy 1.30 it custom map alatt sem.

Amun-ra egy eleg penge rechargeos pancel amugy , csakhat sajna egyik karimnal sem kerul fel 😄 mert nemlenne meg a + skill amugy , csak akkor ha afro amut hasznalok , de az 50% int 38% energy erõsebb , ha mar megvannak a + skillek masbol. Ilyen amut amugy siman lehet venni mar IT-ben.

A Hermes Sandal relicet mér vették ki a játékból? 1.08ba találtam custommapon, összeraktam de nem adott rá bónuszt. Az amun ra is tudja a 8 recet? Azt hittem csak a golden fleece adja (meg a hammurapi).

Visszamentem 1.20 állásokkal 1.08 alá, betrayerbõl mind fehér lett. ^^ Viszont a Chronos sarló az megmaradt, kezdõnek fajin. Kéne farmolni amun-rat yuya helyett egyik mágusomnak, meg 8 reces hamurapiból is kifogytam.

Mivel a "faszba" szófordulatot más nem használta, gondoltam nekem válaszolt. De mindegy.

Igazából az "impaling" mint prefixen lepõdtem csak meg, eddig nem tûnt fel hogy létezik ilyen is. Egy betrayer suffixxel azért nem lenne szar, de magában nem nagy ász.

Ja es koszi Kandurexnek , a Tq logo itt fenn a forumban vegre linkel a megfelelo weboldalra.

btw mindig ekezet nelkul irok , abban a mondatban pedig eleg sok van😉

Okom se lett volna ilyet irni😊 Mondjuk csunyan magadra vetted , pedig nemcimezte sztem senkinek , csakugy beirt valamit. Mondtam neki anno h vitakoztam mindig vitatkoztam 1 csavoval a forumban..;>

A spear amugy kiraly lehetne, ha IT ben kapja valami durva zöld.. bar akkoris csak brigandnal lenne nyero.

Aszittem már te zakantál meg. ~~

Virs lee ne vedd a szivedre , baratnom vicces kedvebe volt es gondolta irkal kicsit az accauntomrol😊

Ja és világosits már fel eme játék lényegérõl, ha már ilyen okoskának érzed magad! ~~

Te hülye vagy? 1. körben LOÁL, 2. részt colossal... of havoc az többet dob mint egy sima impaling suffix nélkül, igy sok értelme nincs.

sztem az egész titant hagynod kellenea faszba, mert véletlenul sem érted mi a lényege...

Találtam impaling lándzsát 1.20-ban, kb. +80 pierce dmg (meg 240/3 bleeding, de az kit érdekel), az se rossz, csak nem volt hozzá suffix, igy hagytam a faszba.

envoka
Azt hiszem, ilyent is ritkán találni, ami ennyi dexterity-t adna százalékosan... vagy tévedek ?

kössz elöre is a helpet
Telepítés után ne csinálj semmit a játékkal, egybõl peccseld fel utána mehet a crack. Használd ezt: patchstandalone_108

vagy küld vki linket a patch-röl pls?
amikor felrakom az 1.08-as patchet mindig azt irja ki hogy ismeretlen gyárto de nem tom mit kell tenni
1.20-ról 1.08-ra downgrade patch van? Kicsit visszamennék cuccot keresni, de nincs kedvem mindent újrapakolni.

hö?

Hi!kellene help..eljutottam epicen alastorihoz megöltem,és utána beszélnem kellene avval a hapsival nincs fölötte a sárga felkiáltojel és a többi karimnál is ez van pls help mit csináljak??
Hanyadjára? <#hehe>

nincs, nem is lesz...

EvilRicky
Ki mennyi idõ alatt pörgette ki a Titan Questet majd a TQ Immortalt?