23078
  • Shorlex
    Egyébként egyszerüen lecseszhetö:
    3:07-nél figyelj
  • szucsy89
    :O lol
  • Shorlex
    Nem. A neander bossnak több százezer sebzése van, becslésem szerint 250-300e között.
    Egyszer egy tökig kihuzott conq-al néztem meg. Full cold damage resist, full damage absorp, 100 block attack, stb stb. Amennyi életem volt, mind levitte, nem ugy mint ahogy l tudom képzelni, hogy nektek viszi, szépen lassan, de az összes lezudulo meteorocska mind bekurt 1000-ket és behaltam (6000 életem volt asszem).
    Gondolj bele 6000 életem van. Tegyük fel, hogy 6 meteor esett rám, darabonként 1000-ret sebezve.
    100% blocknál ezt azt jelenti, hogy egy meteor 1800-at sebzett volna. Igen ám, de 80% cold resistem van, azaz ha nincs ilyen, akkor egy meteor sebez 9000-ret. De még van egy valag damage absorpom is, 85%, azaz ha a 9000 a 15% damage, akkor egy meteordarab kb 60000 damage.
    Na szorozd be 6-al és akkor a 250-300e-et alábecsültem :D LOL
  • Shorlex
    Oracle - csinálj ilyet

Még mielött megkérdezi bárki - legenden vettem fel, nem normal.
  • mama2
    Hy. Lerombolták az Istenek kútját vagy mit, amivel összeköttetés volt az Istenek és az emberek világa között. Imoteph Egyiptomban megkért hogy hozzam el a káosz szemét és az egyensúly karját. A káosz szeme meg van, de a kart nem találom sehol Gizában(mivel azt írja ott kellene lennie). Hol találom meg?
  • ROMOTO
    Rövid a hatótávja és viszonylag szűk sávban hat és manazabáló, ellenben nagyon jól lassít, nem éri meg kigyúrni.
  • csengral
    Közsi szépen!

Papíron nem néz ki rosszul a Distoration Wave élőben mennyire hasznos ha 100 rec-es akari?
  • ROMOTO
    Bocs ez kimaradt :)
  • ROMOTO
    Valszeg 100 rec es evo ra értette, bosskillre ott az erupt+stone form, vagy az alsó vagy a felső trance alatt, amúgy meg a volcanic orb és az eruption párossal henteled végig, kicsit manaproblémás kari.
  • ROMOTO
    Azé halsz, mert nem vettél fel mellé másik kasztot.
  • gabo91
    Warfare. 28-lvl.
    Játék elején izgalmas volt, nem volt se erős se gyenge. Egyiptomon végigsöpörtem erősödött odd sokat, most az act. 3-an meg haldoklik állandoan...
    Hát lehet, hogy itt hagyom. Majd ha erősebb leszek bosszút állok...
  • vidu01
    Hát igen, egy kicsit bugosra sikerült az a rohadék. :D Milyen karival mész neki? Próbáld meg spear+pajzzsal. Csináld meg a stun resistet tegyél fel egy demons blood charmot. Vagy hagyd ott a picsaba és menj tovább.
  • gabo91
    Első ütéstől elkábulok. Két pofont még ad, és hátrább megy meteortküldeni... :(
  • szucsy89
    segítőkész adminok powa-.-

am thx-.-
  • shaba23 #18938
    skinninget...

(és szakosodj a visszaolvasás tudományára, ezt kb minden 3. oldalon megkérdezi valaki(tudom, mert anno én is megkérdeztem:))

és mielőtt jönne a leugatás (amit úgyis törlök[admin powaa]), hogy ezzel az erővel meg is válaszolhattam vlna a kérdést: nem vettem fel semmit hunteing mellé, mert életképes magában is, ebből következik, hogy azt veszel fel ami tetszik
  • vidu01
    Lényegibe akármit mellétehetsz, sima hunterrel is el lehet menni akármeddig. Különösen ajánlottak:
    nature, dream, defense, rogue
  • szucsy89
    hunting mellé mit érdemes felvenni még?
  • csengral
    És az Earth mellé a Dream nem jó? Mert még dudovec írta h mennyire jó a caster Earth mellé a dream de sajna csak ennyit mondod és nem írta buil-det.Tehét van vlkinek ötlkete az Evokerhez?
  • Carlos
    Én odaálltam és ütöttem, amikor elkezdett hókuszpókuszolni a meteorral, akkor meg rohangáltam mint a mérgezett egér...
  • ROMOTO
    A neander boss nemkedvez a ranged kariknak, ha távolról egyhelyben állva cseszegetik, stunloccol és meteorozik ami ellen nincs védelem, asszem dudo egyszer megnézte a meteor dmg-t, valami többtízezres érték lett, ezt 100% avoid projectillel persze el lehet kerülni, de azt meele cuccal lehet elérni...
    ha rögtön a kis fing neanderek leölése után közelről osztod, akkot elfelejti a meteort, és közelharcra vált, ellenben stunnolni még attól szokott, tehát stun resist kell mindenképp, méghozzá közel maxos, és a lábfejére kell állni...:D
  • ROMOTO
    A projectil re érdemes rakni, gyorsabban, és messzebre lőssz pl shard al, bottal

Ha shard al és cold os bottal tolod nem kell a lighting spell, ha recharge-s cuccaid vannak az más...

a legbikább kiegészítő mage spell a dark covenant. folyton mennie lkellene, soknak tűnik a life drain e, de azt könnyebb-olcsóbb pótolni, mint a kifogyó manát (a castoló mage nagyon hamar leszívja legenden) + nagyon durván megdobja a dmg-t

csak 1 pontot

a projectile dmg, ami pl shard, vagy a sima botos ranged dmg nak számít amire érvényes a crit, találati esély, de a game asszem figyelembe veszi a lövedék típusát, így egy nyílvesszőnek kell találati esély , míg egy pl cold, lighting sugárnak nem (a jellegéből fakadóan) vagy a szétterülő shardnak sem kell ha elég közel engeded az ellent :D

dexre, sterngre csak a velvenni szándékozott cucc függvényében pakolj (tehát minimálisan kellhet), hiába lessz kevesebb papíron a dps ed mint egy hunternek, ugyanolyan jól fogsz írtani...

hp ra nagy luxus statolni, akármilyen kariról van szó
  • gabo91
    És, hogy oldottad meg?
    Az a gond, hogy mindig mindent eladok, televoltam kábitás ellenes dolgokkal, de most semmi olyan cuccom nincs ami védne egy kicsit is...
    esetleg megprobálom, hogy kap két nyilat, aztán futás a barlangba... oda nem fog bejönni... talán...
    aztán ha vsizamegy megint nyil, igy talán nem tud leütni
  • smplx
    Ok, en is valahogy igy kepzeltem el amugy, de azert lenne par kerdesem, ugyanis meg par dolgot nem latok at a jatekban.

Ternionnak a modositojat ami projectile attackspeedet ad megeri rakosgatni? Vagy hagjam a picsaba.. (leirasa alapjan talan mintha range-t is adna de ebben nem vagyok biztos.)

Storm nimbus: Ha mondjuk a staffom pl csak cold damage-t lo akkor is maxoljam ki a lightningos modositojat? Mert akkor az vegulis a base cold damage-re nem ad bonust. Illetve magat a skillt kimaxoljam vagy csak 1et nyomjak ra? igy 1-es szinten nem valami meggyozo az a bonus damage amit ad.

Dark covenant: lehet csak en vagyok paranoias de nem sok az a life cost? igy ranezesre (meg nem probaltam) pikk pakk lefolyik a hp-m (az a sok ami van :D ) Modositoja gondolom kell neki. :)

Death ward: ez hasznosnak tunik, erre rakjak majd?

Statok: egyelore ugy gondolom hogy pure int-el megyek, aztan majd kesobb kiderul kell-e masra tenni. 1 valamiben viszont nem vagyok biztos. A dex ugye ad elvileg talalati eselyt meg kritikal eselyt, de ez csak fizikal sebzesnel ervenyes, vagy ha bottal lovoldozok akkor is? lehetseges olyan hogy bottal kritikalt lojek? Jah es eleg lesz annyi hp amit a mastery-k adnak (meg a cuccok)?

Hat igy egyelore ezek jutottak elore, kicsit lehet sok lett egyszerre. :)

• Carlos
    ott énis haltam vagy 2x. :)
  • gabo91
    Szemétláda rohadt játék....
    négyszer haltam eddig meg az egész játék során. ennél a rohadt jetinél meg már nyolcadik alkalommal hagyom ott ajándékba a tapasztalatpontokat...
    még a rohadt sirkövemet sem tudom felvenni. hozzám ér, aztán kábulás... fejemre zuditja a hülye sziklákat és hiába 3200hp game over...
    aztán nem is igazi főellenség, csak egy szaros melléküldetésbeli boos
  • vidu01
    Ráéreztél hogy a ternionon van a lényeg, amit Tir Na Nog belinkelt az egy nagy zagyvaság! Ezek legyenek fullosak:
    ternion attack
    storm nimbus (az egész)
    dark covenant (minél sűrűbben használni)
    storm Whisp passzívja
    na és persze a squall
    Ja és nem árt valami jó botot a kezébe adni.:)
    Ezek a legfontosabbak. Aztán még rakhatsz a deathcill aurára (fanpatch nélkül a RoT nem működik tehát arra 1et), spirites petekre, meg lightning boltra de ha jól meg van csinálva a kari akkor az nem is kell. Spirit wardra 1-1 bőven elég.
    Ja és kezdésnek spiritet válassz könnyebb vele menni 1-1 pontos life drainból simán meg lehet élni (később ez nem kell majd).
    http://www.youtube.com/watch?v=5d9VHJ9gHfY
  • smplx
    Hm, amit neztem oracle videokat neten, azokban mindegyik oracle ternionnal ment. Ott eleg jonak tunt, ezert en is arra rakosgattam eddig. De ha azt mondod shard a jo akkor kiprobalo. :)

Koszi a tippet.

Esetleg ha valaki hasznalta ezt a terniont, leirna kesobb mennyire lesz hatasos?
  • Tir Na Nog
    storm
  • Tir Na Nog
    Oracle:
    Először a stormot nyomd fel, sharddal indíts, később ha meglesz a 100% recharge (de csak akkor), akkor tedd át a pontokat chain lightningra.

1. fázis: shard
    2. fázis: spirit ág
    3. fázis: shard -> chain lightning

Statokból csak int kell.
  • szucsy89
    miért nem tudok haverral hamacsin játszani?? 1szer jó, 1szer nem..:S hamacsival minden rendben, egy verziónk van, a kis zöld csillag folyamatosan ég. tűzfalat, vírusírtót kinyomtuk, csak xfire-n dumálunkk...és hiába hostolok ő nem lát engem....ez pl most volt egy 5perce, tegnap este meg látott, játszottunk is...ez miért van???
  • smplx
    Sziasztok! Jatszott mar valaki oracle-el? Kivancsi lennek hogy mennyire jo parositas a spirit+storm. Akinek volt mar ilyen lehetoleg magas szintu az megoszthatna a tapasztalatait. Mik a jo skillek, hogy erdemes osztani statokat (csak int-re vagy azert tegyek dexre is :) ), ilyenek... Meg gondolkozom az earth-on is masodik masterynek a spirit melle, melyik lenne jobb? Elore is koszi a valaszokat.
  • vidu01
    Nature v spirit passzol hozzá legjobban.
  • csengral
    Jah meg Romoto az a Fan patch amit be linkeltél az megy nem eredeti játékkal?
  • csengral
    Az Earth-hez mien 2. Masteryt ajánlotok? Meg kb mien built-ba?Persze főleg varázslósra gondoltam és h az Earth legyen hangsúlyossab mastery

Köszi
  • gabo91
    Okés, akkor nem tárolom. Köszi a választ!
  • SötétBarom
    Én egy olyat találtam, ahol egy Satyr ír az anyukájának, hogy milyen kemény a monster élet :DDDD
  • shaba23 #18916
    Az említett szerelmeslevél nem való semmire, nem kell titkos helyek megnyitásához. Kuka
  • gabo91
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hamacsin keresztül játszanák én is... dobj egy privit aztán megbeszéljük
  • Grifidos
    Passzolom a kérdést, nem multizom a TQ-val, de szerintem ugyanúgy megy a neten mint a dio2.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha nem eredeti a cuccod, hamachin biztos hogy megy.
  • szucsy89
    ha felrakom a magyarítást tudunk haverral neten játszani?