23078
-
#19032 Azt is megpróbálhatod,hogy visszavásárlod ideiglenesen a skilljeidet,csak a legfontosabbakat hagyod meg,és átpakolod a Liche Kingre.
Ha táp a king,kinyirja egyedül is.
Amugy meg szerintem a resistjeiddel van gond.Az életerö ellenállásod pl. mennyi?80% nál már egész türhetöen birja a kari Typhon életszívását.
Ja és akkor e üsd,amikor tüskéket növeszt,mert igen csúnyán visszasebzödsz.
-
WhiteG #19031 Hali!
Na én is ugyan így voltam amikor egy idézővel kezdtem el csapkodni, én kis naív gondoltam odamegyek aztán a full agyontápolt túzgólemem meg az íjászom meg a farkasok szétszedik, kb olyanszinten mentem oda amit elértem addig, de egy haver mondta tápoljak kb 40-es szinten megint nekimentem de nem sikerült 100 életpoti és mannával mentem igen kevés maradt...Én is lelövöldöztem egy fahin íjjal amin volt valami durva esszencia igaz volt vagy 40 perc de lement! Kitartás és menni fog. Én csináltam most egy harbit azzal kenem, hát ez eddig nagyon durva főleg vidu fajta skillezéssel.... -
#19030 #19004
Valószínüleg ez a baj! -
BmwE30M3 #19029 hellotok
én most kezdenék el jáccani ezzel a játékal
de valahogy nemazigazi!felteszem a game-t
patch-elném de nem engedi szöveget nemlátok
erre spanom aszondja tegyem fel a kiegészitőt menni fog
feltetem beléptem az is azt irta h updateljem a sima TQ mert
régi!de azt nem tudom mert nem engedi! -
#19028 Pakolj a Liche king re, ha felturbózod egyedül is kifingatja -
Chipii #19027 Próbáld meg íjjal lőni messziről, ha meg dobálni/lőni kezd, menj odébb, visszamegy középre. Ha lassan is, de ezzel elvileg bármilyen karival le birod ölni (nem egy szép megoldás, de mégse trainer). -
vidu01 #19026 #18746
De szerintem ez a játék nem neked való, nehogy még a végén összetörd a géped. -
zool1981 #19025 Na jó,feladom.Ezt a Typhont nem lehet megölni.Ja és karakterem olyan,hogy üt mint az állat(magyarul fingom sincsen,milyen).Annyi,hogy háború+szellem szakosodás van.Ja,és csókolom a fejlesztőket,hogy mindig a kúttól kell felkutyagolnom a szörnyhöz.Kurva jó megoldás.Most megyek trainert keresni,mert különben idegbajt fogok kapni. -
Ravasak #19024 nekem speciel nem ment el a kedvema jatektol meg mostanaban is szoktam uj karaktert kezdeni bar mar igy is an vagy 60 :) nem nem agyok megszallot -
#19023 Ja, és melyik játék végén? -
#19022 Milyen karakterrel nyomod?Ezt azért tudni kellene. -
#19021 Igaza van zsotesznak.
Ha átküldöm a mentésemet,lehet nem kell előlről elkezdened a dolgot,de nem lesz olyan a játék,mint ha te kezdenéd el csinálni,te döntesz a fejlesztésen.Idegennek nem fogod ugyan érezni,vagy lehet,de akkor sem jó az úgy!
Kezdj el egy új karit,elötte gondold át,hogy milyet szeretnél,csinálj hozzá buildet magadnak,mit mi után milyen sorrendbe karsz majd fejleszteni,olvass utánna,merits ötleteket,nézegess youtube-os videokat is!Hidd el ha van elötted cél,hogy milyen karit szeretnél,nem fogod unni!
-
zool1981 #19020 Sziasztok!A játék végén vagyok,a buzi nagy szörnynél.Eddig senki sem tudott rajtam kifogni,de ehhez a nagy baromhoz hozzá sem tudok szagolni!Ötlet? -
zsotesz #19019 Sosem értettem az ilyen spílereket, akik hasonló játékoknál azt kérik, hogy ugyan "kűggyön má valaki egy karaktert mer nincs kedvem megin nekikezdeni a legelejéről". Akkor szerintem nem kell játszani a játékkal mert ezek szerint annyira nem is érdekel. Az ilyen játékoknak pont az a lényege, hogy olyanra csinálod a karaktert amilyenre te akarod.
Akkor inkább már használd a tqdefilert. -
Harkat 89 #19018 De tudnék, és már egyszer eltoltam sokáig, de elbaszodott gépem, és
most semmi kedvem ujra végigmenni görögországon valahogy és kaszabolni.
Kari meg mindegy milyen, leglább hátha megismerek egy újat. -
#19017 Miért igy nemtudsz játszani?
Új játék-nál ott a karakter készítés.
Elejétől elkezded (normál szinten) -
Harkat 89 #19016 Van valaki akinek van már egy nagy karija és átküldené a mentését?
Vagy hogy én is tudjak játszani vele. -
dudovec #19015 Hat ez aztan ertelmes csavo:) Sosem ertettem minek TQ ban csalni, mikor egy full cuccos legit briganddal Legend titan leverheto 1 utessel:) -
Ravasak #19014 majd a titannal meg esetleg egy ket sárkánymágusnal egy ütésböl öli meg magát :) -
#19013 selyem út utáni kistelepülés ez ugye?
hát eléggé...
hogy csináltad? -
vidu01 #19012 Ez csíter cuccnak számít? :D
-
#19011 Harb -
WhiteG #19010 Hali!
Vidu anno régebben azt hiszem neked írtam a harbringer skilleket, hogy érdemes tenni, megtennéd, hogy elküldöd megint? Előre is köszi! Vagy ha nem neked volt itt egy 74-es képpel együtt akkor az az illető dobja már be a linket, mert folytatom tovább egy kis szünet után!
Üdv -
vidu01 #19009 Hello!
Ezekre kb mindre választ kapsz ha rákattintasz a bannerra (fent). -
darkman1 #19008 Heló! Új gémer volnék...az inventoryba a láb mellé balra mit lehet rakni? Lehet egyátalán vmit? Mer eddig nem passzolt oda semmi.. a másik h a DPSbe beleszámítanak a piercedamage, firedamage stb értékek? Mi az amivel az attackspeedet növelhetem? egyenlőre egy szuszra ennyi:) előre is köszi -
#19007 Ennyi. Föl is rakta a patchet.
Csípőből megoldottad a dolgot, a legkézenfekvőbb dologra nem gondoltam elsőre.
THX! -
#19006 Erre már gondoltam én is. Szóval azt mondod próbáljam meg az alapértelmezett könyvtárába telepíteni? És arra manual rápakolni a pathcet.
Próba. -
zsotesz #19005 Ez hülyeség én anno mikor toltam, nem ide tettem, hanem egy másik partícióra és minden gond nélkül ment a game. -
vidu01 #19004 A gamet a C:/programfilesba kell rakni lehet azért nem tudod peccselni mert nem találja a játékot. -
#19003 Sőt. Újraraktam, mondom megnézzük úgy hátha megint enged valameddig játszani, de így meg nem hajlandó használni a régi mentéseimet, pedig azokhoz hozzá sem nyúltam, ugyanúgy a "c"-n van ahova automatikusan rakja(a játék nem a "c"-n van). -
#19002 Oké. Persze. Nem a crackelt exe-re akartam rakni, de valamiért nem engedi patchelni sehogyan sem. Az agyamra megy már, az istennek sem hajlandó felpatchelni. -
zoli47 #19001 Crackelt .exe-t sosem patchelünk! Előtte mindig vissza kell rakni az eredetit. Ha már nincs meg, reinstalláld a játékot, rakd rá a megfelelő patchet, és csak utánac jöhet a crack. Érdemes az eredeti filet / fileokat elmenteni esetlegese későbbi patchelés céljából. -
#19000 ja és még egy dolog(bocsanat hogy igy darabolva irok,csak mindig elfelejtek valamit):
Hogyan lehet menteni a tqvaultban?Mármint ugy,hogy ha windows reinstallt nyomok,utanna tudjam hasznalni!Extract database.arc?
ha arra nyomok,rohadt sokáig tölt vlamit,azaz ment,de utanna egy csomo szart látok a mentett bappába,nem tudom mi micsoda.Ennyi sok mindent ment le?Vagy hogy?
Bocsi a noob kérdésért... -
#18999 Honnan lehet leszedni az x3 modot?Ha azt felrakom,le tudom utánna szedni?
-
#18998 Talán még annyit hogy ezt a patchet próbáld meg,nekem ez volt fent:
1.30 as pcdome patch -
#18997 Igazándiból sok lehetőség nemigen van, ugyanis amit fel lehet rakni elvileg az 1.01 verziószámú alapjátékhoz az ez: Titan Quest Patch v1.01 - v1.30
1.01-hez mást nem is találtam, szóval hiába akarnék én felrakni az 1.15 öst. -
#18996 patcheket sorban telepitsed fel, 1.3 elött a többit is illene feltenni. -
#18995 Ismét köszönöm a segítséget.
Frissen felraktam az alapot, nem crack-eltem. A Reloaded verzió van fenn. De sajnos akár a "külön" letöltött patch-et próbálom rárakni, akár ugye a kieg által kínált patchet, sajnos egyiket sem rakja fel. Hibaüzenettel el sem kezdi a patch-elést(bár érdekes, mert olyan ablakot dob fel ami nem tartalmaz semmi infót). Természetesen nem crack-eltem az alapjátékot. A kieg meg ugye a menü-ig elindul, de ott egy "ablakban" figyelmeztet, hogy az alapjáték verziószáma nem megfelelő a kieg. számára, és így az használhatalan.
Fel nem tudom fogni hogy miért nem lehet felpatchelni. -
#18994 Erre a kérdésemre már tudom a választ!
De azert köszöntem volna,ha valaki megírja! -
#18993 1.30 as patchet érdemes feltenni,mert gyorsabb töle szerintem a game.
Reloaded verzio!Azt töltsd le,azzal müködni fog.Nekem is volt ilyen bajom még régen!Unleashed verzióval volt ez a probléma!
Amugy meg mielött crackeled az elött kell patchelni.
ha ugy sem megy,akkor minden képpen Reloaded verziot tölts le.