Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Envoka: sztem szamos fontos dolgot nem veszel szamitasba.
A ranger a kezdõk karaktere, nyilvan ha profi cuccod van akkor meg 2 ik mastery sem kell. Oak fontos lehet , ha valaki nemkezeli meg eleg jol a karit , nemmindegy hogy 2000 vagy 4000 lifeja van egy kezdõnek.
Study pray az ALAP minden piercing damaggel operalo karinal , felteve ha nincs Squallja - de nyilvan ha huntingozol akkor nemfogsz melle Stormot kerni a squall miatt , ha van Studyd a masterybõl. Legenden kb duplazza a scatter sebzeset ami a hunter legfõbb fegyvere.
Call of the hunt a maga 40% attack speedjevel meg a 180% piercing damaggel igencsak durva skill. Nyilvan ha max az attack speeded , akkor "csak" a sebzes ami fontos szamodra. (nyilvan ez a 180% piercing dmg nem dob annyit a karin , ha 2 db 120% os apollod van ,meg 110% os hoodod meg ienek , mert akkor 400% ill 600% pierce dmg viszonyitasz - de egy kezdõnek rohadtul nemlesznek pierce dmg % jai, es annak kb triplazni fogja a scatter dmg jet a skill (mivel az art of the hunt alapskilljet csak a vegen erdemes fejleszteni es az amugyis csak 90% koruli pierce dmg t ad..). Raadasul lehet , hogy sok az attackspeeded , de ahogy a leirasban is emlitettem - erdemes a skillekkel elerni a max attackspeedet , mert akkor rakhatsz fel + sebzest ado cuccot az attackspeed tulajdonsag helyett. )
Es igen , recharge cuccok nelkul lehet a Rangernek allando callja 12 skill pont aldozasert , ami igencsak megeri (foleg h a kezdonek nemlesz 200 feletti speedje a ratyi cuccokkal) - Shorlexnek is eleg sokat mondogattam ezt a Refresh dolgot, mig a vegen ugytunik h rabolintott a dologra.. nyilvan ezert rakta bele a leirasaba:P
A farkasra nincs feltetlen szukseg , de sztem 2 db (7/1/1/12) es mar eleg surun tolja neked a 15% total speed +90% dmg s aurat , ami lassuk be nemrossz.
A plague valoban nem 1 nagy szam , study mellett felesleges , legenden ha 6x felett nemtudsz mire rakni , akkor kilehet fejleszteni es rarakni a bossokra , de valoban nem letszukseg.
De a bleedingre meg a poisionra , amibol lehet akar 5000 dmg/seced akkoris szarlesz ratolod a pontokat , pedig hidd el semmire nemjo normal act1 athen utan. Pazarlas.
Energyt nemigen adnak a tenyleg tap ijasz cuccok ugytudom , es azert joljön az a nature agbol jövõ mana az oak meg ijasz buff reserved energyjere , a study + call + refresh hasznalatrol nemis beszelve.
A ranger a kezdõk karaktere, nyilvan ha profi cuccod van akkor meg 2 ik mastery sem kell. Oak fontos lehet , ha valaki nemkezeli meg eleg jol a karit , nemmindegy hogy 2000 vagy 4000 lifeja van egy kezdõnek.
Study pray az ALAP minden piercing damaggel operalo karinal , felteve ha nincs Squallja - de nyilvan ha huntingozol akkor nemfogsz melle Stormot kerni a squall miatt , ha van Studyd a masterybõl. Legenden kb duplazza a scatter sebzeset ami a hunter legfõbb fegyvere.
Call of the hunt a maga 40% attack speedjevel meg a 180% piercing damaggel igencsak durva skill. Nyilvan ha max az attack speeded , akkor "csak" a sebzes ami fontos szamodra. (nyilvan ez a 180% piercing dmg nem dob annyit a karin , ha 2 db 120% os apollod van ,meg 110% os hoodod meg ienek , mert akkor 400% ill 600% pierce dmg viszonyitasz - de egy kezdõnek rohadtul nemlesznek pierce dmg % jai, es annak kb triplazni fogja a scatter dmg jet a skill (mivel az art of the hunt alapskilljet csak a vegen erdemes fejleszteni es az amugyis csak 90% koruli pierce dmg t ad..). Raadasul lehet , hogy sok az attackspeeded , de ahogy a leirasban is emlitettem - erdemes a skillekkel elerni a max attackspeedet , mert akkor rakhatsz fel + sebzest ado cuccot az attackspeed tulajdonsag helyett. )
Es igen , recharge cuccok nelkul lehet a Rangernek allando callja 12 skill pont aldozasert , ami igencsak megeri (foleg h a kezdonek nemlesz 200 feletti speedje a ratyi cuccokkal) - Shorlexnek is eleg sokat mondogattam ezt a Refresh dolgot, mig a vegen ugytunik h rabolintott a dologra.. nyilvan ezert rakta bele a leirasaba:P
A farkasra nincs feltetlen szukseg , de sztem 2 db (7/1/1/12) es mar eleg surun tolja neked a 15% total speed +90% dmg s aurat , ami lassuk be nemrossz.
A plague valoban nem 1 nagy szam , study mellett felesleges , legenden ha 6x felett nemtudsz mire rakni , akkor kilehet fejleszteni es rarakni a bossokra , de valoban nem letszukseg.
De a bleedingre meg a poisionra , amibol lehet akar 5000 dmg/seced akkoris szarlesz ratolod a pontokat , pedig hidd el semmire nemjo normal act1 athen utan. Pazarlas.
Energyt nemigen adnak a tenyleg tap ijasz cuccok ugytudom , es azert joljön az a nature agbol jövõ mana az oak meg ijasz buff reserved energyjere , a study + call + refresh hasznalatrol nemis beszelve.
Lehetséges, hogy lándzsás karinak a Warden a legjobb, de jelen pillanatban nem akartam a "legjobbal" menni, kivéncsi lettem volna 1 ilyen párosításra. Ha ehhez tudsz valamit mondani, azt megköszönöm, de azzal, hogy leírtad, melyik a legjobb kari, nem segítettél.
A Potion-ös kérdésben egyébiránt köszönöm válaszod.
A Potion-ös kérdésben egyébiránt köszönöm válaszod.
Brigand
Mondtam már hogy imádom reklámozni magam? Ja igen, de utoljára a championnál... :DDD
Na kezdõ bajtársak, ilyen egy utlrabrutál brigand, de kezdõként jó cuccok nélkül ilyenben ne gondolkodjatok. Nem azért mert bénák vagytok, stb. csak nincs cucc hozzá.
De lvl 60-62 körül is lehet állat jó brigand íjászt csinálni.
Csak a haruspex meg a ranger akkor már jobb
Mondtam már hogy imádom reklámozni magam? Ja igen, de utoljára a championnál... :DDD
Na kezdõ bajtársak, ilyen egy utlrabrutál brigand, de kezdõként jó cuccok nélkül ilyenben ne gondolkodjatok. Nem azért mert bénák vagytok, stb. csak nincs cucc hozzá.
De lvl 60-62 körül is lehet állat jó brigand íjászt csinálni.
Csak a haruspex meg a ranger akkor már jobb
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Ki így, ki úgy. Nekem így nagyon bevált.
Study, Call of the hunt (206% Attack Speed-em van) úgy is csak bosnál kellene. Inkább tartson 1-2mp.-el tovább. Nem kell.
Gougera majd a következõ szintlépésnél lesz pont téve.
Visszatérve az íjász témára. Számomra még mindíg érthetetlen, hogy egy Hunternek mi szüksége van a Nature ágra. Plusz élet ? Megütni úgysem nagyon fogják, ha mégis sebzõdik, van converted to health. Azért a +10% total speedért ? Farkasok (ráadásul nem is maxos) ? Egy íjász olyan gyorsan írt, hogy nincs szüksége segítségre akik feltartják az ellenfeleket. Plauge ? Mi értelme ? A Nature int.-et ad, ami megint nem kell. Energy-t meg ad a felszerelés. Recharge ? Volt(van) pár karakterem, de egyiknél sem éreztem a hiányát.
Study, Call of the hunt (206% Attack Speed-em van) úgy is csak bosnál kellene. Inkább tartson 1-2mp.-el tovább. Nem kell.
Gougera majd a következõ szintlépésnél lesz pont téve.
Visszatérve az íjász témára. Számomra még mindíg érthetetlen, hogy egy Hunternek mi szüksége van a Nature ágra. Plusz élet ? Megütni úgysem nagyon fogják, ha mégis sebzõdik, van converted to health. Azért a +10% total speedért ? Farkasok (ráadásul nem is maxos) ? Egy íjász olyan gyorsan írt, hogy nincs szüksége segítségre akik feltartják az ellenfeleket. Plauge ? Mi értelme ? A Nature int.-et ad, ami megint nem kell. Energy-t meg ad a felszerelés. Recharge ? Volt(van) pár karakterem, de egyiknél sem éreztem a hiányát.
http://sacred2.hu/
Ehhez szintén a TQdefiler kell, Mods by fülnél van olyan hogy infinite potion stacking. Lándzsás pajzsos karinak pedig a warden a legjobb.
Nemgaz , csak szoltam h angollal valaszolok.:P
Bocsánat a magyar kifejezésekért, de nekem az egszerûség kedvéért, meg hogy értsem, mit beszélnek az NJK-k, van feltéve a magyarítás.
Igyekszem a továbbiakban angolul fogalmazni.
life és mana potion-nel hogy lehet azt megcsinálni, hogy csak 1-1 karaktert foglaljanak az inventoryban? Láttam már több képen is, gondolom akkor megvalósítható.
Corsair-nél (defender+rogue) mit javasoltok, miket fejlesszek? Kicsit olyan 300-as (film) feeling-ben gondolkodtam (lándzsás, pajzsos szétcsapom a népet).
Elõre is kösz a válaszokat.
Igyekszem a továbbiakban angolul fogalmazni.
life és mana potion-nel hogy lehet azt megcsinálni, hogy csak 1-1 karaktert foglaljanak az inventoryban? Láttam már több képen is, gondolom akkor megvalósítható.
Corsair-nél (defender+rogue) mit javasoltok, miket fejlesszek? Kicsit olyan 300-as (film) feeling-ben gondolkodtam (lándzsás, pajzsos szétcsapom a népet).
Ja. DoTra gyurni felesleges , ez nem wow:) Study + call maxra szigoruan.
A study preyt szerintem brigandnál is érdemes lenne megcsinálni, csak az alap kell az meg simán megér 8 pontot. Open woundról és anatomyrol átpakolnék call of huntra, az a 200 bleeding tuti nem ér meg 20 skill pontot szvsz. De ha marad a bleeding a gougera tegyél már 1-2 pontot.
Egyet még megpróbálhatsz Defiler ügyben.
Töltsd le ezt
és így ahogy van, csomagold ki a "Program Files" könyvtárba. Aztán vagy mûködik, vagy nem.
Nekem is van egy Brigand íjászom, de speart nem használok, nincs értelme (persze ez cucc függõ is). Egész csoportokat el lehet intézni 1-2 lövéssel. Amelyik meg nem deglik meg egy lövéstõl, az vagy megtorpan, és nekiáll a levegõt csapkodni, vagy legszívesebben világgá futna, köszönhetõen a "Mandrake" skillnek. A "Nightshade" skill meg frankón belassítja õket. Bos ellen meg egy Lethal Strike, majd simán Marksmanship.
Brigand Íjász
Egy jól felszerelt karakternek epic és legend könyebb mint normál.
Töltsd le ezt
és így ahogy van, csomagold ki a "Program Files" könyvtárba. Aztán vagy mûködik, vagy nem.
Nekem is van egy Brigand íjászom, de speart nem használok, nincs értelme (persze ez cucc függõ is). Egész csoportokat el lehet intézni 1-2 lövéssel. Amelyik meg nem deglik meg egy lövéstõl, az vagy megtorpan, és nekiáll a levegõt csapkodni, vagy legszívesebben világgá futna, köszönhetõen a "Mandrake" skillnek. A "Nightshade" skill meg frankón belassítja õket. Bos ellen meg egy Lethal Strike, majd simán Marksmanship.
Brigand Íjász
Egy jól felszerelt karakternek epic és legend könyebb mint normál.
Az IT és az ucsó act tényleg nehezebb lett? Egyszer egy Slayerrel normalon eljutottam odáig, de marha nehéz volt, meg rájöttem, hogy nem nekem való a karakter, mert a dárdás, íjas karikat szeretem...XD
Akkor hagytam abba egy jó idõre sajnos.
Akkor hagytam abba egy jó idõre sajnos.
TDU Nick: AdyBabyHUN
Köszi!
Nagyjából hasonló fát képzeltem el én is magamnak. Kivétel az AoH feletti rész. Az szvsz felesleges... :)
Nagyjából hasonló fát képzeltem el én is magamnak. Kivétel az AoH feletti rész. Az szvsz felesleges... :)
Majd ha 2-3 karival kivegezted legenden akkor rakj csak defilert szerintem. Elvezd a 100% ig tiszta jatekot amig ad elmenyt , utana erdemes modolni. Fenn a bannerre klikkelve talalsz 1 hunter leirast shorlextol. Azt kövesd kb , független attol hogy roguet raktal a hunting melle. Hunting fa ugyanaz ottis , es ugyanugy kell fejleszteni kb ahogy ott le van irva.
Jól hangzik. Van mit próbálgatni. Egyelõre az íjra megyek rá most nagyon. :)
Ez a francos Deflier viszont továbbra sem hajlandó elindulni...:(
Ez a francos Deflier viszont továbbra sem hajlandó elindulni...:(
Hat ugy celszeru hogy bal klikk marksmanship , jobb klikk study pray.
Aztan "w" azaz weaponswapra berakod a dardat , bal klik takedown , jobb klikk meg lethal. De igazabol magasabb fokozatokon nemfogod hasznalni a takedownt , inkabb csak messzirol szetlosz majd mindenkit. Egy mert kockazatos lesz takelni a tömegbe csakhogy üss egyet , kettõ mert nemfog lemenni 1 sima takedowntol a legtobb szörny , raadasul losz majd kettõt ijjal es az egesz csorda halott lesz.
Aztan "w" azaz weaponswapra berakod a dardat , bal klik takedown , jobb klikk meg lethal. De igazabol magasabb fokozatokon nemfogod hasznalni a takedownt , inkabb csak messzirol szetlosz majd mindenkit. Egy mert kockazatos lesz takelni a tömegbe csakhogy üss egyet , kettõ mert nemfog lemenni 1 sima takedowntol a legtobb szörny , raadasul losz majd kettõt ijjal es az egesz csorda halott lesz.
Az nem baj. :) Szeretem a combos karaktereket. Valahogy ez a Hit and Run taktika nagyon tetszik. Ami zavar vele kapcsolatban, hogy a Lethal Strike feleslegessé teszi a Take Down-t. Legalábbis hatékonyan nem sikerült még a kettõt egymás mellett használni...Gombot nyomkodni, stb. pfuj.
Pedig a Take down nagyon hasznos, mikor elindul a tömeg, aszt' a háttérbõl lõdözõ mocskos mágusra klikkelve szépen átszáguldasz köztük, gyorsan lecsapod, majd jöhet a tömegoszlatás. :D Francnak van kedve csaták elõtt váltogatni állandóan. Bár bossoknál lehet így kéne...Na mind1. Szerintetek van a kettõnek egymás mellett értelme?
Pedig a Take down nagyon hasznos, mikor elindul a tömeg, aszt' a háttérbõl lõdözõ mocskos mágusra klikkelve szépen átszáguldasz köztük, gyorsan lecsapod, majd jöhet a tömegoszlatás. :D Francnak van kedve csaták elõtt váltogatni állandóan. Bár bossoknál lehet így kéne...Na mind1. Szerintetek van a kettõnek egymás mellett értelme?
igen , csak mivel magyarul kerdezte magyarul valaszoltam , de asszem ez volt az utolso , mert kb nehezemre esett "szurast" irni "piercing" helyett, szal ezentul piercingkent hivatkozok ra.
btw ijjal is megy a lethal , mas kerdes , hogy ijjal nem lehet kritikalt lõni , ami egy lethalnal eleg sokat szamit xD
Brigand amugy majdnem olyan jo elsõ karinak mint 1 ranger. De kesõbb , amikor mar tenyleg durva cuccaid vannak es megfelelo sebzesed , akkor mar nemleszel raszorulva a "mandrake" aldasos hatasara , sõt a lethal is ertelmet veszti majd..
btw ijjal is megy a lethal , mas kerdes , hogy ijjal nem lehet kritikalt lõni , ami egy lethalnal eleg sokat szamit xD
Brigand amugy majdnem olyan jo elsõ karinak mint 1 ranger. De kesõbb , amikor mar tenyleg durva cuccaid vannak es megfelelo sebzesed , akkor mar nemleszel raszorulva a "mandrake" aldasos hatasara , sõt a lethal is ertelmet veszti majd..
Hali!
Gondolom a magyarított verzióról van szó...Pierce damage az a szúrás, ugye? :D
Amúgy köszi az msi fájlos segítséget! Megtettem, és nem sikerült...:)
A nagy küklopsz ellen az elején én is sok vért izzadtam. Valóban...Ha nincs megfelelõ karaktered, akkor futkosni kell ezerrel. Tán még ellenkezõ esetben is. :) De csak egyszer kell legyõzni ezt is, és sima dolog a következõ. Én a Hunter ágat szeretem nagyon. Most Briganddal nyomulok. Egyelõre lv8-vagyok. Most kezdtem újra, mert nem a huntert választottam elsõnek.
Szvsz az íj a legjobb tömegoszlató fegyver. Mást eddig ugyan nem próbáltam, de nagyon bejön. Megfejelve spear-es lethal attack-val nagyon nincs boss, aki ellenálljon. :D
Szerintetek is jó fenekük van a csaj karaktereknek? XD
Ja és ha valaki tapasztalt Brigand harcos, az megdobhat nyugodtan jobbnál jobb tanácsokkal. Esetleg egy elmentett titancalc-os képpel. :) Összehasonlítás végett az én elképzelésemmel.
Marha jó a játék! Elõre TitánÖlõk! XD
Gondolom a magyarított verzióról van szó...Pierce damage az a szúrás, ugye? :D
Amúgy köszi az msi fájlos segítséget! Megtettem, és nem sikerült...:)
A nagy küklopsz ellen az elején én is sok vért izzadtam. Valóban...Ha nincs megfelelõ karaktered, akkor futkosni kell ezerrel. Tán még ellenkezõ esetben is. :) De csak egyszer kell legyõzni ezt is, és sima dolog a következõ. Én a Hunter ágat szeretem nagyon. Most Briganddal nyomulok. Egyelõre lv8-vagyok. Most kezdtem újra, mert nem a huntert választottam elsõnek.
Szvsz az íj a legjobb tömegoszlató fegyver. Mást eddig ugyan nem próbáltam, de nagyon bejön. Megfejelve spear-es lethal attack-val nagyon nincs boss, aki ellenálljon. :D
Szerintetek is jó fenekük van a csaj karaktereknek? XD
Ja és ha valaki tapasztalt Brigand harcos, az megdobhat nyugodtan jobbnál jobb tanácsokkal. Esetleg egy elmentett titancalc-os képpel. :) Összehasonlítás végett az én elképzelésemmel.
Marha jó a játék! Elõre TitánÖlõk! XD
Szuro sebzest rendkivul magasra fellehet tornaszni , es azert jo mert nem von le belole az ellenfel pancelzata , ellenben a tiszta fizikalis sebzessel , amibol levon. De teny , hogy magasabb fokozatokon eleg magas az ellenfelek szuras ellenallasa. Mondjuk ez orvosolhato "study prey" , squall , illetve a dream mastery legfelso trancevel - mind lehuzzak a piercing resistet.
Ha van egy 100 at sebzõ lándzsád ami 30% szúrás. Akkor abban 70 fizikális es 30 szúró sebzés van. Tehat ha felraksz egy +100% szúrás sebzést adó cuccot , akkor a 100 helyett vegulis 130 at fog sebezni a bökõd. Nyilvan a % os ertek minden NEM % os erteket fog növelni , de ez eleg evidens:)
Hali
A szúrás, mint sebzés típus érdekelne egy kicsit bõvebben.
Gondolom a fegyvereknél a sebzésük x%-a van feltüntetve szúrásként. Viszont a %-os növelések mit növelnek? A fegyver alap szúrás értékét, vagy egyebet?
Miért jó a szúrás? Gondolom, nem véletlen a külön ellenállás ez ellen.
A szúrás, mint sebzés típus érdekelne egy kicsit bõvebben.
Gondolom a fegyvereknél a sebzésük x%-a van feltüntetve szúrásként. Viszont a %-os növelések mit növelnek? A fegyver alap szúrás értékét, vagy egyebet?
Miért jó a szúrás? Gondolom, nem véletlen a külön ellenállás ez ellen.
Még nincs késõn. Kezdj új karaktert, mert ezzel a nature-farkasokkal nem fogsz messzire jutni. Még akkor sem, ha felveszed 8. szinten a huntert. Ahhoz hunterrel kellett volna kezdeni.
Húh kössz a tippet. Majd megpróbálom, de ma nem igen lesz kedvem ehhez, csak bele kell gondolni, rohadt mansztra.
Úgy látom ennél csak komolyabb ellenfelek lesznek. Kihívás ez a játék.
Úgy látom ennél csak komolyabb ellenfelek lesznek. Kihívás ez a játék.
Hát igen, a küklopsz az elsõ gázos szörnyi, annakidején én is itt jöttem rá hogy hiba volt elsõ karinak nature ágat választani. Asszem ugy nyomtam le hogy futkoztam körbe körbe, a farkasok meg rágták a bokáját, de vért izzadtak mire megfeküdt. :) Rossz masteryt választottál te is, de Rangert még faraghatsz belõle (katt a bannerra).
Amikor üvölt lepj felre. Es az üvöltés utan nyomni fog egy barna energia hullamot amit szinten erdemes elkerülni. Ezeket kb 20-25 masodpercenkent nyomja , idõvel kiismerhetõ. Ha ezeket elkerülöd konnyen legyõzhetõ , csak tarazz be rendesen elet töltõbõl.
Üdv, ifjú Titánok!
Az eleje fele tartok még, 9. szinten
Az lenne a gondom, h a hídnál lévõ megamonstrumot, h is kéne legyõzzem? Csak 4-es szintû farkasom van, aki tudna segíteni ott:( Már néztem minden varázslást, de nem jött be... talán lehet rosszul fejlesztettem vmit
Az eleje fele tartok még, 9. szinten
Az lenne a gondom, h a hídnál lévõ megamonstrumot, h is kéne legyõzzem? Csak 4-es szintû farkasom van, aki tudna segíteni ott:( Már néztem minden varázslást, de nem jött be... talán lehet rosszul fejlesztettem vmit
Akkor neked hiányzik ez (XP-d van egyáltalán ?) :
C:\WINDOWS\System32\msiexec.exe
Töltsd le innen, és másold a fent megadott helyre.
Link
C:\WINDOWS\System32\msiexec.exe
Töltsd le innen, és másold a fent megadott helyre.
Link
Total Commanderrel csomagold ki, kibontás után kapsz 2 db filet, TQdefiler.msi + readme. A TQdefiler.msi vel indul, nem olyan bonyolult banyeg. :D
A Windows nem tudja megnyitni ezt a fájlt...Nektek volt .exe benne? Agyam eldobom...:(
Ezt szedtem le hozzá. Semmi .exe file nincs benne...Sajna hülye vagyok én ezekhez...:( Van egy Readme meg egy .msi file. Azt is kitömörítem, erre bead mindenféle filet, de sehol semmi futtatható.
Ez így jó?
Ez így jó?
Természetesen nem boldogulok vele. :D Valami MSI.package-et kapok...Sehol egy exe. Ha kibontom azt is, akkor sem. :(
Köszi envoka! :D
Ha ezt felrakom és beállítgatom, akkor utána vissza tudom állítani az eredeti állapotába? Gondolom igen...Amúgy olvastam a 4. oldalig bõven, csak Drop Modot keregéltem. :D
Köszi!
Ha ezt felrakom és beállítgatom, akkor utána vissza tudom állítani az eredeti állapotába? Gondolom igen...Amúgy olvastam a 4. oldalig bõven, csak Drop Modot keregéltem. :D
Köszi!
Szerintem is jobb a +40 intes stat, már cserélném is ha lenne. xD Majd lehet hogy leveszem az egyik hecates relicet, csak lövésem sincs hogy mit tegyek fel helyette...
Ja hat az a 115 energy amit suffixkent adnak a gyuruk , nemvalami nagydurr , inkabb valami +40 intelligences stat jobb szerintem. 5000 mana vegulis nemveszes, bar ha -50% energy costal mesz akkor 3000 nek is elegnek kene lennie.
Defilerben az "unique chance multiplier" -t kene igazabol beallitani , mer azzal lehet Revenant cuccokat , illetve egyeb fincsi dolgokat talalni. Bar teny , hogy nehezebb lesz a jatek , ugyanis minden szörny lila meg zöld cuccokkal jön nekünk. Mindenesetre ha a kari ugyis eletkepes lesz a palyan , akkor megkapja a melto jutalmat (tap zöld cuccok stb)..
Defilerben az "unique chance multiplier" -t kene igazabol beallitani , mer azzal lehet Revenant cuccokat , illetve egyeb fincsi dolgokat talalni. Bar teny , hogy nehezebb lesz a jatek , ugyanis minden szörny lila meg zöld cuccokkal jön nekünk. Mindenesetre ha a kari ugyis eletkepes lesz a palyan , akkor megkapja a melto jutalmat (tap zöld cuccok stb)..
Az biztos... a Defilert töltsd le. A 4. oldalon, a #17683-as hozzászólásban már megadtam a linket.
Utána így állítsd be. De arra vigyázz, ha valamit beállítasz, változtatsz,
a Defilerbõl kell indítani a játékot egy alkalommal, a "Main" >>> "Run Immortal Throne" menüvel. Utána már lehet indítani enélkül is.
Utána így állítsd be. De arra vigyázz, ha valamit beállítasz, változtatsz,
a Defilerbõl kell indítani a játékot egy alkalommal, a "Main" >>> "Run Immortal Throne" menüvel. Utána már lehet indítani enélkül is.
Sziasztok!
Bocs a hülye kérdésért, de valaki tudna egy kicsit segíteni ezzel a Drop Moddal kapcsolatban? Honnan lehet leszedni, meg hogyan mûködik? Bocs! Ugyan olvastam vissza, de lehet nem eleget. :)
Köszi!
Bocs a hülye kérdésért, de valaki tudna egy kicsit segíteni ezzel a Drop Moddal kapcsolatban? Honnan lehet leszedni, meg hogyan mûködik? Bocs! Ugyan olvastam vissza, de lehet nem eleget. :)
Köszi!
Sok a mana? Hát nekem igy is van amikor kevés. :) Általában a Heka staffal szoktam menni, azzal mégtöbb, meg megvan összességében a -50 nrg cost. Azt meg nem tudtam hogy a total dmg átmegy a spellekre, de majd akkor felteszek egyet abból.
Itt egy kép a cuccokról, annyi van hogy a gyürük dupeoltak mert nem találtam még egy normálisat, meg a torso armor egy kicsit gyengusz, jobb lenne pl egy of the gods suffixes, csak hát ez nem kivánságmüsor.

Itt egy kép a cuccokról, annyi van hogy a gyürük dupeoltak mert nem találtam még egy normálisat, meg a torso armor egy kicsit gyengusz, jobb lenne pl egy of the gods suffixes, csak hát ez nem kivánságmüsor.

Sziasztok!
Miért van az, hogy .exe hibát jelez és kilép a játékból?
Köszi a segítséget!
Miért van az, hogy .exe hibát jelez és kilép a játékból?
Köszi a segítséget!
Ja es a manad gyanusan sok^^
Jaja , bar a petes resze tovabbra is vicces. 70 regen viszont mar eleg jo. Bar annyit megjegyeznek , hogy a helyedben a Magi staffbol kivennem azt a relicet , es olyat raknek bele ami ugyanugy 50% damage to deaemonst ad bonuskent , csak az alapja +15% total damage.
Ugye? :D Ráadásul müködik is, mert ha felteszem felmegy a mana regen 70 fölé. Beraktam weapon swapra anubissal megrelicelve, jó lesz healthet meg manát visszatölteni.
durva fura , mivel bonus to petset nem szokott adni , raadasul a +4 sands of sleep meg a distort reality nemtom meik petnek jon jol:) vicces.
Találtam egy érdekes night mistress botot, 1.6 helyett 7.6 nrg regent adott rá a gép. Ez valami bug lehet vagy csak én nem találkoztam még ilyennel?

Botos karinál nem is lesz off abyd, mert a dexre csak annyit kell rakni hogy felmenjenek rá a mage göncök (180 körüli dex) str marad 50, int viszont 2000+.
Nincs. Off / def ability nincsen hatassal a tavolsagi / ranged tamadasokra.
De ha fenn rakattintasz a bannerre , akkor ballor oldalan a "tovabbi leirasoknal" alul fogsz talalni 1-2 alapvetõ dologrol leirast , többekozt defensive, offensive abilityrol is.
De ha fenn rakattintasz a bannerre , akkor ballor oldalan a "tovabbi leirasoknal" alul fogsz talalni 1-2 alapvetõ dologrol leirast , többekozt defensive, offensive abilityrol is.
jönnek sorban a kérdések. <#conf>#conf>
"botos" karinál van jelentõsége a offensive abilitynek? Magyarul azzal támad, vagy valami más számérték határozza meg?
"botos" karinál van jelentõsége a offensive abilitynek? Magyarul azzal támad, vagy valami más számérték határozza meg?