23078
-
vidu01 #19073 Nem hasonló verzió kell hanem ugyanaz és lehetőleg vmi korábbi. -
BmwE30M3 #19072 hello!hamachi felvantéve
mind2nek hasonlo verizo nekem 1.2.5 neki 1.2.2 asszem igy!
csináltuk a szobát ottvan minden okés!ahogy irtad megkreálom
normalba!belépek várok!span jön..többjátékos lan.
és nemlátja amit csináltam!!!!ezé kérdezem nem-e tudja valaki!
vagy valaki segitsen bálitani amit kell vagy probálkozni!msn-en elmagyarázná probálkoznánk!
köszi -
WhiteG #19071 Na a hamachi úgy működik letölteted a progit csinálsz egy create a new networkot egy azonosítóval és jelszóval. Ezt megadod a haverodnak, akkor meglátod, hogy belépett hozzád. Ezután belépsz a játékba beállítod több új játékos, ott megadsz egy jelszót azonosítót amit a partnered is beír úgyanúgy. A lényeg mindketten ugyanazon a nehézségi szinten legyetek, ha nem akkor meg a gép a gyengébbhez igazodik. belogginoltok és kész... Remélem sikerült elmondani érthetően! -
BmwE30M3 #19070 látom nagyonsegitő készek vagytok!most 300oldalt nemfogok végigolvasni keresgélni!pedig aki tudja a választ nem nagy megeröltetés leirni h mithogykéne!lényeg h hamachizunk hiába kreaál bármelyikünk egyikünk se látja a másik szerverét!előre is köszi! -
#19069 Sziasztok!
Van valahol táblázat arról, hogy melyik esszenciumot melyik lény dobja melyik városhoz tartozó térképen? Tyrant's Fistet akarom kirakni amiben van 2 másik Artifact is és szeretném célirányosan keresni az összetevőket(ígyis el fog tartani egy ideig). -
#19068 hi all! nekem volt már hunter karakterem, melyk karakter ajánlanátok következőleg, lehetőleg ijászt. és mire pakoljak meg stb...stb..
köszi -
stormrider #19067 Dondark:
Én a Hunter-t ajánlom első ágnak és íj inkább mint lándzsa. (ügyességre pakolj) Aztán mivel én Bone Charmer-al nyomulok, 2. ágnak a Spirit-et ajánlom a Liche King miatt. :)
Egyiptonnál tartok -epic- 43.szinten és azt kell mondjam hogy nincs ellenfelem. :)
Igaz, hogy van 1-2 jó kék cuccom, na meg egy lila íjam, de összességében ez a karakter nagyon erős. -
Dondark #19066 Hali!Most raktam fel a titan questet kiegészítővel együtt.Régebben már végig vittem normálon ,de most olyan karaktert akarok amivel mind a 3 fokozatot végig tudnám vinni.Kérnék egy kis segítséget hogy mi legyen a két képességem és azon belül mire érdemes tenni.Minden megoldás és tipp érdekel!
Előre is köszönöm! -
vidu01 #19065 Brigand legbrutálabb kari a játékban, védelme tényleg nincs (ill a pajzs) de nem is nagyon kell neki mert általában 1 ütésre lever mindenkit ha jól meg van szerkesztve. Rush ellen használd a flash powdert az elzavarja őket elég rátenni 1-2 pontot.
Ezekre érdemes rakni ha dárdával mész:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Brigand&master1=6&master2=7&sa=0&m1=
Balklikkre calculated strike, jobbra meg study prey megy, nagydarab szörnyeknél meg használd a call of the huntot és a lethalt. -
deserter #19064 Hello. az én karakterem, vadász/tolvaj keverék. Mégcsak normálba járok.
Nem akartam nyilazni, mert idáig mindíg abba vittem és elég könnyű volt epic-et is végigvinni, így lándzsára építettem rá. és regenerálódásra, ami most kb 49/mp.
A probléma: A kiegészítős világba járok már, és ha rámrohannak vagy 4-5 en, akkor daraokra szednek, így állandóan menekülhetek, ráadásul a vége felé már egyre erősebb ellenségek jönnek, de én nemtalálok egy értelmes lándzsát sem... :( Védelemre így nemtudok építeni szinte semmit, mivel csak regenerálódás van védelembe ezeknél.
Kérdés: Most én itt nagyon elrontottam a karakterem? Vagycsak nemdob nekem semmi értelmesebb lándzsát? -
Chipii #19063 Csak ütöd, vagy mozogsz is mellé? Kerüld ki a kiáltásait, akkor nem lehet gond. Kicsit rohangászol fel alá, potizol, előbb utóbb meg kell halnia. -
#19062 A küklopszot nem tom legyőni:( ugyan így voltam mikor először vittem... és megint itt ér véget:( -
BmwE30M3 #19061 nekem is ezvolt!
c-retettem nemvolt hely a kiegnek.
áttetem a d-re nem crackeltem
végig pacheltem aztán kieg és ment!
mindenkép patchelnikell mert aztirja
a kieg.h régi az alapjáték frissitsd!!
-
BmwE30M3 #19060 bocs h megint ratyiskodok nem vagyk 1 gépguru!
én spanomal szeretnék hamachin mutlizni de nemlátjuk
egymás szerverét!ip-t nemlátam h belehetne irni!
hogykéne csinálni?! -
Thanatos #19059 a háborut? miért van virágszedős játékmód is? :P -
#19058 Na elkezdtem én is újra, végig kéne vinni.
A Háborút választottam... 7. szintnél tartok.
Jó választás? -
Shorlex #19057 aham... te nagyon okos ember lehetsz... látom nem tudsz a szavak között olvasni, tehát egyet biztosan tudok: tanult, olvasott ember nem vagy. de most nem a flame a téma itt, hanem hogy ha nem megy minden elsőre pikpak akkor ne nyivákolj, játssz, és ha még mindig nem megy, akkor hagyd abba, ennyi. -
Chipii #19055 Egyre keményedik a játék, azért. Az első két act bármilyen kezdő karival gyerekjáték, Kína már kemény, a kieg pedig rátesz még egy lapáttal. Próbálkozz másik karival, akinek védelme is van, esetleg petekkel, de ha ragaszkodsz a mostanihoz, akkor:
- szerezz be magasabb armort adó cuccokat, még a boltban is fogsz találni jókat, esetleg ki be lépj városban, előbb utóbb találsz olyat, ami ad kisebb-nagyobb bónuszokat is.
- pénzért visszavonhatsz skillpontokat, és elosztogathatod másra, bizonyára nem a legideálisabb módon osztottad el őket, ezért gyenge a kari. -
Shorlex #19054 hát ha jol olvastam a szifon eléggé megfingatott :DDD
figyelj ne játssz ezel a játékkal többet, mert ha ennyire szarul megy, akkor csak agyvérzést fogsz kapni, ami azért nem jó, mert 1) az én TB járulékombol fog ellátni az orvos, amely pénzt lehetne jobb célra is költeni 2) az utánad maradó családtagok szociális ellátását szintén én fogom finanszírozni, aminek megint csak nem örülök.
Take it easy, menj inkább kirándulni, ülj egy napos rétre, hallgasd a szelet, és élvezd a természet erejét magad körül.
Ha mégis inkább játszol, akkor meg ne nyivákolj minden 3. postban hanem játssz, és legyél GP. -
vidu01 #19053 Asszem kipottyant a játékban található legjobb spear:
of devouring helyett lehetne mondjuk inkább of havok suffix rajt igy még brutálabb sebzése lenne de sztem legenden fontosabb az az életszívás. -
#19052 Ja és hagyd azt a patchet ami az IT. könyvtárában van. Én sem azzal csináltam, és 1.01-ből lett 1.30. Simán megy a kieg. is,nem is lép ki. -
zool1981 #19051 Szeretném megkérdezni,mitől van az,hogy az IT-ben minden szörny két csapással elintéz.Az alap játékban szinte senki sem tudott legyőzni.Itt mindenki.Kurva érdekes és idegesítő.... -
#19050 Nekem sem volt jó sehogy sem, csak akkor lett jó mikor az alapértelmezett könyvtárába telepítettem mindkettőt. Az hogy honnan indítod a patchet semmit nem számít. -
#19049 totál alap TQ, semmi patch, semmi crack
aztán fel a IT, feltelepül rendben, még mindig semmi crack, semmi extra, játékba belépek kiírja hogy az alap TQ mappáit frissítenie kell, rányomom hogy okés, kidob windózba bejön egy ablak aztán egyből egy error.
:/ a patch is ugyan azzal a hibával dob ki, hiába tettem a játék exe-hez (nemvagyok hülye, alapból úgy csináltam) -
dudovec #19048 Az hogy az IT install errorozik, mikor crackelt v istentudja milyen jatekra probalod rahuzni, azon meg nemkell csodalkozni.
Alapjatek install D-re, nem krekkel , nem peccsel. IT rarak, jatszik. Az IT elso inditasanal csinal 1 updatet.. ha annal adodna gond, es korabban jol csinaltal mindent, akkor huzd ki a netkabelt es probald meg ugy, hatha segit. -
dudovec #19047 Nemtudom, nekem mindigis a D-n volt a TQ. Ha patchelsz akkor altalaban a patchet egy konyvtarba kell tenni a jatek exejevel. De amugy nemtom mer kene patchelni, ha felrakod az alapot, nempatcheled, rarakod az IT-t. Es annyi is ha jol emlexem? -
#19046 Pedig szerintem nagyon jó játék. Egyébként a patch-et szidd, mert "ő" keresné a "c"-n a játék fájljait.
De te tudod. Én is így voltam hogy a "c"-re semmit..... :) -
#19045 akkor nem játszom ezzel, mivel a c-re semmit nem pakolok... no mindegy akkor. buta egy játék ha nem lehet máshova patch-elni. csak a c-re. -
#19044 Vagy akkor a patch előtt nem crack-elted? -
#19043 Uninstall és rakd ujra a "c"-re, külömben nem tudod felrakni a patch-et. -
#19042 ó remek, de nekem alapból a d:\játékok -ra van téve a setup default :) -
#19041 Nekem is ugyanez volt.
Szóval: az alapot felrakod oda ahova alapból rakja(c:...)
Aztán. Nekem az alap 1.01 verziószámú volt, ehhez letöltöttem ezt: Titan Quest Patch v1.01 - v1.30
Ezt rakd fel hozzá, de mielőtt patch-eled ne crack-el az alapjátékot.
Miután felpatchelte esetleg rárakhatod a kieget is, mostmár el fog indulni az is. -
#19040 az alap game kb. fél óra játék után folyton kilépett, mindig a barlangban amelynek a mélyén egy városlakót tartottak.
felraktam a kieget aztmondták azt tegyem inkább mint hogy a szintén bugos patch-ekkel bénázzak, de az meg error-t ír mikor frissíteni az alapjáték file-jait ...
valami ötlet? -
Harkat 89 #19039 Tudom nem nekem való:) Mert én ezekel úgy játszok hogy minél hamarabb
nagyobb szint, hogy több skill meg minden, és ezt megunom már a 5.
karakter után, és nincs kedvem most előről. Igaz ebbe játékba tetszett
történet, és amivel sokáig elvitem azal élveztem csak. -
zool1981 #19038 Na,elmondom mi a helyzet.Még jó,hogy van ez a TQ Defiler program,és ott be tudtam álítani,hogy Rhodosznál kezdjek.Viszont:még az első mellékküldetés főszörnye(rák) is kurva erős,nem is tudtam még legyőzni.Ez normális,gyerekek??? -
zool1981 #19037 Lenyomtam a szifont,belementem a Portálba,és kirakott a főmenübe(annyi változott,hogy a nehézség eposzi is lehet).Hogyha elíndítom külön az IT-t,akkor a Chang akármilyen portálig tudok max elmenni Kínában.Én nem fogom megint újra kezdeni szifon ellen,az tuti.... -
vidu01 #19036 Ha szifont lenyomtad lesz ott egy portál az arénában, arra rámész és egyből a rodoszi tengerparton találod magad.:) -
zool1981 #19035 Hali!Megöltem a Tyhpont,végre.Megvan az IT is,de miután elindítom és rámegyek az új játékra,a legelső Görög pályán kezdek.Hogy is van ez???? -
BmwE30M3 #19034 má megoldottam a dll-es dolgot mar csak nemtom feltenni rá kiegészitőt me nincs hely szerinte! -
BmwE30M3 #19033 feltetem a C:-re patch-eltem crackeltem dll.hibat ir ki
feltenném rá a kiegészitőt de az meg aztirja h nincs elég hely
3,6giga szabad van!ilyenkor mi a tehendő?