Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szenvedtem vele még egy sort (a netkihúzásos nem jött be, ugyanúgy patchet akar) és kaptam új hibaüzit a patch elkezdésekor:
"Neither command line parameter specified is an existing directory."
Ez mit jelenthet?
(Tiszta szégyen... angol szakra járok :/ )
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
de szerintem mindegy neki, mert amikor beraktam a cracket (patch elõtt, a crack meg 1.30-hoz volt, ergo nem indult) aztán visszavontam a másolást (kitörölte a titanquest.exe-t) az updater kérte hogy tallózzam már be neki legyek szives a fentebb említett indítófájlt.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
http://sacred2.hu/
a patchekre (akárhogy, akármelyiket próbálom) ezt írja: "The Titan Quest updater has encountered an error"
vidu: próbáltam hogy felraktam mindkettõt aztán mondtam neki hogy automatice patchelje de ugyanúgy azt a hibát kaptam amikor magától töltötte le és kérdezte meg hogy akarom-e patcheltetni. ("The Titan Quest updater has encountered an error")
próbálkozom még.
-IT
-crack
Nem kell patch, az IT automatice felpeccseli az alapot v1.30ra.
http://sacred2.hu/
uninstalláltam az alapjátékot meg a kiegészítõt is, mindkét uninstall után restart, mert kérte.
felraktam az alapjátékot, és leszedtem az összes patchet innen.
Nem engedte felrakni õket :/
Ezt a hibát kapom: "The Titan Quest updater has encountered an error"
most szedtem le végre a titan questet, kb 1 hónapja töltöttem, megörültem neki hogy végre lejött. fel is telepítettem, sima titan quest majd immortal throne. indítom, minden jó, aztán kiírja hogy "need to be updated" azaz rakjak fel egy új patchet. leszedtem az 1.01-1.30-ra patchelõt, kérdezte hogy akarom-e, mondtam igen, maztán hibát írt ki (encountered an error).
nincs valakinek ötlete hogyan oldhatnám meg (azon kívül hogy vegyem meg az eredetit. :/ )

Quick recovery jo skill , de a battle awernesst felesleges alacsony szinten fejleszteni. A quick recovery is "chargeos" skill , szoval kezdokent inkabb a shieldes passivokat / battert gyurnam igy az elejen , foleg mivel hiaba lesz jo blokkja , a normalos shieldek nagyon szarok az alacsony blokk % juk miatt , raadasul ha blokkolnak , akkoris alig fognak fel valamit.. Szoval normalon inkabb a tamadasra gyurjal , mert ha gyorsabban irtasz , akkor kevesebb utes fog erni.
Bal klikkre battert , jobb klikkre meg shield chargeot. Amikor toltodik a batter es nyomod a bal klikket akkormeg uti a normal utest, szoval siman bejohetnek a shieldes passivok.
Batterrõl majd átpakolhatsz shield chargera az jobb csak kicsit tovább töltõdik. Quick recoveryt csináld meg az fontos, meg a battle avereness passzívjait, legyen meg a 100% block.
A másik, hogy most Corsair-rel 17. szintû vagyok és az elején elég hasznosnak tûnik a defennse ágon a Batter+Rend Armor használata kicsit sûrûbb tömegben, de 1-1 nél is vettem már hasznát. Kérdésem: epic-en, legendary-n 1 jó pajzzsal hasonlóan használható lesz, vagy nem?
Válaszokat elõre is köszi.
"bonus damage" et tekintsd ugy mint "fizikal damage" .
Néztem Shorlex a videóidat. Már értem mire vágsz fel ennyire ember! 😊
Majd igyekszem felzárkózni...Three Bitches, mi? LOL
Kösz az okítást! Mellesleg ha csak úgy dúskáltok a felesleges holmikban, nyugodtan linkelhettek egy teliputtonyos karaktert nekem letöltésre...XD
TDU Nick: AdyBabyHUN
Nézd meg a haruspex videomat a youtube-on, azt majd meglátod mi az az avoid, ha jó sok van belõle, effektíve 100.
Hogy a movement mire kell? Ember, no comment. Kezdõként egy kanyi jó cuccod nem lesz, amiben run speed van, És azzal iszonyú lassú a játék.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
A find cover meg azert , mert ijaszkent javareszt tavolrol fognak eltalalni , ez pedig eleg jo vedelmet biztosít a tavolsagi tamadasok ellen.
Defliert hagyom egy darabig. Élvezem így "natúrban" a dolgokat. 😊 De köszi a segítséget!
Amúgy nagyon örülök! Level 8 vagyok, és 100% fölötti az attack speedem íjjal. XD Jó lenne több idõ játszani...😞
PGO-n 65%-ot adott egy teszter palánta a játékra...Még ilyet! Minek játszik az ilyen gyakós játékkal. Pfuj! XD

Mondjuk milen lenne egy Earth + Dream ?
Ha van valami jobb ötletetek varázslóhoz akkor írjátok meg pls
Elõre is köszi

Természetesen vidu01-nek ment a válasz.
Viszont ha neked van ötleted a Corsair-rel kapcsolatban, azt szívesen meghallgatom! 😊