23078
-
#18750 Igen
-
#18749 Gyerekek a patchből csak az 1.30 ast kell felrakni? Mert az úgy tudom csak az alapjátékot, nem a kiegészítőt patcheli(külön könyvtárba engedi felrakni). Másik kérdés, hogy a kiegészítőt ha indítom az alapjátékkal kezdek ugyanúgy? -
gyuri12 #18748 Ahonnan én szoktam letölteni nincs fent,vagy legalábbis alig van seederje.
Meg kéne nekem is venni,de amíg nem tudom,hogy tetszik-e,addig nem veszek semmit.
(priviben elküldöd,hogy honnan lehetne letölteni?:) ) -
#18747 Elég pici a damage-m Battle Marker nélkül, az meg elfogy... :(
Köszi a tippeket! -
#18746 Ha rajta van a reflect (tüskés) ne baszogasd, ha elindul egy meteor ne állj alá, ha leszív fuss egy kört és potizz, és használj egy nagy slowed et adó fegyót ezek álltalában bevállnak, menjen a squall alá állandóan...ja és nem árt párosával fölszedni a shrineket közben, ha kitartóan rohangálsz és figyelsz a fentiekre miközben püfölöd akkor nem lessz gond.
-
haata #18745 Hi!
hallott már valaki új kiegről vagy folytatásról? -
#18744 Szerintem a verziód rossz.Ajánlom a Reloaded release-t.Az tutti müködni fog!
Az IT és az alapjáték is Reloaded legyen;nem kell creckelni sem,csak felrakod,patcheled 1.3 asra és már inditod is,csak annyit kér,hogy legyen bent az iso file a daemonba.
Mielőtt még fikáznátok,hogy tört verziót nyomok én is,most veszem meg az eredetit Steam-en:):P!
-
#18743 ;)
Amúgy igazad van, a karakterem szar.
Nem birom kinyirni a Typhoon-t vagykit (überboss). Mindig behasalok rajta... -
#18742 Nem kell megsértődni, a kariról volt szó, nem rólad. Egy kezdő játékosnak honnan lenne olyan cucca, amit kb. min. fél év intenzív játékkal lehetne csak összegyűjteni? Ezért írtam, hogy szar, mert mezei cuccokban tényleg az a többihez képest. Lehet kiengedni az a gőzt egy kicsit... -
gyuri12 #18741 Erre nem is gondoltam!
Kösz!
Még egy lámácska kérdés: Az miért van,hogy a textúrák néha egyáltalán nem töltődnek be? Fekete a föld,vagy szürke a karakterem,stb. -
Firebat #18740 Srácok
íme az assassinom : Assassin-om
vmi ellenvetés,ill. javaslat h mire kéne még skillileg gyúrnom és mire nem =) , am ,lethal strikeot akarok amúgy,csak az még messze van sajna=) -
#18739 Evoker kariról mi a véleményetek, ha a Pyro vonal már maxolva van? -
#18738 szerezd be a kieget, az eleve 1.3, szal nem kell patchelni sem :p -
gyuri12 #18737 Most felakartam telepíteni a patchet,cracket sem raktam be,meg semmit,így ugyan elindul a telepítő,viszont így meg annyit ír ki,hogy A telepítő leállt blablabla.
Utálom ezt a játékot.:)
-
dudovec #18736 Artifactok kb 1-3 perceként aktiválodnak.. Attól függ, hogy milyen 'szintűek'.. Nyilvan, a gyengebb artik képességei sűrűbben kapcsolnak be, míg a jobbaknak ritkábban. Nem tudom már, de asszem 15% a sansz, hogy aktiválodik "valami" által, amire mindig hivatkozik a szövegében.
Paladinrol annyit, ha harcolni akarsz vele, akkor nem a storm a legjobb "kiegeszitő" mastery a defensenek. En sokkal inkabb javasolnek egy Wardent vagy egy Conqot ha harcolo defendert akarsz.
Hameg Stormmal varazslo karit akarsz, akkor az Oracle ill. Druid sokkal kezenfekvőbb mint a Pala, de ha megvannak a legjobb cuccok már a játékban, akkor a caster Palából kb halhatlan karit lehet csinálni:)
Ezert mondjak sokan, hogy a Pala nem az igazi.. Def harcosbol kapasbol van 4-5 ami hatekonyabb.. Casterbol meg csak akkor lesz jo, ha tenyleg a legjobb cuccaid vannak.. Igaz , akkor eleg jo lesz.) -
#18735 Köszönöm!
Bevallom, most visszaadtad a kedvem, hogy játszak a játékkal, tegnap valaki nagyon elvette, hogy a pala egy rakás szar...
Másik láma kérdés!
Vannak ezek az artifactok, amik adnak valami skill-t (ha megütnek, ha harcolsz, etc) ezek mikor aktiválódnak és hogyan? Mindig ha megütnek? Vagy bizonyos időközönként? Vagy mana függő? -
#18734 az a retail verziószáma, ha nem tévedek. -
gyuri12 #18733 Megőrülök. Honnan lehet olyan patchet találni,ami 1.01-re patcheli a játékot?:S
Az össze patch,amit találtam csak 1.01-ről patcheli valahová...:(
Előre is kösz,és bocs a láma kérdésért -
#18732 18669# -
vidu01 #18731 Probáld meg a 100% blockot megcsinálni azzal majdnem séthetetlen vagy (mondjuk kell hozzá def aby is). +4 all skillel 24%ot kapsz battle awareness focus passzívjából 24%ot quick recoveryből és a pajzsokat cserélgesd mindig jobbra a végén 51%blockosak lesznek majd. Igy összejön a 100% közeli block. -
#18730 Miket maxoljak ki, hogy ne pusztuljak a palámmal? (Defense ágon)?
Előre is köszi! -
dudovec #18729 Paladin nekem inkább caster , mint melee kari. A stormnak a squallon kivul keves olyan skillje van, ami tapolna egy nem caster karit. Ellenben a Defense az univerzalis es 100% recharge mellett barmien karinak tud megfelelő védelmet biztositani. A videon is ez latszott kb, hogy ~2700 lifeal legenden be lehet vele szaladni a legdurvabb szörnyek közé is, csak allando colossus form, quick recovery, squall es egyebek kellenek hozza, persze a megfelelő cuccal kombinálva. -
Firebat #18728 huh értem, köszi a válaszokat, akkor nyúrok az onsl....ágra is :)
- am van még 1 oraclem is, és a storm az első,
oracle-m eddig
de lehet más lesz a második nem tudom, mit ajánlotok spiritbe ?: ) vagy esetéleg mellé(storm) mellé más legyen hogy majd a későbbiekben "könnyebb legyen"
meg van 1 Conquererem is, de az még nagyon az elején van, defense lesz a második, és oda milyen skilleket ajánlotok .előre is köszi =) -
vidu01 #18727 Nem kell neki sok int meg nrg csak amit a nature mastery ad. Meg Oak nak úgyis lesz majd jótékony nrg cost csökkentő hatása.
-
#18726 TQVault-ból melyiket érdemes felrakni? Találtam 2.14-eset, de a gondolom sokan még a 2.11-et használják...
Nos? -
#18725 Egy gyors kérdés:
Szerintetek Rangernél kell törődni az inteligenciával?Értem ez alatt azt,hogy lesz olyan cucc ami ranger cucc és kell neki int?
Mert vn egy pár cuccom már most is,ami jo lenne neki,de sok inteligencia kell neki.
Most amugy 22. szintü a karim és 80 az int-je.
Csak dexre és eröre gyurok!
-
#18724 Megél a kari, a dream ból kap dex+streng et dps-t, a nature ból meg aurát res levételt, és healt ot. -
#18723 Az csak a pierce dmg növelő cuccok miatt néz ilyen szépen ki (az egész szerkó erre játszik és a pierce erősen fake dmg), a Thorny maul az elején +110% pierce dmg-t adott, később 1.20 óta levették a felére tehát közel sem tudnál összeszedni ennyi dps-t, viszont a squall levesz 30% resistet amíg aktív, viszonylag rövid a cooldownja+ott a sapi ami csökkenti a recharge-t... tehát csak akkor vagy jó pala, ha kb. ebben a cuccban rohangálsz (mondjuk egy jó khitonian spear el) és folyamatosan squall alatt tartassz mindenkit...a resistjeid, armorod sem a legfrankóbbak, szvsz egy klasszikus, cuccolt meele bontógéphez képest körülményes és gyengébb... -
#18722 Dream - nature comboról vélemény? -
#18721 Ezt most találtam: Paladin
Kicsit régi már, lehet, hogy nerfeltek azóta...Vélemény? -
#18720 Csak azt tudom mondani ha nem akarsz szívni a végén, hagyd a fenébe a közelharcos palát, harmatgyenge, a storm-mage irány felé kellet volna toszogatni, de ahhoz már késő, mert elszúrtad a statjait...szvsz kezdjél előbb hunterrel okvetlen, azt rakhatsz hozzá sokmindent: defense, nature, warfare, dream asszem a használhatósági sorrend. -
vidu01 #18719 Defense ágat erőltesd, jó recharges cuccok nélkül sima közelharcos karit tudsz belőle faragni stormból meg beválogatod ami passzol hozzá. Storm surge nem kell azt szedd vissza bőven elég ha hagysz rajt 1 pontot (ha kevés a mana akkor annyit se). Én a storm nimbust is vissza bontanám v átraknám a squallra.
Valami ilyet csinálnék láthatod hogy elég sok az 1 pontos ez azért van mert én szeretek felmenni az elején a skilltree tetejére mert ott vannak a fincsi dolgok, valamint rá tudok aggatni +4-5 all skillt és az így érvényesül a legjobban. De +1-2őt biztos te is össze tudsz szedni. -
#18718 Az épp aktuális 28-as Palám (titancalc)
Érdekelne, hogy jó-e igy, vagy más irányba kell terelgetnem életútját!!! -
#18717 Hja, meg sem merem tippelni azt Lethalos crit et amit ütnék vele (semmi csítes cumó nincs rajta) , még mielőtt mindenki hasraesne a corsa dps étől, ez csak parasztvakítás, jól mutat, de a gyakorlatban kb. a felét viszi be a találatkor, (bár elég ritkán üt, mivel +4 skillel állandóan a pajzsos passzívok jönnek be és az nagyon darál), ugyanis a pierce dmg ra legenden többé-kevésbé az összes mob rezisztens masszívan, az alap fizikális dmg ebben asszem kb 7-9 körül van, a hunter ágnál más a helyzet ugye mert ott a Study res levevése. Tehát ott rendesen arat a pierce. -
#18716 Atyaég skacok...
Énmeg palát inditottam... :(
Tudnátok pár tippet adni, hogy jó is legyen és ne halljon be a Normal kampány végén a főboss-nál? -
vidu01 #18715 Extra nagy sebzés lvl36os karival:
Nincs semmi cheat benne, ugy csináltam hogy kimaxoltam a rugo mastery disarm traps skilljét ami csak devicesre hat + study prey + lethal strike + huntingos aurák na és persze némi buffolás. :D
lvl70es szinten meglenne az 500k damage. -
ntex #18714 TQVault a program neve amivel eltárolhatod a talált cuccokat, mint egy lapozható láda (külső program). Ha olyat találsz ami más kasztos karakternek jobb mint a tiédnek akkor elrakhatod neki ha esetleg később csinálsz olyat amihez jó lesz. Keress rá neten és szedd le, tedd fel. Nem nehéz használni :) -
#18713 Hehe, én már kb. 750-nél járok... a 37. szintű pyromancer-emmel... Mondjuk szopok vele rendesen! ^^
Kb. most jön el az idő, hogy kevés a pénzem. A backpack-ez hogy lehet növelni, mert már megkaptam az alap +3 extra slot-ot, de kéves, mert kettő és fél tele van charm-okkal, és elég sok kék cucc van félretéve. Erre van valami mod, vagy IT-ben már megoldották vhogy, a tárhelyet???
Amúgy inkább corsair vagy inkább conquerer, ha már közelharci karit szeretnék? Vagy van esetleg jobb kombó? :P -
#18712 17k dam...
Hát igen..én meg itt szenvedek,hogy elérjem a 100 at:)
Mindegy!De 17 k akkor is sok...Mégis hogyan?Mennyit sebez alapbol a spear?Mitöl ilyen magas a dam? -
#18711 Inkább ajánlom a corsairt, én anno valami ilyesmit hoztam ki belőle:
bocsi firebat nak szólt