Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kézikönyveket valahol a Valhalla Páholyban szokták (félre)forditani. ~~ Jobbik esetben elérik a gépi forditók szintjét, de volt hogy csak egy másik game kézikönyvét nyomták be 1:1-ben, átirt cimmel. ^^

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

de tényleg jöhet minden, ami a lapra és más okosodására szolgál TQ+IT ügyben, úgy látom te is eléggé benne vagy a gammában

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

ezek nagy része a hivatalos manuálból vannak
persze ha te jobb vagy, akkor javítom term.
de nekem az is jó, ha te csinálsz egyet, én felrakom ezen nem múlik

Dizájnra jó az oldal, de az angollal akadnak még problémák. ^^

- Sands of sleep = alvás homokja, az álom az a dream.
- Psionic ... = pszionikus. A pszionika a D&D-ben is külön "tudományág", telepátia és agykontroll jellegû dolgok, a hangokhoz nem túl sok köze van.
- (Psionic) immolation = áldozat.
- (Trance of) empathy = együttérzés, empátia.
- Lucid dream = Szó szerint világos/fényes álom, de inkább éber álmot jelent.
- Temporal flux: temporal = átmeneti, flux = áramlás/mozgás (fluxuskondenzátor ^^), a skill értelme szerint gyorsitásnak még lehetne irni, de akkor is átmeneti gyorsitás, nem idõ.
- Distort(ion) = torzitás (/görbités/vetemdés, de itt leginkább az 1.). Erõt fejtesz ki egy tárgyra, ami eltörik/torzul. Olyan uri gelleres. ^^ Distort reality = valóság eltorzitása, distortion wave = torzitó hullám.
- Temporal rift = átmeneti rés. Vagyis anyaghiba. ^^

Belenézzek a többibe is? ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Shorlex: "Igazad van, thornyn nem annyit dob az IT mint a sima 120, íme:"
ez kb ugy hangzott mintha en azt mondtam volna hogy a kari többet sebez 1.20 ban , pedig nagyon nem! Csak annyit , hogy maga a Thorny jobb pierce dmg ben , de megis ugy reagaltal , hogy te most megmutatod h akkoris jobb az IT-sel:)
mind1 is:)

Markert meg felvehetned meg athena cipo helyett egy 31% pierce damages zöld csuka reliccel es lehetne valami dps record screen xD

köszi
ha lesz még leírás és vállalkozó, akkor természetesen minden felkerülhet
még az X3 mod leírása is :) mert az minden oldalon szerepelt itt kérdésnek

Jó lett az oldal, grat hozzá! <#eljen>

hogyan fogalmaztam?
thornyn nem annyit dob az IT...
DIREKT nem azt írtam, hogy apollo ring, direkt nem azt írtam, hogy piercing módosítók, mert én is tudom hogy a növekedés nem ezek miatt van, hanem azok miatt amit leírtál.
Tessék kérem nagyon odafigyelni a szövegezésre! <#wave>

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Sztem kiralyos lett az oldal ballor! A betuhibakat meg fogalmazasi hibakat majd javitom valamikor... Meg a fegyver tulajdonsagok leiras meg nincs kesz , bar leghasznalhatobb dolgokrol mar van emlites.

készítettem egy Titan Quest oldalt
néhány írással beszállt Shorlex és dodovec is (remélem lesz még tõlük)
az oldal címe: Titan Quest + Immortal Throne

H kell felmenni serverekre??? amik nem 6slotosak hanem mondjuk 40?? vanak ilyenek??? plz help me!
envoka
Ráadásul rajta van a Colossus Form, ami (ha a +4 skillt nem nézem) alapból ad +50% sebzést és 50% erõt.
Azért megnézném mennyi az alapsebzése, mindenféle fityfang nélkül. Mert amit én raktam be képet, azon nincs semmiféle tuning.

http://sacred2.hu/

Szep a dmg de olvasd el meg1x amit irtam:D

"Virs lee: regen mas volt a Thorny mivel 100% pierces volt. Mostmar 50-50"
arra reagalva h legenden magas a pierce res.

"és 100% piercinges Thornyn nemegeszen annyit dob egy hood meg az apollok.
ha ezzel nem ertesz egyet, akkor szerinted egy 50 piercinges Thornyt jobban erõsít az apolloban levo 100% pierce damage , mint egy 100% piercel rendelkezõ Thornyt? nane..

Az hogy ennyi pierce % al jobban sebzel IT ben , artifactal meg 250 pierce damages scrollal 75 os karival egyaltalan nem meglepõ. Fõleg h jelen esetben +4 skilled van az elsõ screenhez kepest..

Igazad van, thornyn nem annyit dob az IT mint a sima 120, íme:

"csak" ^^

Shorlex te fullbuffba vagy és 100% piercinges Thornyn nemegeszen annyit dob egy hood meg az apollok. Az ijasz buffokrol nemis beszelve:P

:DDD nekemis van 1-2 ilyen. De az attributukbol meg latszik , hogy nem csites , csak "level up" os.

Az inventory méretébõl látszik hogy ez egy sokat játszott, editort sosem látott kari. :D

De próbálkoztunk, jobb eredménnyel:

mindez scrollok és artifact nélkül még 120-ban.
Úgyhogy ez az 5000 nem olyan hú de acélos :D

Én inkább folg párti vagyok, már van egy +40% damage, 5% stunos. De már találtam belõle +2 all skillest is, de azt mással is meg lehet oldani, inkább a damage. Nagyon cool ahogy villogtat vele minden utcasarkon, fõleg ha kettõ van belõle. :D Ha jól meg van charmolva ennél ütõsebb szerintem nincs.

Jo az a pierceing ha rendesen le birod huzni a rest.. Damage resistjuk is van a szornyeknek legenden , igaz közel sem annyi.

Virs lee: regen mas volt a Thorny mivel 100% pierces volt. Mostmar 50-50.

Nemrossz a szerko, de lehet jobbat is , ha beraksz 1-2 nemtul ritka , de jo zöld cuccost.

Ilyet még nem láttam:

A titanic nem pajzs only prefix? (1.20-as kép, no mod.)

Mindenki próbálta, de mivel 1.20 óta komoly piercing rese van mindenkinek legenden, kamu a pierce sebzés. Ütöd vagy 10%-át annak amit kijelez.

A cipõ elég tré, athena kéne, a conq kesztyûn lehetne vagy 10-el több %dmg + %ias, páncél inkább achilles, az warfare skillt + off abot ad, a pajzs elég karcsút blockol, inkább ajax + skill 100% blockra. ^^

envoka
Próbálta már valaki a "Thorny Maul"-t a maga kis piercing damjával ?
Szerintem elég szép sebzés érhetõ el vele.
A képen látható sebzés az alap sebzés. Tehát Onslaught, vagy egyéb sebzésnövelõ nélkül.

http://sacred2.hu/

Mielõtt megkerdezned , menj fel a titanquestvault ign oldalra , és a keresõjébe ird be a camera modot.

Probald meg a kamera modbol az isometricet.. Hasonlo lesz a latoszög mint eddig csak 1 kicsit mas es jobban ki lehet zoomolni. Lehet ott olyan szögekben csinalja majd a zoomot , aminél nem bugol be. Probald meg..

Nah arra rájöttem, hogy tökmind1 milyen beállításban vannak az árnyékok, ha egy bizonyos szintre begörgetem a kameraállást akkor jön elõ ez a csúnya elmosódás, szal sztem itt valami szûrésprobléma lesz
Hát én nem tudom, nekem sose volt ilyen. Az 1950 pro az naon baró karesz, sztem azzal nincs gond...

De ez csak 1-2 napja lett ilyen, próbáltam drivercserét is mert eddig 7.5 Catalyst volt és feltettem a 7.10-est, ugyanaz van
Lehet nemizlik neki az ati:o

Shadow quality mediumon van. Viszont ilyen elmosódásnak nem szabadna lennie akkor sem. Próbáld meg ha kikapcsolod az árnyékokat, akkor mit csinál.

Valaki nem tudja mitõl ilyen rondák az árnyékok a játékban ? (más játéknál is)

Ez a warez oldal rulez :) én is innen warezolok magamnak dvd-ket :)

meg be is csomagoljak nekem :)

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Elég szép árak vannak, ahogy így elnézem. <#vigyor2>

Az egy olyan bazijó bazihely?<#buck>

Én tudok egy tutijó warez oldalt. ^^

ha nemtudod hogy miaza warez , akkor írd be a googleba hogy "warez wikipedia"... es hamarosan meglesz a magyarazat.

A forum nem arra van , hogy illegalis tartalmat cserebereljenek itt.

Kerd meg anyucit v apucit h töltse fel a kartyadat , aztan van millio sms web oldal ahonnan lelehet szedni jatekot.. hameg nemjo , akkor torrentezzel.

a másodikra válaszolok: neked nem. Mert kezdõ vagy, de különben sem egy hú de nagy szám

<#felkialtas><#hehe><#eplus2><#nyes><#nevetes1><#guluszem1><#kuss><#banplz><#taps>

Warezért nem itt kell kuncsorogni!

Toxeust amugy konnyu leverni:) Ha csak cl ed van akkor persze szar , de ha mar van europtionod , akkor stone formod is:) Hameg igazan jo melee karid van , akkor lebirod utni 1-2 hitre azonnal ahogy kiugrik a szatirbol és születese utan kb 1 secre kapcsol be a reflect shieldje , szoval pont van idod lebaszni mielott visszasebezne. Mondjuk a bone charmerem 2-3 Takedownra lebaszta 1500 as ütessel es meg sem mozdult a karim elete. Vicces , hogy undead letere 45% health reductionos hitbol 2-3 eleg neki. Raadasul a hp reductionra nemnyom vissza a reflect , meg ha vissza is nyom , ott a vitality damage resist + a hatalmas convert amit a health reductionbol csinal:)

Ijasszal meg stormos karival gazos a toxeus , rogueval is , de a tobbivel eleg laza:)

Már 3 napja szivok az x3 mod felpakolásával. Az istennek se akar sikerülni. Legyen kedves vki linkelni 1 címet ahonnan müködõ x3 modot tudok leszedi TQ:IT alá. A segitséget elõre is köszönöm.
100% rec meg stunlock mellett meg kurvamind1 milyen resed van:D
Hát kb. ~~ De pl. Toxiousnál azért nem, mert azon mindig rajta van az IM, egyszercsak muszáj lesz megütni ha sebezni is akarod, akkor meg már nem mindegy hogy õt ölöd meg vagy magadat.

Nemszoktam magamat leölni , csak nagyonritkan , de akkor hiaba lenne resist:) Lehet latni a reflectet az ellenfeleken, olyankor nemkell megutni:)

1.20 ota valoban nemkell annyi pierce resist , de ha nyomnad x3 + dropmodot , akkor lenne pislogas a conqoddal is akar hadesrunon. Amikor 3 master hunter meg 10 sima lõ rád lila bowwal az összes + közben 4-5 szinten fullra lila cuccos macska rushol az arcodba.. Persze , shield , convert , absorp meg colossus form mellett sima azis, rec mellett.. De ha nincsenek ezek , akkor meg 60-70% avoid mellett is kurvanagyokat serülsz. Ezert inkabb brutal avoid + magas def ability közelharcosnak es akkor nemkell absorp/res , mert ha nemtalalnak el , nincs szukseg ra.

100% rec meg stunlock mellett meg kurvamind1 milyen resed van:D

2 :D

2

Végre sikerült összehozni a 100 recet, két lehetõségem van, az elsõ Trackers Hood és Conq Bracers, a második pedig Tiresias' Guide és Archmage Clasp, és ilyenkor a Pelaron helyett Ancile, ill. az egyik Hamurappis gyûrû helyett egy Adroit loop. Ez számokban így néz ki nagyjából:

1. 8800 dps, 900 körüli off és def
2. 7200 dps, 1400 off és def

Sztetek melyiket érdemes használni?
Vagy block pajzzsal.

Sztem 1.20 óta a pierce se fontos. Mágussal stunlockolok, el se tudják találni, harcossal meg visszaleechelem.

Ha elemntállal támadsz, nem árt legalább a saját támadásodra max res, nehogy egy iron maidenõl magadat öld le. ~~