Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

haa sajna nem nyomok félre, de azert kössz a tanacsot 😉 akkor lehet kutatok peccs utan
na majd linkelek képet én olyan petuser kariról... huh 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Szerintem Zolee nem az alsó linket másolta be, vagy pedig vicces kedvében van. 😄 Sajna ezekhez a petuser karikhoz nem nagyon értek, de szándékomba van nekem is csinálni egyet, azt viszon tudom hogy eléggé cuccfüggõek. Ilyesmi holmikat kell ráaggatni ahova csak lehet (ringre amura staffra):

ez most csak poén, vagy nem értetted a kérésem? a calc tök üres!!
oooo bocs...igy akartam :SoothsayerDiviner

Dehogynem : http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Diviner&master1=2&master2=9 ( Diviner )
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Soothsayer&master1=2&master2=4
( Soothsayer )

Diviner és/vagy Soothsayer kariról 1 titancalc-ot nem tudna valaki linkelni 1 kis magyarázattal? Az alapkoncepciót fogom, csak arra lennék kiváncsi, hogy mit érdemes még fejleszteni az alap mellett?
Elõre is köszi
Igen az X fizikalis hat a Staffos tamadasra. Illetve a % ban fizikalis is fog ra hatni , ertelemszeruen csak csak a fizikalis nem % os ertekeket növelve.

Ne nyomkodd tabot miközben nyomod az altot cuccok utan kutatva😄
Sõt ha mellenyomsz es windows gombot nyomsz alt helyett , akkoris ledobja talcara.. Ha magatol csinalja csak ugy heccbol akkor passz😊 De asszem alt +space is ugyanazt csinalja mint az alt tab , szoval lehet csak felrenyomsz.

hali! mindig lerakja a tálcára a jatekot a gep.... nem fagy le csak lerakja, és idegesitö h mindig kattingatni kell h jöjjön vissza 😞
nem tudtok vmit h orvosoljam? köszike
Psziho touch megy bottal , phantom strk nem.

Az h az önmagaban levõ x fizikai sebzes hozzaadodik e?.. -szerintem igen , mivel ranged attack es hatnia kell ra.. De delutanra megmondom neked tutira.

A psionic touch, phantom strike és a hasonló ability-k botos támadással is mûködnek? Ebbõl kifolyólag, ha valami +x sebzést ad (fizikait, vagy bármi mást) az botos támadásokra is vonatkozik?
Válaszokat elõre is kösz.
Olyan van nekemis bõven😊

Meg van egy ilyenem is:

Én meg megtaláltam a kistesóját. 😄

Ez igy eleg finom , bar harcosnak sajna nem az igazi. Mindenesetre casternek jo lehetne 25% int +20% energy a total speed helyett , de igyse rossz:

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

grebber
Az 1.30-es patchet feltéve a Titan Questre jó hozzá a magyarítás?

Next PC upgrade: 2022

ne adj el semmit csak ha mész és gyakálsz tömd meg a zsákod, de ha meg van tömve, akkor nehogy ezért teleportálj egy árushoz. Amíg elérsz a következõ árusig addig tele leszel, kit érdekel. Max ha esik valami junik akkor kidobsz valamit. De az bosszantóan lelassítja a játékot ha elkezdesz árushoz járkálni minden 40 aranyat érõ basszal. Legenden ahol 200-250e egy sárga item, ha akarsz majd ott farmolj, ne ezzel cseszd el az idõd, elrontja a játékélményt.

nem kell parázni legenden egy vacak sárga is 250000et ér (amiket találsz) igy azért nem olyan nehéz összeszedni pár millát

Hát igen, én úgy kb. ActIII-ig kb minden cuccot összeszedtem ami esett (persze szigorúan a sárgákat és a fölöttieket), de már meguntam mint állat és már csak a zöldeket szedegetem fel.
Elárulok egy titkot: általában "money never goes downt" használnak az emberkék, így azért könnyebben összejön. Mindezzel együtt is volt hogy a lvl 75ös karim nem tudott valamit kifizetni, pedig azzal azért már farmoltam egy keveset. xD

LOL

Prince23
Jézusom😮OOOOOOO
Fogok ügyelni a pénzzel, most már😮
bakker a köbön 😮
Esküszöm ilyen drága "költségvetésû játékkal még életben nem játszottam😮
8. szinten vagyok, és kb. 4000 aranyam van... eladok mindent akko 😄

envoka
Itt van két példa :

http://sacred2.hu/

Prince23
Jah vagy úgy, még ott nem járok, h cuccokat vegyek milliókért xD
Komolyan ilyen drágák? 😮O

Hat kb 100 fizikal dmg t ad karinak csak maga az amu , de masbol nemigen van fizikalod , szoval gyenge valoban:o

Viszont botban nincs fizikai dmg, kb. semmit nem dobna rajta, csak az ias, de az egy sima "of tiger"-bõl is megvan.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Btw Shorlex kiprobalhatnad majd az Immortal amut a polaris helyett csak kivancsisagbol. Ugyanis eleg magas fizi dmg van benne +% is + attack speed, szal ha ütésben nemis , de DPS ben meg azis lehet h jobb lennel. Igaz ugrana 15 recharge:o

Akkor lassan behozza a bankszamlam^^

Az én oraclemnél 1.4 milliárd gold van. ^^

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

envoka
Ember... amikor magasabb szinten, egy tárgyról 10 és 20 millió közötti összegért szednek le egy rárakott relicet vagy charmot... amikor egy jobbfajta tárgy 50 millió körüli pénzbe kerül. Tudod milyen gyorsan ellehet költeni akár 300-400 milliót is.

Hát ha te ilyeneken kiakadsz akkor ne is játsz semmivel... 😊
Prince23
Jól látom 66 millió aranyad van? xD
Há hogy tudja akaraktered cipelni? xD
Itt már elbukott a játék realitása.

Így, és sztem ennél még van jobb felszerelés is.
A videon "csak" 5600 körül volt a sebzésem, de az ternionnal 15000, squallal meg hatékony 😄

Hogyan lehet staffal ekkora damaget csinálni? A ternion attack ennyire megdobja a sebzést? Kíváncsi lennék milyen botot használsz.

Tekerccsel semmit, kulcs meg nálad marad végig 😊
IT-ben kaptam 1 kék színû tekercset. Mármint a neve kék. Valami Grolok Apology vagy mi. Azzal mit kell csinálni?
A másik, hogy a Lelkek börtöne után megszeretem a kulcsot, és kinyitogattam a dutyikat, de semmi extra. A kulcs nálam fog maradni, vagy valamikor eltûnik, valahol elfelejtettem használni?
Válaszokat elõre is kösz!
sõt kifejezetten azt írja, hogy using NOTHING, BUT the standard staff attack... érted nothing... persze

figyelj, nem azzal van a bajom, hogy 1 éves vagy sem, de akkor nekem ne írja le senki, hogy POWERFUL STAFF ATTACK. Összvissz ennyi a gond.
1 éves vagy sem, ez nem powerful ezt a hülye is látja.
Ez a buznyák meg így magyarázza körömszakadtáig, hogy de de ez k..va powerful.
1 éves videokat is lehet respektálni, nagyon is, csak ne ilyen kommenttel. Írtam is a gyereknek, hogy szép ez így is, csak ne azt írja, hogy powerful staff attack ennyi.

Az en videomat rendszeresen lowrateli valaki a youtube-on, mert gondolom leosztottam korabban a lamasaga miatt. Igaz nem igy , ahogy Shorlex tette.
Szoval az a vid amit a csavo felrakott , valoban bena , elvegre a lich meg az outsider sebzi le a titant , de az a video v 1 eves mar? szoval most ien regi dolgokra raszallni felesleges , elvegre 1 evvel ezelott teis pislogtal Shorlex , hogy hogy megy fel 1 harcosnak az archmage clasp..😄

"THIS STAFF ATTACK IS SHIT, ASSHOLE!" Asszem kicsit elfajultak a dolgok. 😄 A tied odabaxósabb, adtam neki 5csillagot.

Vitatkozok egy noob-al a youtube-on.
Aszongya, hogy ez egy hû de powerful staff attack.
Ez itten

És akárhogy magyarázom nem érti meg hogy ez ló..x ez nem staff attack hanem a lich king. MOndom neki csinálok videot, hogy lássa szegényke mi az a powerful staff attack.
Az meg így sikerült.

Nos eldönthetitek, melyik a powerful-abb. MIndenesetre várom a válaszát csórikámnak 😄

Át is kéne.

Akkor át kéne írni a bannert: Hack'n'slash az õsi Egyiptomban és a Görög birodalomban. <#idiota>

envoka
Nem láttál Te még erõs bost.
Nézd meg ezt. Shorlex féle video.
Na..., hogy ne menjen el a kedved mindjárt az elején.
Az ellenfeleknek van egy mozgásterük, amin nem mennek kívülre.
Ha távolról ölsz (pl. íj, staf...) meglövöd, amikor megindul feléd, futás arrafelé amerre már tiszta a terep. Amikor elérte a területe határát, visszafordul. Ekkor teszel felé pár lépést, megindul feléd, meglövöd megint, majd irány visszafelé, mire õ is visszafordul.
Ezt így addíg játszod amíg megnem pusztul.
Közelharcossal ütöd, gyógyítod magad. Ha nagyon lesérülsz, kifutsz a mozgásterén kívülre és ott felgyógyítod magad.

Princs 23 - gamebanshee-n találsz walkthrought a TQhoz és ha tudod szerezd meg az Immortal Throne-t mert sokat dob a játékon.

Prince23
De érdekes ezt már csináltam, de mindig kinyír és ittam is. Az nagyon erõs boss.

titan quest total hack and slash

mikor meglát a kentaur utánad fut elszaladsz egy kicsit csakhogy ne 10en üssenek egyszerre ha a fõnök jön legyen vagy 15 health potionod és idd rögtön ahogy lehet egyiket a másik után közben meg megállás nélkül ütöd és ennyi.
Fable is bejött de a JE télleg faja bár más style