Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Soothsayer&master1=2&master2=4
( Soothsayer )
Elõre is köszi
Sõt ha mellenyomsz es windows gombot nyomsz alt helyett , akkoris ledobja talcara.. Ha magatol csinalja csak ugy heccbol akkor passz😊 De asszem alt +space is ugyanazt csinalja mint az alt tab , szoval lehet csak felrenyomsz.
nem tudtok vmit h orvosoljam? köszike
Az h az önmagaban levõ x fizikai sebzes hozzaadodik e?.. -szerintem igen , mivel ranged attack es hatnia kell ra.. De delutanra megmondom neked tutira.
Válaszokat elõre is kösz.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Fogok ügyelni a pénzzel, most már😮
bakker a köbön 😮
Esküszöm ilyen drága "költségvetésû játékkal még életben nem játszottam😮
8. szinten vagyok, és kb. 4000 aranyam van... eladok mindent akko 😄
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
http://sacred2.hu/
Há hogy tudja akaraktered cipelni? xD
Itt már elbukott a játék realitása.
A videon "csak" 5600 körül volt a sebzésem, de az ternionnal 15000, squallal meg hatékony 😄

A másik, hogy a Lelkek börtöne után megszeretem a kulcsot, és kinyitogattam a dutyikat, de semmi extra. A kulcs nálam fog maradni, vagy valamikor eltûnik, valahol elfelejtettem használni?
Válaszokat elõre is kösz!
1 éves vagy sem, ez nem powerful ezt a hülye is látja.
Ez a buznyák meg így magyarázza körömszakadtáig, hogy de de ez k..va powerful.
1 éves videokat is lehet respektálni, nagyon is, csak ne ilyen kommenttel. Írtam is a gyereknek, hogy szép ez így is, csak ne azt írja, hogy powerful staff attack ennyi.
Szoval az a vid amit a csavo felrakott , valoban bena , elvegre a lich meg az outsider sebzi le a titant , de az a video v 1 eves mar? szoval most ien regi dolgokra raszallni felesleges , elvegre 1 evvel ezelott teis pislogtal Shorlex , hogy hogy megy fel 1 harcosnak az archmage clasp..😄
Aszongya, hogy ez egy hû de powerful staff attack.
Ez itten
És akárhogy magyarázom nem érti meg hogy ez ló..x ez nem staff attack hanem a lich king. MOndom neki csinálok videot, hogy lássa szegényke mi az a powerful staff attack.
Az meg így sikerült.
Nos eldönthetitek, melyik a powerful-abb. MIndenesetre várom a válaszát csórikámnak 😄
Nézd meg ezt. Shorlex féle video.
Na..., hogy ne menjen el a kedved mindjárt az elején.
Az ellenfeleknek van egy mozgásterük, amin nem mennek kívülre.
Ha távolról ölsz (pl. íj, staf...) meglövöd, amikor megindul feléd, futás arrafelé amerre már tiszta a terep. Amikor elérte a területe határát, visszafordul. Ekkor teszel felé pár lépést, megindul feléd, meglövöd megint, majd irány visszafelé, mire õ is visszafordul.
Ezt így addíg játszod amíg megnem pusztul.
Közelharcossal ütöd, gyógyítod magad. Ha nagyon lesérülsz, kifutsz a mozgásterén kívülre és ott felgyógyítod magad.
http://sacred2.hu/
Fable is bejött de a JE télleg faja bár más style