23078
-
#18992 Hát nem tudom. Uninstal az alapjátékot is, telepitsed fel, aztán rá a kieget azt crackelni sem kell, és elvileg az már tartalmas javításokat.
Nem kell patchekkel szorakozni. -
#18991 Köszönöm a múltkori segítséget, de sajnos nem működik úgy sem ha a kiegészítő "Patch" nevű mappájából patchelném a TQ-et. Viszont a kieg így nem indul mert nem találja megfelelő verziószámúnak(1.01) az alapjátékot. De külön, manuálusan sem engedi, az alap így meg továbbra is kissé "instabil", kidobál a vindows-ba.
Tudna valaki segédkezni ebben a dologban? Mert ahogy én utána néztem (és amit találtam is róla) azok eddig nem jöttek be(sokszor már nem "élő" linkek lettek volna talán a megoldás). -
#18990 Sziasztok!
Egy kis segitség kene,most kivátelesen nem karakter fejlesztésben!(sem steames dologban:))
Utolsó act:
Hol vannak a titán hamvai?Azt irja,hogy a Salt flatson van valahol,de hogy hol.... -
#18989 Rákattintasz egy enemyre- és nem engeded fel az egérgombot. (lenyomva tartod a bal egérgombot) igy addig üti amig meg nem hal. -
steweee #18988 nem értem. helyben marad és úgy? inkább vmi summonerre és varázslóra gondoltam -
#18987 shift+click? ^^ -
steweee #18986 vmi olyan karakter kellene amivel nem kell annyit klikkelgetni...minden csapásnál -
steweee #18985 én úgy az alapjáték felénél hagytam abba, mert úgy fejlesztettem hogy attack + defense warfare. egy ideig nagoyn jó volt, aztán egyiptomban a hegyvidéken az óriást nem tudtam sehogyse megölni
vmikor újra akarom azért kezdeni
hogy kellett volna fejleszteni hogy jó legyen?
-
Firebat #18984 Hellósztok! :)
kérdés halmaz következik =D :
Oracle:
én az ice shard build-et választottam,tehát azaz ág nekem szinte full, meg squall amit fejlesztek mert az még jó :) , szerintetek a lightening bolt-ot megéri fejleszteni? és a felette lévő chain lightening, az a bolthoz plusz sebzést ad? mert mást nem nagyon ír , így gondolom,de azért megkérdezem =) . am mást itt a stormon nem is nagyon gondoltam hogy fejlesztek...de ha van valakinek még vmi az mondja nyugottan :)
am még a spirit-et nem választottam, de ott viszont nem nagyon tudom hogy melyiket érdemes, ami nagyon ütős, vagyis DE a liche king :) ,de azon kívül,esetleg a deathchill aura??? nem tudoom...
a másik:
defense-el is van 1 karim, és avval azon gondolkozok, a skill pontok elosztása mellett,hogy milyen 2nd masterít- válasszak,így skillek elsoztásában is kérek segítséget :) ,gondolkodtam , a spiriten, a life drain miatt...az nagyon jó dolog :) de nem tudom megéri-e , meg ami leginkább foglalkoztat a Dream :) a jó sok aura, bár nemtudom hogy jó kombó lenne-e :) tanácsotokat kérem hogy melyik :) és abban is melyik skill-t lenne érdemes D: . előre is kösz:) -
#18983 Közületek amugy játszik valaki interneten?
Most amugy kipróbáltam,müködik a dolog,érvényes a cd-kulcs,jeee!!!Végre!!!:)
Amúy nagyon tutti játék!Nagy dio-fan vagyok,ez az elsö olyan játék,amivel el lehet ütni az időt a Dio3-ig:)!Söt szerintem ha megjelenik a dio3,akkor is fogok még ezzel mellette játszani.Föleg most,hogy megvettem.
Mindjuk ennyi pénzért...nevetségesen olcsó steamen!
Ajánlom mindenkinek,föleg most,hogy a dollár a padlót verdesi!
Üdv -
#18982 steamen keresztül ellenőriz a játék, ezért nem kell hozzá cd kulcs, mint a sima bolti verzióhoz. -
Tir Na Nog #18981 Kisebb az 1 db-ra vetített sebzése, viszont több van belőle. -
Tir Na Nog #18980 Asszem ha az ellenség mögé célzol, akkor is lehet egymásra pakolni a ternion lövéseket, feltéve hogy mindegyik betalál. -
Grifidos #18979 Jól tetted, hiszen magadnak vetted nem ajándékba.
STEAM / File menü/ (legalul) backup
A serialodat megtalálod (ha keresed) a regedit segítségével, de ha backup-ot csinálsz amikor újra telepíted a steam visszaírja, (szűz friss rendszerre is) legalábbis úgy emlékszem, hiszen a profilodhoz (is) menti a kulcsot. -
#18978 Na,megvettem!:)
Arra azért még mindig kváncsi lennék,hogy hogyan tudom majd elraktározni,vagy nem tudom,mert most steamen keresztül letöltötte,és fel is installálta..:S!
Ez mind szép és jó,csak az a baj,hogy nem tudom magamnak lementeni semmiféle dvd-re vagy másra,mert ugyebár installálva van!A steamen belül volt egy olyan lehetöség,hogy ajándékba lesz-e a TQ,vagy sem.Én kivettem onnan a pipát...ez hiba volt,ha ki akarnám írni?Nehogy már az legyen,hogy addig lesz meg a game,amig fent van a mostani windows...!
Aztán!Nem kért semmiféle cd-keyt.Gondolom ezt nem fog kérni,mert steam-en keresztül regisztrálta a dolgokat.
De még mindig nem tudok csatlakozni internetes játékhoz,mert azt irja ki,hogy a játékhoz csatlakozás nem sikerült..:S!Mondjuk még csak egy játékhoz próbáltam kapcsolódni.Lehet hogy nagy volt a ping.
Szóval ha valaki tud választ adni ezekre a kérdésekre,akkor annak nagyon örülnék..!
Zan
-
smplx #18977 De en ezt nem ertem. A shardok is ugyanugy szetrepulnek nem? Raadasul azoknak max szinten (gamebanshee nemtom hanyas peccs alapjan vannak itt a dolgok) 60-83 a base damege-e, mig 1 magasabb szintu botnak 150 korul is lehet. Vegulis nem gaz, mert barmikor at tudom skillezni a karit, szoval majd kiprobalom kesobb mindkettot aztan kiderul ugyis... :D
Statokat hogy pakoltad oracledre? Csak int? -
Shorlex #18976 full szarásig kihuzott oracle, csupa brutál cold damage-el, valag junikoknál is jobb zöld cuccal, és egy nagyon eltalált kombóval (én sem tudtam elöször, hogy ennyire összejátszanak cuccok - staff, ring ilyesmi).
És igen, ternion, de azért squall, aurák, természetesen covenant, és asszem +3-4 skill mindenre, meg 70-80 rec
Nem olyan jó a termion tényleg mint korábban de ha közel állsz, akkor nincs ideje szétrepülni a 3 lövedéknek, és mind betalál. De hanem állsz közel az a ternion még most is rohadt brutál. -
#18975 Már tölti,de nem tudom,hogy nem baj-e,hogy most fent van egy tört verziójú TQ a gépemen..
Remélem nem lesz baj... -
#18974 megtaláltam közben a linket,nem kell köszönöm!
Még annyit viszont megkérdeznék,hogy miután letöltöttem,simán írjam ki egy dvd-re,vagy mit csináljak vele?Mert azért nem szeretné az idök végezetéig a gépemen tartani.
Bocsi a láma kérdésért..! -
#18973 Sziasztok!
Tudom már ezerszer felirtátok ide a topicba,hogy hol lehet megveni a gamet,mármint Interneten keresztül!valami steamen keresztül megy a dolog,ennyit tudok..de hogy hogyan,miképpen..azt nem..
Csak annyi lenne a kérésem,hogy valaki nem linkelné még egyszer,nagyon megköszönném!
És még annyit,hogy ha valamit fntosnak tartotok megjegyezni a Steames letöltésnél,lécci nem tartsátok vissza magatokat:),nem szeretném elbukni a pénzemet. -
#18972 hoppá lehet hülyeséget mondtam....
másik kapun kell menned kettő van egymás melett...
de az egyik a minotaurhoz vsiz nála van a szem. a kéz pedig a piramisoknál van. a szfinkszben. (oroszlánféleség, ül)
bocs, de csak végigrohanok a játékon közben meg össze kutyulodnak a dolgok... áá -
Shorlex #18971 ? nem értem, 3 volt, 3 ternion. -
vidu01 #18970 Az a 3 shot igazából 8 volt ha jól számoltam. :) -
#18969 Az a kapu az "A kapu Thebesből nem? De azt írja hogy zárva - küldetés által. -
Tir Na Nog #18968 Szétterül a lövedék, régen átfedte egymást, 3x sebzéssel. -
smplx #18967 Miert mit csinaltaka ternionnal hogy mar nem jo? -
smplx #18966 Es ez milyen? :) Annyit latok hogy ternionos. -
#18965 Na jólvan kipróbálom.
Köszönöm a segítséget! -
#18964 jó kéréds... nem tudom...
kieget hi inditod akkor ugyis a rendes storyt csinálod, addig kieget nem tudod tolni amig végig nem tolod az alapot.
csak a menü más... meg ugye kieget ha felteszed rengeted uj cuccos lesz a játékban. -
#18963 Szóval akkor azt mondod hogy rá a kieg, aztán azt indítod el és az alapot nyomod. És múkodik. Na akkor kipróba. Ja neked az alap milyen verziószámú volt?
-
#18962 Ugyan igy jártam én is.
Elkezdtem játszottam vele, lvl-re értem egyszer csak kivágott hibaüzivel. Hiába probáltam betölteni a játékot, vagy újjat kezdeni kidobott mindig.
Feltettem a kiegészítőt és azt indítom el, nem az alapjátékot. Semmi probléma azóta.
A karid pedig ugyanúgy ottvan, nem kell előről kezdeni. -
#18961 Kinyír mostmár ez a játék. Pedig tetszik nagyon.
Vissza is olvastam volt másnak is ilyen gondja hogy kidobott hibaüzenettel de biztos átsiklottam a megoldást leíró hozzászólás felett.
Van aki tudja mit kellene csinálni vele?
Mikor kidob utána már a töltőképernyő alatt beadja a hibaüzenetes ablakot.
-
Tir Na Nog #18960 1.08-ig volt jó a ternion. 1.20-tól már nem. Shard / cl jobb, és még igazi vazsi feelinget is ad. :) -
Ferrari23 #18959 Köszi! -
Shorlex #18958 gamebanshee -
Shorlex #18957 olympuson nincs.
Utso távolkeletiböl tudsz odamenni, bocs nem tom a nevét több mint fél éve nem játszottam... -
Bellorum #18956 Tudtok olyan oldalt, ahol meg lehet nézni a set-eket? -
Ferrari23 #18955 Az alapjáték végén, a főszörnyet ahol ki kell nyírni, ott hol van a teleport? Mikor kiteleportálok egy városba, a térkép szerint ott is lennie kell egynek, de én sehol se találom! A főszörny megölése után van egy teleport, de az a negyedik részre visz át. -
#18954 valaki belinkelt egy 78lvl-es karit, még azt is lezúzta volna....
:D
durva
-
#18953 visza a vársoba, másik kapu
mész mész mész... elérsz egy teleportig meg egy kereskedőig....
lesz ott vagy 8-9 sziklasir...
kitakarítod öket, hogy edződjön a karid. ramszesz sírjában pedig ott lesz amit keresel.