Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
Ha van 2000 inted meg +4 skill meg 100 rec , akkor bõven eleg az intant cl vagy a volc orb a palyara. Amikor nagy a tömeg , akkor erdemes kinyitni 1-2 vulkant , de nem szukseges.
"(még anno én javasoltam neked ~~" enmeg anno az Oraclet javasoltam neked az Elementalist helyett:) Es ahogy a tapasztalat mutatja , ott sincs szükség eruptra. Egyedul a bossnal kene , de ottmeg a petek lehuzzak a boss eletet meg a resistjeit , igy boven eleg szarra cl ezni azt a 2 centi lifeot , ami marad a bossnak kb 5 masodperc lich+outsider terror utan.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Nyilván...
Siman dweller kb addig agrozza a mobokat amig elnem kezdesz castolgatni
Ha már ledekkolnak a gólemnél, akkor nem tudnak átszaladni az eruptionon, mier észbe kapnak, már gém óver, biztos azért mert keveset sebez az euption... ^^
CL is jó megállitásra (még anno én javasoltam neked ~~), de a dweller olcsóbb. Ha minden 2. kattintásod a mana pián van, akkor még squall se kell, csak el ne engedd a jobb klikket. :D Viszont én hosszú runokat szeretek csinálni hogy változatos legyen és ne unjam meg (annyira) a monotonitást, és nem szeretek állandóan piálni. Az olyan gyengeség érzést kelt, hogy anélkül nem életképes a karid. ~~
Outsider + lich nagyon jó bossra, de elég random, vagy van kedve reductionhoz, vagy nincs, a squall + eruption pedig mindig megbizhatóan mûködik. Viszont a bossok se a wp mellett állnak, oda is mobon keresztül vezet az út, ezért inkább oraclet szoktam használni (covenanttal mehet ész nélkül a cl, nem kell nézni a manát) runolásra.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Siman dweller kb addig agrozza a mobokat amig elnem kezdesz castolgatni.
Cl az ami az Eruptionban tartja a mobokat , meg a Thunderball , meg a Volcanic orb.
Az hogy bossra meik a leggyorsabb , az a korulmenyektol fugg!!
Ugyanis pl ha odamesz az Oracleddal vagy egy Conjurerrel, es a Liche king a Soul blight spellel kezd + betamadja az Outsidered is a 33% aval.. lehet elobb lefexik a boss , mintha Elementalistal ugranal neki. A soul blight nemcsak brutal health reductiont csinal , hanem a resistet is lehuzza.
Szoval egy Conju vs Elementalist eseten a Dark covenant es az Eye of the stormban levo elemental sebzest nezve az Elemementalist jobb , de ha a petek brutal reductionjat nezzuk es azokkal mesz neki a bossnak , akkor sztem a Conju gyorsabb lesz, bar ez leginkabb a Liche kingen mulik.
De termeszetesen ha maganak a karinak a sebzeset nezzük csak, akkor Elementalist / Summoner ami leggyorsabb a casterek közül bossnal.
Stone form meg kurvajo Earthes karinak. Beallsz a boss melle kinyitsz 20 Eruptiont meg 2 squallt es form. Mire kijossz a formbol marcsak a cuccokat kell felvenni:)
Merem állítani, felülmúl egy azanos szintû Conquerort.
http://sacred2.hu/
Közelharcos: champion , conqueror , templar , haruspex.
Ijasz: ranger , haruspex , bone charmer.
btw megmindig a defendernek van a legtobb AOE tamadasa a közelharcosok közül... igaz az offensive abilityje sajna eleg karcsu , szoval a legjobb ha warfaret vagy huntingot raksz melle.
Bármilyen hunter, leginkább ranger, harus
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Ha telepítve van a kiegészítõ is, akkor a Caravan Driveres embernél (amelyiknek láda van a feje felett), a "Transfer Area" gombbal jutsz el a közös ládához. Amit ide beteszel, ahhoz bármelyik karaktered hozzáfér.
Ha nincs kiegészítõ, akkor a TQvault nevû programmal lehet tárgyakat cserélni. Ehhez nem értek annyira, ha jól emlékszem egyszer használtam. Azt tudom, ha pakolgatsz vele, akkor a programból kell indítani a játékot, különben elcseszi a mentésed.
Tudnátok segíteni? Hogy kell az egyik karitól a másiknak átadni a cuccait? Hiányzik egy relicje a csávómnak, és csak nem akar esni, bezzeg a másiknak megvan:P
Az alap TQ patchelve van ? 1.30-as patch.
Vagy esetleg ha az alaplapi hangkártyát használod, az nem tetszik neki.
Bal klikkre batter , amikor cooldownozik akkor ütöd a shieldes passivokat (emiatt tettem rajuk skillt) , jobb klikkre meg a phantom , amit lehet koncentraltan ütni. A rally , recovery meg a colossus form mehet akkor amikor kell. De 30-40% recet osszelehet guberalni, kevesbe tap cuccokkal is.
Illetve lenne még egy olyan kérdésem,hogy az - leszámitva persze,hogy melyik ágat fejlesztem ki elõbb- mindegy hogy mondjuk def/dream vagy dream/def?
Legyél Conquerer. "Warfare"-vel kezdj !
1 pont a Mastery-re, Weapon Training maxra (6 pont).
1 pont Onslaught-ra, majd a Masteryt maxra (32 pont).
Utána mehet az Onslaught és a hozzátartozó skillek.
Miután a Warfare így néz ki
Vedd fel a Defense-t.
A végére kb. így néz ki.
Ez az én véleményem. Aztán biztos lesz aki mást tanácsol. Rajtad áll, melyiket választod.
Ja... és használd a "Defiler" segédprogit (hogy legyenek jó cuccaid), meg a kameramodot (nagy segítség).
Defiler
Kameramod
Rég jártam erre, igaz rég is játszottam a TQ-val...
Uninstall volt a géprõl, mindenféle okokra hivatkozva,így teljesen mással töltöm az idõmet!(hogy mivel?ha érdekel valakit az aláírásomban lévõ oldalon megnézheti!)
De azt amit Dudo írt, teljes mértékben osztom!!
Írtam is egy rövid ismertetõt errõl az egészrõl, ha szerencsém van,és jó, talán egyszer elolvashatja mindenki!<#integet2>#integet2>
Nah legyetek jók, fogadjatok szót a Shorlexnek, meg a Dudovec-nek!!!<#nezze>#nezze>
Na és persze Ballor bácsinak!!!
Szevasztok!
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Az ien defi meg a tobbi "add on" dolog bõ fel ev normalis jatek utan került fel , javareszt teszteles celjabol. Ha valaki tul koran felteszi ezeket , akkor az rendesen elveheti a jatek feelingjet, meg hat azon is mulik , hogy miket hasznal azokbol , amit ezek a 'csitek' kinalnak.
Hameg azlenne es nemhasznal earth spellt , akkormeg inkabb legyen oakja mint dwellerje , de sztem ezt mar kitargyaltuk parszor:) 2000 lifeos elementalistal eleg gaz recharge nelkul legenden a vege..
Elején shard, aztán mellé jön a cl, majd a shardot vissza is lehet bontani, de csak ha megvan a 100% rec, anélkül bele se kezdj!
Szoval eleg egyszeru a keplet:
Storm:whisp passive, static charge, cl+passive, squall + passive maxra.
Earth:eruption, earth ench + elso passivja, volcavity.
Kb ennyi a lenyeg.. volc orb nemkell, ha van cl ed. Cl + eruption mobokra batran mehet, bossoknal meg squall + eruption + stoneform.
+4 skill , lehetõleg ~1500 feletti int legalabb 250% cast speed , meg a 100 rec ugyebar.
Hálás lennék ha linkelnétek egy skill treet hogy mit kell itt csinálni, lehet nyugodtan lvl 75ös (100% reces). köszi :D