23078
  • magus
    um, 17-es conjurer vagyok, és az normális, hogy állandóan potikat kell innom? de tényleg állandóan, vagy leütnek elég hamar és akkor kell, hogy legyen életerőm, vagy ha nem csontik jönnek akkor visszatöltöm magam, de akkor a manám fogy el. a poti viszont elég drága : /
  • Zan
    ha kezdö vagy(értem ez alatt azt,hogy nincsenek jó cuccaid,nagy karijaid) ajánlom a Shorlex-Dudovec féle Rangert:

Ranger

Egy kicsit lehet rajta finomítani kedved szerint,de amugy lényegében kurvajó kari!Én másfél hete kezdtem egy ilyet gyúrni,kezdö vagyok én is és hát egészen pazar játékélményt nyujt!

Leírás hozzá

Sok siert!
  • Firebat
    azt nem ártana tudni hogy most warfare, vagy varázslót akarsz....vagy.....
  • shaba23 #18787
    erre való ez a fórum...
    kicsit szétnézel és mindent tudni fogsz.
  • Atys91
    Hy all!
    Van vkinek vmien leirása karakterektől,vagyis h mibe érdemes rakni és mennyit,szal h jó karakterem legyen...:)
  • gyuri12
    Ennyire hülye vagy,vazze?:(
    Letörlöd,teljesen kitakarítod a mappáját. Aztán felrakod a sima játékot,és letöltöd az 1.30-as patch-t. Felrakod szépen,majd a gémkápiwörld.com-ról letöltöd a megfelelő cracket.
  • mama2
    Patcheltem crack előtt, 1.01-ről, 1.11-re, de most nem jó az a crack, ami eddig, patch előtt jó volt. Hát a faszom ki van. Tovább meg nem tudom felpatcholni, mert azt írja ki, amit akkor, amikor crackelés után akartam patcholni.
    Elegem van.
  • gyuri12
    Töröld le,rakd újra!
    Nekem lassan töltötte be a textúrákat/szövegeket,újra raktam,és máris működött.;)
  • Balci HB
    Nem, mer kezdtem új játékot és ott se. Még a tárgyak nevét se irja ki
  • gyuri12
    Nem lehet,hogy tele van az inventory?
  • Balci HB
    Üdv!!!
    Feltelepitettem az IT-t, updateoltam és kezdtem egy új karaktert.
    Eddig semmi gond, visznt nem tok semmilyen tárgyat felvenni (amiket a szörnyek eldobnak). Mi lehet a gond?
  • Firebat
    van 1 nagy problémám,: játszok szépen az IT-al, és egyszer csak elmegy a kép, olyan mintha a monitor kikapcsolódna, nem tudja vki miért csinálja ezt ??? a monitorba jól bevan dugva minden..... idegesítő nagyon
  • gabo91
    Ja még két kérdés.
    Kis zsákot tudok majd venni, vagy csak ugy fogják osztogatni? Megarában kaptam egy batyut... élettöltők meg is tőltik xd
    Van egy két városban valami szekeres csávó. Azokba nyugodtan bele lehet pakolászni, nem fog meglopni?
    (két rekesz is van, mindegyikbe lehet tenni, vagy mi a különbség?)
  • gabo91
    bőszme nagy a bejárható terület...
    még mindig delphibe utazom... aztán már 2 városon átmentem spárta óta...
    kár hogy a kisfalvakban nincs teleport...:S
  • gyuri12
    Én Warfare-Defender-rel játszok, piszkosul erős!:D
  • Carlos
    Nekem sikerült...paladin...sokak szerint életképtelen és typhoon-nál észrevettem, hogy igazuk van...dőlök mint állat...bár még csak 2x próbáltam a futkorászós taktikát. :)
  • gyuri12
    Szintlépésnél jól kell elosztani a pontokat,és annyi. Piszok könnyű a játék,ha nem szarul csinálod. Szarul meg nem lehet.
  • mama2
    Van nálam 30 poti, meg ötös szintű vagyok:D. Asszem megint megpróbálom. Tetszik ez a játék, meg a grafika is szép.
  • Grifidos
    Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Jobb klikk,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Iszik potion,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk, stb stb stb

Bakker!
  • gabo91
    gyurd még magad egy kicsit. 4-s szintel mentem neki. elsőre én is meghaltam (pedig 20 élettőltöm volt nálam)
    Lényeg hogy gyüjtögesd a pénzt, és rengeteg élettöltő legyen nálad. hát ha mész hozzá akkor egy 40-50 legyen nálad. Nem fog mind elfogyni de legyen a biztonság kedvéért. Csalogasd ki az őreit és vágd le őket, majd mikor egyedül ő üt téged akkor több esélyed van. De delphi-be is arra vezet az út. Bemész oda ahol a kenta fönök van mész tovább, és eljutsz 2-3 katonáig, követni fognak a kenták, leállnak harcolni a katonákkal, ha a katonát üti te háturol gond nélkül ütheted.
  • Zan
    Sziasztok!

Nem tudtok olyan progit,amiben benne van az öszes item,vagy legalább is be lehet vele tölteni az összes cuccot,ha leszeded vlahonnan külön és rá lehet pakolni vele a karira?

MEgvan a TQ defiler,de abban egyenlöre csak egy sample van az invectoryról,nem lehet import/export itemre nyomni,szóval ebben még nem tudok cuccolni.

Nem nekem kellene a program amugy,mielött még elkezditek mondani,hogy az ilyen programok elrontják a játékélményt,hanem az egyik haverom sír nekem egyfolytában,hogy ö már unja,elege van a runokból,nem dob senki semmit..
    Szóval,érdekelne,hogy ha tudnátok mondani olyan progit,amivel ezt meg tudom csinálni,vagy esetleg a legujjabb defilerben már müködik ez a felület?

Ja és még egy dolog:

Hogyan csináhatok olyan képet a karimról,mint amilyet pl. vidu csinált,hogy látszik minden cucca?

Nemsokára belinkelem a Rangerem képét,+ a calcját,hogy most,két hét game után kb hol tartok.Csak érdekelnek a véleményetek.

Zan
  • mama2
    Értem, kösz megpróbálom. Ám, most ott akadtam el, hogy el kell menni Spártába és találkozni Leonidászal.
    Csak nem találkozhatok vele, csak akkor, ha megölöm a kentaurt. De a kentaurt nem tudom megölni. Ha mesebzem, meghalok, vagy elfutok, de mire visszamegyek visszatöltődött az a kicsit élete is, amit én levettem neki. Hogy kell legyilkolni?
  • Zan
    Vagy szedd le a reloaded-es változatot valahonnan,azt nem kell crackelni.
  • Lobsterman
    Rakd fel újra és NE crackeld patch előtt. Vagy rakd vissza az eredeti exe-t ha még megvan, és úgy próbálkozz.
  • mama2
    Hi. Meg van a játék, nem eredeti. Crackoltam, elindul, de úgy fél óra játék után kilépett. Olvasta, hogy ez az egyik hibája, és hogy az egyik patch majd javítja.
    Kérdésem: Melyik patch? Mert én szedtem le patchot, de amikor telepíteném ezt írja ki:
    This patch cannot be applied to this version of Titan Quest. Patch requires version: v1.01. Current version is: UNKNOWN.
    Mit csináljak?
  • Prince23
    xD
  • gyuri12
    Ha elakadsz,akkor annyi a dolog lényege,hogy körbemész(teljesen,ameddig falnak nem ütközöl)és minden leágazáson végigmész,és így nem lehet eltévedni.;)
  • gabo91
    gonosz vagy...
    kentaÚR melett kelett elmenni, már megtaláltam nagynehezen az utat... (nem bökte ki még a szemem)
  • gyuri12
    Pszt,kíváncsi voltam,hogy mit lép!:D
    Aki egy ilyen játékban elakad,az valszeg nem fogja tudni,hogy mi a különbség Delphi,és Delhi között...
  • robotnyk
    delphi lesz az, delhi egy kicsit odébb lenne :D
  • gyuri12
    Delhi a neve,és csak menj egyenesen,az egész játék tök lineáris!
    Meg csinálj meg az 1.,és 2. "városban" minden küldetést előtte.
  • gabo91
    delphi-be hogy lehet eljutni?
    Nem találom az utat... :S
    (3. város)
  • SötétBarom
    Ez a nature-dream kari elég érdekes.. Nem igazán tudom merre fejlesszm, sőt azt sem tudom, hogy milyen fegyverrel kéne mennem.. Most valami villámos bottal nyomom, de akár nyomhatnám íjjal, vagy akár karddal is..

A skillek közül a farkasokat tápolom, meg a Nymph-et.. A dream ágról majd még jön hozzá a Nightmare, az ellenfeleket meg plague-el gyengítem (tömeg ellen nagyon ütős, de bossok ellen szinte szart sem ér..).

Ja, meg a dream mastery-s skill, amit primary attackra kell tenni, az hat a botra is, ugye?
  • cumfu
    kössz :)
  • gyuri12
    Ha kattintasz valahova odamegy,ha folyamatosan nyomod az egeret,akkor az egér irányába indul el a karakter.
  • cumfu
    hát ja nem nagyon! de végülis fojamatosan kell nyomni a bal egér gombot vagy csak kattintok h hova menjen? nem nagyon szoktam ilyenekkel játszani. de majd most :P
  • gyuri12
    Ez olyan,mintha egy Starcraftot akarnál csak bill.-el irányítani.
    Nem lehet,nem is érdemes,ha mégis ezt akarod az kifejezetten arra utal,hogy nem ismered az ilyen játékokat.
  • cumfu
    heló! ezt a játékot nem lehet billentyűzetre átállítani? Mármint a karakter irányítását pl a nyilakra. előre is köszi
  • Sheltem
    Ez a skillpontrendszer elég keszekusza nekem így elsőre. Ha brutál barbárszerű karit akarok akkor mikre adjak ?
  • artdan
    nincs valami olyan beállítás defilerbe vagy valahol hogy lehessen a játékot tovább vinni mint 75???