Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

envoka
Azt azért ne felejtsük, egy karakter kb. 62-63-as szinten ér legend végére. Ezután pedig már nemsokan fejlesztik tovább. Az ilyen level 70+ karakterek általában editorral készûlnek.

http://sacred2.hu/

Fos. Csak a lényeget hagytad ki. Összes pajzsos passzív + batter. Nameg a take down. Viszont olyan felesleges dolgokat maxoltál mint a herbal remedy és a defiance. Így kell.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Amugy a paci meg mentése a main quest része :-)
Tervezgetem a következõ karimat kb így nézzne ki, minimális cuccolással : Warden
Tanácsokat szivesen meg hallgatok :-)
Elõre is köszi.
Annyira LOL hogy arról dumálunk, hogy meg kell menteni a lovat... baszki mint az 5 éves gyerekek...

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Toltam 1 uninstall/reinstallt és voálá minden fasa klett :-D . Még egyszer köszönöm a segítségséget mindenkinek.
Epicen minden ment fasán :-) Defibõl használom a sebzés kiiratást de mást nem. X3-at 1 próbáltam feltenni de nem müködött.
Amugy minden gomb müködik, csak a quest nem. Unistallt próbálom + X3 maradékot kitakaritani ha az se akkor a kardomba dõlök...
Én egyik custommapon jártam így, nagy szürkeség a gombok helyén, szaggatás ezerrel, de azt egyszerûbb volt megoldani mer letöröltem a picsbe. Azt javaslom uninstall és tedd fel újra a játékot, persze elõtte pakolj ki caravan driverbõl és mentsd ki a karaktereket.

mer kene a lovat megmenteni? az nem quest.

Hát ilyet még nem hallottam... komolyan, azért van itt már TQ történelem, de ilyet még nem hallottam.
Nem használsz valami modot, vagy add-on-t ami befolyásolhatja? És epicen mûködött minden?

De érted. Pontosan az van amit mondasz, de még elõtte a lovat se kell megmenteni.
Nem értem.
Beszélsz a helosi faxival és nem írja ki, hogy meg kell ölni azt a szerencsétlen szatírt, mint fõküldetés?

Üdv mindenkinek.
Az a problémám, hogy Epicen megöltem Hades-t, portálba be. Utánna kreáltam Legendre és a questeket nem engedi csinálni a játék. A quest ablakot nem is jeleniti meg a gomb szürke. Én csesztem el vmit vagy ??? . A segitséget elõre is köszönöm.
Thx 4 Help <#worship>
1) dual wieldezni dárdával nem lehet
2) ha dual wieldezni akarsz, akkor ne hunterrel kezdj karit. Hunter az egy dual wielder harcosnak akkor jelent sokmindent, ha vannak jó cuccaid, és kevés skillt akarsz használni a warrior mellé. Gyakorlatilag az aurán, a call alapján meg a maxolt study-paszívján kívül semmit nem használsz. Igaz, hogy ezek amiket leírtam olyan bosskilleket tesznek lehetõvé, amilyen kevés van (mármint gyorsaságban) de ne feledd hogy a pálya 99%-ában nem bossok vannak.
Szal olyan ez mintha tennél egy olyan motort egy kocsiba, ami 800 lóerõs, de a nagyvárosi sûrû forgalomban kellene használnod. Na, használd ki ha tudod.
ha dualozni akarsz akkor champion (leginkább), 100 reces conq (100 rec nélkül tilos) vagy harbinger.
Ha meg speart akarsz használni, akkor minek a warrior ág? pazarlás, akkor inkább haruspex, brigand
Vagy bowozz harussal. Valahogy így
de ne kezdj slayert kezdõként.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Nemrossz pedig a slayer , lehet belole jo karit csinalni:D

Spearrel nem lehet dualozni...

envoka
Ja... és Hunterrel kezdeni.

envoka
Elméletileg lehet jó.
Hunter ágon spear, skillek amik ezt erõsítik.
Warfare ágon Onslaught, Dodge, meg még amire jut pont.

Érdekes összeállítás, nem nagyon passzol egymáshoz a kettõ, ez olyan mintha mondjuk a gyümölcslevest meg a halászlét akarnád egybeönteni. :D Külön külön finom mindegyik de vegyítve nem az igazi. Mondjuk spearrel dual wieldezni, abban még látnék fantáziát, meg bizti faszán néz ki, de nemtudom hogy csinált e itt már valaki ilyen összeállítást. Szerintem válaszd ki az egyiket, tegyél mellé egy defenset, naturet, v dreamet, ezek mennek mind a kettõhöz. Meg persze az összes többi is. :D

Sry rosszul fogalmaztam :

Warfare + Hunting <#bee1>
Sziasztok !

Warrior + Hunter kombóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata ? mit érdemes kigyúrni belõlük ?
Energy absorb az sztem az elementális támadásokból resistel x%-ot.

Stun dmg = stun idõ.

Energy absorp az egyik, amit egy éve nem tudok megfejteni.
Egyszer csináltam egy karit, ami 100-as volt, és azt hittem, hogy az úgy fog mûködni, hogy ami sebzést kapok, azt nem az életbõl veszi majd le, hanem az nrg-bõl. És akkor arra gondoltam, hogy ez tök jó, mert fogok majd egy olyan karit, ami nem igényel nrg-t, aztán az tényleg szó szerint halhatatlan lesz, igaz, hogy nrg-je sosem lesz, de az meg kit érdekel. De nem mûködik. Megfejthetetlen számomra hogy mi az.

Ilyen elemental damage warriornak, hunternek akik physical damagevel, piercing damageval operálnak semmit nem jelent, a stun damageval már én is találkoztam, de nem tudom értelmezni. Van ilyen hogy total damage, na az asszem ugy mûködik hogy felszámol minden plusszot az alap damcsira és arra az egészre ad még + %ot. Még nem csináltam mage karit de a fire damage az csak pyromancernak jó szerintem. Viszont van +x% elemental damage az minden varázslónak jó.

Siasztok!
Többet érnek különleges Damage-ok (Fire Damage, Stun Damage...) mint egy sima Damage? Tegyük fel, hogy ugyanolyan értéküek, köszönöm.

Battlelog: Purga5

envoka
Kék gyûrûben is van ami + sebzést ad. Ráadásul van rajta + dex., off./def. százalékosan.
A #17528-ban feltett kérdésem még fenn áll. Ha esetleg tudja valaki a választ.

Átvariáltam a karit, hát nem lett kisebb a damageje mint a csítes gyûrûkkel, talán az amulett csere miatt meg az odysseius armor is ad damaget, az apollo gyûrû meg +121% pircing damages, de ez tuti nem csít. :D

envoka
virs lee, Shorlex. A #17532-es hozzászólást nem én írtam. Összekevertek vidu01-el. Az igaz hogy használom a drop modot, de csak azért hogy ne keljen egy pályát 666-szor végig írtani, hogy essen is valami. De gondolom ami drop mod alatt esik az legális. Csak az esélyt növeli nagyobbra hogy jobb tárgyak kerüljenek ki a ládákból.

Na ez is kicsi "csít" :D
Drop mód, és valley of the kings, rögtön ÉK-re az elsõ tomb leginkább.
Nem azt mondtam, hogy sima gyûrût tegyél fel, csak ne ilyen nagyon feltûnõen csíteset :D
Az az utóbbi kettõ teljesen hihetõ pl, azzal semmi baj nincs.
És a jobb oldali daemons blodd relices az elég, a másik lehet apollo

Ok leszedem a gyûrûket, felteszek egy apollot meg egy csupasz 25%str 12% healthest. Közben voltam a boltban én is beszereztem az odyt, meg az immortal amut (tényleg faszájos). A swaprol azt hittem ha visszaváltok ujra lassabban megy a recharge, de így már ok. Még 1 kérdés szoktatok hordani ilyen +2 all skilles revenant cuccokat, azokat hol lehet megtalálni mert a játékban nem találkoztam velük?

hát figyu, nekem sem minden cuccom pályán talált, vannak gyúpolt meg custom map-os szarjaim, de egy mindegyikben közös: KIZÁRÓLAG olyan cuccom van, ami pályán is összejöhetett volna, soha semmi csít nincs, maximum annyi, hogy nem egy délután kellett volna hanem három évig ilyen cuccokért mászkálni. Ezt meg én egy bizonyos értelemben nem tartom csítnek.
De ezek az elõbbi gyûrûk... sztem ilyenekkel ne rontsd el a játékélményed. Csinálj ha akarsz custom map-ot benne 40 elysiumi árussal, aztán farmold a jó cuccokat, pont ugyanazt éred el vele, mintha 40szer ida-oda importáltál volna "totál legit" játékban. De ne használj ilyet, ez csak rombol.
A trackers sapit azért vedd le, mert ody, meg artifact ad 40-et.
Na és mielõtt benyomod a call of the huntot, elõtte weapon swapolsz, gyorsan benyom, azonnal weapon swap vissza. Ennyi. A lényeg, hogy a call benyomásának pillanatában legyen meg a 60-70 rec, utána rögtön lehet vissza-swapolni.

De nem ezek voltak a képen. Herculean prefix csak pajzson lehet, ebbõl kifolyólag gyûrûn csak csíttel megvalósítható.

envoka
Ezek viszont nem. Boltostól vettem mindhármat.

LOL, alig csít cucc.

Köszi a tippeket, átpakoltam a pontokat ahogy mondtad. Ez a weapon swap tök jó dolog, nem is gondoltam rá. Az ody az biztos az odysseius armor lesz, na az az ami hiányzik, de a lykaion meg a pelaron shield az megvan. Azt nem tudom hogy értetted hogy levehetem a trackers sapit mert azzal lenne meg a 100% rec a swap után, de ha leveszem rohangálhatok egy darabig a pelaron kalapáccsal. Lykaion-pelaron nekem összesen 25% recet ad.
Ja a gyûrûk azok így is fullosak, szerintem jobb is mint amire gondoltál. :D

ja és hát szerezz egy apollo gyûrût, illetve egy +2X% str +1X% health gyûrût relicelve legend daemans blood-al.
ha ez megvan, olyan minimum 2000-rel lesz nagyobb ütésed, +4 skilled, és kb 3 fényévvel ennél is jobb a kari :D

hagyd azt a nimfát, nem ad az semmit.
helyette rakj egy-egy pontot oak passzívjaira, meg briar wardra, alulról nézve 1-1-max
Mondjuk én 1-2 pontot tennék herbal remedyre is.
Illetve a recet azt egy ody-jade emperor fix 40-el, illetve egy lykaion-pelaron shield weapon swappal oldanám meg, és akkor jöhet a +4 skilles sapi, mert az most neked nagyon hiányzik, kiváltképp ha azt az elviselhetetlen szar afro amut használod az immortal amu helyett.

Ehh, végre kész lett a rangerem. Ez volt az amit bárgyu módon naturevel kezdtem elsõ kariként. :D Egész szépen kialakult a végére, csak ezekkel a skillpontokkal vagyok kicsit gondba. A refresht nem csináltam meg mert a trackers hooddal meg a jade emperors artival pont annyi rechargem van hogy folyamatosan lehet callozni. Az Oaknak a tetejét (elemental resist) meg egyszerüen nem tudtam kigyúrni mert 1 manát elvisz /sec az meg már túl sok, igy is ha sokat nyilazok lenyalja a manámat. A hunting ágnál nem csináltam meg a study passzívját azt mondtátok az nem kell és az íjászaura tetejére is csak 1et raktam mert így is 160% a run speedje. Ja meg a herbal remedyt teljesen visszabontottam, mert azt a betrayer íjat használom így nem sok értelme van. Szal a végére maradt egy fullos plaguera, többit meg a nimfára raktam, már nem találtam jobbat. De nem igazán vagyok vele megelégedve, pedig tiszta pircinges danageja van, az íjászaura fekszik neki, a call of huntról meg nem is beszélve. Viszon van ott az a Briar Ward a naturenél, a felsõ passzívja elég tetszetõs neki azzal a 25% damage adsorppal. Jó az? Érdemes lenne átrakni a nimfáról a pontokat arra?
Amugy nagyon tutkó lett a kari, tömegbe igazán otthon érzi magát, próbálgattam x3ba is. Bossokkal sincs gond fõleg ha van idõm rájukdobni a studyt meg a plaguet is. Ahogy nézegettem ez a kettõ igy együtt +2 all skillel megcsilálja a -100% damage resistet az meg már elég jó szerintem. :D

envoka
Egy artifacton van ilyen : "+30% energy absorption from attacks".
Mit jelent, ill. mi a hatása ?

hát most már én is. Azon még gondolkodok, hogy nature, vagy rogue legyen a második mastery. Ma már nem hiszem hogy játszom vele, mert holnapra kell készülnöm, meg szerveznem. Megyek autót venni.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

envoka
Csak annyit mondok, ezt a fejlesztést így ahogy van hagyd a f..be. Messzire nem jutsz vele. Harcos - mágus nem illik össze.
De tudod mit... játsz vele. Kiváncsi vagyok meddig tudsz elmenni vele.

és mi nem jó abban ahogy összeállítottam a skilleket?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Hát jelenleg páncélban mászkálok, és buzogányt használok, és ez irányban is mennék tovább.

CSináljak képet a felszereléseimrõl, meg a statokról?

Újra már semmi képpen sem kezdem

envoka
Egy karaktert elõre meg kell tervezni, legalábbis nagyjából.
Harcosnak strengh / valamennyi dexterity kell, mágusfélének intellect / energy. A kettõ párosítása nem valami jó ötlet, különben egyik ágon sem lesz erõs. Mibe akarsz mászkálni, jó erõs páncélban, vagy mágus cuccokban ? Azt is el kell dönteni, milyen fegyverrel fogsz harcolni. Kardokhoz str. / dex. kb. egyenlõ arányban, de a kard felejthetõ. Buzogányhoz (mace) sok str. kevés dex. spear, íj sok dex. kevés str. Mágusbotokhoz int. kell.

Ennél szarabb öszeállítást nehéz lenne kitalálni. ~~

ya kezdõ vagyok. most játszok vele elõször

pfff
kezdõ vagy? legenden minden utcasarkon lehalsz majd
kezdj huntert mondtuk már

Hát én inkább közelharcolok. arra gondoltam, hogy kicsit csalok, és átváltom a második masteryt roguera, és Magicant csinálok igy.

Valami ilyen Summonert kene csinalnod akkor , minden pontot intelligenciara amit tudsz. Lehetoleg minel tobb + skilles cuccal.