23078
-
Bhalage #18670 hali,
lehet ezt a jatekot meg vhol kapni? latta vhol vki?
: ) -
#18669 Templar
Harbi
valami ilyesmire emléxem...:)
A templarral kevesebb problémád lessz, nem kell neki spéci cucc, kemény kari
A dualos harbi már érzékenyebb fajta, cuccfüggő, leginkább betrayer nevü fegyó, mert abból healel -
#18668 Hmm,ez engem is érdekelne,mert én is meg szeretném venni a cuccost...haverommal most elkezdtük hamachin nyomni,nagyon jóféle.Én a Shorlex/magam féle Rangerrel nyomom,ö meg warrior...oriási.
Viszont továbbra is várnám a segítségeteket a következö két karakter fejlesztéséhez:
Templar,Harbinger
-
#18667 Hm, az új sorozatszámmal ugyanúgy megjelent a karaktered ? -
#18666 nekem nem kellett semmi... -
#18665 Közben utánajártam, hogy kell hozzá egy kis program, amivel mindez megoldható. -
#18664 igen, igen. -
#18663 Mivel kifejezetten tetszik a játék, gondoltam, megvenném a Steam-en át, kiegészítővel együtt, Gold csomagban.
A kérdésem az, hogy a karakterem, amivel már az Immortal Throne közepén tartok, átvihető lesz az immáron legális, új sorozatszámmal rendelkező verzióba ?
A másik kérdés, hogy a single-ben játszható karakter kivihető lesz online, vagy az teljesen független, hasonlóan mint a Diabloban ? -
#18662 Azt javaslod, hogy csináljak egy Conqueror-t, aminek 100% block-ja van csak azért, hogy loot-oljak? -
#18661 Hágy most így néz ki a karim. Még annyi, hogy van egy +1 all skill-es koronám, az van a búráján.
Még az Eruptiont kimaxolom, aztán kell valamit választani, mert a többi képesség kb. egy kalap kaksit ér, szvsz... Egyelőre a fő attack a Vulcanic Orb, szünetekben botozok (igyekszem minél táposabb bottal tolni - jelenleg két botot használok felváltva, az egyik tüzet tápol elég jól, a másik tüzet tápol és életet szív (29% life leach, meg tán 7% damage converted to healt)), és ha meleg a helyzet, akkor még egykis Eruption. Eddig bevált a dolog, tömegpusztítós móka, csak legendary-n már nem pusztulnak olyan könnyen a szörnyek. Továbbá az energy-m elég kevés, arra nem nagyon osztottam pontot és lassan minden tárgyat, ami százalékosan adott le kellett szednem a kariról, hogy a resist-eket feljebb toljam... :S Ééés még így is könnyen döglik szegényke... xD
Ennek fényében, akkor mit tudtok tanácsolni? Mert a Conjurer inkább bottal machinál és közben átkozgat (viszont oda kell az életet tápolni). A Summoner meg varázslatban lenne erős, de mint látható igazából nincs csak 2 féle varázslatom..., ami ráadásul a tűzzel játszó ellenfelekre kevéssé hatásos. :D -
vidu01 #18660 Ha nem kell a ternion akkor mi a franckarikát rakjon be basic attackra? hmm? Conjurert botosra kell csinálni ha már ott van a ternion (+4 all skill alapból kell), elég szépen kapja a fire damaget, volativity 33%ba bejátszik a lövéseknél is és hát 3at lő ki egyszerre. :) A Calcodba Spirit wardot visszaszedve 1-1re majdnem meg is lenne ami kell a ternionhoz. Sumo annyival jobb hogy van resistlevétel több HPja van kevesebb mana kell. -
palm pilot #18659 Archmage kesztyű egymagában ad vagy 100% castot. Ha nincs cuccod, érdemes egy 100% blockos conqerorral cuccot keresni. Azt a legkönnyebb összerakni (lényegében csak a blockra kell figyelni). -
palm pilot #18658 Spiritből nem kell a ternion, 1.20 óta szét lett baszva amúgy is, deearth mellé semmit nem ad. Az csak a bot lövésére vonatkozik.
Kell viszont covenant, deathchill, outsider, lich(, spirit ward).
Conjurer -
palm pilot #18657 Csak 1 fél oldalt kellett volna visszaolvasnod... -
#18656 *IT-ben -
#18655 IM-ben több jó cuccot dob amúgy a progi, mert így legend-en is még elég siralmas a felhozatal TQ-ben...?! -
#18654 Igazából még két szintnyi pontot kell kiosztanom az Earth-ön, aztán sztem ott kimaxoltam minden olyan skill-t, ami hasznos lehet... Próbáltam más-más skilleket, de nem igazán váltak be, ezért gondolkoztam el, hogy végül mégiscsak felveszek még egy mastery-t.
A Nature-nél mindenképp a total speed növelős, és ez a refresh dolog tetszetős elsőre...
/Heart of Oak, Refreash és talán Plague-s vonal/
A Spiritnél meg a staff-machinálós képesség (gyorsítja a projectile-ket meg többet lő), valamint azaz aura, ami lefelé húzza az enemy-k elementális rezisztanciáját, ami növeli az én attackomat, valamint még az undead-es aurás stuff ami izgató lehet... (szép magyar mondat...xD)
/Ternion Attack, Deathchill Aura, Dark Covenant és Spirit Ward vonal/
Ezeken agyaltam... A fő bajom a varázslósdival, hogy nem igazán találok olyan cuccokat, amik húznák a Cast Speed-et. A Summoneres választás segít ebben, igaz? Vagy rosszul gondolom?? Akkor viszont tényleg csak a tűzvarázslatokra hagyatkozhatom... Bár igazából a másiknál is, csak ott egy lassabb leszívósabb eksön lenne. A másik meg pörgős, de naturálba tolós... :D -
#18653 Az a refresh minden skillre vonatkozik,nem csak a nature-ra.
Szerintem summoner.A válaszom miértjét csak azzel tudom indokolnni,hogy az valahogy jobban tetszik a videok alapján.
viszont 36 os szinten eleg nehez lesz kigyurni megfelelöre a nature-t.
Sok sikert hozzá!
Ja amugy már megvolt mi volt a baj a pegés dolognál,de azert köszi!:)
Amugy valaki akkor nem tudna segiteni tarbinger és templar buildben,hogy hogyan kezdjek neki,milyen sorrendben skillezzek?
zan -
#18652 Mellesleg szerintetek melyik a jobb kombináció? Az earth-nature (summoner), vagy earth-spirit (conjurer)?
Most 36. szintű a pyromancerem, és elkezdtem gondolkozni, hogy melyik kasztot venném-e fel, ha vennék fel, mert már kezdenek kijönni az egy kasztos karakter hátrányai...
Továbbá, ha van a nature karinak egy bizonyos refreash (frissítés) képessége, ami gyorsítja a képességek visszatöltésést, akkor az csak a nature skillekre vonatkozik, vagy a másik masteryből adódókra is??? -
#18651 Nem tudom melyik a késeléses képesség, angol neve mi? Illetve nézd meg itt, plz, hogy mi a neve.
-
bali12345 #18650 cső all! az lenne a bajom h nemtom feltenni a sima TQ ra a peccset. a játék crackelve van és magyarítva. az irja hogy a 1.01es kell neki és az én verzióm UNKOWN :? nemértem -
palm pilot #18649 Nem lett volna egyszerűbb gyártani pár cuccos karit? Akkor nem fordul elő ilyen. -
#18648 Köszi szépen!
Csak az zavar,hogy nincs leirva % ban,mint a dio2-nél,ezért nem tudtam,hogy akkor az most pontosan mi is!
Templaromhoz valaki nem tudna egy-két jótanácsot adni?
Zan
-
Ravasak #18647 a védekező képesség növeli az esélyét hogy nem tudnak eltalálni közelharcban
OFF: a DIO3 topicba már a játékélményemet szeretném leírni de az sajna még messze van -
#18646 A támadó/védekezö képesség mit befolyásol?Arra gondolok,hogy a támadó azt,hogy mennyiszer jön be a critical hit...a védekezöröl fogalmam sincs.Talán a rám mért sebzést csökkenti?
Valaki erre tudna választ adni?
Meg annyit esetleg még kérdeznék,hogy templarnal milyen sorrendben skillezzek?
Templar
Igy szeretném,ezt tervezem,csak gondoltam megmutatom meg a tanácsotokat is kérem,hogy milyen sorrendbe csinálnátok?
zan -
#18645 Ha más lett a neve a telepítés után a gépednek nem fog menni a mentés.
Of: lassan lehet írogatni a DIo3 topic ba is.... -
ezrael #18644 Üdv!
Eddig a 2.11 vaultom volt, de újrahúztam a rendszert(vault elrepült) és most újra föltettem a gémet kiegestöl és föltettem defilert(fut) és föltettem 2.11 vaultot(ugyanazt). Láss csodát, vault install után indítanám, de dob egy üzenetet "inicializálás nem sikerült, 00000x00BLABLABLA miatt kilépek, köszi". ennyi, hiába próbálom újra installálni, leszedtem a 2.14-et, de kért hozzá vmi kis progit-leszedtem azt is, most valami windows akármit kér, ami incs a sp2be.
pls help! -
perverztata #18643 hol lehet annyi? itt találtam a legolcsóbban: http://galaxisnet.hu/mkeres.php?T2=titan+quest&I1.x=0&I1.y=0
itt is 3.900 darabja:( -
#18642 Alap+Kieg.
A kettö együtt ugy tudom 6000huf.
-
#18641 A támadó/védekezö képesség mit befolyásol?Arra gondolok,hogy a támadó azt,hogy mennyiszer jön be a critical hit...a védekezöröl fogalmam sincs.Talán a rám mért sebzést csökkenti?
Gondoltam megkérdezlek titeket..
Valakinek nincs valami jóféle harbinger buildje?Ebben is csak kiindulópontokra lennék kiváncsi,nem muszáj calc sem(bar annak is örülnék),csak annyi,hogy mit fejlesszek eleinte.
Elöre is köszönöm! -
perverztata #18640 megveszem én, nem azzal van a gond !
de mit vegyek meg? alap + kieg, ésazzal menni fog?
alias delux? -
#18639 Köszi szépen!
Azt kérdeném még meg,hogy miért nem hat a "késélesítés"(nem tudom az angol nevét) a pengéimre?Vag az csak törökre,meg késekre hat?Assassn-nál természetesen.
Üdv -
#18638 Nem feltétlenül,de ugy az igazi,ha megveszed.6000 HUF a kieggel együtt,legalább is amikkor múltkor néztem a boltban annyi volt.Szerintem nnyit bőven megér!
Amugy meg na nem veszed meg,hamachin keresztül tudsz játszani a haverjaiddal,vagy körülnézel a neten,hatha találsz olyan hamachi szobát,ahol már játszanak!
Üdv -
perverztata #18637 eddig single-ben nyomtam a játékot. szeretnék neten multizni. eddig iso-ból futottak a játékok a gépemen. meg kell vennem az alap, és a kieg-et is ahhoz h tudjak multizni? -
#18636 Nekem van egy kb. 20 szintű dual wield-es assassinom... élveztem nagyon vele a játékot, de multiban nem tudtam a két másik íjász karakter mellett túlságosan aprítani, úgyhogy csináltam egy pyromancert, aki most 32. szintű... Nincs második mastery-je... Érdekes így játszani, elég ütős kis kari...
Amúgy az assasin az nagyon odabasz, de rengetegféle módon ki lehet játszani... sztem nagyon élménydús kari lehet... Amit én fejlesztettem:
warefare: weapon training (alap) és dual wield, meg adtam onslaught-ra is... rouge vonalon meg a calculated strike-ra tettem, ami nagyon jó cucc...
Amit érdemes eldönteni, hogy egy vagy kétkezi harcos karit akarsz-e...! A poison/bleeding damage dolgoknak nem tudom mennyire van értelme, mert magasabb szinten meggyűlhet a baja az embernek, ha építétt vagy élőhalott ellenséggel találkozik... legalábbis ezt tapasztaltuk... a piercing damage meg mindenütt ugyanolyan jól használható... Szóval ez egy nagy talány... -
#18635 Sziasztok!
tudnatok egy kcisit segiteni ?Egy assassint szeretnék csinálni,nem akarom elcseszni,ugyhogy ha egy kis helpet tudnatok adni,hogy kb hogyan kell fejleszteni akkor nagyon megköszönném.
nem kell a számba rágni semmit sem,nem azt kérem,csak annyit,hogy kb szerintetek hogyan fejlesszem.
Egy titancalc-nak nagyon örülnék!
Elöre is köszi! -
palm pilot #18634 1. Alap Titan Quest, vagy TQ + Immortal Throne amit patchelni akarsz? Ha IT, akkor már nincs mit patchelni, csak az alap TQ-t kell.
2. Crackelt a játék vagy sem? (Én az eredetit is crackelem, mert nincs időm dvd felpörgetésekre várakozni.) Ha crackelt, akkor vissza kell másolni az eredeti Titan Quest.exe-t, a crackeltet nem szokta egyik játék se patchelni.
Egyébként ha eredeti a játékod, és nem crackelted meg, akkor a játék menüjéből is lehet indítani az updatert, nyilván ekkor a netről ránt le minden frissítenivalót, és az idó. Viszont mindenképpen működik. -
Ravasak #18633 zaszlo + csapda hogy kicsit pontosabb legyek na de mindegy mert va sokféle megoldas de ez a legeccerübb :) -
dudovec #18632 Dual wieldel kockazatos ha nemvagy tul rutinos , meg nincs jo cuccod. Meglehet probalni esetleg zaszlo + lethal strike + calculated strikeal egy darda + pajzzsal. -
Ravasak #18631 assassinal csapdazz egy kis idöbe telik de tiszta munka :)