Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
http://sacred2.hu/
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Tervezgetem a következõ karimat kb így nézzne ki, minimális cuccolással : Warden
Tanácsokat szivesen meg hallgatok :-)
Elõre is köszi.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Amugy minden gomb müködik, csak a quest nem. Unistallt próbálom + X3 maradékot kitakaritani ha az se akkor a kardomba dõlök...
Nem használsz valami modot, vagy add-on-t ami befolyásolhatja? És epicen mûködött minden?
Beszélsz a helosi faxival és nem írja ki, hogy meg kell ölni azt a szerencsétlen szatírt, mint fõküldetés?
Az a problémám, hogy Epicen megöltem Hades-t, portálba be. Utánna kreáltam Legendre és a questeket nem engedi csinálni a játék. A quest ablakot nem is jeleniti meg a gomb szürke. Én csesztem el vmit vagy ??? . A segitséget elõre is köszönöm.
2) ha dual wieldezni akarsz, akkor ne hunterrel kezdj karit. Hunter az egy dual wielder harcosnak akkor jelent sokmindent, ha vannak jó cuccaid, és kevés skillt akarsz használni a warrior mellé. Gyakorlatilag az aurán, a call alapján meg a maxolt study-paszívján kívül semmit nem használsz. Igaz, hogy ezek amiket leírtam olyan bosskilleket tesznek lehetõvé, amilyen kevés van (mármint gyorsaságban) de ne feledd hogy a pálya 99%-ában nem bossok vannak.
Szal olyan ez mintha tennél egy olyan motort egy kocsiba, ami 800 lóerõs, de a nagyvárosi sûrû forgalomban kellene használnod. Na, használd ki ha tudod.
ha dualozni akarsz akkor champion (leginkább), 100 reces conq (100 rec nélkül tilos) vagy harbinger.
Ha meg speart akarsz használni, akkor minek a warrior ág? pazarlás, akkor inkább haruspex, brigand
Vagy bowozz harussal. Valahogy így
de ne kezdj slayert kezdõként.
Spearrel nem lehet dualozni...
Hunter ágon spear, skillek amik ezt erõsítik.
Warfare ágon Onslaught, Dodge, meg még amire jut pont.
Warfare + Hunting <#bee1>#bee1>
Warrior + Hunter kombóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata ? mit érdemes kigyúrni belõlük ?
Egyszer csináltam egy karit, ami 100-as volt, és azt hittem, hogy az úgy fog mûködni, hogy ami sebzést kapok, azt nem az életbõl veszi majd le, hanem az nrg-bõl. És akkor arra gondoltam, hogy ez tök jó, mert fogok majd egy olyan karit, ami nem igényel nrg-t, aztán az tényleg szó szerint halhatatlan lesz, igaz, hogy nrg-je sosem lesz, de az meg kit érdekel. De nem mûködik. Megfejthetetlen számomra hogy mi az.
Többet érnek különleges Damage-ok (Fire Damage, Stun Damage...) mint egy sima Damage? Tegyük fel, hogy ugyanolyan értéküek, köszönöm.
Battlelog: Purga5
A #17528-ban feltett kérdésem még fenn áll. Ha esetleg tudja valaki a választ.
Drop mód, és valley of the kings, rögtön ÉK-re az elsõ tomb leginkább.
Nem azt mondtam, hogy sima gyûrût tegyél fel, csak ne ilyen nagyon feltûnõen csíteset :D
Az az utóbbi kettõ teljesen hihetõ pl, azzal semmi baj nincs.
És a jobb oldali daemons blodd relices az elég, a másik lehet apollo
De ezek az elõbbi gyûrûk... sztem ilyenekkel ne rontsd el a játékélményed. Csinálj ha akarsz custom map-ot benne 40 elysiumi árussal, aztán farmold a jó cuccokat, pont ugyanazt éred el vele, mintha 40szer ida-oda importáltál volna "totál legit" játékban. De ne használj ilyet, ez csak rombol.
A trackers sapit azért vedd le, mert ody, meg artifact ad 40-et.
Na és mielõtt benyomod a call of the huntot, elõtte weapon swapolsz, gyorsan benyom, azonnal weapon swap vissza. Ennyi. A lényeg, hogy a call benyomásának pillanatában legyen meg a 60-70 rec, utána rögtön lehet vissza-swapolni.
Ja a gyûrûk azok így is fullosak, szerintem jobb is mint amire gondoltál. :D
ha ez megvan, olyan minimum 2000-rel lesz nagyobb ütésed, +4 skilled, és kb 3 fényévvel ennél is jobb a kari :D
helyette rakj egy-egy pontot oak passzívjaira, meg briar wardra, alulról nézve 1-1-max
Mondjuk én 1-2 pontot tennék herbal remedyre is.
Illetve a recet azt egy ody-jade emperor fix 40-el, illetve egy lykaion-pelaron shield weapon swappal oldanám meg, és akkor jöhet a +4 skilles sapi, mert az most neked nagyon hiányzik, kiváltképp ha azt az elviselhetetlen szar afro amut használod az immortal amu helyett.
Amugy nagyon tutkó lett a kari, tömegbe igazán otthon érzi magát, próbálgattam x3ba is. Bossokkal sincs gond fõleg ha van idõm rájukdobni a studyt meg a plaguet is. Ahogy nézegettem ez a kettõ igy együtt +2 all skillel megcsilálja a -100% damage resistet az meg már elég jó szerintem. :D
Mit jelent, ill. mi a hatása ?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
De tudod mit... játsz vele. Kiváncsi vagyok meddig tudsz elmenni vele.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
CSináljak képet a felszereléseimrõl, meg a statokról?
Újra már semmi képpen sem kezdem
Harcosnak strengh / valamennyi dexterity kell, mágusfélének intellect / energy. A kettõ párosítása nem valami jó ötlet, különben egyik ágon sem lesz erõs. Mibe akarsz mászkálni, jó erõs páncélban, vagy mágus cuccokban ? Azt is el kell dönteni, milyen fegyverrel fogsz harcolni. Kardokhoz str. / dex. kb. egyenlõ arányban, de a kard felejthetõ. Buzogányhoz (mace) sok str. kevés dex. spear, íj sok dex. kevés str. Mágusbotokhoz int. kell.
kezdõ vagy? legenden minden utcasarkon lehalsz majd
kezdj huntert mondtuk már