Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
viszont Sage-el kapcsolatban ahogy visszaolvasgattam itt nem nagyon találtam help-et.
Kérdésem most még annyi lenne, hogy epic-en és legendary-n a szörnyek változnak, vagy ugynazok, mint normálon, csak erõsebbek? Menniy Act van, és mik azok?
Telepítés, felpeccselés után ide vissza mindent és mûködnie kell.
Én is most kezdtem el játszani, és egy Sage-el (hunting+storm) kezdtem. Van-e valami útravalótok számomra ezzel a karival? Megköszönném!
Másik: van-e olyan mastery, amit abszolúte nem javasoltok se elsõ se másod masterynek? És miért?
Elvileg mindenre figyeltem és ennek ellenére folyton uj karaktert akar generálni.
Próbálkozom még.
Esetleg ha van valakinek még ötlete nagyon megköszönném.
Hol irja ki,hogy mennyi Hp pontra van szukseg a kov szinthez?
C:\Documents and Settings\"Felhasználói név"\Dokumentumok\My Games\*.*
http://sacred2.hu/
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
Azaz 190% energy drained causing damaget jelen esetben szerintem ugy kell ertelmezni, hogyha leszivtal az aldozatrol 1000 manat , akkor azaltal 1900 eletet fog serülni. +50% damage to magical jelen esetben a "magical" etnikumra vonatkozik , es egy ugyanilyen szituban elvileg nem 1900 healthet fog rasebezni, hanem 2850 et , mivel a damage to magical total damagekent kell hasson a spellre. Elvileg.. Most hogy valojaban erositi a magical elleni dolgokat , vagy Manticorenak csak kurvasok manaja van , es azer esik ossze tole.. nemtom.. Dehat a Dragon Liche meg undead , nincs undead elleni sebzesem , megis 1 spellbreaker kinyirja kb.
Annyit értek,hogy valami debuffot kézepez,és energiát lop+sebez valamennyit.Illetva van +50% magical dmg: Tehát ha ezt 1x ráteszem valamire arra +50%al többet sebzek?😛
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Harust kilövöm, mert nincs IT-om. A leirást el is kezdem olvasni.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A gizai sfinxes kuldedest pl nemlehet megcsinalni x3 alatt , mer par szobor beszorul es nemnyilik ki az ajto. Act3 as bikabol neha 3 helyett 0 at ad es nem lehet tovabbmenni, illetve a meduza queeneknel is bugolhat. De amugy osszessegeben siman lehet questelni x3 alatt multiban. Eleg a krealonak x3 ra belõni , masik csak siman join multi.
Battlelog: Purga5
Latod ien Shorlexek , eklub zenet raknak a video ala es imadja mindenki<#nevetes2>#nevetes2>
Purga: nemtom epp mien zenekre gondolsz , hallgaotk sokmindent.
Vidu: van 1.30 ban is 8% reces hammurabbi.. Mondjuk eleg ritka , es legendary relicre meg nem adta be soha.
Spellbreaker max/max on termeszetesen.. Eleg sok bossra killer , de sajna titan meg hadesek eleg jol resistelik a damage reszet... Arra jo , hogy levedd titan eletenek az 1/3 adat , az energyet hiaba szeded el , mert Titan bacsi cheatel es 0 energybol castol barmit😊 De pl dragon lichet , vagy manticoret vagy grey sister , talos stb.. szarraviszi a spellbreaker😊
Paladin + Spellbreaker a Tankmage😊
Spell breakarhez nem értek, viszont engem is érdekelne...
Meg nincs szukseged masodlagos masteryre , majd csak olyan level 45-50 tol kell fejlesztened a Nature agat , miutan megvagy a hunting fával.
Most ha akarsz tehetsz par pontot a Nature masteryre , hogy legyen egy level 1 es oakod (a speed es az elet miatt) , de maradj a Hunting ag fejlesztesenel.
Shorlex csinalt egy reszletesebb leirast , a kezdo Ranger karirol , sztem eleg hasznos lehet , itt talalod
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
A cl azer kap pontot , mert JUT rá. Es azert mert semmit nemtudsz bal klikkre rakni a storm kasztnal, a CL en kivul. Tovabba , baromi sokszor segit a stunja , amikor az arcodba ront egy csomo mob. Raadasul a sebzese sem elhanyagolhato , tovabba egy 1 pontos +4 skilles refresh mar tölti.
Btw nemtom hol testelted a druidot, Olympuson meg Hadesnal? Mer ott baromi egyszeru , mindenki kb 1 szögbõl fut rad , egy ovis is lerunonolja ugy. En vegigtoltam 2.5 difit , a vegere mar nemvolt türelelmem , szal adtam magamnak wp ket. De annyit mindenkepp mondanek , hogy nem mindenhol olyan kiraly a shard mint gondolod. Es igenis inkabb rakok ki egy CL t bal klikkre egy kaszternal , mint a fostalicska farkast aminek a movementjen kivul semmi elonyet nem elvezem.
A health regen? -bocs de ezt nemvagom mire irod.
Amugymeg megprobaltam ma egy Paladint , es aztkell mondjam , hogy magasan veri druidot. Colossus jobb mint az oak , ott a rally regen stb. Olyan a Pala , hogy van 1600 int 100 rec meg +4 skill , beallok 3 hadesnek 2500 lifeal es ien centiket serülok a legdurvabb spelljeiktol is. Ugy hogy shield van rajtam meg revenant plate meg ienek. GG😊
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Health regen? Minek? Lightning bolt? Minek?
Csináltam próbadruidot, hozzá sem érnek, nem is értem egyébként hogy miért. Szinte meg sem ütik... 😄 LOL Úgyhogy tapasztalat, hogy nem kell health regen meg ilyenek.