23078
-
dudovec #18831 Ez esetben a passziansszal is ellenne egésznap. "Ja lehet váltogatni a lapokat a bal sarokban?"" -
#18829 "Hát bazdmeg,te nem vagy könnyű eset,még egy hack'n'slashben is elakadsz!:("
:DDDDDDDDDD
sry -
gyuri12 #18828 Hát bazdmeg,te nem vagy könnyű eset,még egy hack'n'slashben is elakadsz!:(
Mielőtt kérdeznél hülyeségeket,légyszíves nézzél már szét, a hídtól 7,5 óra felé kell elindulni. Fél kilóméter sincs,és már ott is egy másik híd... Tádááám! -
vidu01 #18827 Bossoknál swapolni kell spearre oszt hadmenjen a calculated meg a lethal.:D -
palm pilot #18826 1 irányú az egész játék, lehetetlen eltévedni. -
#18825 Háde akkor merre? -
palm pilot #18824 Rá van írva mindegyikre miből milyen szintű kell. -
palm pilot #18823 Értelemszerűen nem arra. -
#18822 Athénba hogy jutok át? A híd le van romvolva és a csávó, aki a híd mellett áll, aszongya, hogx csak napok mulva lesz kész. Hogy jutok át? -
Beyond silence #18821 hát az egy dolog hogy elcsalogatni de az hülyeség.mert kinyírom a kcisiket odt marad a nagy azt elcsalogatom egy ideig aztán vissazmegy és hív még 1 csomót utána újra és újra.. -
#18820 hunterhez szerintem az earth passzol nagyon jól szerintem. van egy 61es avengerem, 5-6k körüli dps-el. Nagyjából úgy néz ki egy boss hogy odamegyek, study prey, call of the hunt, és 3-4 lövésből fekszik is. persze a nagyobbak több melót adnak, de a többség, pl a küklopsz legendaryn se igazi kihívás -
#18819 #18771 -
Beyond silence #18818 Sziasztok!segítség kéne a Tq-val kapcsolódóan.légyszives segítesetek nagyon kezdő vagyok ebben a játékban:D tehát előszrő is.a játék elején vagyok és már 5 ös szintű vagyok elég jó kis cuccaim vannak de van egy kis gond.spárta körül vagyok.ahol kentaurokat kell öldösni.de ott van vami törzsfőnök meg mellette 1 csomó kentaur amit képetelen vagyok megölni a törzsfőnök nagyon erős.léygszi segítsetek.a másik kérdésem-mire jó az energia(kék csík)?varázslatok?az meg nekem nics mert harcos kasztot válaszotottam.légyszi segítsetek.
Előre is köszönet
-
#18817 Nem, a saját szintjeiken lévőket tudod összerakni. -
#18816 A nature hoz kell némi türelem amíg kialakul, és az a legjobb a hunter mellé elvileg, (a rugó sem rossz (ha íjász) az ewenom mandrake spell tényleg üt csak a főbossoknál kell ügyeskedni), de nem lessz pet ed, ami egy íjász karinál olyan mint a rugós mandrake spell, és azonkívül a nature ban van még egy rakás dolog, a rugó meg kb csak a mandrake-t hozza. -
#18815 Arcane formulát létre tudok hozni pl legendary cuccokból is? Tehát úgy értem, hogy normal fokozaton ha kapok egy formulát azt össze tudom rakni nehezebb fokozaton lévő állatok stb összetevőiből is? -
vidu01 #18814 Bowos brigand nagyon fun kákákter, de nem a poison-bleeding miatt ezekre ne is tegyél, hanem ott van az az envenom veaponnal kezdődő oszlop na az a legjobb aura amit csak íjász kaphat a játékban :) A lassítás + fumble attack nagyon meg tudja keverni a mobokat, az a lényege hogy nem kezdenek el futni feléd csak kóvályognak össze-vissza kicsit olyan mint a céllövöldébe. Ha mégis berusholnak akkor meg nyomsz egy flash powdert aztán megint szétszalad az összes. Sajnos a blade honing nem működik bowval de a lethalt striket meg lehet lőni csak kisebb sebzése lesz mint spearrel. -
vidu01 #18813 Jó lesz az, nehogy újrakezd emiatt. -
#18812 Elkezdtem valami nyilas csókával, eddig egész jónak tűnik.. Mit vegyek fel a hunter mellé? Rogue-ra gondoltam a poison-bleed sebzések miatt.. A nature nálam kilőve, előző karinál nem jött be, teljesen használhatatlan :D -
#18811 Értem tehár warfare / defense karinál csak strre és dextre statoljak. Lehet akkor újrakezdem mert 100 körüli intem van és 4 pontot rányomtam a hpra is. -
#18810 Tilos Hp ra statolni, minden esetben cuccokból+skillekből jön össze a max. -
#18809 Csak a strengre gyúrj mace fegyóval kend
Build -
gyuri12 #18808 A Battle Rage,az egy jó dolog,rengetegszer megmenti az ember életét.
Az Ignore Pain skill is nagyon jó dolog, azért mondjuk már az is jó dolog,amikor 150 helyett csak 135 sebzést kapsz be,vagy még többet elnyel a skill,akkor életmentő lehet.
A Dodge attack az mire való?:D Mert én még nem láttam dodgeolni a karakteremet...:D
A Health-re még rakjál,én 20. szintű vagyok,mégis vagy kétszer ennyi életerőm van. Meg próbálj olyan cuccokat használni,amik növelik a HP-t!
Meg a Batter-re rakj pontokat,az nagyon-nagyon jó kis skill,egy jó pajzzsal iszonyű nagyot üt! -
#18807 ok, köszi -
#18806 Rendben és még 1 utolsó kérdés: Str re adjak csak vagy nyomjak a HP ra is szintenként? Sokat gondolkodtam ezen. Ugye ha STR re adom a pontot a sebzés is növekszik így talán fontosabb mint HP ra menni(mint pl a diablo2ben ott a vitality volt a legfontosabb pl egy paladinnál).
Szóval? -
vidu01 #18805 talán így -
vidu01 #18804 Következő batyut minotaur labirintusba kapod majd, a karavános fickó meg nem szokta eltüntetni a cumókat raktározhatsz nála nyugiba. Ha a 2. tárolójába raksz akkor azt 1 másik kari is fel tudja majd venni. -
#18803 Köszönöm! Defense ágon mit ajánlasz? -
vidu01 #18802 Jó lesz ez de battle ragera igen sok pontot elnyomtál nem ér az annyit mert ritkán aktiválódik és akkor is csak x% ütésnél játszik be (defenseből adrenalin 100x többet ér). Helyette battle standard kell és lépegess felfele a masteryn. War horn se kell maxosra úgyis resistelnek majd rá a mobok 1,5-6,5 sec stunt értsd ugy hogy 1,5 sec stun minden esetben. :) Onslaughtra menj rá, hamstring nem kell. Néhányat a dodge attackra meg majd fent az ancikra.
És persze a defenset is kellene vinni párhuzamosan :D -
vidu01 #18801 Van bill parancs amit nyomni kell h látszódjanak az itemek a földön lehet vele szelektálni is hogy mindent mutasson vagy csak sárgáktól felfele stb. Nézd meg beállításokba melyik az most nem jut eszembe. -
#18800 Ja és természetesen 1 sword + shielddel tolom ezért nem pakoltam a 2kezes fegyveres technikákra. -
#18799 NEkem ilyen eddig a warfare karim lvl 23 körül:
Vélemény azoktól akik régebben tolják ? -
#18798 Szia!
Énis Warfare-Defender karit kezdtem de még új nekem ez a játék(lvl 23 körül tartok) leírnád, hogy milyen skillekre pakoltál? Valamint, hogy szintlépésnél milyen tulajdonságra pakolsz? Én úgy csinálom, hogy ami kell cucchoz str annyit pakolok a többi Vitalityre megy. Érdekelnének, hogy Warfarenél mire érdemes pakolni. -
palm pilot #18797 Nem. Dio3 lesz. -
palm pilot #18796 Kezdőként igen. -
gyuri12 #18795 Csak a rare/epig/legendary cuccokat kell felvenni, a többit ott kell hagyni.
Az hogy lehet,hogy annyi poti kellett?:O
Nekem a Minotaur Lordhoz+ a másik főbosshozz kellett összesen 26.:O -
#18794 most fejeztem be Görögországot, és a főbosshoz vásárolt potik teljesen elvitték a pénzem. Eladom a jó cuccokat, de nem tudok hely szűkében mindent felvenni. -
gyuri12 #18793 17. szinten nekem már 1 millió körüli pénzem volt,nem értem,hogy mi a drága neked. Felveszed a drága cuccokat,eladod,az árából veszel potikat. És normális,hogy sok potit kell inni. -
#18792 bocsi, hogy 3-ba megy, de most jutott eszembe, speceljek teljesen újra, vagy ez még használható lenne valahogy, jelenleg az earth enchancement van kigyúrva, a volcanic orb, meg a life drain, meg ami felette van, hogy többre is menjen. -
#18791 ja, és ugye, hogy ne fogyjon el a manám állandóan arra, meg int-re rakok, így viszont nem igazán tudom hordani a cuccokat mert kéne str is : /