23078
  • ROMOTO
    A phantom ra azé nempakoltam, mert coldow nos, kell hozzá recharge, ez egy kezdőnél nemigen van
  • Jim Kirk
    Hi! Volna egy olyan problémám, hogy miután feltelepítettem a Titan Questet, közvetlenül az Immortal Throne kiegészítő installációja előtt azt írja a progi, hogy: "There is not enough space to install these options(s). Please free up some disk space or modify your selections."

Na, most ebben az az érdekes, hogy hely bőven van mindegyik partíciómon. Tudnátok adni egy tippet? A keresőben nem sikerült rátalálnom a megoldásra... pedig régen mintha nem lett volna ilyen probléma. :(
  • dudovec
    Kérdésekre mégmindig szivesen valaszolok , csak mar a cuccok nevere sem emlexem , meg nem megy mar fejből , hogy milyen karinal mi a tökeletes:) TQ-m meg mar nincs sajna, szoval emlekezet frissiteni sem nagyon tudok. Azert irtam ki a youtubera is, hogy mar nemjatszom , mert renszeresen kapok üzeneteket, hogy irjam le a pontos felszereleset nemelyik karinak, amelyik kinnvan videokent.. hat sajna sok esetben mar baromira nem emlexem..

Annyi időm siman van, hogy par kerdest megvalaszoljak, felteve ha megtudok.. Fel eve GW-zek kb, bar mostanaban aztis eleg ritkan..
  • Lobsterman
    Aha. Mondjuk asszem csak a potion stacking mod él. Kikapcsolom, hátha. Kösz az infót
  • cumfu
    "Segítőprogik: TQvault, TQdefiler" Ezek pontosan mire valók?
  • vidu01
    TQdefilert használsz? Nekem is volt már ilyen, a modoknál vmit kipipáltam az nem tetszett neki. Már nem emlékszem pontosan melyik volt az.
  • Lobsterman
    Helló. Problémám lenne.
    Nem tudok artifact-et csinálni(Star Heart nevűvel próbálkoztam). Minden cuccom megvan hozzá, pénzem is, rányomok h csináljameg, rákérdez és amikor rányomok a yes gombra hibaüzenet nélkül kidob a játék. Ez mitől lehet? Mi javítja meg?
  • cumfu
    bocs legalul volt :S
  • cumfu
    a patch-re pontos linket tudnál adni? mert regeltem de nem nagy az angol tudásom :(
  • vidu01
    Immortal Throne Fan Patch 1.13RC
    Nagyon sok hasznos javítás van benn pl a hibás recharge% zöld cuccokon, v a Deathchill Aura első passzívja, a Ravages of Time javítva lett eddig nem működött a damage csökkentő hatása.
    Viszont én nem tudom feltenni vistára mert nem találja a gamet a patch pedig ott van ahol kell lennie, a program filesban.
    Segítőprogik: TQvault, TQdefiler
    Csak ezekről tudok.
  • cumfu
    Heló! elkezdtem a játékot a kiegészítőjével együtt. Ha az alapot felpeccseltem 1.30-ig akkor kell valami peccs a kiegnek? Ja és esetleg valami segítőprogi tudjátok mint a wow-ba a quest helper stb. Előre is köszi
  • zorrobomber
    mikor legutóbb nyomtam akkor is inkább frusztrált ha rossz helyre raktam, a skillpont leszedés meg pénzbe kerül, az megintcsak frusztrálna ha arra basznám a pénzem. hogyan leszek a legkevésbé frustrált? -> ha kvázi előre tervezek

előre viszont nem fogom tudni mi a jó igy marad a mások által kitalált build, ennyi
  • ezrael
    Firebat: Battle Rage-re érdemes, én raktam rá 1pöttyöt. Battle standard és lethal csak fullos recharge mellett üt, amíg az meglesz fejlessz Onslaught ágat, blade honing, dual wield ág, pár pötty war horn

Zorrobomber: Szerintem a saját játékélményed lesz kevesebb egy előre kalkulált buildet követve, mert egyébként is a saját tapasztalat tesz rutinossá és van egy figura majd minden városban kék gömbbel a feje felett, aki pénzért leszedi a skillpontjaidat, így ráoszthatod másra:)
  • Carlos
    igen, csak lesznek plussz jóságok a játékban. (artifact pl)
  • zorrobomber
    nem elsősorban ez a választás nyűgös hanem a pontosztogatás. de sztem lekapok egy fórumról vmi basic buildet oszt szevasz. apropó, ha felteszem az immortal throne-t akkor el tudom kezdeni alap gamét warfare/dream-ben ezek szerint?
  • Firebat
    de az assasin is nagyon jó kombÓ:)
    nekem van is 1 ilyenem
    és azt szeretném megkérdeznmi hogy a rage-t érdemes fejleszteni? meg monmdjuk a battle standart-ot, néztem nem lehet rossz.....bár a tolvaj ágat is fejleszteni kell lethal strike ra :)
  • ezrael
    Ha brutális harcost akarsz, ott van mellé a defense, de ha kicsit misztikusabbat akkor nature/dream/spirit.
  • Firebat
    Huh ,értem, köszi azért :) , hát akkor marad a fórumos válaszolgatás :) ha úgy van :)
    gondolom egyrészt túlsok szabadidőt vett el a game :) .... hát igen... :)

én meg most megint feltettem,úgy hogy majd lesz 1 jó sok kérdésem :) remélem azért vannak még itt tapasztalt játékosok akik tudnak majd segíteni=)
  • robotnyk
    8as szinten kapod a másodikat.
  • zorrobomber
    Sziasztok!
    Koca Titan Quest-es vok, egyszer már majdnem végigvittem, de azóta kb már 6szor cseréltem gépet, így most jó lenne végigdarálni mégegyszer és belekezdeni Immortal Throne-ba. Első hatalomnak a warfare-t választottam, mikor kapom meg a másodikat? Tudnátok vmi viszonylag hatékony build-et ajánlani?
  • perverztata
    köszi
    regisztráltam is
    ma délután elkezdem letölteni a játékot. 150 Ft alatti dollár árfolyamnál, a kettő együtt 30 dollárért, kész főnyeremény!
  • Zan
    Vidu,Dudo abbahagyta?

Kár,mert eléggé tudott a tag,ugy tünik:)!

• cumfu
    ajj nem másoltam be a patc-et a telepített játék mappájába
  • cumfu
    Heló! letöltöttem az alap TQ-et, de nem tom felpeccselni. Visszaolvastam h nem krekkelem, de akkor meg 1 pillanat alatt végez és sztem tovább kéne dolgozni a gépnek. A readme-ben v1.0b az alap verziószám. Mi lehet a baj? VAlaki adjon 1 linket ahonnan értelmes patc-et tudnék letölteni. Előre is köszi
  • robotnyk
    letölthető, arhiválható, teljesen megbízható.
  • perverztata
    ez a steam megbízható? vannak tapasztalataitok vele? itt jóllátom, hogy direktben lehet letölteni a játékot? az angolom nem annyira magas szintű:(
  • vidu01
    Én azzal indítottam volna utána a storm, így könnyebb lett volna az elején. Palát még nem gyurtam, dudot kéne megkérdezni hogy kell, ő csinált már egy elég ütőset:
    http://www.youtube.com/watch?v=su0uChxnhfE
  • Carlos
    Köszi!
    Mégegy kérdés! Hányas szint környékén kezdjem el fejleszteni a defense ágat?
  • Carlos
    Tudtok olyan szájtot, ahol meg lehet nézni, hogy milyen tárgyak vannak a játékban, milyen receptek (artifact) és azok leirása, hogy mi kell hozzá?
  • vidu01
    Huha ezt hányan megkérdezték már ezen a fórumon! :D
    TQdefiler kell hozzá, mods by nál infinite poti stackingot kipipálni.

Lejjebb be van már linkelve egy templaros calc annak a defense része az sablon build, majdnem mindig úgy kell rakni mehet még pont a shield chargera, ill én a shield smasht nem szoktam megcsinálni mert úgy már túl sokat üt pajzsal (nincs életszívás, kisebb sebzés).
  • Carlos
    Hogy tudsz 188 potion-t egy slotba stackelni?
  • Carlos
    Akkor énis kérdezek.
    Most gyúrok egy paladin-t. 17-es szint körül van, most mentem egyiptomba.
    Eddig a Storm Nimbus és a Storm Surge van kimaxolva, a kettő közöttin még csak pár pont van (Heart of Frost és Static Charge).
    A defense-en még nincs semmi pont. Hogy kezdjem el a Defense ágat ill. mire pakoljak még a Storm-on?

Előre is köszönöm!
  • vidu01
    Phantom strike kell, én is furcsáltam hogy Romoto nem rakott rá. :)
    Véletlenül van egy lvl74es harbim, én ezekre pakoltam:
    titancalc
    Betrayert nem fogsz találni 1.30ba, csak előző verziókba volt (asszem 1.08ig), van helyette damage converted to health csak kevesebb %al.
  • Laci82
    Sziasztok mikor feltelepíteném az immortal thornet ezt írjaki a játék.
    Valakinek volt már ilyen gondja?
  • Zan
    Nagyon szépen köszönöm Romoto!

Végre egy értelmes calc(már keresgéltem angol fórumokon,de mindegyiknek volt hibája..szerintem).

Még csak annyit szeretnék kérdezni,hogy a phantom strike nem kell?Meg a Psionic touch/burn?

ja meg azt a fegyot kerestem mindenütt,de nem találtam,mármint neten.Biztos hogy pontosan ez a neve?

Zan
  • Bhalage
    koszi amugy, 576ban erdeklodtem de butan neztek ram, hogy epp nemvolt :D
  • Bhalage
    igen, d3 hatása teljes mertekben + igazabol nem is hallottam meg errol a jatekrol de jol nez ki, megneztem par videot, kepet.
    mar evek ota csak mmorpgvel tolom soha semmi "single" jatek, nomeg Wii :D
  • robotnyk
    lassú vagyok :p
  • robotnyk
    diablo3 hatása? ^^
    ha erre gondolsz, cdgalaxisban is van, de steamen is. utóbbinál ahogy nézem nem is rossz akcióval, külön-külön az alap és a kieg 20-20 dollár, a kettő együtt gold csomagban 20.
  • Grifidos
    külön-külön
    Ócssóón egyben