Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://sacred2.hu/
Nemrossz a gigantes cucc , csaka resist kb szuksegtelen😊
összes specko zöld cucc prefix/suffix
alcynoneus motyesza (615 armor) -->> asszem def vagy off ab.-ot ad alapbol meg fire,frost vagy lightning rest durván 80 5 körül vmi ilyesmire gondoltál?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Most a hunterem 8as szinten van, és eddig tetszett, mert sok ellent leszed egy lövéssel, bár még lassú.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mondjuk mostanaban en rakaptam a 15% total dmg s relicre 50% to daemon bonussal😊
Virs lee: 10% seggbekuki😄DDD lol. Igen , ez jellemzõ rajuk kb , de azert ki lehet fogni jokat is. Drop mod elott is talaltam jopar tap zöldet. Hydra meg ienekhez felesleges merni , ezek ien lofasz bossok , fõleg a Dragon liche.D Elvileg a Betrayerrel siman leechelsz a dragon lichbol is.
Igazabol csak arra probaltam celozni , hogy eleg lehet 6-10% convert is , ha baromi sokat sebzel azis eleg faszan felfogja tölteni a lifeod , mondjuk persze ehhez az kell , hogy kurvajo vedelmed legyen , ami ugyebar egy Defender vagy egy Hunting ágnál adott.
Kipróbáltam a brigandnál hogy kicseréltem a +20% bonuszos peng clawt egy +25% bonuszos achillesre, és az achilles simán jobb.
Pár százzal nagyobb az ütés, viszont ugye alapból van benne 18 speed, azaz nagyobb ütés, több speed, majd 1000 DPS a különbség.
Nem értem hogy ez miért van így, amikor a peng claw-ban alapból az az 50-60 körüli alapdamage, amit a fegyónak kapnia kéne, annak igen jelentõs tényezõnek kell lennie. A +5% damage a kettõ között sz szinte semmi, viszont a peng claw önmagában egy jó fegyó alapsebzésének ötödét adja. Nem tudom miért nem jobb mint az achilles.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
2 betrayerrel most odaálltam a hidra elé, nyomta rám a szarjait, de annyit leechelek, hogy hozzám se tud érni. A mantikór még gagyibb volt, régen ment itt a para tõle, de még annyit se tud mint a hidra. A dragon lich már érdekesebb lesz, abból nem lehet leechelni.
Dualba rakni 2 betrayert amugyis nubish kicsit😊 Baromi sok sebzestol esel el ha mind2 kezben a betri van, es ha dualozol akkor bõven eleg egyik kezbe a convert meg a reduce res. Ezek a tap zöld cuccok utan , amiket talaltunk mostanaban nemis nagyon hasznalok betrayert, annak ellenere h korabban else birtam kepzelni egy jo harcost nelküle.
Mindenesetre bosskillre beraknam egy dualosnak az egyik kezebe weaponswapra , de kb ennyi. Inkabb 2 baszo folg , egyikbe 35% speed es 12% convert relic , masikba meg peng claw.
Shorlex: Conjumnak meg a summoneremnek több szazas ring of flameje van , de minek? Mikor egy volc orbom több ezres.. Bossnal mi baja lenne a summonernek? Hamar annyi inted meg fire dmg d van , kinyitod az eruptot aztan stone form😄
Toroco, earth-el játékot kezdeni... pfff
A hunter az jó választás, azt kb 2432-szor leírtuk hogy miért.
Sztem erõltesd azt a huntert, szedj össze vele jó cuccokat a következõ kariknak, és ha van jó cucc meg játéktapasztalat, na akkor legyen earth karid. Mondjuk egy summoner, az elég jó.
De ha elég bátor vagy lehet mágusod is, csak cucc nélkül egy legend hades palace...
És akkor ha mondjuk áttérek mágusnak, mi volna jó második mesterségnek az earth mellé?
Earth enchantment az lehet hogy neked mint kezdõnek látványos, de tudod miért?
Mert amikor elkezded a játékot és van a kezedben egy 30-at ütõ spear, akkor ha aurával lesz 60, akkor az 100%-os növekedést eredményez.
Csak azt ne feledd, és jótanács, hogy legenden meg 2000-res ütésre jön 2030, az vajon hány százalékos növekedés? Na megéri ezért az earth enchantment?
Szal kezdõk hajlamosak azt hinni, hogy az earth enchantment az hú de jó mer növelli a sebzést. Nem növelli az ló..xt sem a sebzésen, úgy hidd el ahogy mondom. Az amirõl te beszélsz az nulla.
Heat shield az mágusnál is bejátszik.
Ring of flame:
Na pont teszteltem az elmúlt napokban. Virslinek abban nincs igaza, hogy fos, mingyá mondom miért de abban igaza van hogy ne, harcosnak való.
Szal teszteltem hogy +4 skillel mit tud az a ring of flame. Mivel van benne fizikális sebzés is, meg elemental, ezért a +damage% és a +elemental (fire)% nyilván hat rá.
Ami nekem meglepõ volt, hogy ha pakoltam astr-et mint az õrült, attól egy grammal nem lett több a sebzése, de ahogy pakoltam neki az intet, rögtön minõségileg ugrott az egekbe a sebzés.
Ez is bizonyítja, hogy igazán full mágusnak való, mer int-el a mágus szaladgál.
Szal fogsz egy summonert, magadra raksz csupa +fire sebzõ dolgot, sok intet, messzirõl elnyomod a plague-ot és ahogy odaér az nmy, szinte már halott is, annyira zúz a ring of flame. Én sem gondoltam volna hogy ennyire ütõs.
De bossra kuka. És itt lõttek a summoner terveimnek 😄
Az mind lófasz, nem sebzés.
Az earth enchantment is inkább a fire spelleknek hasznos mint harcosnak. Harcossal alig lesz elemental sebzésed, INT-ed sincs, mert nem arra raksz, egyedül a +20% fizikai dmg hasznosul belõle. Ennyiért még egy 2. osztálynak se választanám be, nemhogy elsõnek.

Szal inkabb aldozz 1 relicet a convertre (leech) mint 1 artit😊
// Az korrekt dolog hogy sok bossnál permanensen eltûnt a majestic chest? Lófaszt se dobnak, akárhányszor megyek vissza. 1.08-ban is igy volt. Ja és karifüggõ a dolog, mert másik karinak meg ott van, csakhát harcossal nem tuok ajtón átlõni.
aionios shield
revenant crown relicelve +2-es erebussal
tyrants fist
Eléred vele, hogy simán megvan a 100 block quich recovery nélkül, +4 skill, és kb 500-1000 nagyobb ütés, több off ability

28-as szinten még nem látod mi a jó és mi nem, normál fokozatot gyakorlatilag bármivel le lehet nyomni, legenden van az igazi kihívás, ott már nem mindegy mid van.
ui.: Van itt olyan valaki, aki ilyen szerkóval nyomja és már magasabb szinten van?