23078
-
Grifidos #18912 Pffffffff!
Csak azt rakd fel ami az TQIT link alatt van, benne van a javított sima TQ fordítás. Neked fent van az IT is, de csak a TQ magyarítás első verziója van rátelepítve.
Őszintén szólva kiváncsi voltam, hogy veszed-e a fáradságot arra, hogy elolvasd a benne lévő infó file-t.
A pergamentet pedig dobd el nyugodtan...azután majd kérdezgesd késöbb, hogy bizonyos lezárt területekre hogyan kell bejutni.
Ja aki nem tudná esetleg. A STEAM-en vásároltra is rá lehet telepíteni nyugodtan. -
#18911 pedig a tárgyak nevét érdemes fordítani:) abban a fél órában, amíg magyarítással játszottam jókat röhögtem a kialakult kombinációkon:) -
#18910 Sorry de fent van a magyarítás, de egyik hiányosabb mint a másik...
Rengeteg tárgy neve, tulajdonsága, ismertetőknél is a nagy része lefordítatlan.
A pergamennen nincs rajt, hogy küldetéstárgy...
-
#18909 De magyarul valamelyiket csak muszáj feltennie. -
#18908 egyiket sem muszáj:) -
#18907 Mind a kettőt muszáj feltenni? nem elég csak az IT? -
Grifidos #18906 Irónia ON!
Gratulálok!
Amihez ki van írva, hogy küldetés tárgy, az biztos hogy nem fog kelleni. Csak azért van oda írva, hogy szivassanak a program készítői.
Az a pergamen sem fog soha kelleni dobd el...
Marha nehéz "aircraftot" csinálni, mivel a játékban nincsenek repülőgépek...(Zeus démoni villámcsapása tönkreteszi a mechanikus alkatrészeket.)
Sok-sok izgalmas felfedezés vár még rád, és mennyivel többet fogsz sokkal elöbb megérteni, ha telepíted a magyarosítást.
TQ
TQIT
No offense -
#18905 Nekem is van pár ilyen cummom.
Amikor tényleg valami tárgyat kell összeszedni (egyiptomban a szem és a kéz) összeszedtem, de ha máskor is arra megyek akkor újra ott van. Ha felveszed semmit se tudsz vele kezdeni...
A nagy piramisban volt egy mellékküldetés, hogy védjem meg. Megvédtem, és ott volt a fáraó botja, felvettem de használni nem tudom, eladni nem lehet, küldetés tárgy... jólesz az még valamire vagy kiszorhatom?
Találtam egy pergament papirt 4 helyet foglal, valami szerelmes levél. Nem tudom angolul csak pár szót értek belőle, de nagyon lol...
Egyébként rájöttem hogy aircraftot hogy is lehet megcsinálni.
zeusz villámcsapás, démon ..., mechanikus alkatrész.
megvolt minden de nemtuttam áttenni... nagynehezen rájöttem jobbgombal kell egybeilleszteni őket...
ha ezt tudtam volna elöbb
nem kelett volna igy cipelni őket már rég egybe tehettem volna öket :S -
Ferrari23 #18904 Azok a tárgyak mire valók, amikre kiírja küldetés tárgy, de sehova se kellettek? Eladni se lehet őket! -
TQfan #18903 Sziasztok! Azt szeretném megtudni hogy mi a teendő ha az egyik karim eltűnt, mert áramszünet volt. A karaktert továbbra is jelzi h megvan csak nem mutatja a szintjét meg magát a karaktert. Ha valakinek volt már hasonló azt kérem h segítsen, mert nem szeretném elveszteni a karakteremet. Előre is köszönöm. -
Bellorum #18902 Szerintem a earth és spirit az egyik legjobb párosítás, annak aki nagyon erős varázsló karit akar. A spiritnél van egy varázslat, amit be lehet nyomni bal gombra és egyszerre három lövedéket lő. Ez párosúlna a tűz lövedékekkel, amiből így három csóva lesz, szóval nagyon szépen le tudja tisztítani a terepet. Earth-nél tűz ellenállás segít + laposmag meg egy csomó jó dolog. Spit meg jobban sebez élőhalottakon. Nekem bevált.
Most egy hunter + rouge karival nyomulok. Ez az első és, várom a tanácsokat és javaslatokat. -
Shorlex #18901 legenden egy profi cuccok nélküli játékos olyan pofonokat kap a bossoktól, hogy beszarsz. Skorpiókirálytól kezdve manticore-ig, még az a szrházi homokidioóta is megszivat, szal aki normalon könnyen vette az akadályokat és nem farmol ki jo cuccokat, az legenden majd néz nagyot mint az ökör. -
Shorlex #18900 Önreklám, mennyire jó :DDD -
vidu01 #18899 Jók az ancik csak az a baj hogy kb 6 percenként tudod használni őket (recharge nélkül) éppen ezért nem ér meg 16 pontot. Abból tudtál volna csinálni egy fullos focust+quick recoveryt ami 50% blockot jelent és erre jön rá még a pajzsod. A zászló meg minden petre hat így az ancestralokra is. Colossus fromra rakj majd 1-2 pontot azzal a bossoknál már biztonságba vagy. -
#18898 Amúgy az ancestorok(maximum pontszám van rajtuk) eddig mindent elpusztítottak amire ráküldtem őket, és úgy veszem észre, hogy a battle standard zászló rájuk is hat(ugye?).
Pl minotaur kinget úgy szétkapják, hogy hozzá sem érek. Farmoláshoz / magic findhoz nagyon jó.
-
#18897 Na most, hogy epic fokozatra kerültem tegnap este 11ig runoltam a minotaur kinget meg a mellette lévő főbosst. Most minden resim 40felett van(kivéve a poison az egyelőre -40) és a sebzésem alapból 1000 felett van, battle standarddal 2500ig megy(gondolom ez már epic elején korrekt sebzésnek számít). Ami gond, hogy nincs egy "normális" shieldem, a kardom legendary(3 is esett a minotaur king részen) és az amuletteim is. Ha meglesz ma a shield azt hiszem nekiugorhatok az epicnek(az act1en csak átszaladtam, gondoltam nem tökölök a sidequestekkel amíg nem combosodtam ki picit). Amúgy összesen van valami +80% attack speedem így elég fun most a tömegirtás(conquerorral vagyok).
Ja lvl 38on vagyok. Minotaur king is elég jól dob néha, hátmég a mögötte lévő főboss. Az tetszik amúgy nagyon a játékban, hogy legendaryn tuti vissza kell majd mennem egészen normál fokozatig, mert lesz olyan arcane formula amihez normal fokozatú cucc kell. Elég sokáig el lehet lenni ezzel a játékkal. -
#18896 A drop mob függő és random egyben, kb. a karakterek a kezükben rajtuk lévő fegyveretípusokat-cuccokat dobálják leginkább, a bossok nál elvileg tök random a cuccdobás (bár egyre csoffattabb nak tűnik néha) Typhon-Hades elég jók, farmolni act 3 ban a királyok völgyében is érdemes, a csontik a pinyókban nagyobb szórással dobnak a többi mob nál, a skorpióbossnál (2 láda), a terracotta boss nál shanganban (2 láda)... és persze a secret passage ban...:) Tekercseket-formulákat érdemes farmolni többek között, mert egymásra épülnek, epicen nemigen találsz normalt, legenden, epic est. Ja, és Hades elég durva lessz a későbbiekben :D -
#18895 Szedjél fel vitality resist et adó fuxot, charmot (demons blood nevű) vagy egyebet, hagyd a peteket, a többiről tedd ezekre squal+ice shard, aszt jólessz , különben nemigen lehet visszaváltani, és amúgy bika mage kari jó cuccokkal, sok-sok int el... -
vidu01 #18894 Indíts egy conquerort, nem lesznek ilyen gondjaid. :) -
zool1981 #18893 Igen,éreztem,hogy ez így nem az igazi.Okés,akkor "visszaváltom" a vihar szakértelmet.Mondjuk,ahhoz még gyűjtenem kell egy kis lét.Milyen szakosodást válasszak helyette,és a Telkin ellen milyen varázslat hatásos? -
#18892 hát nem a legjobb kombináció amit választottál...
varázslós dolgok :S
-
#18891 Minotaurnál egyszer meghaltam, de ott is az a trük körbe körbe futkozol és lövöd magadba a potit, aztán ha max az élet odamész ütöd, 600 körül vagy akkor futi...
utána a telkin... talán vele bántam el a legkönyeben, meg a skorpiókirályal... -
zool1981 #18890 Elmondom,mi a 2 legnagyobb gondom a Telkinnél:föld+vihar képességeim vannak,azzal a batár föld őrével megyek,de állandóan ellenem fordítja,plusz a Telkin a sérüléseit pillanatok alatt visszaállítja az "elszívói" segítségével.Ötlet?Össze fogom törni a billentyűzetet.
-
zool1981 #18889 Hát akkor én valamit nagyon rosszul csinálok...Mert egyelőre esélyem sincsen a Telkin ellen.Mester,taníts!!!! -
#18888 Heh, most végeztem görögországgal normalon az avengeremmel (earth-hunter), eddig csak 2szer halt.. Egyszer elkapott egyszerre vagy 10 life leaches demon (rossz irányba iszkoltam :DD), egyszer meg lecsapott valami stun-os sutyerák.. A telkine-nek esélye sem volt, kb 2 potit ittam az egész fight alatt.. Minotaur szintén.. Jó kis kari ez.. -
#18887 Cuccok adják!
Semmi sem növekszik magától!
-
zool1981 #18886 Okés,srácok,köszi!!Még egy kérdés:ezt a vitality resist tulajdonságot szerezni kell valahonnnan,vagy ez magától növekszik? -
vidu01 #18885 Kattanj a bannerra, ott le van írva (Karakter tulajdonságoknál). -
Bellorum #18884 Asszem az, hogy egyes szörnyek képesek életet szívni tőled.A vitality resist pedig erre a védelem. -
zool1981 #18883 Nos hát az a helyzet,hogy elég amatőr vagyok még a játékban,plusz magyarul tolom.Mi az isten az a vitality resist? -
Bellorum #18882 hogy lehet multiplayerben játszani? -
#18881 Nagy ritkán én is viszajárkálok boss vadászatra, de tapasztalatpontban is egyre kevesebbet kapok értük. :S
Nem igazán éri meg. Pénzem így is van elég, és csak élet italt veszek. Felszereléseket találni lehet. -
#18880 Valahogy fura véleményem van. Volt a kieg végén az a Hades nevű boci.
Hogy az mekkora láma. Úgy lecsaptam, mint a fost, igaz kellett potizni, de valahogy Typhoon sokkal nehezebb volt. Aztán mentem vissza rá farmolni és dobálta a kékeket (seteket is).
Namost. Egy idő után romlik a drop rate? Mert az 5-ik felé már csak sárgákat dobott (normalon). Előre is köszi (nem akarok epicre menni, hátha lehet farmolni kicsit, csakhát valahogy gagyikat dob már) -
#18879 Ha jól emlékszem még utána jön Kína, és azután a kieg. -
#18878 Asszem vitality resist kell hozzá, meg nemszabad a Telkin féle cast olt fényes részekbe beleállni. -
zool1981 #18877 Sziasztok!Megint elakadtam!Félek,ezt a szarházi Telkint cheat nélkül nem fogom tudni legyőzni...Valami tipp? -
Shorlex #18876 milyen fun. Egy régi GW-s itt irogat ahol én vagyok a pro, én meg a GW forumba irogatok ahol ő a pro :D LOOOL
Milyen cucc, nos ezt nehéz megmondani. Mit csinálsz vele? -
#18875 Lenne egy kérdésem ahoz aki ár kitolta.
Spoiler veszély!
Most egyiptonban nyomulok, ez még az alap játék, vagy már a kiegészítő?
KB egyiptom is van olyan hosszú mint görögország?
És ilyen ACT van még ezen kívül?
Rmélem, hogy még a negyedénél se vagyok a játéknak...
:D -
#18874 Mondjuk ne egy fegyóval meny neki. Gondolom van két három jó fegyód. Nekem volt egy fagyasztócsákányom azzal indultam neki...
fagymágusnak... esélytelen
elővettem a mérgező bunkót, meg egy erős másik fegyót és a kettővel...
sok életpontod legyen azokra kell gyúrni. 1200körül volt nekem. nekimegyek ütöm duplafegyóval ha lemegy 800 körülire ak töltés, folyamatosan nyomom neki ha 500 körül van és nemtudok nyomni rá akkor körbe körbe futkozok feltöltöm életem és megyek... csapkodom...
2.re meglehetett verni...
-
zool1981 #18873 Sziasztok!Lenne egy nagy gondom,elakadtam a játékban,nem tudom megölni a szellem "főszörnyet"(Athénban) mert akármit csinálok,szarrá ver a rohadt kis csontvázaival együtt....Megoldás?Ja,és mivel 1.30 verziószámú a game,trainer-t sem találok hozzá.Segítsetek!!!