1735
-
Szeszmester #175 Szerintem több szálat is képes lesz kezelni, a boxban 3 magos cpu van. -
#174 elképzelhető, h csak a 2 magost fogja támogatni.
hisz a SCDA is csak a SM3.0ás vidkarit támogatja. -
#173 Az egyik angol nyelvű újságban lévő cikkel itt lehet elolvasni, ha érdekel valakit. (Scannel oldalak)
Oldal 1
Oldal 2
Oldal 3
Oldal 4
Bár mondhatnának már valami megjelenési dátumot. -
#172 Hát ezt a cikket szivesen elolvasnám magyarul.
Kár, hogy a magyar pc újságok nem foglalkoznak túlzottan az Alan Wake -el.
-
#171 Azon a jól lerenderelt, vagy megrajzolt képen, ahol nagy robbanás van, és egy keréknek látszó objektum repül a bal felső sarok felé, hát elég gáz, hogy rajzolva van, ilyen látvány PC-n tuti nem lesz, de azért olyan szögletes a kerék, hogy még. -
#170 "Renderelt fák ezrei hajladoznak a távolban, ahogy ijesztőre fordul az időjárás a Remedy következő szuperprodukciójában. A küldetések lineáris történetszálon futnak, így mindig tudjuk, mi a következő feladat. Mellékküldetések pedig egyfajta minijátékokként szórakoztatnak.
Érdekesség, hogy a szörnyek árnyékban sebezhetetlenek, de fény hatására megmutatják valódi oldalukat: különféle fényforrásokat használhatunk erre a célra a játékban. Lényegesen kevesebb akció és lövöldözés lesz, mint a Max Payneben volt. Az Alan Wake kevésbé horror, inkább thrillernek mondható. Ki kell derítenünk, mi az oka, hogy a szörnyek titokzatos módon egyszerre kötődnek Wake írásaihoz és a Bright Falls nevű vészjósló helyszínhez." Forrás: CVG
Hát nagyon remélem, hogy nem valami idétlen lövöldét csinálnak belőle, mint a Max Payne volt. Persze az is jó volt, de én ezt eddig más stílusnak gondoltam. És remélem hogy jó is lesz.
Na meg legalább nem fog itt tolongani a sok kis , mert azok csak a hentelést szeretik.
Arról tud valaki valamit, hogy a korábbi ígéret, miszerint csak min. 2 magos procin indul majd el, igaz e?
Mert ezt a játékot várom már a hsz.-ek alapján 2005. jún. 30. 10:01 -től, és elég szomorú lennék, ha nem tudnék játszani vele. -
#169 Pár kép + info -
#168 kitudnék csak másra kell (kocsi+nafta)
de ha nagyon muszály akkor egy új vidikari belefér,de ha elfut 6600GT medium körülin akkor nem veszek,de tuti nem fog( -
#167 Ja csak 1000 db limit fél pillanat alatt elkapkodják! -
#166 100 dollár? 25ezer HUF kb? Itthon meg 105ezer?
Érdekes. -
#165 Amazon.com-on karácsonykor lesz nagy Xbox 360 akció igaz limitált példányban de aki hozzájut nagyon jól jár ugyanis csak 100 dollár lesz. -
#164 Akkor vegyél Xbox360 -at és zsírul fog futni rajta ez a játék.
Nekem még sose volt konzolom, de ha egyszer nem tudzs annyi zsét kiadni PC-re hogy fusson, akkor nincs mit tenni. -
#163 2007 ápr ban?
jóvan nem tud mindenki gépet venni akkkor:P -
ldavid #162 hmm:
-
#161 xboxra lesz ez? -
#160 Hát ezt én is néztem. Elég gagyin van kidolgozva. -
#159 Őszintén engem nemnagyon érdekel elfut-e majd ha nem akkor áprilisban ugyis veszek új gépet! -
#158 jáj:)
egyebként 6600Gt vel elfut majd?mer nekem is az van -
#157 Minden fasza de a kocsiban jobban megcsinálhatták volna a szerkezetek kidolgozottságát mert ez okádék. Legalább van mibe belekötni -
#156 nagyon gyönyörű!!!
már alig várom!! -
#155 Új képek:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
-
#154 a pi**ába!
a naplemente rohadt valósághű. -
#153 ahogy közeledik a camera, úgy jön elő a fák árnyéka az elején :P -
Szeszmester #152 Igen, most nézem :) -
#151 Az elején egy reklám van, ha vége akkor indul az interjú. -
Szeszmester #150 Először azt hittem, beoltottál a büdösbogár pózben hempergő csajjal... -
#149 Egy interjú a "Nagyon jó kérdés" csávóval: Alan Wake interjú -
ldavid #148 nagyon királyul néz ki az tuti, na meg az is jól hangzik hogy 100 négyzetkilóméteres szabadon bejárható terület lesz -
#147 Tudom, mivel ott van a linkben. Bár a PC-sben is ugyan ezek vannak. :)
Hát én meg remélem, hogy sima 1 magos CPU-n is fut majd, nehogymár ne.
Mert ha jön 2007 jan-febr-ben, akkor hanarabb lesz Xbox360-am, mint olyan PC-m, amin futna rendesen. -
csgj #146 csak ezek xbox360-as képek -
#145 Igen és az azt jelenti, hogy átlaos grafikán talán el fog futni egy mai csúcs gépen... :) -
#144 Könyörgöm csak jól optimalizálják! -
#143 Én még nem is láttm ezt a két képet:
Kép 1
Kép2 -
csoola #142 úgy legyen, minnél hamarabb! -
#141 Remélem egyszer mi is. -
#140 Szerintem fogják még azt tolni :D -
#139 Hát mert eltolták anno 2007 Q1-re. -
#138 Honnan szeded hogy 2007 elején jön? -
#137 Pláne és is tervezem, hogy veszek egy újat, és csak ezeket összeadva: alaplap, CPU, RAM, vidkari, táp iszonyat sok jön ki, vagy 300 ezer. Ennyi pénze meg kinek van.
Persze ez úgy jött ki, hogy egy kb. 3 éves időintervallumra tervezett gépre számoltam. -
#136 Hát 2007 elejére nem hinném, hogy mindenkinek lesz.