• kirol
    #170
    "Renderelt fák ezrei hajladoznak a távolban, ahogy ijesztőre fordul az időjárás a Remedy következő szuperprodukciójában. A küldetések lineáris történetszálon futnak, így mindig tudjuk, mi a következő feladat. Mellékküldetések pedig egyfajta minijátékokként szórakoztatnak.

    Érdekesség, hogy a szörnyek árnyékban sebezhetetlenek, de fény hatására megmutatják valódi oldalukat: különféle fényforrásokat használhatunk erre a célra a játékban. Lényegesen kevesebb akció és lövöldözés lesz, mint a Max Payneben volt. Az Alan Wake kevésbé horror, inkább thrillernek mondható. Ki kell derítenünk, mi az oka, hogy a szörnyek titokzatos módon egyszerre kötődnek Wake írásaihoz és a Bright Falls nevű vészjósló helyszínhez." Forrás: CVG



    Hát nagyon remélem, hogy nem valami idétlen lövöldét csinálnak belőle, mint a Max Payne volt. Persze az is jó volt, de én ezt eddig más stílusnak gondoltam. És remélem hogy jó is lesz.

    Na meg legalább nem fog itt tolongani a sok kis , mert azok csak a hentelést szeretik.

    Arról tud valaki valamit, hogy a korábbi ígéret, miszerint csak min. 2 magos procin indul majd el, igaz e?

    Mert ezt a játékot várom már a hsz.-ek alapján 2005. jún. 30. 10:01 -től, és elég szomorú lennék, ha nem tudnék játszani vele.