1735
-
ldavid #375 idén kizárt, még az se biztos, hogy lesz az E3-on -
#374 Ja ja, már alig várom már, éppen időszerű volt már, esetleg akkor van valami remény hogy idén megjelenjen? -
#373 Na van valami remény, hogy az idei E3-on mégis ott lesz az Alan Wake! -
#372 Köszi -
#371 E3 2008 Set for July 15-17 at Los Angeles Convention Center. -
#370 Az mikor is van? -
ldavid #369 talán majd az E3-on lesz valami -
#368 Annyi infó jött, hogy már nem bírom a sok inputot feldolgozni. -
#367 Szerintem idén sem fog megjelenni. Majd talán 2010-ben bejelentik, hogy ejtették a projectet. -
#366 na vmi új hír??? jön a pop, mafia mindennek a folytatása ezt meg nem bírják heggeszteni::SS -.- -
#365 Nyugtával dicsérd a napot... :) -
#364 elobb lesz kesz a Diablo 3, amit meg be se jelentettek -
ldavid #363 én még mindig azt mondom, hogya abba a hamarosanba belefér 2 hónap vagy akár 3 is
türelem, Duke Nukem vagy Stalker biztos nem lesz belőle ;) -
#362 Már több mint egy éve erre várok azt csak eltolják mindig a megjelenést.Hamarosan információ áradat?1 hónap telt el azóta azt semmi.Lehet igazak a pletykák mely szerint leállt a fejlesztés -
#361 Ja. De hát ezek egy f@szok. -
#360 Jöhetnének már azok az információk... -
#359 Ez az! Így leszünk mi gazdagok. Olyan filmet mint Boll mester bárki tud csinálni. Pista szerepére mondjuk szerződtessük Havas Henriket. Még hasonlít is rá :-D -
#358 Nem rossz, ötlet, de akor csináljunk filmet. Ha meg netalántán kijönne a játék, bepereljük szellemi termék lopásáért. -
#357 Én már el is kezdtem. Notepad meg az mspaint csodákra képes :-D
De leforgathatnánk kamerával minden jelentet és interaktív filmmé megcsinálni. Mondjuk Ébredj Pista néven az alföldön :-D -
#356 Vagy leprogramozhatnánk helyettük! És meggazdagodnánk. -
#355 Szervezhetnék tüntetést is XD -
#354 mintha tehetnél mástxD -
#353 Én úgy tudom év végére mondták a megjelenést(2008). Úgyhogy már ideje lenne elcsepegtetni egy két morzsát. De mint türelmes játékos csak várok tovább. -
ldavid #352 abba a hamarosanba szvsz belefér 2 hónap is, ha idáig eltelt időt nézzük -
#351 Lassan 10 napja hogy "hamarosan"-t mondtak. Náluk a hamarosan mégis milyen időintervallumot jelent? Hónapok? Évek? Valamit igazán mondhatnának. Pl: Április végén megjelenik... -
#350 Nemhinném hogy lenne! -
#349 Akkor lehet hogy lesz DX10-es verzió XP-re is?
Azért sajnálom hogy ennyit kell még várni rá. -
#348 Alan Wake - Hamarosan információáradat! -
ldavid #347 gondolom nem véletlen a csend, valószínűleg valami gondjuk akadt a játékkal -
#346 Hát igen most nagyon csöndben vannak, csak tudnám miért, én is nagyon ideges vagyok már.
Állítólag október 31.-én megjelenik, de nem veszem késznek, mert mindig halogatják.
Pedig már félek előre hogy milyen bika gép kell neki, és senkinek sem lesz meg a játék, mert az embernek nincsen ennyi pénze. -
veterán #345 Halljátok mostmár elegem van az egészből senki semmeik újság semmi nem ír erről meg sem fog jelenni feladom a pi...........ba az egészet elegem van egy tök jó játék lenne és eltűnt mint szürkeszamár a ködbe és egy büdös kukkot nem lehet hallani róla én már nem is várom elásták magam szevasztok -
#344 Csak hogy ez már évek óta be van jelentve, és a megjelenése is be volt jelentve évekkel ezelőttre.
Konkrétan az xbox meg a Vista megjelenésére húzónévnek.
Amúgy szerintem se jön ki soha. -
#343 ti akkora lámák vagytok :D
A Max Payne se votl egy darabig bejelentve...meg egy csomó játék...az elkészitéshez idő kell..nemtudják pontosan megmondani hogy mikor jön ki....Egy remek játékohz rengeteg időre van szükség :) -
#342 szerintem se -
mistermiskolcz #341 Szerintem sose! -
marcell007 #340 kösz
-
ldavid #339 majd ha kész lesz -
marcell007 #338 akkor most mikor jön ki? -
ldavid #337 tarts ki!
én tegnap ismét megnéztem a videókat, és azt kell mondanom erre még mindig érdemes várni -
#336 Én már kezdem leszarni az egészet.
Főleg ha a GDF-on vagy min jövő hónapban kiderül, hogy még 1 évtizedet várni kell.