1735
-
ldavid #255 kb. ez van a PCGuru-nál is, csak bővebb -
#254 Hú megdöbbentő volt nagyon ezt a cikket olvasnom anno.
Már vagy egy fél éve tudjuk, hogy csak Vistán megy. Ezek valamit eléggé benéztek, hogy most jöttek csak rá.
A gáz az majd az lesz, ha csak 4 magoson fog menni.
Viszont az utlsó mondatot nem értem teljesen, hogy ez most mit akar jelenteni. -
#253 Az Alan Wake is Vista exkluzív lesz.
[2007. június 15. @ 15:58 - Alwares]
Az Alan Wake kapcsán korábban már riogatták a játékosokat olyannal, hogy a program mennyire is jól fog futni a 4 magos rendszereken, most egy újabb döfést kaptunk, miszerint a játék csak Windows Vista operácios rendszerrel fog elindulni.
A YouGamers interjújában ugyanis a Remedy-s fejlesztők pont erre a kérdésre is válaszolnak. Már a Halo 2 PC-s verziója kapcsán is volt ilyesmi, hogy egy független cég majd megoldja, hogy Xp-n is elinduljanak ezek a programok, kíváncsi vagyok hogy így lesz ez az Alan Wake esetében is, vagy a Microsoft még mindkettő előtt lelövi-e a céget. Az interjúból egyébiránt még kiderül az is, hogy a játék gyakorlatilag két motorral készül, hiszen a PC-shez és az Xbox-oshoz nem lehetett ugyanazt használni, és PC-n már most a fejlesztés korai dátumában stabil 25 fps-el lehet játszani, igaz a konzoloson a motor tartani tudja a 30-at is.
info: Gamestar -
#252 Találtam egy gyengeusz videot, ne engem izéljetek a minőségéért!;) -
ldavid #251 nem tom, jó kérdés :D -
#250 arra értettem hogy a Take2 adta el,miért??
Max Payne jogok kinél maradtak??? -
ldavid #249 dehogy, csak már nem a Take2 a kiadójuk hanem a Microsoft -
#248 a cikk szerint eladták a Remedyt,tényleg? -
#247 Nekem Corsair XMS2 Pro -m van 800 Mhz -s, viszont 43ezer volt 1 GB.
Jelenleg még most is 35000 HUF az 1 Gb.
És jó lenne egy pár a mostani mellé, de ugye ez rohadt drága.
Ennyiért, mármint 30 körül amit írtok Geil -ből 2 GB-ot lehetne venni.
At jó ram, mert lehet inkább kiszedem ezt a Corsairt, és annyiból veszek helyette 2 GB már RAM-ot. -
csoola #246 lol h igy tologatják már... max payne-ek kedvenceim (olyan szinten h 2 hetente végigtolom a 2-őt:D) de ennek meg olyan gép kell majd h el se fog indulni a mostanin -
#245 Ha lenne zs-m, biztos vennék már most ezt-azt. Itt Pécsen most (áfásan):
P5B Deluxe - 41000
C2D E6600 - 52800
2x1GB Geil Kit - 33240
Asus 8800GTS 320MB - 73320
Kb 200 ropi most, nyárig remélem még lejjebb mennek. A jelenlegi kasznit meg eladom. Diploma-pénzből szándékozom megvenni :). -
#244 Azzal már biztosan szépen fut majd a game! Legalábbis remélem.
Én a helyedben a ramot már most megvenném,nagyon jók az árak most!
DDR2 PC6400 800MHz 2048MB GEIL ULTRA KIT 2DB (Chip BGA, 1.8~2.3VV, , SPD: 4-4-4-12) 32794 Ft Élettart. gari -
#243 Meglesz, no para :). Nyáron fejlesztek. A célom kb: P5B Deluxe, E6600, 2GB Geil, 8800GTS. -
#242 Akkor elkezdhetsz új gépre gyüjtögetni!szvsz -
#241 Ezek idióták, fikázni könnyű mindent. Én szvsz idén legjobban az Alan Wake-et várom, mert nagyon nagy Max Payne fan volnék :). Jön idén több nagy név is persze, de nem hinném, hogy vérszegény lenne a játék. Én lehidaltam az eddig látott képektől, a hangulatuktól. Jó lesz ez. -
#240 Eszerint a f@szkalap szerint vérszegény az Alan Wake.
Érdekes. -
ldavid #239 az a lényeg ne legyen belő stalker, de duke nukem forever végképp ne.. -
#238 Napszak váltakozás:
Azért ez már hihetetlen, hogy csak valamikor 2008-ban jelenhet meg leghamarabb. -
ldavid #237 Gamekapcson találtam:
-
#236 amikor megjelenik nem lesz nagy dolog a 2magos cpu -
#235 Hát ezt már rég megmondták. -
#234 ne már h csak több magos procin menjen... basszák szájba.. :(:'(:'( -
#233 nah akkorra tervezek új procit meg vgat akkor:) -
#232 Hát én pl. már 2007 telén szeretném. Mondjuk novemberben. -
#231 Addig csak nem lesznek pofátlanok halasztani! 2008-ban már toljuk eme remekművet! -
#230 2007 vége - 2008 eleje, vagy valami ilyesmi. De majd továbbhalasztják 2009 telére.
De 1 magos CPU-n nem indul majd el. Mondjuk akkor meg már vagy 10 magosak lesznek. -
#229 tudunk valamit a megjelenésről ? -
#228 Hát nem tudom mennyire megbízható, elvileg 2007 elején jelent volna meg a játék Vistán. Bár anno még korábbra volt ígérve. -
#227 nem tudom, a Remedy megbizhato azért és a screenshotok elég biztatoak. hivatalosan mi az álláspont?
egyébként nekem egyértelmuen a MP2 az eddigi kedvenc akciojátékom, tökéletes a játék, ugyhogy remélem ez közeliteni fog ahhoz a szinthez. -
#226 Csak lesz vagy 2009 mire megjelenik. :( -
#225 ez a legszebb játék lesz -
ldavid #224 szerintem nem, de az első kép kurwa szép, jó lehet ebbe az erdőbe barangolni -
#223 A madarakat vajon le lehet majd löni? -
-
#221 vista és dx 10 ?:S azt hittem mp 2 motor lesz, az faintos volt.
egyébként ez egy nagyon király játék lesz, szerintem a MAxPAyne minden idők legjobb akciojátéka, remélem ez is nagyon oda fog verni. Még a végén emiatt veszek uj videokarit, eddig egy játék sem mozditott meg ebben (ati 9600xtm van most) -
#220 Vista van, abban meg van dx10 gondolom.
Szóval siessenek! -
ldavid #219 hát nem pont rád gondoltam :D de még neked is kell DX10 a 8800-hoz,
meg egy Vista (ha még nincs) -
#218 Nekem már csak a játék kellene! -
ldavid #217 a mostani Pcguruban van egy 4 oldalas előzetes, nem sok újdonság derül ki ugyan belőle, de elvileg GTA szerűen lehet majd kocsikázni Bright Falls-ban, és az epizódok teljesítése után nyílik majd mega teljes környék, ami kb 100 négyzetkilóméter.
már csak egy gép kell, meg vista, meg DX10... -
#216 Bruttó 310.000 HUF. A régiért kaptam 90-et, így 220.000 volt az új befektetés.