1735
-
#95 nah nem tudjátok hogyan nem akad? válogatott új kodeket vannak fent :\ -
#94 Hát igen. Az az autós rész az lehetett, mert elütött a többi animációtól. -
#93 Nemhogy tömör ingame jeleneteket mutatnának! -
#92 Nekem van fent H.264 támogatás is, mégis szaggatot. -
#91 nekem le se játszotta, hiába tettem fel ezt a kodeket, ami elvileg kell hozzá. -
csoola #90 vmit ugyis alkotnak, ha majd feltörik, nem lehet gond meg modolni kicsit. -
#89 Hát én a 66 MB-os HD-t néztem, az megy rendesen. Ott kisebb a felbontás, mint a 117-esben.
De milyen gép kell, egy ilyen (720*mittudomén)felbontású HD-anyaghoz? -
#88 van egy 23megás HD verzió.
psychos zenét véltem felfedezni benne. -
#87 Most halok el menten.
Leszedtem az E3-as bemutató hiperbrutál minőségű verzióját (117 MB a 1:20) és a gépem nem bírja rendesen lejátszani, meg-meg röccen lejátszás közben.
Hogy fog akkor a játék futni szegény gépemen, ha már egy 15MB/s -os HDTV-t nem tud lefuttatni rendesen? -
#86 sztem meg lesz egy XP patch abban biztos vagyok ;)
Az eddigi Vista teszteket olvasva igencsak erőforrás igényes lesz + még egy ilyen gém, huh.
-
#85 Amúgy nem váltanék Vista-ra XP-ről, de a játékért megtenném! No meg ha nem tetszik a Vista dizájn, leszedek egy XP Theme-t hozzá :P -
#84 LOL ki beszél is vásárlásról?
Remek lesz a game remélem a Vista is lesz olyan jó mint az XP és akkor semmi gond. -
#83 Ne hisztizzetek már! :) Nem muszáj Vistát venni a játékhoz, lehet X360-at is! :)
Ha jól belegondolunk az X360 ára kb. akörül lesz midőn a Vista eljövend, mint magáé az operációs rendszeré... :))) -
#82 K**** anyjukat!
Valahol olvastam, hogy olyan hisztériát akarnak, mint amilyen a Win98- nál volt, hogy a boltokban kígyózzanak a sorok a Vistaért.
Hát szerintem legyen minden játék Vista-s!
Vista-t minden gépre, még a mobiltelefonokra is! Azonnali hatállyal zárolják a mobilhálózatokat, és csak akkor nyissák meg és csak az csatlakozhasson/telefonálhasson akinek Vista OPrendszer fut a mobilján.
Ez kell nekünk. Hátha nem is fogok már élni, mire megjelenik. -
#81 meg egy zsák pénz a Microsoftól ;)
elég mélyen bele kellett sztem nyúlni a zsebükbe ha tényleg megvették az exkluzív jogokat.
nem azért ekll megvárni mert DX10-es lesz, bár valszeg azzá teszik majd pár effekt erejéig, hanem hogy meg kelljen venni a Vistát a játékhoz. Ha már másnak nem kell egaklább azok használják akik ezzel akarnak majd játszani ;) -
#80 De nem értem, miért kell megvárni a Vista-t?
Ez is DirectX10 -es játék?
Meg amúgy se értem. Nem tudom, de valami lehet a háttérben. Valami szemétség a Microsoft -tól. -
#79 na kapják be, ez akkor szívás.
én tuti hogy nmég megjelenéskor sem rakom fel a Vistat, majd ha már sokan letesztelték.
Bár az Alan Wake miatt lehet felteszem egy nyiszlett winyóra ;)
hajh -
#78 "Alan Wake exkluzív X360 és Vista alkotás
[2006. május 10. @ 00:00 - Forcecaster]
A Microsoft a ma már annyit emlegetett sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy ők fogják kiadni az Alan Wake című játékot, még pedig kizárólag Xbox 360 és Windows Vista platformra.
A Remedy műhelyében készülő játékban, mint azt már mindenkinek tudni illik a játékos annak az Alan Wakenek a bőrébe bújik, aki egy remek újságíró hírében áll, aki egy kisvárosba vonul vissza, hogy megtalálja relytéjes körülmények között eltünt feleségét.
Frank Pope a Microsoft pénzügyi részlegének vezetője elmondta, hogy a fejlesztőgárda ezzel a játékkal kizárólag a már korábban említett platformokra kívánja elhozni a lehető legtökéletesebb játékélményt. Hozzátette még, hogy a játékosok innovatív és összetett élményben részesülhetnek majd a Remedyvel közösen összehozott alkotásának köszönhetően.
Az eseményekhez Petri Järvilehto a Remedy kreatív igazgatója hozzátette, hogy sokat fáradoztak egy olyan kiadó keresésével, amely megfelelne a játékaik színvonalához, ám most ezt az MGS személyében megtalálták, így az Alan Wake című játékuk az őt megillető pompában érkezhet majd meg, ők pedig tovább menetelhetnek a sikerek felé."
Na megkaptam sajnos a választ a kérdésemre. (Mi az, hogy Exclusively on Windows?)
Csak Vistara jön, ami kitudja mikor lesz. -
#77 Tudom, de én nem is mondtam, hogy csak az. Csak én most azt önkényesen lehagytam, hisz engem nem érdekel az Xbox, meg az egész mondatot olvasva: kérdésem volt.
Na akkor ez a pontos:
Exclusively on Windows and Xbox360. -
Gyusz #76 Nem PC exkluzív, hiszen X360-ra is jön. -
#75 Vagy itt egy még jobb minőségű!
117 MB HDTV -
#74 Mi az, hogy Exclusively on Windows?
Miért nem azt írják, hogy Exclusively on PC?
Vagy min futtatnak még Windows -t?
(bár olvastam, hogy autógyárakkal is szövetkeznek, biztos máson is lehet XP-t futtatni)
Jó kis videó, látni véltem pár ingame jelenetet is. De nagyon rövid az egész. -
#73 "IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!! Miközben sokan a textes Microsoft konferencia jelentéseket figyelik, mi szállítjuk a mozgóképeket :) Ezúttal felcuppantottam szerverünkre az Alan Wake idei E3-as bemutatóját, mely, bármennyire is hihetetlen, issszonyatosan komoly!!! Nem is szaporítanám a szót, töltsétek most azonnal ezerrel!!!!"
Alan Wake E3 Trailer (69,53 Mb)
Végre valami életjel! -
#72 Szerintem harmadik személyű nézet lesz. És spec örülnék a Fahrenheit szerűségnek, mert az nagyon jó volt alul is, felül is. Ez van. -
#71 max payne es re tippelek -
#70 Lehet már tudni, hogy milyen nézet lesz a játékban? Nem láttam még ingame videót, de lehet hogy nincs is. Alant írták, hogy ingame movie, de az ... nem az, csupán trailer :P Ha még nem lehet tudni, akkor egy olyan tippem van, hogy valami Fahrenheit-féle lesz. Lehetséges? Én már nagyon nagyon várom, zseniális lesz! -
#69 Lassacskán csak a mágikus, T-egy hét közelségbe kerül az E3, minden játékok iránt is valamennyire érdeklődő ember mekkája. Rétestészta hosszúságú közlemények szólnak a jelenlévő játékokról, kidomborítván előnyüket, árnyékba taszítva hátrányukat. Azonban lássuk, mi nem lesz kint az E3-on...
* Alan Wake - A 1UP-nak nyilatkozó Remedy-sek szerint inkább a játék készítésére koncentrálnak, mintsem az E3-as stresszel birkózzanak. (thx Dr. Metyifisztó)
(Hardwired)
Micsoda stessz lenne, milyen szölnyű volt a tavalyi is, a díjak! Jó hogy bele nem rokkantak abba, hogy több díjat is nyert az Alan Wake. -
#68 Na hát ez is sejtet valami problémát. Na de hagyjuk. -
#67 Hát ha itt nincs akkor nemhinném de oldalukon sincs utalás hogy vinnék.
-
#66 Kár! Akkor azt mondod az mát tuti, hogy nem lesznek kint? -
#65 Mert az Ubi meg az EA EZEN van rajta :D
-
#64 Nem azt mondom, hogy most nem szép, mert a videók azóta a vinyómon vannak és gyönyörű. Csak mint írtad, hogy "Volt már sok game ami megtanitatta az emberekkel hogy mi is az a várakozás.", ha csúsznának itt is 3-4 évet, akkorra gondoltam.
Na de reméljük 2006 végén tényleg megjelenik. És ütős lesz.
Néztem a térképedet, de én nem látok se EA, se Ubisoft -ot stb-t se.
Ha tavaly kint volt és nyert díjakat is, csak ott lesz most is az Alan Wake! -
#63 Ezzel kurvára nem értek egyet hogy már nem fog akkorát ütni.
A mai napig tolom pl a Far Cry-t ami 2003-as!!!! és ugyanugy üt a graf.
-
#62 Hát igen, csak nehogy itt is balul süljön el a dolog(várakozás).
Amikor kiadták az első videókat, hát ámultunk rajta milyen szép. Csak ahogy múlik az idő, egyre kevésbé fog ilyet ütni a látvány!
Persze most ne jöjjön nekem senki avval, hogy a hangulat legyen jó, más nem számít. Mert persze, hogy a grafika nem minden, na de nem is hátrány. -
#61 Az igéreteknek nem szabad hinni majdha kijön akkor már biztos hogy kijött :D
Volt már sok game ami megtanitatta az emberekkel hogy mi is az a várakozás.
-
#60 Na jó, ez egy kicsit borúlátó kijelentés volt.
De! Ugye anno jöttek a hírek róla, meg a videók is szépen. Aztán telt múlt az idő és szépen eltűnt a játék. Azért ez sejtet valamit? Mert szerintem azért közben nyomathatnának valami képet stb.-t. A honlapon sincs semmi.
És ha jól tudom tavaly ott voltak az E3-on, ha máshol nem, akkor legalább ott ott kellene lenniük.
A játékot 2005 végére ígérték, majd 2006 vége lett. Ezt már csak tudják tartani és akkor már fel kellene tudni valamit mutatni.
-
#59 Bebaszna ha törölték volna ne ijesztegessé ilyenekkel
Egyszerűen überre akarják megcsinálni.Majd ha eljön az ideje elkezdik a "kampányt". -
#58 Na törölték a játékot?
Nagy kár érte.
Ennyiaz alaprajz? Nem kevés ez? Nem sok kocka van.
-
#57 Hát én nem nagyon látom az E3-as résztvevők között a céget :(
-
#56 Tényleg, de hogy mit visznek az E3-ra, azt előrre bejelentik többnyire. A Remedy is adhatna egy listát!