1735
-
#135 Nem gáz ,mire kijön alap lesz a kétmagos :D -
#134 Na most olvastam (PG), hogy a játék semmilyen egymagos CPU-n nem fog elindulni.
Hát elég gáz lesz, ha ez igaz.
-
#133 a java forráskódu futtatási környezet :D -
ldavid #132 über, én a második képen lévő nyíl miatt arra gondoltam hátha lehet majd viszonylag szabadon mászkálni, jó lenne :) -
#131 XP AntiSpy -om nincs, viszont Java virtual machine -t sem raktam fel.
Csak sima java -m van. MEg Firefoxot használok, de van amelyi koldalon megy, van ahol nem.
Mi az a Java virtual machine? -
#130 Lehet , mert letiltottad a Java scripteket XP AntiSpy-al, vagy egyáltalán fel sem raktál Java virtual machine-t. -
virs lee #129 Az E3-nak már leáldozott, a nagy nevek nem lesznek ott, a selejt meg kit érdekel. -
#128 eddíg ez a legélethűbb víz amit játékban láttam, gyönyörűséges ^^ -
virs lee #127 Komoly! -
#126 Már régóta érdekel, hogy nekem miért nem nyitja meg innen a képeket a gépem. Rákattintok, alul kiírja hogy javascript, de nem történik semmi. :( -
#125 3 új kép -
#124 Nemsűrűn még ! -
#123 halli! tud valaki gépigényt? -
#122 Használom az eszemet (márha ezt annak lehet nevezni) nemgfognak kiadni olyan gamet ami nemenne megfelelően kétmagos procin.
Az szép és jó hogy támogatja a 4 magosat is de 1 game kedvéért senki nem fog venni olyat! -
#121 Hú, hát elég jól nézni. Csak jobb lenne egy HD videó. -
#120 Hát te ezt honnan tudod?
Amúgy nekem csak 1 magosan fog sétálni. -
#119 Hát szerintem nem kis örömünnep lenne a földön ha igen !
Bár egyenlőre jele sincs neki :( -
#118 Max barátunk vaj visszatér ezután? -
#117 Duplamagos bőven elég neki! -
Richard90 #116 4 magos provesszirral :S:S:S
még a két magos procikat is alig használja ki pár játék, de már 4 magosara optimalizálnak :S:S
szörnyú ez a gyors fejlődés a pénztárcának :D -
#115 Most olvastam GS-en, hogy van új prezentáció.
Végre, valami életjel.
Kíváncsi vagyok, milyen. -
#114 hehe :)
az időjárás-ciklus nem semmi
az óriási terepről nem is beszélve. -
#113 Nemcsúnya :D -
#112 4 min vid
1:25 től kezdődk az ingame -
ldavid #111 várják a vista-t, azt is tologatják állandóan
mondjuk attól még x360-ra kidobhatják -
#110 4 hónap előtt még bejelentik hogy csúszik ez így szokott lenni! -
#109 Hát ez a játék is nagyon gyanús.
Más játékokból mindig kiadnak képeket, itt meg olyan nagy kuss van, hogy még.
Pedig elvileg "már csak" 4 hónap, és meg kellene jelennie végre. -
#108 Nem mellbevágó?
Nem tudom miről beszélsz. Szerintem olyan szép grafikája van a videókon, hogy leesett az állam. -
#107 osztom
már annyira elmegyünk grafikai téren,hogy egy fos játékról is elhisszük,hogy jó mert baszottúl meg van tupírozva,persze nem a crysisra gondolok,biztos jó lesz...őőőő...egy fps,mint bármelyik(?)
de sokkal istenebb játékok is vannak némelyik grafikai atombombánál,amik már-már súrolják az évekkel ezelőtti trendeket és mégis szórakoztatóak -
ldavid #106 remélem én is
már a Max Payne 2 is jó grafikával volt megáldva nagyon -
#105 Miért kell hogy akkorát üssenek a képek mint a Crysisben?! Ez más játék! És hiába übergrafikájú a Crysis, ez lesz olyan jó mint az, remélem jobb is! -
#104 Tolonganék, de nekem máshonnan se nagyon, de a worthplaying.com -ról még sosem működött a javascript, így hiába kattintok a képre, nem történik semmi. -
#103 hát reméljük télleg lesz belőle -
Inquisitor #102 Amúgy annyira nem melbevágóak a képek, mint pl. a Crysis screenshotok, de azért bizzunk a Remedyben, hogy jó játékot csinál. -
Inquisitor #101 Mi ez a tolongás? :D -
Inquisitor #100 Én nem linkelgetem be a képeket, pláne mert ha jól sejtem nem is látszanának direktlinken:
4db friss-ropgós(?) screenshot a Worthplaying oldaláról - 2006.07.05. -
#99 kösz -
#98 66 MB -os HDTV
Ez is szuper minőségű. -
#97 azzal van gondom, a 117MB-ossal és nekem sem végig de időnként beakad. végére élvezhetetlen ezért nem néztem végig.
vki linkelje nekem pls ezt a videót rosszabb minőségben, csak menjen ;) -
#96 Melyik akad neked?
Nekem csak a 117 MB -os megabrutál felbontású HD-minőségű röccen meg 10 mp-enként.
A többivel nincs lejátszási gond. (Bár az előzőt illetően is nálam lehet a hiba, nem a videóban! Gyenge a gépem.)