1735
-
HD-ban is kinnt van. -
underclass hero #454 Na csak kikerült! -
ldavid #453 passz, nekem már nincs ötletem
majd csak lesz valami... -
és akkor mi volt az a kép a trailerből?az nem egyfajta megerősítés volt? -
ldavid #451 #428 "A hírt -- amit érdemes még pletykaszinten kezelni-- a finn Pelaaja videojáték-magazin közölte" -
Én nem szoktam amiatt sírni hogyha egy csúszik.De amit ezek a csicskacúak művelnek az szánalmas már.
Akkor a faszt ígérgetnek ha nem képesek betartani egy kúrva videó bemutatását sem. -
De már a folytatást tervezgetik egyesek. Alan Wake 2, meg 3.
Kész röhej! -
Na már tényleg lement a Max Payne film.
Ezek a f@szok nem vetítettek le akkor semmit? -
Nem tudom, de lehetne már!
Mondjuk ezzel az állítólagos videóval k****ra nem megyünk semmire, max. ha a végére bele lesz írva a megjelenési dátum! -
ldavid #446 lehet csak este lesz a bemutató -
akkor most hol van a trailer? -
Nem hinném.
Max. ha az Egyiptomi premier előtt is lenyomják! (Amúgy miért ott megy le először, nem értem.)
Amúgy USA-ban csak 17-én lesz a bemutató imdb szerint.
Csak balf@szok voltak a GS-en, meg PG-un és 15-öt írtak.
De ha szar az imdb akár ma is lehet. -
nem ma kéne jönnie a trailernek? -
mas idok vannak regen a jatek adta el sajat magat, most annyi van mint a szemet ezert kell a marketing... -
Engem ezek a képek akkor sem izgattak volna fel, ha ezek lettek volna az elsők, nem, hogy így trailer, ingame videók és tech demo után. Mit kell ezen nézni? Sajnos ez a tendencia kezd jellemzővé válni, hogy még egy trailert is úgy beharangoznak mintha nem tudom mi történne és ez nem csak játékra, hanem filmre is igaz. Majd akkor csináljanak felhatást, ha a játék érkezik, vagy másik esetben a film. Lassan már az is hír lesz, hogy ekkor meg akkor publikálnak egy-egy screenshot-ot. -
ldavid #440 nálam még látszik, de nem ugyanaz, csak hasonló
gondolom a trailerből van mind2 -
Na hát ezt a képet kellett nézni a lentebbi most már nem látszó képen! :)
Ha kevesen vannak, az utóbbi 4-5 évben miért nem sikerült valakit beszervezni? Nem akadt egy árva programozó se? -
ldavid #438 "Friss: Megjött egy kép a beígért videóból, ami a tényleges grafikát tükrözi, valamint a játék írója, Sami Järvi egy podcast keretében hivatalosan is bejelenti a trailert, és beszél miért tart ilyen sokáig a fejlesztés.
Mivel a játékra vonatkozó jogok a Remedy kezében vannak ezért bármennyi időt elszöszölhetnek a készítésével, hogy a lehető legjobb játékot készítsék, de a késlekedés mögött az igazi ok, hogy a fejlesztő csapatban kevesen vannak. Ezzel a kis csapattal egykori Rockstar munkatársak is együtt dolgoznak, köztük Navid Khonsari is, aki korábban a GTA 4 digitális mozgásrögzítésén dolgozott, most pedig a hanganyagok felett bábáskodik az Alan Wake munkálatainál. Az új videót pedig azért fogjuk látni, mert a srácok már szerettek volna mutatni valami újat is.
Sajnos csak ennyit tudtunk meg az ötvenperces hangfelvételből, amit a Pelaaja oldalán meg is lehet hallgatni, természetesen eredeti finn nyelven." -
civ4 shortcut is befigyel. és? :) -
ldavid #436 én a Chrome-on és a Word-ön kívűl szinte semmit sem ismerek fel
van még ott valami editor, meg egy jpeg kép megnyitva, meg talán egy winamp? -
A programokat, amik az ablakon látszanak. :)
Ez a fórumában volt. -
a pista egyetlen szimpatikus funkcióját :) -
ldavid #433 mit kell nézni? nagyobb felbontásban azért jobb lenne -
-
Hopsz, már megörültem... csak infó, sry
majd Pénteken -
Új trailer jelent meg!
A főoldalon le lehet tölteni -
Lehet beharangozzák ezt a trailert azt nem is ingame lesz na akkor segbetoszhatják magukat! -
Annyi hosszú hónap és fals pletyka után végre újra életjelet adott magáról Alan Wake, aki egy vadonatúj videóval jelentkezik most októberben.
A hírt -- amit érdemes még pletykaszinten kezelni-- a finn Pelaaja videojáték-magazin közölte, amely szerint a Remedy két év hallgatás után, októberben egy új trailert mutat be a lassan már elfeledett játékáról, az Alan Wake-ről, mégpedig a Max Payne mozi előtt. Az első vetítést egy speciális bemutatón tartják meg október 15-én, majd a nagyközönség számára október 17-től lesz látható a videó. A dolog egyetlen hátulütője, hogy csak Finnországban, a fejlesztő Remedy otthonában lesz látható a videó, de ne csüggedjünk, mert biztos vagyok benne, hogy mi is láthatjuk a videót, hála az internet lelkes partizánjainak...
Az abba vetett reményemet, hogy ez a hír nem kacsa, csak erősíteni tudja egy névtelen finn forrás, amely szerint a Pelaaja állításai száz százalékban hitelesek, sőt mi több, ezen a pénteken új részleteket is elárulnak a játékról. Természetesen amint megérkezik a videó, na meg a beígért részletek, azonnal tájékoztatunk benneteket. (PG) -
szerintem ennyi kuss után valami nagyobb változás lesz a gémben
meg talán a vista exkluzivitást is visszavonják -
En nem latok ezek moge, de altalaban azert nem a programozok tehetnek rola, a menedzserek le is basznak oket ha dolgozniuk kellene es nem csinaljak, inkabb ez ilyen felsobb vezetesbeli szarakodasnak tunik, bar hat nem tudom - fogalmam sincs mekkora a csapat. Csak nehogy az legyen mint a Duke N Foreverrel, hogy tobb mint 10 eve csinaljak es lofasz -
Hát én is. Engem komolyan érdekelne, hogy mit csinálnak.
Nálunk úgy működik a meló, hogy van egy munka, meg van egy határidő. Na ez idő alatt lophatod a napot vagy dolgozhatsz, te tudod, de ha a határidőre nem vagy meg, cseszheted.
Na ez persze kicsit más, de ennyi idő alatt csak elkúrni lehet a dolgokat.
Gondolom első pár évben gondolom nem nagy elvárás, hogy elkészüljön a motor. Közben a pályatervezővel megcsinálják a helyszíneket, dolgoznak mások MI-n, scripelnek.
Mindeközben finomítják a motort.
Ha itt ez lenne, akkor csak tartanának már valahol. Nem?
Pár éve, volt egy bemutató a demo-val. Azóta semmi. Akkor azért szerintem ez már igazán gyanús, hogy ott vajon mit művelnek a napi 8 óra munkaidő alatt?
Én nagyon szívesen elbeszélgetnék a fejlesztőkkel erről. Mert legalább azt mondaná, hogy xy a probléma, ezen dolgozunk. De semmi.
Csak annyit mondtak, hogy hiperszuper megakirály játékot akarnak kiadni, és azért tart ennyi ideig. Aha, persze. Kíváncsi vagyok! -
Arra nagy szükég van, én inkább a készültségi állapotra lennék kíváncsi! -
Hát én is nagyon szívesen bemutatnék nekik! -
ldavid #422 pletyka: egy finn lap szerint a finn Max Payne mozi premierje előtt (okt.15.) új trailert fognak bemutatni -
Hát inkább nekünk van Wait, de ez már absolutly incredible!
Lassan már csak a topik lesz 4 éves, és akkor hol van még az az x év, ami eltelt a megnyitás és a fejlesztés elindítása között! -
Hát inkább nekünk van Wait, de ez már absolutly incredible! -
vagy Alan Wait -
Ja azt hittem hogy számít hogy odakerült a játék. -
Az semmit nem jelent. -
Az hogy fentvan előrendelések között a játék, már több helyen is.