8857
  • Serpa
    engem most jobban érdekel a holnapi FoW MP demo
    :)
  • Devid14
    Hi!
    Én regeltem erre (fileplaneten), de a képek alapján nem nagyon tetszik, és ha valaki lusta kitölteni azt a pár adatot a www.fileplanet.com -on a CD keyért, akkor itt van egy: 6d1c-8948-8ef1-9773-d895 :D
  • ld51
    Sziasztok!
    A teljes mikor fog megjelenni? Én úgy tudom szept. 15-e körül.
  • ColdFire
    lásd vhol flight sim x
  • Serpa
    a fileplanet is elég gyakran lóbetűkkel kiírja, h world premier.
  • Hmuda
    Tudom, csak a GS már megint úgy harangozza be, mintha nagy világpremier lenne az oldalukon, közben meg mindenki ugynakkor kapja meg mint ők. :-)
  • Alwares
    Egyébként mindenhol ugyanekkor lesz...
  • Hmuda
    Köcc. :-)

Most értem annak a sorozatnak végére, amiben a kislány szerepelt.
  • ColdFire
    jólogo:)
  • Hmuda
    Azok a Gamespotos "először-nálunk" dumák szinte mindik hülyeségek. Nem egyszer volt már, hogy egy ilyennek beharangozott demo máshol hamarabb kint volt mint náluk, a többi alkalommal meg csak egy-két perccel voltak gyorsabbak másoknál.
  • ColdFire
    másodperc?
  • Alwares
    Nos a demo 1 nap 20 óra 27 perc múlva fog megjelenni a gamespot szerverein...
  • Newfronter
    yep
  • gamehunter12
    Na végre!Ez most a hivatalos demó lesz ami elindul 512-vel igaz?
  • Shep
    á azt hittem már a full jön
  • grebber
    Company of Heroes - Official Demo Coming Tuesday.
  • spatrik
    nekem nincs nagy gépem de azért megy tükörsimán és gtyönyörű
  • gamehunter12
    Nem ez csak még beta a rendes optimizált demo később jelenik meg.
  • kilyking
    512-vel elindulni?
  • ld51
    Sziasztok
    Multi demoval tud valaki játszani?
    állitólag csak előrendelők tudnak.
    köszi a választ.
    LD51
  • obe
    mi kell majd ennek hogy 1024 x 768 on higon fusson?...azt tudom hogy az ati 9700 pro-m már nem lesz elég neki:))..ram ból van 1 gb, ez talán elég lesz rendes kiadáshoz...mindegy ugyis fejleszteni kell, régóta halasztom. csak azon filózok vegyek emég agp-s kártyát, mert ha nem akkor rántja magával a többit is,ehh..:(
  • GrimReaper78
    1-2 éve még örültönk volna, ha FPS ennyire szép. A MOHAA pl. sehol nincs ehhez kéepst.

Nagyon szép lett, várom a teljest, a Relic-es srácok nálam már bizonyítottak a DoW-ral.
  • Hmuda
    7800GS-em van. Próbáltam AA-t rárakni, de egy síma alt-tabtól leesett az egészről. Csak az átméretezés maitt tünt el a recék nagyrésze.

Amúgy minden maxon van, de így látványosan akad (főleg memóriagondok miatt, az pont 1G, ami a bétának éppenhogycsak elég).
  • obe
    néztem a képeket amit a játékból emeltél ki..milyen vga-d van?..anti-aliasingot használtál?
  • Hmuda
    Ez a demo hivatalosan is egy béta verzió, ami egy THQ-s fószer szerint nem tartalmaz jónéhány optimlizációs kódot. A végleges demo ami már tartalmazza ezeket majd szeptember elején jön ki. De ezt már leírtam párszor.

Ez a verzió el se hajlandó indulni, ha nincs a gépben minimum 1G ram. A végleges elméletileg már képes megmozdulni 512-n is.
  • alma2
    ebben egy masodpercig se hinnnek, hogy a vegleges gyorsabb lesz picivel is. max ha kihagynak belole valamit, mondjuk az egysegeket :)
  • obe
    most próbáltam bevédeni carentan-t..hát ez valami brutálisra sikeredett, azok a robbanások, többszintű füst, és hamufelhők, amik percekig még ott lebegnek mire leülne...iszonyatosan hangulatos, szögesdrótokat húztam, aknát telepítettem...a fál város már a németeké volt, mindenütt üszök és rom, erre parancsot kaptunk:visszavonulás a templomhoz..és ekkor a game lefagy, rendszer súlyos hiba után állt vissza:))..nem bírta az effekteket...ez egy kötelező darab!!!!
  • ColdFire
    könnyű azt mondani:)
  • Hmuda
    A mostani béta demo nem hajlandó elindulni 1G ram alatt. Majd szeptemberben jön a nomális demo. Nem nem jelent meg.

Ne legyél lusta visszaolvasni.
  • ColdFire
    csak 1gb rammal megy?:(
    már megjelent a teljes version?

bocs, nincs kedvem visszaolvasni, fáradt vagyok
  • Hmuda
    El se merem képzelni, hogy milyen lenne egy SpaceMarine terminátor ilyen grafikán, amint halomralövi a tyranidákat. *drool*
  • _Atti_
    eszméletlen jól kihasználják a LOD-ot..2 vht már mindenki unja..főleg a d napot de hát szerintem azért választották ezt mert másképp lehet nem figyelt volna föl rá annyi ember..persze közben nyélbe ütik a dark crusadet és utána egy ilyen mellé nehogymár ne kapnának további támogatást a gw-től hogy összerakjanak egy új warhammer játékot..vagy bármit ami érdekesebb ennél a lerágott csontnál..

Amugy a karakterek nagyon emberségesek..nagyon jól sikerült elkapni.
  • Hmuda
    És játék közben megintcsak egy dolog járt az eszemben: kár ezt a játékot egy röhejesen túlhasznált RTS hadszintérre pazarolni. Mennyivel durvább lett volna egy DOW2. Csak remélni tudom, hogy ha valaha is csinálnak DOW2-t, akkor ugyanakkora fejlődést fog felmutatni a COH-hoz képest, mint amekorát a COH összehozott a DOW1-hez képest.

Pont emiatt a fejlődés maitt egy hihetetlenül ütős és jelenleg forradalmi játék a COH, csak a korszakot unom már.
  • Hmuda
    Na tessék, csak nektek, csak most, csak mert nem bírtam kivárni a normális demót és kínzom magam ezzel az optimalizálatlan változattal.

Eddig egy RTS-se mutatott ilyen szintű részletességet egységeken. Nem FPS szintű, de RTS-hez képest top-notch.

A kamerakezelés pont mint a DOW-ban, csak itt egy pár fokkal kiterjesztették a max-min dőlésszöget.

A desszantosok megérkeztek.

Kisebb pofozkodás a fritzek helyi gránátos lánycsapatával.

A fegyvermodellek ugyan nem olyan nagy cuccok, de az egységek mindenképpen.

A németek egy kicsit bugyután rakták le a géppuskafészküket, mert játszi könyedtséggel lehet őket megkerülni, amely manővert egy szép gránáttal lehet megkoronázni.

...ami után persze a felszerelés hátramarad, szóval miért is ne használjuk fel a fritz cuccokat, ha már ott vannak.

• DummyBoy
    Nnnna, letöltöttem a demót, kipróbáltam, goto Févricc :)

Mikorra várható? Hihetetlen ... ilyen játékról álmodtam :) Nem vagyok RTS Fan, néha-néha egy megfog, de ez üt mint a buszkerék ... de mint a hátsó dupla!!!!
  • _Atti_
    Nagyon zsir a játék..látszik hogy a relic csinálta akik a Dawn of wart..tisztára annak a tovább tökéletesítése világháborus környezetben..
  • alma2
    passz, nezd meg a jatekot :)
    csak neked csak most az emlitett bunkeres jelenet, in-game enginnel.itt latszanak az arcok, hogy igen reszletesek egy madartavlatu jatekhoz kepest... legalabbis engem meggyozott.Persze akar trukkozhetnek is, de en elhiszem, hogy jatek kozben is ez van, bar mindegy, mert ugyis csak a sapkajukat latod :)

De most mar semmiben sem vagyok biztos, lehet, hogy az eleje se divx, csak effekt van ra teve, mert a movies konyvtarban nem ez az anim van.

A masodik videoban amig nem jelenik meg a hajo latszik, hogy tok mas minosegu az anim es atmenet nelkul valtozik, gyonyoru es miutan vege mar iranyitod is az egyseged.

de szerintem ezeket mar biztos elsutottek a jatek oldalan is.

bunker
    eleje
  • reaper4
    nagyon jó a játék :) várom a full-t bár kicsit akad (csont fullon) a videóknál, de annyi baj legyen :)
  • Serpa
    és hány animáció van, ahogy töltik a flakot?

mert pl 1 vidben 1 animáció volt, amikor a gránátvetőt töltik.
  • alma2
    bar egy dologban igaza van ebben a bunker rombolasban ismet lecsekkoltam, a katonak granatot dobnak, az engineerek meg satchelt amit kert is a felrobbantashoz, na de akkor sem kellene atpotyogni az epuleten azert a granatnak :)
    Minden gyonyoruen le van animalva pl ahogy toltik a katonak a flak 88 agyut, de amikor mogejuk allok es elkezdem szetloni, legalabb foghatnanak egy kovet amivel megdobnak, mert oket nem zavarva mi tortenik veluk, csak toltik tovabb az agyut, amig meg nem halnak, aprosagok, de akkor is :)
    Ha jol emlekszem ket fele fedezek van, eros, gyengebb, b eis allnak moge maguktol, de hogy nem lehet oket lefektetni, az fura...megprobalok frapsal csinalni egy videot az elejerol a divx utan.