8857
  • Gorbesz
    hey Ati kartyam van :) tudod x800 gto :P
  • Gorbesz
    nem akarjatok kiprobalni Hamachival?

este osszegyulhetnenk paran :)

10 utan leszek gep elott.

itt kene megbeszelni.
  • ColdFire
    thxthx
  • robotnyk
    itt
  • Gorbesz
    nagyon durva hogy minden fullon van es nem akad. najo x800 GTO :)

de azt nem ertem hogy a Faces Of War az MIERT akad mint a qrvaelet???

nah mind1 ez ugyis sokkal JOBB!
  • ColdFire
    honnan tudok inno3d geforce 6600-hoz drivert letolteni? nvidian nem találom, plz
  • EmThor
  • Neoncsoves
    nekem majdnem fullon minden, 1280x1024 és nem akad! FASZAA :D
  • ColdFire
    azt hittem free nyomi elvtárs...
  • EmThor
    meg lehet venni a boltba...
  • ColdFire
    semmit nem ir ki, csak elindul, és utánna kéri, hogy mi a hiba, és azt kuldjem el a fejlesztoknek
  • Serpa
    mit ír a bugreport?

lehet a monitorod nem bírja a kezdőfelbontást.
  • ColdFire
    már kétszer is feltettem, és a végén mikor indulna a jatek, fekete kepernyo, es utanna vissza jön az asztal, és bugreport
  • Serpa
    normálisan feltelepült a játék?

semmi error?
  • Hmuda
    Síma tanklövedékek. :-)
  • ColdFire
    énis akaroook.... :'(
  • Serpa
    100kilós bombákat dobálsz te?
    vagy mitől nőtt szárnya az embereknek? ^^
  • robotnyk
    i belive i can fly... :D
  • Hmuda
    Ha valaki repülni akar, akkor annak meg kell adni a kezdőlökést.

Fritz még lenyom egy utolsó Heil-t mielőtt lepottyan.

"Tudtam, hogy túl sok paprikás babot ettem."

"Wheeee! Látom a házunkat!"

"Madárlesen."
  • Gorbesz
    nagyon jo game
  • Hmuda
    Szerintem egész nyugodtan beírhatod a kérdést és a válasz is mehet itt, elvégre ezért lett a [ SPOILER ] tag kitalálva. :-)
  • radeer
    5.küldetésnél vagyok és kellene egy kis help aki megcsinálta.
    Nem akarom ideírni mit csináltam meg belőle, hátha valaki még elötte jár és nem lövöm le a feladatokat és poénokat.
    Így ha valaki túljutott rajta dobjon egy privit, hogy segít és elmondom mit csináltam meg belőle és vajon miért nem enged tovább..
  • ColdFire
    akko DVDre :S
  • robotnyk
    akkor passzolom, frissítsd azt. nemtudom van-e a dvdn directx, ha van, azt is próbáld meg.
  • ColdFire
    Inno3D
    GeForce
    6600-AGP
    128Mb (128BIT)
    With DVI+TV DDR
  • Serpa
    biztos, h nem jó.
    MXet nem támogatja.
  • robotnyk
    portot passzolom, vga driver nvidia.com. btw, milyen geforce? mxes? mert az nem biztos hogy jó
  • DummyBoy
    Ja igen ... erre értettem, hogy ha a "pont" egy földrajzi pontot jelent akkor oké ... Ha meg a "pont" pontértéket akkor nem szóltam ... mellesleg Multit még nem volt alkalmam próbálni
  • Serpa
    először is.
    CDre hogy írtad ki?

DVDs.
  • ColdFire
    tudsz segíteni mit hogy hogyan honnan kell letölteni, mi a portja a jateknak stb? pls

MSI P4 845PE Max2,
    GeForce AGP 8x
    512Mb ram

• radeer
    Szerintem egy nagyon pörgős, játékmenetet hoztak létre a készítők.
    Fontosnak vélték, hogy legyen stratégiai pontok melyek birtoklása elönnyel jár. Itt ez maga a klasszikus értelemben vett nyersanyag amiből gazdálkodni kell. Közben a campaign animációi a játékban egyből kapcsolódnak a dolgokhoz, így valami hihetetlenül realisztikus az egész. A magam részéről jobban bele tudom kézelni magam ( na jó átvitt értelemben ) mint egy FPS-ben. És ez már valami a készítőktől. Szal le a kalappal. Azonban egyértelműen akció-stratégia a játék!!
  • Paranoia
    Vki probálkozott már lanban?hamachin keresztűl,esetleg vmi?
  • robotnyk
    pontszerzést szerintem nem. van multiban olyan mód, mint a battlefieldekben, aki kevesebb pontot birtokol, annak fogynak a pontjai
  • EmThor
    ja szerintem is teljesen "hiteles" a játék szerkezete.. ilyenkor szoktam mondani: csinálj jobbat ha tudsz
  • DummyBoy
    Ööööö ... nem igazán akarok beléd kötni de az igazi háborúban nem a területszerzés és a stratégiailag fontos pontok elfoglalása a lényeg???

(Ha erre értetted a pontszerzést ... ha pontgyűjtögetésre, akkor nem szóltam :) )

(Halál 50 órájában pl...)

"Picit" gondold át ezt ... Nem a BF-esre értem, de a valóságban a harcok a fontos pontok megszerzésére/megtartására irányulnak általában ... nem?
  • Hmuda
    Hogy jön ide a battlefield?

Itt befoglalod az ellátmánydepókat szimbolizáló területeket és onnan kapod a "nyersanyagot" (emberek, üzemanyag, lőszer). Köze nincs a klasszikus értelemben vett "pontszerzéshez". :-)

Amúgy nyugi, a kampány teljesen normális feladatokat állít eléd.
  • bgabor
    De gondolom single playerben nem ez a gagyi területfoglalós, pontszerzős baromság megy. Mert akkor le sem töltöm. Mi köze ennek a mesterkélt pontszerzős hülkyeségnek a valódi háborúhoz? Pontosan ettől volt hiteltelen számomra a Battlefield sorozat is.
  • Sheltem
    Persze persze biztosan ezt fogod venni :)
  • nanotech
    az uj gépem amit összerakok nemsoká amd dual core 4200+ , 2x2 giga ddr2 667mhz-es ram , gefos 7950 gx2 1 gigás ha ezen szaggatni fog vagy egyébb más gém akkor inkább eladom és veszek 1 x360-at :D
  • nanotech
    szal itt látszik nvidia gefos szériák... :D