8857
-
#316 hey Ati kartyam van :) tudod x800 gto :P -
#315 nem akarjatok kiprobalni Hamachival?
este osszegyulhetnenk paran :)
10 utan leszek gep elott.
itt kene megbeszelni. -
#314 thxthx -
#313 itt -
#312 nagyon durva hogy minden fullon van es nem akad. najo x800 GTO :)
de azt nem ertem hogy a Faces Of War az MIERT akad mint a qrvaelet???
nah mind1 ez ugyis sokkal JOBB! -
#311 honnan tudok inno3d geforce 6600-hoz drivert letolteni? nvidian nem találom, plz -
#310 -
Neoncsoves #309 nekem majdnem fullon minden, 1280x1024 és nem akad! FASZAA :D -
#308 azt hittem free nyomi elvtárs... -
#307 meg lehet venni a boltba...
-
#306 semmit nem ir ki, csak elindul, és utánna kéri, hogy mi a hiba, és azt kuldjem el a fejlesztoknek -
#305 mit ír a bugreport?
lehet a monitorod nem bírja a kezdőfelbontást. -
#304 már kétszer is feltettem, és a végén mikor indulna a jatek, fekete kepernyo, es utanna vissza jön az asztal, és bugreport -
#303 normálisan feltelepült a játék?
semmi error? -
#302 Síma tanklövedékek. :-) -
#301 énis akaroook.... :'( -
#300 100kilós bombákat dobálsz te?
vagy mitől nőtt szárnya az embereknek? ^^ -
#299 i belive i can fly... :D -
#298 Ha valaki repülni akar, akkor annak meg kell adni a kezdőlökést.
Fritz még lenyom egy utolsó Heil-t mielőtt lepottyan.
"Tudtam, hogy túl sok paprikás babot ettem."
"Wheeee! Látom a házunkat!"
"Madárlesen."
-
#297 nagyon jo game -
#296 Szerintem egész nyugodtan beírhatod a kérdést és a válasz is mehet itt, elvégre ezért lett a [ SPOILER ] tag kitalálva. :-) -
#295 5.küldetésnél vagyok és kellene egy kis help aki megcsinálta.
Nem akarom ideírni mit csináltam meg belőle, hátha valaki még elötte jár és nem lövöm le a feladatokat és poénokat.
Így ha valaki túljutott rajta dobjon egy privit, hogy segít és elmondom mit csináltam meg belőle és vajon miért nem enged tovább..
-
#294 akko DVDre :S -
#293 akkor passzolom, frissítsd azt. nemtudom van-e a dvdn directx, ha van, azt is próbáld meg. -
#292 Inno3D
GeForce
6600-AGP
128Mb (128BIT)
With DVI+TV DDR -
#291 biztos, h nem jó.
MXet nem támogatja. -
#290 portot passzolom, vga driver nvidia.com. btw, milyen geforce? mxes? mert az nem biztos hogy jó -
#289 Ja igen ... erre értettem, hogy ha a "pont" egy földrajzi pontot jelent akkor oké ... Ha meg a "pont" pontértéket akkor nem szóltam ... mellesleg Multit még nem volt alkalmam próbálni -
#288 először is.
CDre hogy írtad ki?
DVDs. -
#287 tudsz segíteni mit hogy hogyan honnan kell letölteni, mi a portja a jateknak stb? pls
MSI P4 845PE Max2,
GeForce AGP 8x
512Mb ram
-
#286 Szerintem egy nagyon pörgős, játékmenetet hoztak létre a készítők.
Fontosnak vélték, hogy legyen stratégiai pontok melyek birtoklása elönnyel jár. Itt ez maga a klasszikus értelemben vett nyersanyag amiből gazdálkodni kell. Közben a campaign animációi a játékban egyből kapcsolódnak a dolgokhoz, így valami hihetetlenül realisztikus az egész. A magam részéről jobban bele tudom kézelni magam ( na jó átvitt értelemben ) mint egy FPS-ben. És ez már valami a készítőktől. Szal le a kalappal. Azonban egyértelműen akció-stratégia a játék!!
-
Paranoia #285 Vki probálkozott már lanban?hamachin keresztűl,esetleg vmi? -
#284 pontszerzést szerintem nem. van multiban olyan mód, mint a battlefieldekben, aki kevesebb pontot birtokol, annak fogynak a pontjai -
#283 ja szerintem is teljesen "hiteles" a játék szerkezete.. ilyenkor szoktam mondani: csinálj jobbat ha tudsz -
#282 Ööööö ... nem igazán akarok beléd kötni de az igazi háborúban nem a területszerzés és a stratégiailag fontos pontok elfoglalása a lényeg???
(Ha erre értetted a pontszerzést ... ha pontgyűjtögetésre, akkor nem szóltam :) )
(Halál 50 órájában pl...)
"Picit" gondold át ezt ... Nem a BF-esre értem, de a valóságban a harcok a fontos pontok megszerzésére/megtartására irányulnak általában ... nem? -
#281 Hogy jön ide a battlefield?
Itt befoglalod az ellátmánydepókat szimbolizáló területeket és onnan kapod a "nyersanyagot" (emberek, üzemanyag, lőszer). Köze nincs a klasszikus értelemben vett "pontszerzéshez". :-)
Amúgy nyugi, a kampány teljesen normális feladatokat állít eléd. -
bgabor #280 De gondolom single playerben nem ez a gagyi területfoglalós, pontszerzős baromság megy. Mert akkor le sem töltöm. Mi köze ennek a mesterkélt pontszerzős hülkyeségnek a valódi háborúhoz? Pontosan ettől volt hiteltelen számomra a Battlefield sorozat is. -
#279 Persze persze biztosan ezt fogod venni :) -
nanotech #278 az uj gépem amit összerakok nemsoká amd dual core 4200+ , 2x2 giga ddr2 667mhz-es ram , gefos 7950 gx2 1 gigás ha ezen szaggatni fog vagy egyébb más gém akkor inkább eladom és veszek 1 x360-at :D -
nanotech #277 szal itt látszik nvidia gefos szériák... :D