8857
-
#440 kevés a géped, leég a táp, rossz a windóz, kicsi a directx -
sudisz #439 tudom, hogy béna vagyok, de nem tud vki segíteni?( #417 )
előre is kösz:)
Ja, format c: után vagyok...:)))) (de nem a játék miatt, csak windows...:)))) -
Thanatos #438 lehet -
#437 multiba tuti, skirmish passz -
#436 helo!
johet az oltas, de luta vagyok visszaolvasni :))))))
szoval..
hamachi :)))
vagy nem csatlakozik a serverhez, vagy ha igen akkot kivag mindenkit.
Ilyet CnC Generalsban lattan....
vki vagja mivan ?:)
-
#435 Tényleg meg se néztem...Skirmishben és Multiban ugye lehet németekkel lenni? -
#434 keress van sok kép, én linkeltem... -
#433 Na már nagyon felcsigáztatok. Még 2 óra mire leér és végre kipróbálhatom a demo után a teljes verziót is.
Kicsit hiányolom, hogy nem szúrtatok be néhány képet a jobb helyzetekről, de remélem majd pótoljátok/pótoljuk. -
#432 Nálam is top3, nagyon megcsinálták minden szempontból.
Dehát a Warhammer-ek után reméltem, hogy valamennyire jó lesz csak nem, hogy ennyire, ilyennek kell lennie 2006ban egy Rtsnek, ilyenkor érzem, hogy megérte 7800gt-re elbasznom a pénzem. -
#431 köszi, 5. pályán tolom (dokkot kell elfoglalni) és top 3 jelölt, ami az idei évet illeti!
gamespoton 12+ pályát olvastam + skirmish + multi -
#430 1 Kampány, pontosan nem tudom hány pálya de pont elég, én elég sokat játszottam vele és még nincs vége.
Ráadásul van easy, normal , hard és azt hiszem expert fokozat is valamint medálszerzés szinte minden(ha nem minden) pályán.
Experten összeszedegetni a medálokat már komoly kihívás lehet mivel normálon is van amikor beszopom :)
Teljesen más minden pálya egyébként, ahogy elnézem rengetegféle épület van így elég változatos a hadjárat...
Imádom ezt a játékot... -
obe #429 én ezt akkor tapasztaltam, amikor a bázisomat támadták, és kb 50 méterre lévő egészségügyi sátorból szaladgáltak ki, bele a csata közepébe...(skirmishben) -
#428 [i]valaki meg tudná mondani hogy akkor csak 1 kampány van ugye, és az hány pálya? köszönöm! -
#427 Basszus már kb a 8. pályánál vagyok de sose láttam kiszaladó szanitéceket :-o
Ha egy távoli ponton sérülnek a katonák akkoris elkezdenek odaszaladni vagy csak a közelben? Valamint a teljesen elhullott katonákhoz mennek vagy a sérültekhez?
Sorry tudom mi az a szanitéc csak itt még nem láttam gyakorlatban. -
#426 Mi az, hogy nyomi?
Nem látom már a beszúrt képedet, de ha tényleg BMP volt akkor inkább vegyél magadnak egy konzolt... -
#424 Gratulálok a BMP-idhez. -
obe #422 abból aátorból szanitécek futkároznak, és cipelik be a sebesülteket, jo kis animáciot kaptak, zoomoljatok rá mikor melóznak:) -
#421 azzal nem megy. -
valaminick #420 hali!geforce mx440-es kartyaval megy ha joltudom a game ugye?:) -
#419 Coldfire nek is ez a gondja. -
Paranoia #418 "Telepítve: ezerszer, graf.driver, directx: ezerszer" :S
format c:
és feltelepítesz mindent 1x
-
sudisz #417 Hy!
Vki segítsen, PLS!
Telepítve: ezerszer, graf.driver, directx: ezerszer, és mégis:
menü elindul, aztán bármilyen játékot kezdenék: BUGREPORT!!!
Tud vki megoldást?
PLS HELP!!! THX!!! -
#416 Én is tökölök néha egy-két órát a pályákon, kivéve ha időre megy valami akkor viszont nagyon belehúzok. Amire nem jöttem rá, hogy a Medic Supply épületke tetején a piros kereszttel hogyan gyógyítja a gyalogosaimat? Mert sehogy nem sikerült
Amire te gondolsz az szanitéceket küld ki akik begyüjtik a sérülteket (bár még nem figyeltem meg, hogy ez most nekem jó-e). Ami tényleg gyógyít az a "tri-akármi" bázisépület. -
#415 Amire nem jöttem rá, hogy a Medic Supply épületke tetején a piros kereszttel hogyan gyógyítja a gyalogosaimat? Mert sehogy nem sikerült :( Vki válaszoljon erre pls. Köszi -
#414 Jaja, én is így nyomom!
Simán van 1 óra/map. -
#413 1.5-2 óra/map
jól hangzik
LSW II után megskubizom. -
Paranoia #412 hát nemtom.Én amikor 1 pályát 2x kezdek újra,mert elbactam vagy nem lesz meg a medál...másfél-2órát eltok sz@rakodni,meg túl taktikázom a dolgot.
de én ennek örülök persze -
#411 ezt csak a pályaszám / saját tempóm alapján mondom :) -
#410 az egész jó, egy RTShez képest. -
#409 én úgy 15re tippelem a kampányt -
#408 eddig kb hány óra játékidőd van benne? -
#407 biztos van.
a német egységeket bemutató vidben is van. -
#406 Van tigris. Legalábbis úgy emlékszem, hogy ha a németek a páncélos század irányába fejlődnek akkor az egyik utolsó képességgel egy tigrist lehet a pályára hívni. Plusz az egyik küldetés végén egy erősen tigrisre emlékeztető alkalmatosságról volt egy kis snitt. -
djukel #405 Belenézett már valaki a fileokba? Ha moddolható a game akkor nincs gond. -
#404 "Tigris I-esnek 3 lövésbe kerül kilőni egy nyamvadt Shermant"
He? Nincs is benne tigris szerintem :) Csak panther (vagy tévedek?) -
#403 Én szerintem megveszem ha kijött.
Ma nyomtam egy skirmisht is gép ellen, kurvajó. -
#402 Ilyen hihetetlen érzékkel baszom el a medálokat, hogy el sem hiszem...
Brr mindig egy hajszálon múlik :(
Sebaj úgyis újrakezdem majd Hardon :) -
örülök hogy több kő-stratégia fan is hasonlókat írt itt -
#400 normál
Ez a játék elképesztően tetszik! Stratégia toplistámon azonnal az első helyre ugrott. -
obe #399 ki milyen nehézségen játsza?..én normál-on próbálkozom