8857
  • obe
    :DDD..igen
  • hapi
    Ha jól értem patchelhetö a "biztonsági másolatom" is, nem fogja utánna kérni a cd-t amit a páncélszekrényben örzök? (lusta lennék kivenni)
  • Thanatos
    nem azért modnom de az online-ra kattintva multiban egyből felajánlja még belépés elött a patchet amit auto letölt és telepit..., kb 1 perc... :P
  • Neoncsoves
    1.2 patch, nincs várakozás mint a 3d gamers-en vagy min:D
  • Neoncsoves
    ehh carentan bevédése faja volt! simasika volt az egész, kivéve hogy a végén majdnem végem lett XD
  • Paranoia
  • ColdFire
    Üdv!
    Lécci segítsetek!
    Feltettem az új drivert 6600-hoz, és mikor elinditom a gépet, kicsit vár, majd ujraindul... pls help! :'(

• bloodrayne2
    Szasztok!
    Tudnátok egy kicsit segíteni az lenne a gondom hogy azon a pályán vagyok amikor 6 vagy 7 tankal kezdek és ki kell szabadítani Dog Companyt asszem és kiszabadítottam öket utána az volt a feladat h azt a házat el kell foglalni az Reinforcementet hivni jó ez ugy ahogy meg volt és az utána csak ugy el kezdtek özönleni a ellenséges tankok..ennek igy kell lenni-e vagy nem?ha igen akkor mit kell csinálni mert ugy lerombolnal mindent h az nem igaz és nem tom megcsinálni
    Létszi segítsetek köszi
  • Supersix
    Hi All!Mindenkinek tökéletesen megy nincsenek vele install problémák mint nálam és még pár embernél?
  • Thanatos
    nem kell...
  • GrimReaper78
    Emberek, király a játék! MA végre ki tudtam próbálni, és elképesztő. Az első pár küldetés alatt ámultam-bámultam a grafikai és hangulati megvalósításokon. A gyalogság nagyon bejön, remélem, sok hangsúly lesz rajtuk, mert az 5. küldi elég nehéz volt a sok tankkal. A gyalogásg élvezetesebb, mert sokoldalúbb.

Nagyon jók az átvezető és egyéb ingame videók, hozzák a hangulatot. Egyetlen kis bibi számomra, hogy az útkeresés nem mindig a legjobb. Vagy az AI? Van pl. olyan, hogy a 6 fős riflemen team egyik fele a ház egyik, míg a másik a túlsó oldalára áll, és amikor elküldöm őket valahová, elkezdik előbb egymást keresgélni :\ Szerencsére ez csak ritkán fordul elő, nem túl zavaró.
  • Serpa
    aki megkérdezte ^^
  • robotnyk
    ki lesz az az önként vállalkozó, aki kipróbálja kell-e crack hozzá? :p
  • Serpa
    v1.2 patch
  • Serpa
    pölö a Medieval II Total War ről is szépen cseppegtetik az infot (videk, egységleírás, ...)
  • Hmuda
    Hm, rá kellett jönnöm, hogy az IGN videó bemutatói sokkal minőségibb munkák mint a Gamespot magamutogató filmjei.
  • dApRo
    eleg jo lett a gamma
    en mint fps(cod2) imado is le tudtam melle ulni, es bejott
  • robotnyk
    töltsd le a video reviewt
  • ThugEdge
    figyuzzatok
    lehet barom kérdés:
    ez olyasmi,mint a panzersek?vagy milyen,mert úgy megnéznék egy igazi ingame videót,ahol látni a rendes játékmenetet,de még nem találtam
  • ColdFire
    a THQ kiadó pupák! :D
  • Hmuda
    Csak a miheztartás végett: nem a THQ alkotott, hanem a Relic.
  • zizz21
    Sziasztok! Most kezdtem nyomni a "gémet" és K*RV* NAGY!!! Olyan mint a másik nagy kedvencem ebben a témában:a Brothers in Arms! Persze ez stratégiásas... THQ a Titan Quest után ismét nagyot alkotott
  • Gerbill
    A CoH-al még sajnos nem játszottam, bár akarok, de a Faces of War egész jóra sikeredett, hatalmas pályák vannak benne, a környezet szinte teljesen lerombolható(a tankkal szinte mindent le lehet rombolni, házakat, fákat, barrikádokat stb.), van benne "direkt irányítás"(a kurzornyilakkal irányítod az embereid és az egérrel célzol és lősz) játék közben az elhullott katonák holttesteit átlehet utatni lőszerért/fegyverért/gyógyszerért. A legnagyobb különbség hogy itt általában 3-6 embert(1 egység) irányítasz(tankot is csak akkor vezethetsz, ha az embereid beleülnek), a többi játékos AI, akárcsak az ellenfél. A Joint Task Force-ot meg szerintem csak akkor érdemes megszerezni, ha már kijött magyar szinkronnal.
  • robotnyk
    ott még nem tartok, 15 küldetés ha jól tudom, be kell osztanom :)
  • Paranoia
    6. is kellemes
  • robotnyk
    mellesleg a 4dik küldetés mekkora süti, a szoba szinte beleremegett a tüzérségi zárótűzbe
  • robotnyk
    ezt javaslom. faces of war is komolynak látszik, grafikailag is, csak nekem már túl hardcore. JTFet passzolom mondjuk, azt nem ismerem
  • quack
    „company of heroes”: 1–10., összesen: kb. 74 700 000 találat. (0,06 másodperc)

SG.hu - Company of Heroes, az újabb hárborús stratégia
    www.sg.hu/cikkek/38634 - 45k - Tárolt változat - Hasonló lapok
  • Örm
    Ha értelmesen nem tudsz válaszolni akkor inkább maradj csöndben! Azért kérdeztem mert nincs időm egész nap a netet bújni, hogy melyik játék milyen.
  • Hmuda
    Ezt.

A másik kettőnek csak a demóját próbáltam, de már azok alapján látszott, hogy nem egy súlycsoportba tartoznak ezzel.

A JTF-ben tetszett az egységek tiszti kinevezése és a FOW-ban, hogy nagyon rámentek a viszonylagos realizmura és az "egységek" önálló cselekvésére, de a COH valahogy sokkal jobban üt mint a másik kettő.
  • Csuhai G
    Szerintetek melyiket érdemes előbb megszerezni? A Company of Heroest, a Joint Task Forcet, vagy a Faces of Wart? Előre is thx! :)
  • Hmuda
    Én így csináltam:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - Srácokat kimentettem a házból, bázist kiépítettem és mindent kifejlesztettem amit csak lehetett.
    - A már meglévő tankjaimmal szép lassan bedaráltam minden létező ellenfelet (a tankokkal együtt, kell az a medál :P), és minden területet elfoglaltam, kivéve azt amit jelez, hogy el kellene (ami pont a kereszteződésnél van). Az ottani HQ-t szétszedtem, de a zászlót nem cseréltem le.
    - Mikor már mindenkit kiirtottam, három-három tankot beállítottam a bejáratokhoz, hogy az esetlegesen erre tévedő Fritzeket lekaszálják.
    - A templom közelében lévő aknamezőt szép módszeresen hatástalanítottam egy megfelelő tankkal.
    - Minden pontra raktam egy-egy OP-t és eközben sikeresen levadásztam a németek lézengő maradékát. Mikor abszolút biztos voltam a dolgomban, hogy sehol senki és az a kis aknamező is ki van iktatva, akkor elfoglaltam a kereszteződést és a konvoj szép nyugisan elcsorgott a pálya másik végére.
  • radeer
    Na akkor emberek egy kérdés .
    Hmuda pont azon a mapon csinálta a képeket a repülésről!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az 5.küldetésben egy konvoj fog áthaladni egy keresztúton. Elöször meg kell menteni a bajba jutott srácokat, aztán bázist kiépíteni. Na én megmentettem az arcokat, utána elimináltasm az összes tankot számszerint 10-et. A fő bázisát porig romboltam ..de nem pusztult el totál a HQ - egy kis csík maradt - de kipipálta meg destroyed base lett. Utána megtisztitottam az utat 5 fontos pontot kereszteződés meg 2 + 2 oldalra elfoglaltam. De nem csinál semmit a játék, a konvoj félig szétlőve áll, nem mennek...és nem tudom mit kéne még csinálni. Közben meg fentről jönnek a gyalogok akiket lövök és persze a clear the road + save valami express ball nem megy..így ez a kettő hiányzik. Mit csináljak? Tök kék egész fentig a pálya..miért nem megy a konvojom??
  • ColdFire
    űrhajós szimulator... :D:D:D:D
  • Örm
    Hello!
    Milyen stílusú a játék? Van benne FPS rész is vagy csak RTS?
  • Gorbesz
    nem gond :)

jaja nalam is az ev RTS-e.
  • robotnyk
    bocs, nem neked ment
  • quack
    wááá istenkirály ez a játék...amikor Carentan bevédésekor lebontották az egész várost az marhanagy volt...videók meg annyira jók hogy ma csak azert is erdemes zuzni a jatekot...szvsz év játéka, eddig
  • ColdFire
    hát igy se jó...

szerinted ha megveszem boltba? akkor jo lesz? :S
  • ColdFire
    ez nekem ment sztem...