8857
-
valaminick #153 jaja :) -
#152 Ha egy ilyen játék kikerül akkor az nem csak "rebesgetés" kategória lenne. :-) -
valaminick #151 köszi:) mert már olvastam hogy rebesgetnek egy ilyet Company.of.Heroes-IND de még nemlatni sehol:) -
#150 Igen. -
valaminick #149 Hali ebben lehet épitkezni vagy gyártani majd ? -
ld51 #148 Geforce 4-el szerintem hanyagoljad.
Nekem egy Geforce inno 3d 7600 Gs 256-al megy úgy igazán.
-
raymond01 #147 geforce 4-en nem próbálta még senki?
-
obe #146 tehát akkor holnap már nekünk is "elérhető":)) -
MikroID #145 Szeva! A full amcsiknál 11, nálunk, vagyis európában 29! Egyébként van szériszámod a multi demóhoz, mert már lezárták és újat nem lehet regisztrálni?! -
raymond01 #144 hello
Nem tudja vki mért nincs kép a játék alatt a demo-ban, csak fekete minden, kivéve a menü alul, pedig a readmeben az van hogy jó geforce 4 ti-vel is! Feltettem a legújabb drivert is és azzal sem jó! -
#143 Éljenek a modderek... :-) -
#142 gondolom a modderek tesznek majd ellene. -
#141 Hmmm... ez nemjó hír. Hamar megunok tökös jenki legény lenni. -
#140 Pedig a világ legegyszerűbb dolga elvinni a katonákat a szögesdrótig. Csak fedezéktől fedezékig kell menni és lehetőleg ne úgy, hogy egyenként viszed a csapatokat. Ha kiválasztasz egy alapból sárga csapatot, az rögtön átvált kékre és máris mehetnek ők is.
A fullban meg csak szövetséges kampány van, a tengelyesek csak skirmishben és multiban játzshatóak. -
#139 SPben nem. -
#138 Ugye a teljes verzióban azért a németekkel is lehet majd lenni? -
#137 Végre ki tudtam próbálni a demot.
Szerintem a kampányban elég nehéz pályát választottak. Kezdésnél ott állok a vízben és mindenfelől lőnek. Egy egyszerűbb pálya talán jobb lett volna, de ez az én véleményem.
Mivel rögtön meghalt az összes emberem mire egyet is pistlanthattam volna, ezért a tutorial végigjátszása mellett döntöttem. Ilyet talán még csak egyszer csináltam életemben :-)
A basic tutorial végigtolása után, azt kell mondjam, hogy a látvány az pazar. Meseszép grafika, remekül lopakodó katonák, forgatás zoomolás a végtelenségig. Hihetetlen milyen részletességig rá lehet nagyítani egy-egy katonára.
Nagyon tetszik.
Végigtolom mind a 4 tutorialt és megpróbálkozom újra a partraszállással. Mondjuk már más játékokban sem szerettem soha a partraszállós pályákat. Nem sok szerepe van a stratégiának, taktikának. Szerencse kell, hogy néhány katonát kiterelj a bunkerekig, amit aztán megpróbálsz kifüstölni. Na mondjuk az is igaz, hogy ez tükrözi a valóságot, de számomra ez nem sok játékélményt jelent. -
ld51 #136 Mikor jelenik meg a teljes verzió?
Én mindenkinek ajánlom a multiplayer bétát, sokkal jobban megy mint a single béta.
és ingyenes.
-
obe #135 igen -
gamehunter12 #134 Ez már megy 512-vel ugye? -
#133 Grafika nem változott a #80-as képekhez képest, csak kevésbé akad. -
obe #132 én szivesen betennék, de sajna ati 9500-öm van az meg aminimum:((...
de már sokkal jobb mint a béta volt, kevésbé szaggat...a skirmish része isteni..akinek egy 6800 gt-jevagy 7600gt-je van annak vizuális orgia(1 gb rammal) -
#131 lejjebb vannak képek, igaz betaból. -
#130 Valaki tegyen be pár saját képet a demóből! -
#129 gamershell elég gyors szokott lenni. -
#128 Ott regisztrációt kérnek, én meg ahhoz lusta vagyok. -
Newfronter #127 FilePlaneten ha beállsz a sorba, utána fullal jön, legalábbis nekem úgy jött. -
#126 Na én megpróbáltam lehúzni 3 helyről is, de sehol sem emelkedett 60k fölé a letöltési sebesség. Ezzel a sebességgel pedig mire lejön, addigra lejárt a munkaidőm. Jó lenne ha fent lenne valamelyik magyar oldalon, mert onnan hamar le tudnám húzni. -
#125 Na, a Skirmish miatt érdemes volt kivárni ezt a rendes demót. Nagyon buli, a rakétás Shermanokkal szét lehet gyalulni az egész pályát. ^_^
A bétás abszolút minimumon is beswappolt néha, mostmár ez elmúlt. Remek munkát végeztek. ^.^ -
ld51 #124 fön van a single player demo a file planeten!
-
#123 de meg is érte:) -
#122 én is teljes, de már nagyon várom, bár még a demot se probaltam, de a képek jók...
az OFP-vel is igy voltam:P -
GrimReaper78 #121 Nem kell parázni, éjféltől már magyar szervereken is elérhető lesz a demo. Amúgy meg 1,8GB, szóval én személy szerint megvárom inkább a teljest. -
ld51 #120 A kulcs ingyenes regisztráció a fileplaneten.
Eddig csak az előrendelőknek volt de most már ingyenes.
Valaki egyből tegye fel ha megtalálta a hivatalos DEMO-t!!!!
KÖSZI -
#119 ez milyen kulcs? penze ke venni?? (kellet) -
obe #118 inkább nézd meg mozgás közben, mielőtt kidobod a kulcsot, hidd el megéri, ilyen kidolgozású rts-t még nem láttál,én a bétát 5x csináltam végig, ebbe pedig egy pálya plusz is lesz a bétához képest..de a kulcsot köszi, majd én felhasználom:)
pej-pej stop:)) -
obe #117 inkább nézd meg mozgás közben, mielőtt kidobod a kulcsot, hidd el megéri, ilyen kidolgozású rts-t még nem láttál,én a bétát 5x csináltam végig, ebbe pedig egy pálya plusz is lesz a bétához képest..de a kulcsot köszi, majd én felhasználom:)
pej-pej stop:)) -
#116 kb este 5 körül lesz elérhető.
ha nem dobják ki előbb, volt már rá példa. -
#115 A Single demo engem is érdekelne. -
ld51 #114 Single player demot tudja valaki hol vann fenn?
9:00-kor a fileplaneten még nem volt?