8857
  • valaminick
    jaja :)
  • Hmuda
    Ha egy ilyen játék kikerül akkor az nem csak "rebesgetés" kategória lenne. :-)
  • valaminick
    köszi:) mert már olvastam hogy rebesgetnek egy ilyet Company.of.Heroes-IND de még nemlatni sehol:)
  • Hmuda
    Igen.
  • valaminick
    Hali ebben lehet épitkezni vagy gyártani majd ?
  • ld51
    Geforce 4-el szerintem hanyagoljad.
    Nekem egy Geforce inno 3d 7600 Gs 256-al megy úgy igazán.
  • raymond01
    geforce 4-en nem próbálta még senki?
  • obe
    tehát akkor holnap már nekünk is "elérhető":))
  • MikroID
    Szeva! A full amcsiknál 11, nálunk, vagyis európában 29! Egyébként van szériszámod a multi demóhoz, mert már lezárták és újat nem lehet regisztrálni?!
  • raymond01
    hello

Nem tudja vki mért nincs kép a játék alatt a demo-ban, csak fekete minden, kivéve a menü alul, pedig a readmeben az van hogy jó geforce 4 ti-vel is! Feltettem a legújabb drivert is és azzal sem jó!
  • Axon
    Éljenek a modderek... :-)
  • Serpa
    gondolom a modderek tesznek majd ellene.
  • Axon
    Hmmm... ez nemjó hír. Hamar megunok tökös jenki legény lenni.
  • Hmuda
    Pedig a világ legegyszerűbb dolga elvinni a katonákat a szögesdrótig. Csak fedezéktől fedezékig kell menni és lehetőleg ne úgy, hogy egyenként viszed a csapatokat. Ha kiválasztasz egy alapból sárga csapatot, az rögtön átvált kékre és máris mehetnek ők is.

A fullban meg csak szövetséges kampány van, a tengelyesek csak skirmishben és multiban játzshatóak.
  • Serpa
    SPben nem.
  • Axon
    Ugye a teljes verzióban azért a németekkel is lehet majd lenni?
  • Axon
    Végre ki tudtam próbálni a demot.
    Szerintem a kampányban elég nehéz pályát választottak. Kezdésnél ott állok a vízben és mindenfelől lőnek. Egy egyszerűbb pálya talán jobb lett volna, de ez az én véleményem.
    Mivel rögtön meghalt az összes emberem mire egyet is pistlanthattam volna, ezért a tutorial végigjátszása mellett döntöttem. Ilyet talán még csak egyszer csináltam életemben :-)
    A basic tutorial végigtolása után, azt kell mondjam, hogy a látvány az pazar. Meseszép grafika, remekül lopakodó katonák, forgatás zoomolás a végtelenségig. Hihetetlen milyen részletességig rá lehet nagyítani egy-egy katonára.
    Nagyon tetszik.
    Végigtolom mind a 4 tutorialt és megpróbálkozom újra a partraszállással. Mondjuk már más játékokban sem szerettem soha a partraszállós pályákat. Nem sok szerepe van a stratégiának, taktikának. Szerencse kell, hogy néhány katonát kiterelj a bunkerekig, amit aztán megpróbálsz kifüstölni. Na mondjuk az is igaz, hogy ez tükrözi a valóságot, de számomra ez nem sok játékélményt jelent.
  • ld51
    Mikor jelenik meg a teljes verzió?
    Én mindenkinek ajánlom a multiplayer bétát, sokkal jobban megy mint a single béta.
    és ingyenes.
  • obe
    igen
  • gamehunter12
    Ez már megy 512-vel ugye?
  • Hmuda
    Grafika nem változott a #80-as képekhez képest, csak kevésbé akad.
  • obe
    én szivesen betennék, de sajna ati 9500-öm van az meg aminimum:((...
    de már sokkal jobb mint a béta volt, kevésbé szaggat...a skirmish része isteni..akinek egy 6800 gt-jevagy 7600gt-je van annak vizuális orgia(1 gb rammal)
  • Serpa
    lejjebb vannak képek, igaz betaból.
  • grebber
    Valaki tegyen be pár saját képet a demóből!
  • Serpa
    gamershell elég gyors szokott lenni.
  • Axon
    Ott regisztrációt kérnek, én meg ahhoz lusta vagyok.
  • Newfronter
    FilePlaneten ha beállsz a sorba, utána fullal jön, legalábbis nekem úgy jött.
  • Axon
    Na én megpróbáltam lehúzni 3 helyről is, de sehol sem emelkedett 60k fölé a letöltési sebesség. Ezzel a sebességgel pedig mire lejön, addigra lejárt a munkaidőm. Jó lenne ha fent lenne valamelyik magyar oldalon, mert onnan hamar le tudnám húzni.
  • Hmuda
    Na, a Skirmish miatt érdemes volt kivárni ezt a rendes demót. Nagyon buli, a rakétás Shermanokkal szét lehet gyalulni az egész pályát. ^_^

A bétás abszolút minimumon is beswappolt néha, mostmár ez elmúlt. Remek munkát végeztek. ^.^
  • ld51
    fön van a single player demo a file planeten!
  • ColdFire
    de meg is érte:)
  • ColdFire
    én is teljes, de már nagyon várom, bár még a demot se probaltam, de a képek jók...

az OFP-vel is igy voltam:P
  • GrimReaper78
    Nem kell parázni, éjféltől már magyar szervereken is elérhető lesz a demo. Amúgy meg 1,8GB, szóval én személy szerint megvárom inkább a teljest.
  • ld51
    A kulcs ingyenes regisztráció a fileplaneten.
    Eddig csak az előrendelőknek volt de most már ingyenes.
    Valaki egyből tegye fel ha megtalálta a hivatalos DEMO-t!!!!
    KÖSZI
  • ColdFire
    ez milyen kulcs? penze ke venni?? (kellet)
  • obe
    inkább nézd meg mozgás közben, mielőtt kidobod a kulcsot, hidd el megéri, ilyen kidolgozású rts-t még nem láttál,én a bétát 5x csináltam végig, ebbe pedig egy pálya plusz is lesz a bétához képest..de a kulcsot köszi, majd én felhasználom:)
    pej-pej stop:))
  • obe
    inkább nézd meg mozgás közben, mielőtt kidobod a kulcsot, hidd el megéri, ilyen kidolgozású rts-t még nem láttál,én a bétát 5x csináltam végig, ebbe pedig egy pálya plusz is lesz a bétához képest..de a kulcsot köszi, majd én felhasználom:)
    pej-pej stop:))
  • Serpa
    kb este 5 körül lesz elérhető.

ha nem dobják ki előbb, volt már rá példa.
  • Axon
    A Single demo engem is érdekelne.
  • ld51
    Single player demot tudja valaki hol vann fenn?
    9:00-kor a fileplaneten még nem volt?