8857
-
#234 A DOW-ban ki lehetett kapcsolni a domination victory-t, itt is ki lehet, szóval nem feltétlenül számol vissza ha megszerezted a területek felét. :-) -
#233 kellemes haborus RTS , gondolom halottal mar a nyersanyag megoldasarol , azonkivul erzodik hogy elvakult rts fanok csinaltak mert ottvan a wc -bol ismert "ez az user laggolja a jatekot, szavazzunk hogy basszuk ki" feature .. szal minden jo es szep lehetosegek szerint. Ezt a terulet foglalos es igy gyozos reszet mar DOW nal sem csipaztam ;( (marmint hogy visszaszamol 500rol es akinek elfogy mert keves strategiai terepe van az veszit) igaz en nem vagyok a rush hive sem ;) a jatek maga szep de valahanyszor screenshotokat csinalok mindig randa a grafika , maszatos , jatekban ezt gyonyorunek latom de elmelazva 1-1 screenshot felett . megriadok -
#232 #215 :) natyon jóóó :D -
#231 Jobb-klik a Saját gépen, majd kiválasztod a tuljadonságokat. Ezután kiválasztod a Speciális fület, majd itt a teljesítmény melletti beállítás gombra kattintasz. Az azután megnyíló ablakban megint a Speciális fülre kattintasz. Alul van a virtuális memória beállítására szolgáló módosítás gomb. Ha megnyomtad, akkor a Kezdeti méret sorba írd be a 768-at, de jobb ha egyből nagyobb értéket állítasz be, mondjuk 1024-et (az pont 1 giga). Ezután megnyomod a beállítás gombot és ekkor fel kell ajánlania a gépnek az újraindítást, ugyanis csak ujraindítás után fog életbe lépni a módosítás. -
#230 Hali 1 giga ram van a gépembe ez meg valami hiba üzenet miatt nem indul!!!
Nincs elég virtuális memoria!!!768mega kell neki hol kell azt beállitani ? -
#229 Mindenki játszik? Hol vannak a vélemények a játékról? Ide vele :) -
GrimReaper78 #228 Köszi, akkor el is kezdem rendezgetni a partíciókon lévő adatokat, amíg leér :D -
#227 4,4 körül -
GrimReaper78 #226 Kicsomagolva mennyi lesz az a 3,6 giga? Csak mert nem mindegyik partícióm NTFS -
djukel #225 Örülj, hogy csak 30-ra esik le. Nálam néha lemegy 5 re is. -
ld51 #224 Egy kérdés.
Itt biztos sokan torrenteznek. Mé van az hogy elkezd kurvajól jönni 50KB/sec
(512Kb/s-es modem) aztán abbakell hagynom 1 órára hogy a multidemóvaltoljak egyet (qrva jó) atán reboot és márcsak 30-al jön. Mindegyik ilyen nálam. Ez normális vagy valami szar? Most x órával többet kell várnom.
-
ld51 #223 Egy kérdés.
Itt biztos sokan torrenteznek. Mé van az hogy elkezd kurvajól jönni 50KB/sec
(512Kb/s-es modem) aztán abbakell hagynom 1 órára hogy a multidemóvaltoljak egyet (qrva jó) atán reboot és márcsak 30-al jön. Mindegyik ilyen nálam. Ez normális vagy valami szar? Most x órával többet kell várnom.
-
#222 Állitólag a final demóban véletlenül :) kifelejtették a pixel shader 1.x támogatást, azért fekete a játéktér -
#221 pontositok:
elvileg megy geforce4 kártyával, de nálam a demóban a játéktér tök fekete, csak a minimap-et meg a gombokat látom
nem baj, igy izgalmasabb a játék -
priluki #220 Hogy elszaladt az idö egy kis játékkal.. DD lekéne feküdni hehe. Amugy nagyon jo a game!! -
priluki #219 Még 13*50Mb ajaj remélem nem alszom el.. -
Paranoia #218 nah sikerüt Lszakadnom tölle:D
második pályát csináltam 1óráig:S és a végén elbacta...semmi autosave vagy vmi.Menteni meg nem mentettem közbe ugyhogy holnap eshetek neki megint.
Nem tudom összevonni a csapatokat?!mert nekem nemsikerült rájönnöm.
-
#217 sry gondoltam hogy túl nagyok lesznek a képek, de kedvcsinálónak talán tökéletes + végre valami ami natív támogat WS felbontást & monitort ^_^ -
#216 Én töröltem és az ok ott van az üzid harmadik bekezdésében.
De ilyen formában már tökéletes. :-) -
#215 ki törölte a hozzászólásom??
jézus mária mekkora gém!!! először is a render videó átmegy ingame-be, jön a partraszállás, mozis beállítások, harc, ingame videó, pálya vége, concept art render video... baze mekkora hangulat!! és szép is, igaz nagyon gépigényes!
Widescreen felbontást natív támogat, pirospont! 1440*900, full ingame!! ->
-
priluki #214 Hát a jáátékot mig leér,addig ugy se tok aludni mig megnem nézem,meg partra nem szállok :DDD -
#213 nem akar vki bannert kreálni? -
#212 a szavaidból ítélve téged meggyőzőtt.
hát ha még az MP vel is nyomni lehetne, csodás lenne. -
#211 de mondjátok már na:szokásos wwii rts játékmenet? -
#210 ja jo kis game eddig a faces of war-t tettem felre eddig jobb vagyis nem annyira bugos:} -
#209 hát hogy kuksol hajnalig mert izgatott,azt gondolom holnap meg hetrázás kora délutánig:)
jó neki -
Paranoia #208 Jééézusom MEKKORA GÉM!lehet el fogult vok,de nagyon komoly!most kezdtem el vele jáccani!PARTRA SZÁLÁS áááááhh besirok naon komoly!Vannak videok játék közbe,meg elötte utánna nagyon nagy feelinget csinál a játéknak!
Aszem nagyon sok időt fogok vele eltölteni -
#207 mit vársz meg? -
priluki #206 Én szedem,kb 3-4 re fog leérni de asszem megvárom :D:D -
#205 nyomassatok ingame shotikat lécci,ez olyan szokásos wwii rts?mert olvastam,hogy next gen rts,meg redefine meg ilyen hangzatos dolgokat
játékmenet milyen? -
#204 kösz, de ezt nem szedem le nekem fx5200 van még salynos az meg nemigen viszi rendesen maradok a fownál -
#203 van rajta regem, csak még kéne 14 óra :), Thanatos nem ke hülyének nézni... -
Thanatos #202 sokat segitettél neki ezzel :DDDD de legalább a jóindulat megvolt :) -
#201 #174 -
#200 hali
egy pontos rendszerigényt tudna adni valaki?
nem akarom addig leszedni míg nem tom hogy fog menni -
#198 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!parania pls linket a torrenthez, vagy akrámihez, ahonnan töltötted thx:) -
Thanatos #197 pls ugorj mán ki az ablakon... -
Paranoia #196 Nem töltöttem ki,de hát...esélytelen,látjátok...
-
#195 akkor készítheted a papírost :(
majd grebber küld címet. -
#194 vki plz egy linket pmbe, mindjárt összecsinálom magaaaaaam :'(