8857
  • Serpa
    képekkel kápráztas el.

"A csavok arca jobban nez ki mint a codban"
    azt már nem nehéz felülmúlni.

BiA Hells Highwayhez fogható?
  • alma2
    az emberkek, jarmuvek fegyverek eszmeletlen reszletesek, el is utnek kicsit a tajtol ezert, mert azok kozelrol meg high on se olyan reszletesek, tisztak.De nem is tudtam miert van ez igy, amig el nem kezdtem a traning utan a omaha beach partraszallast, eloszor divx video kaprasztat el minket majd gondol egyet es in game enginnel tolja tovabb, le is esett az alam az teny.A csavok arca jobban nez ki mint a codban, ugye van ez igy, pedig ez csak egy rts :) na mindegy nagyon utosek lettek, remelem ezentul ez lesz a szint. de ami rohadtul idegesitett elakadtam egy percre a traningben is, mert nem pont ugy csinaltam ahogy a gep megalmodta, mondom mindegy csak traning.
    Aztan partraszallasnal is, robbantsam fel a bunkert radobom a satchel-t semmi, radobok meg egyet, nezem az animaciot pont bedobja az "ablakon" semmi. fogom a katonakkal moge rohanok, a jatek le se tolja. befutok a bunkerbe semmi, elkezdem megint dobalni ra mostmar hatulrol a domb tetejerol akkor latom egyszeruen atesik az epuleten, pff mondom bug van ez igy. Bar milyen tesztelok vannak, ha egybol ilyen hibaba akadok.Erre kattingatok ossze-vissza radobom az engineer kaszttal a satchelt, egybol felrobban ismet hatalmas ingame movie.
    Ez viszont nagyon fos lesz, meg a COD- latvanyaval hasonlitottam az elobb, egy ilyen jellegu jateknal, ne legyen mar megmondva, hanyas evjarato bort iszok es milyen poharban mert rohadt illuziorombolo, mert az elobbinel meg elfogadhato, de itt szanalmas.Foleg, hogy hatalmas fizikat tettek bele repul mindne szanszet vegre, mar kozelit a soldiers WWII szinvonalahoz :) szerintem egyertelmuen ez volt a merce nekik.
    na mindegy jatszom tovabb :)
  • balu666
    Kipróbáltam.Nekem nagyon bejött, gyönyörű grafika, elég jó kezelhetőség, csak még a 2gb memó mellet is meg-megakad :-(...
  • reaper4
    közben lejött nekem is, csak nincs időm telepíteni meg tesztelni. majd este.
  • obe
    én kipróbáltam ademót, nekem nagyon.nagyon tetszik, bár még hasonló stílusu játékkal nem játszottam, tetszik benne az sok kis apróság ami élvezetessé teszi a játékmenetet, szal nagyon várom a teljes verziót..csak ajánlani tudom...ati 9700-as kártyán texture detail: high, minden más medium, és pár low beállítás..jah és 1gb ram, meg egy amd 64 3000+ proci huzás nélkül
  • gamehunter12
    Kijöhetne már a nem beta demo is ami elindul 512 mb rammal.
  • Hmuda
    Amíg várakozunk:

Jeep tréning.

A kétkerekezés nagyon üt, főleg mikor egyenesen próbál menni.
  • Lyan Kyj
    na, leszedem, pár óra és megírom milyen!
  • Serpa
    ma még számíthatók képekre?
  • reaper4
    kiv=kiváncsi jövöget=töltöm, de lassan jön :)
  • Serpa
    akkor most magyarul, ha kérhetném :P
  • reaper4
    kiv vagyok milyen :) jövöget :)
  • Hmuda
    Egy THQ-s arc szerint a rendes javított kódos demó majd Szeptember elején jön. Szeintem ez csak a PCGameres darab.
  • Serpa
    hát az, én le se szedem.
  • GrimReaper78
    Igen, ez a végleges demo, de elmehetnek a búsba, hogy másfél giga...
  • Serpa
    sztem ez már a végleges
    demo
  • gamehunter12
    Csáztok nekem is megvan a demo de nincs meg 1g ram.Nem lehetne valahogy elindítani?
  • Hmuda
    Hát demó ügyileg inkább megvárom a full online demót. Az elvileg már frissebb verzió lesz mint ami a PC-Gamerhez volt mellékelve.
  • Serpa
    SP demo
  • ptamas88
    en ma toltottem le...de kicsit megijedtem mikor azt irta hogy min 3 gigas proci kell...aztan minden beallitast minimumra vettem es a kezdo video ugy is akadozott...egyebkent 2.4 es intel procim van
  • EmThor
    publikus bétával nem tolja még senki?! fileplaneten kinn van tegnap óta!
  • Lacc
    Ja, már le toltam pár kört vele online, jó taktikus kis játéknak néz ki.
  • Serpa
    fileplanetes előfizetők letölthetik a betat

van itt olyan?
  • Serpa
    Intel dual magos procira optimalizált
  • abonyitomz
    huh de jól néz ki
  • Serpa
    szövetséges gyalogos egység bemutató
  • Serpa
    taktikai tréning
  • Serpa
    E3 trailer
  • Serpa
    jobb minőségben
  • Serpa
    1-2 jó tanács bevetés előtt
  • Serpa
    14 New Screens
  • Serpa
    66 megás vid
  • abonyitomz
    hiehtetlen jó grafikája van!
  • grebber
    Soldiers az etalon :D
    Majd meglátjuk remélem ez is sok ujdonságot mutat majd fel.
  • Serpa
    hogy lehet majd ennyi egységet irányítani?

olyan lesz mint a Soldiers?
  • grebber
    Előzetes képekkel angolul.
  • abonyitomz
    Gamestarba van róla leírás , majd egykét infot kimásolok belőle
  • grebber
    E3-on a legjobb stratégia díjat kapta.
  • I.C.ram
    tudja valaki, hogy ebben a játékban lehet lenni majd a németekkel is, vagy csak az amikal?
  • grebber
    5 új kép:1.2.3.4.5.