8857
  • Neoncsoves
    looool kicsit szerencséd volt
  • Thanatos
    igen
  • gallik
    Valaki próbálta már Hamachin a Company of Heroes-t ?
    Ment tökéletesen ?
    köszi
  • NeoMaN
    hamacsi?
  • Hmuda
    Huh, nagyon hangulatos lett mindegyik pálya. Például a legutóbbi csata olyan, hogy a medálhoz időre kell lerombolni egy német HQ-t, miközben a város főterét kell egy ideig megvédeni. Alig volt már egy kis időm (kábé két perc) a vége előtt. A rakétás Shermannal sikerült annyira közel kerülnöm a főépülethez, hogy megszórtam egy sorozattal, de nem volt elég. A védelem meg pont az utosló töltet kilövése után szétkapta a tankot. Egyetlen lehetőségem maradt: beküldeni egy felderítő gépet és bedobni egy AT ágyút, hátha életben marad elég ideig, hogy szétszedje. Csak az volt a "gond" (alias szerencsém), hogy a terület tömve volt AA állásokkal. A felderítő szép egyenes vonalban közelít az épülethez, a lövegek szétszedik a gépet, erre az szép kecsesen belefejel az épületbe és az összedől. Medal awarded.

Nagyon sajnálom, hogy a szingli pályák visszajátszásait nem lehet elmenteni.
  • Sheltem
    Vhogy ki tudjuk próbálni multiban az "előverziót"?
    Próbálta már valaki neten?

Account kreáláshoz gondolom eredeti key kell.
  • NeoMaN
    Nincs elég szabad helyed a swap számára. Esetleg kézzel állítottad be (hagyd, hogy a windows állítsa be).
  • babus
    Inditáskor ki irja,hogy kevés a virtuális memória, szabad hely van elég.Mi lehet a bibi?
  • ld51
    Nekem mindkét játék qrvára tetszik, de a FOW realizmusba viszi a pálmát (Akárcsak a SOLIDERS), de a COH monumentálisabb.
    Eyg kérdés: AZ ilyen játékoknak van egy nagy hátránya, hogy elég rövidek szoktak lenni, ha valaki végigtolta már valamelyiket csak annyit írjon, hogy igaz vagy nem.
    Köszi
  • Thanatos
    ezért mondom hogy szvsz mindkét game megálja a maga helyét a maga kategóriájában, nekem spec mindkettő bejön, igaz multiját még csak coh-nak sikerült érdemben kiprobálni :)
  • bgabor
    Ez igaz, ebben egyetértünk.
  • Thanatos
    látom mgé mindig nem réted a lényeget, mindkét game jó a maga nemében..., rendes rts-ben fow rendszere nem tul kivitelezhető..., vagy tul gyors lenne vagy tul vontatott, és stratégiázás esélytelen lenne, ez a rendszer taktikai gmaenk zseniális mint amiylen a fow, de coh nem annyira taktikai mint fow, inkább stratégia felé huz... :)
  • bgabor
    Lapos lenne? A Faces of warban így van, és egyátlán nem lapos a játékmenet!
    De már mondtam, hogy nem a COH-t akarom fikázni,csak nekem ez a fajta rendszer túl elnagyolt.
  • _Atti_
    az lehet de nincs akkora kontrollod a dolgok felett hogy az az egy lövés különbséget tudjon tenni..egyszerűen lapos lenne a játékmenet.
  • bgabor
    Aha, szóval sznob vagyok, mert zavar, ha az életerőcsíkrendszer miatt
    egy Tigris I-esnek 3 lövésbe kerül kilőni egy nyamvadt Shermant, amit a valóságban (és a Faces of Warban is) egyetlen lövéssel elintézett.

Szerintem ez abszolút nem sznobéria, inkább igényesség.
  • robotnyk
    nem én mondtam.
  • bgabor
    Persze. Nyilván a sznobériám miatt zavar, ha életerőcsíkot látok egy katona vagy páncélos feje felett...
  • Thanatos
    ez meg a másik fele, igaz nekem mindkettő bejön de mindkettőhöz más más hangualt kell :)
  • Thanatos
    most őszintén, ha te is irod hogy nem lehet összehasonlitani akkor te mirét teszed? :)
  • robotnyk
    nem akarok egyetlen FoW/S:HoWW2 fant sem megsérteni, de _játékokban_ van egy határ a realizmusban, ami felett már az a játszatóság rovására megy, és inkább a játékos sznobériáját szolgálja.
  • bgabor
    Kipróbáltam én is a cuccot.
    Egyenlőre csak a Training missionokat vittem végig.
    Szép,szép, de eddig engem nem győzött meg a program. Persze ez még valószínűleg változni fog a hadjáratok alatt, de most ez a helyzet. Amennyire most látom, a játéknak kábé annyi köze van az igazi háborúhoz, mint a C&C Generals-nak volt.
    Emellett sok tulajdonságában hasonlít a magyar Panzersre, ami szinten nem volt a kategória királya(finoman szólva).
    Persze, elismerem én, hogy kell ez a fajta játékstílus is, de szvsz ez a koncepció nem versenyezhet a Faces of War vagy híres elődje, a Soldiers teljesen reális háborúábrázolásával.
    Persze van, akinek ez bejön ez a 'háború light' stílus, és nyilván nem lehet a COH-t és a FOW-t összehasonlítani, mert teljesen más stílust képviselnek.
    Remélem, azért még a hadjáratok javítanak majd egy kicsit az összképen.
  • Neoncsoves
    de már idegeim kivannak...
  • Hmuda
    Az ötöshöz még hatalmas segítség, ha megveszed az automata járműjavító cuccot. Nem kellenek az engineerek, én az alap hat tankkal csináltam végig az egészet.
  • quack
    elso porbalkozas(ok)ra en is szivtam az 5.-el de aztan mar nem olyan nehez ha van egy jo taktikad
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meg kell menteni a csapatot, aztán bal oldalt besunyizni a tankokkal a hadiszállásukra, pár tankot elvesztesz, a maradékkal mész és leraideled a déli bázisokat, akkor már lesz anyagod amibol tudsz tankokat építeni, elfoglalod az északi bázisokat és az úton lévő pontokat, aztán a legvégén a kereszteződésben levo pontot

most vagyok a 6.-nál, nem könnyű, de nem is tunik azert annyira lehetetlennek, csak a medalos feladatnal amikor idore kell lezuzni egy kisebb bazist, mar csak egy kevés "élete" vót a bazisnak, de a tuzersegi agyuval kestem kb fél másodpercet :\, mentenesem meg csak az elejen vot, de nekem kell az a medál :]
  • bigfoot
    ebben csak a szövetségesekkel lehet menni ugye?
  • bloodrayne2
    Igazából lassan már én is arra hajlottam h csítet használjak de rájöttem hogy nem használok... nem lehetek ilyen béna h nem tom megcsinálni
    UI:Szerintem nincs csít ehhez a játékhoz..
  • bloodrayne2
    Csősztök!
    Na végre megcsináltam az 5. küldit....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugy csináltam hogy a tankokkal védtem a föhadiszállást ugy hogy közbe a enginerekkel javitottam a tankokat amit elszenvedtek sérülést...de azért olyan gépágyú sátrakat is szereltem minden hova.
    Eközbe riflemanekkel és mortarosokall mentem foglalni a mortatosok arra voltak hogy elöre felderítettem h holvannak ellenségek és azokat leszedtem velük ezáltal nem tudták hogy honnan támadok.
    És igy szép sorjába el foglaltam az összeset de persze ez alatt a védelemre is építettem.
  • zorrobomber
    ergo: nem az a láma dolog hogy nem tudod megcsinálni a pályát hanem az hogy saját magadnak akarod elbaszni a játékélményt...sorry a hangnemért
  • zorrobomber
    én is az 5. küldinél vagyok és már 3szor ugrottam neki sikertelenül, de nekem nem kell csít, láma vagy neoncsöves és még hirdeted is. Ha már csítelsz keresd meg magadnak a módját.
  • Thanatos
    hm, énis ennél a küldinél vagyok :D igaz nekem eddig még csak annyi gondom van vele hogy hiába tisztitom meg az udvart a srácoknál nem pipálja ki a küldit :DDD
  • Hmuda
    Pedig az egy elég harmatos küldetés. Hol rontod el? Neked lesz rosszabb, ha nem te csinálod meg.

Ha más nem akkor ott van a #325.
  • Neoncsoves
    tudom lámaság de kéne egy mentés amin már az 5. küldi kész mert nem sikerül... akkor valami cheat vagy vmi mert már egy csomó ideje szarakodok vele
  • Csuhai G
    Ohh tényleg, van tutorial! Sorry, és thx! :D
  • Thanatos
    :DDD
  • Hmuda
    Megelőztél.

Ha valami nem megy akkor miért nem csinálod meg a tutorialt? Ott mindent megmagyaráznak.
  • quack
    az emberiség jövője érdekében, játszd végig a tutorialt
  • Sheltem
    Sziasztok

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, ez a játék nagyon meg lett csinálva...Idén nem is számítottam ilyenre. Mestermű!
  • Csuhai G
    Oké, köszi! Remélem sikerül! Még 1 kérdésem lenne: honnan fogom tudni, hogy elég üzemanyag és lőszer pontot foglaltam már el? Hogyan fogom őket "rábírni" az építkezésre? Úgy mint a Generalsnal megjelenik a bal alsó sarokban egy lista az építhető cuccokról?
  • obe
    minden épületet az engineerek építenek, de kell hozzá elég lőszer és üzemanyag pont befoglalása, és megtartása is...a többire rá jössz magadtól is , menet közben, pláne ha játszottál már generalssal
  • Csuhai G
    Császtok! Egyenlőre skirmishbe nyomom a játékot, de nagyon tetszik! Lehet, hogy ki fogtok nevetni, de nemtudom, hogy hogyan kell fejlesztenem a bázisom, tankokat gyártani,stb! Pls mondjátok el! Utoljára Generals-szal játszodtam ami stratégia volt, de ott lehetett csinálni olyan járművet ami megépíti az épületeket! Itt csak Engineereket tudok "gyártani"! Azokkal hogy lehet építkezni? Előre is köszi, és bocsi a lámaságomért!