8857
  • nanotech
    radder azért ez nem igazán igaz mer nekem amd 2400+ , 1 giga ram , 9600xt 256-os van és 1024x768-ba van 2 beállitás van nem fullon árnyék van kivéve meg még vmi kisebb fos azt nem szaggat és csatába kurvára nem szaggat a gém az a durva :D
  • radeer
    Aki a játék hardware követelményeire kiváncsi annak elmondom, nekem a felajánlott beállításon fut a játék ilyen közepesféle beállításon ( AA-ki, leg több meg MID ) 1024*768-ban.

AMD 3200+, 1 Giga RAM, MSI 6600GT és bizony mikor beindul a csata akkor azért rendesen beszaggat a játék, igaz még a játszható kategória alját súrolja. Jelenleg az 5.küldetésnél vagyok.
  • EmThor
    dettó
  • RolEnD
    Valószínűleg igen, mert nálam csak 4.22 GB a telepített cucc...
  • GrimReaper78
    Őőő... az ugye csak vicc, hogy 6,5 GIGÁT telepít a játék??!
  • GrimReaper78
    Valamint állíts le minden, a háttérben futó és felesleges folyamatot (pl. vírusirtó, stb.).
  • robotnyk
    vga driver, directx.., esetleg engedd ki a tűzfalon
  • ColdFire
    így se jó, nem igaz :'''''''(((((((

már 1 napot elcsesztem e játék inditásával, ezt nem hiszem el:'(
  • Alwares
    Nekem is ilyesmi gépem van csak egy huzatott AMD-vel (2.9-3 GHz). Meg 512 RAM-al. Szerintetek menne?
  • Thanatos
    kitömöritve???
  • Radian
    érdemes megszereznem a játékot a AMD Athlon 2400+ Sapphire Radeon 9600 Pro 1GB Ram
    gépemre menni fog elfogadható grafikán
  • ColdFire
    csak már az iso nincs meg, ki van tomoritve cdre:'(
    vhogy vissza lehet konvertálni?
  • Paranoia
    hm lehet nemkellet volna kiírni. mountolod démonba azt csö
  • ColdFire
    megszakad a szívem, itt szenvedek vele, volt már reinstall (CD-röl, mert kiírtam), de semmi:'(

pedig tuti ez lenne a favorit játékom :'(
  • Paranoia
  • ColdFire
    segítsen már vki... :'(
  • Thanatos
    nekem nagyon bejön, dawn of waros jó 5letek + 2.vh, mindez jól megvalósitva, rnedesen optimalizálva..., gyk amióta leért más gamehoz hozzá se értem még :)
  • Alwares
    Én se azt akartam irni hogy hiba hogy hasonlit a War.-ra mert mostanában is azt tolom neten és valami nagyon jó. Csak menne a Company of Heroes! Amiket láttam belőle nagyon király lehet...
  • Thanatos
    ami tegyük hozzá egyántalán nem hiba mivel rengeteg jó 5let volt már abban is..., gyk nekem egyik olyan rts utobbi prá évben ami érdemelges "újitásokat" hozott...
  • Alwares
    Nekem sokan azt mondták játékmenetben túlságosan is hasonlit a Warhammer 40k játékmenetére...
  • Thanatos
    szeritnem is teljesen jó a fix nézet, max nagyitást hazsnáltam eddig énis :)
  • Paranoia
    én mióta jáccom elis felejtem,h lehet a kamerát forgatni,meg zoomolni.Néha ámjön és akkor megnézegetek dolgokat,de amugy nem.Fölleg,h ALTra van állítva a forgatás:S nemis lehet változtatni a gombokon:(
    vagy igen?mert én a menübe nézelődtem de semmi.
  • Neoncsoves
    Számomra beváltotta a reményeket :) csak ha campaign-t csinalok akkor hogy tudok "kamerázni" ?
  • ColdFire
    :'(

játék inditás - fekete képernyő - kilép bug reportal...
    és még törölni se tom az uninstallal, help... :'(
  • Thanatos
    az eddig szó tudod mit jelent? :) és EDDIG nem csak a kategóriájában... , és mint modntam nekem :)
  • ColdFire
    ez mi??? inditás után írja neeeeeee

The application RelicCOH.exe has encountered an error.
    We apologize for any inconvenience.
  • EmThor
    gamespot review - 9.0 - superb - editor's choice
  • Paranoia
    World in Conflict
    pölö
  • Serpa
    mármint a kategóriában.

mert van még 1-2 érkező nagyágyú az év hátralévő részében.
  • Thanatos
    nah kiprobáltam énis, eddig szvsz simán év játéka... :) legalábbis nekem :)
  • Paranoia
    hm nekem csak addig szagat még bedöntöm a kamerát aztán,ha ugy hagyom akkor már jóis:)
  • Alwares
    Én low-on is szivesen játszanék vele...
  • EmThor
    hát ultrába 2 giga rammal is szaggat :)igaz csak ha bedönti az ember a kamerát :) meg 1440x900-ban :O :P
  • Alwares
    Hát igen nem ártana már a gépbe még ram nemsokára veszek majd ugyis.
  • ColdFire
    az 1giga ram csak a beta demohoz vagy mihez kellett, de sztem kéne a full gémhez is min 1 gb... :S
  • Alwares
    Nos megjelent a játék, végre valhára! Lehet szedni is mint a hülye. Valakinek meg van már? Megy 512 RAM-al? Mert a demo-nak is az volt irva hogy elég de aztán mikor felraktam reklamálta az 1 GB-t...
  • Axon
    Szivesen! :-)
  • Neoncsoves
    Sztem ez az Elit Alakulat akar lenni :P
  • Paranoia
    #208 hja zér gútCarentan kell most éppen bevédenem
  • teddymac
    Axon--Köszönö, elindult a játék