8857
  • robotnyk
    c:\dokumentumok\neved\my games\company of heroes\playback - ide másoltad?
  • karesz011982
    Üdv!
    Nekem az lenne a gondom, hogy megvan a játék eredetiben, töltöttem le replayt a Gamereplays.org-ról, bemásoltam a file-kat a playback könyvtárba a coh-on belül, de a skirmishben nem tudom betölteni, tök üres. Olvastam valamerre hogy az ember írja: megnézte és egyezik a verzió szám. Azt hol tudom megnézni? Szerintetek mi lehet a gond? Please Help!!!!
  • robotnyk
    kikapcsolható az. innen letöltheted az említett verziót.
  • Neoncsoves
    vegyél fel msnre: [email protected] (átküldöm az 1.0.0.36en-t)
  • lee56
    mármint hamacsi verzióról beszélsz, saynos updateli magát, akkor uninstalláljam és kerítsek régit?
  • robotnyk
    megy. ha hamachin játszol, az 1.0.1.5öst használd, afölött problémás lehet.
  • lee56
    Apropó multi, megy valakinek a legujabb verzióra patchelve LAN-on? (természetesen nem a bolti változatra gondolok )
  • robotnyk
    valószínűleg olyan lesz, mint a dawn of warhoz a dark crusade, nem kell hozzá az alap, csak akkor, ha multizni akarsz.
  • Prince23
    Király...

Állítólag igaz az a hír, h nem kell hozzá az alapjáték?
  • robotnyk
    szeptember 24
  • Prince23
    Mikor is jelenik meg a kieg??
  • Baker20
    Jajam, jó játékot! Én meg addig felturbózom egy kicsit, hogy menjen az összes javítással...
  • Hecker007
    ááhh végre kész van ezis, nah ezt szedem le és mostmár megcsinálom a kampányokat magyarul :)
  • Druzsba #1627
    A játék fordítása elérhető ITT
  • Tiensin
    Hát most sikerült csak leszednem normálisan a betát:D Amúgy nagyon jó, főleg elverni a Briteket PE vel a kukás új hidas mapon.
    Az tényleg a kemény munka gyümölcse..(más kérdés ,hogy akármilyen hidas pályán a britekkel kikapni művészet..)
  • Tiensin
    Hát azt megnézném ,hogy míg a legelső épületed építed allieddal, hogyan jön az ai bármilyen motorizált egységgel a motoron kivül:D

Vedd fel replayt és nézd vissza mit csinál az AI, és csináld Te is azt.
  • Neoncsoves
    én most sima CoH-ról beszélek
  • deserter
    :) Biztos a panzer elite ellen mentetek... Annak ilyen kis mocija van és azzal foglalja a pontokat... Meg szinte csak ilyen tankokat tud gyártani... Én ugy védekezek hogy befoglalom a fuelt és közvetlen mellé a brit katonákkal lövészárkot csinálok... amit tök jó mert ingyen van... és a többi cuchoz sem kell benzin :) Akkor van gond ha mortalos kiocsival jön... meg a marder 3 assal. Azt nemtudtam még kivédeni... mert a calliop shermen sem valami erös hogy kiszedje... még kettö sem... Meg idegesít az a bug... hogy az embereim egyszercsak féluton belassulna, mintha löné öket valaki, de közben semmi nem lövi öket :D És nekem pont sietni kellene. Ja és aztsem hagyom ki hogy a serverek 90% ához nemtudok csatlakozni...
  • Neoncsoves
    pl, éppen hogy barrackot épitek de ő már jön tankokkal vagy könnyű gépezetekkel... ezvolt amikor haverral két hard ellen nyomtuk :D haver épitette a barrackot, én épitettem, közben foglaltam, de az ellenfél már mocikkal, APCkkel, Tankokkal jött...
  • deserter
    Én nem vettem észre hogy csalna a gép... mire gondolsz?
  • obe
    vagy rakjanak egy avastot, az majdnem olyan jo, és nem akadályozza a kedvenc játéka futtatását
  • Prince23
    Aztán meg ne csodálkozzatok, ha vírust kaptok. lol a nodot nem kén leszedni, inkább jáccatok mással
  • robotnyk
    de nem tetszik, hogy a hard ait már csak csalással tudták megoldani :(
  • deserter
    Szerintem elöször a nod-ot szedd le :) Énis mindent megpróbáltam már... és a végén ez lett :D
  • donatus13
    driver a legujabb?
    hány mb a switch mert azis lehet tul nagy az adat csere de ez lehet a hálókártyátol is ... Azt is meg kell nézni mekkora.
  • deserter
    HELLLOOOOO. :) nos Énis ugyanebbe a problémába ütköztem... de sokáig nem tudtam megoldani... a megoldás hogy szedd el a nod 32 öt a gépről!!! Nem elég kikapcsolni!! Teljesen távolítsd el... Tuti ez lesz a megoldás... Jó játékot :)
  • Izmael
    Sziasztok!

Nem tudom, hogy belefutott e már valaki a következő jelenségbe, hátha tudtok segíteni.
    Lan-os multiplayert nyomtunk volna 3 gépen. 1.7 pach fenn, mindhárom gépen normálisan fut a game.
    Nos, ha mind a 3 gép bent volt, a game nagyon beszaggatott (nem is lehetett játszani.
    Kiszűrtük, melyik gép miatt szaggat be. Ha az a gép nincs bent, a másik 2-n tök jól fut. Swithc csere, utp kábel csere volt, de akkor is, ha az a gép bejön, állatira beszaggat a game. A gépen egyébként solo-ban teljesen szépen fut a játék.
    Valami 5let?
    Előre is thx!
  • deserter
    Hello... Nahát Tiensin még csak most próbálod ki a bétát? :P Bár lehet jobban jársz most mert most jött ki egy két patch... amivel szerintem sokkal jobb lett a játék... Nem akarok tolakodó lenni :) De ha valaki nyomja a bétát meg a régebbi coh ot az szerintem megadhatná az msn címét, és egyeztethetnénk meg stb... :)
  • 89
    minimumon biztos, nekem fx5200 van meg 2,4 ghz, 512 rammal és simán megy minimumon
  • Tiensin
    Köszi szépen!
  • robotnyk
    relic tracker
  • Tiensin
    Konkrétan tudom mi a probléma..az, hogy a fileplanetes file sokaknak corrupt lett(én is kb 2x töltöttem le onnan..). Van valami torrent állítólag, ami viszont mindenkinek működött. Ilyen ausgamer stb meg felejtős mivel kb 20 K val ha jön(na meg az se biztos ,hogy jó lesz..).
  • robotnyk
    mi a hiba kódja? ha megkaptad a forumplanetes beta fórumra már a kódot, érdemes ott körülnézni, mert vannak telepítési problémák.
  • Tiensin
    Valamiért nem akarja az igazat a beta setup fileja. Konkrétan hibaüzenettel leáll. Esetleg valaki tud a fileplaneten kívül másik oldalt, ahonnan elérhető a telepítő?
  • Myrddraal
    2,4-es cerka pöttyet gyenge, de talán még bírja.
  • Prince23
    A ram az oké, csak nem tom, h az 5-ös sorozat jó e neki :O
  • Beni521
    szóval: h futna e játék ilyen ("régi") géppel:
    -nVidia G-Force FX5900XT 128 MB
    -Intel Celeron 2,4 Ghz
    -1 GB RAM
  • Myrddraal
    Ezer köszi!!! Akkor a Firefox-ot nem szerette, mert Explorer-rel már jó;) Már csak a sort kell kivárni...
  • robotnyk
    P.P.S. Some more help from a forum user if you get “Invalid Code” error:

“You have to use IE for the code thing.Try logging out of fileplanet in IE, then back in and trying it again. That should clear out any nasty cookies that gamespy have stuck you with that say you already have a code. If that dosnet work, your user account thing should list all your cd-keys for beta’s.”P.P.P.S If you are having issues with getting through after the user agreements (basically getting to the 4th step), try turning off your Anti-Virus e.g. Norton, because it may block it.
  • Myrddraal
    Hali!

Miért van az, hogy amikor kulcsot akarok kérni a játékhoz, akkor mindig a az "invalid code" felirat jön be? Már kinyomtam tűzfalat meg vírusírtót is hátha az tesz be(írja is alul), de akkor is ez van:( Vmi ötlet?