8857
-
Lord Malshun #1720 Ezek szerint,ha jol ertem, nem is kell letolteni az Opposing Frontsot? Holnap ki fogom probalni,remelem mukodni fog... -
#1719 leírom hogyan telepítettem fel, és indítottam el én, hátha valakinek segít. ha valaki máshol találkozik ezzel a szöveggel, az nem a véletlen műve. :)
- fogtam a régesrégen kiírt alap company of heroes dvdmet, bemountoltam az imaget, elindult a telepítő, majd a telepítőből uninstalláltam a játékot. (lemez maradt a meghajtóban, mert még kelleni fog)
- bemountoltam az OF imaget, és telepítettem a kiegészítőt.
- indítás előtt letiltottam zone alamban a reliccoh.exét, és a telepített játék rs könyvtárában lévő rs.dll-t is.
- OF image mountolva, 1.3as yasuval cloakolva, bármilyen (lehet alap coh, mint írtam kell) dvd a driveban.
- játék indul, loading képernyőn egy ideig gondolkodik, de mivel netre nem tud kilépni a blokkolás miatt, feldob egy ablakot, hogy ellenőrzi a lemezt. mivel van lemez a driveban, katt a continuera, pár mp után rendben van minden, megjelenik a főmenü.
- ekkor alt+tabbal ki az asztalra, yasu cloakolás kikapcsolása.
- OF image unmount, alap CoH image mountolása
- alt+tab vissza a játékba, és jön az alap CoH aktiválása a kiegészítőben. katt az invasion of normandy kampány nevére (ha eddig minden oké, csak ez az egy, ami mellett kis lakat van, a másik kettő elérhető)
- feldob egy ablakot, hogy milyen formátumban vásároltad a játékot. katt a retail-re, kéri az alap CoH cd kulcsát. használjátok az alaphoz adott loading-féle kulcsot. (3438-fdf3-fd15-7fa6-94b7). ezután ismét ellenőrzi a lemezt, majd ha minden oké, kiírja, hogy hozzáadta az alap coh-t a kiegészítőhöz. így skirmishben, lanban választhatóak az alap coh frakciói, és az alap kampány is választható.
a kiegészítő exéjének, és az rs.dllnek a letiltása valószínűleg a hosts file buherálásával megkerülhető, ennek módja:
- c:windows\system32\drivers\etc könyvtárban a hosts nevű fájlt kell szerkesztésre megnyitni, és a végére beírni a következőt:
127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net
127.0.0.1 cohlive.quazal.net
mentés, és kész. (a filenak nincs kiterjesztése, ez maradjon is így) -
Zol77 #1718 Na csak nem hagyott nyugodni a dolog és rápróbáltam mégegyszer!
MŰKÖDIK!!
Mostmár nyitva van mind a 3 campaign,meg lehet multit is nyomni mind a 4 oldallal!
1. alapjáték felrak
2. összes patch felrak 1.0 - 2.101.0 -ig
3. windows/system32/drivers/etc mappában van egy hosts nevű file,azt nyisd meg egy szövegszerkesztővel és ezt írd be a végére:
4. játék elindít,elsőre camapignra rányom,megint rányom,hogy rendelted boltból
5. második campaignra rányom cd kulcs beír :4825-03cf-668e-1765-fd43
6. kéri,hogy tedd be az eredeti opposing cd-t
7. alt+tab-al kilép windowsba,mds file berak DT 4.10-be innen: (ennek az mds-nek a 8gb-os proycon mdf mellett kell lennie)
8. vissza a játékba,majd rányomsz,hogy bent a cd,kicsit agyal a gép,majd ki is nyílt a két alsó küldetés is,és a másik két oldal a multiban!
Na ez a hosszabbik mód,nekem a fordítottja nem működött,hogy előbb felraktam a procyont,majd rányomtam az első küldetésre,kérte a cd kulcsot,beírtam, de akármelyik módot választottam utána,hogy honnan van a játék,nem fogadta el egyiket sem. Igaz ekkor még nem volt letiltva a két host.
Tehát röviden annyi,hogy az alapjátékból tudtam aktiválni az opposingot,
de az opposingból nem sikerült az alapjátékot.
A képen látszik is,hogy más a csóka:
-
Thanatos #1717 thx, ezeket a hostnameket kerestem :) -
#1716 Vagy vársz szépen Ldg-re, vagy rld-re:DDD Mint ahogy én is teszem:) -
Zol77 #1715 Na letöröltem megint a procyonosat,és feltettem megint előlről az elsőt,meg az összes patchet. Itt egy kép róla:
itt meg viszont a két új van most meg zárva,ami valószínűleg azért lehetett elérhető az előbb,mert fent volt a proccyonos. De most meg a procyonnal nem tudom elérhetővé tenni az alapjáték küldetését,és igy a lanban nem lehet választani az amerikai,meg a német oldalt,csak a két újat. Mivel ma felraktam már vagy 3x az ujat,meg vagy 3x a régit az összes pöccsel együtt,nagyon kezd elegem lenni belőle,és megveszem eredetiben,és akkor nincs ez a kinlódás.
Thanatos:
windows/system32/drivers/etc mappában van egy hosts nevű file,azt nyisd meg egy szövegszerkesztővel és ezt írd be a végére:
ha az meg van,nem kell a netet letiltani.
-
Neoncsoves #1714 na, én most játszanék Online, de nem enged be, mert hogy nem patcheltem a gamem. Online-ban nem engedi letölteni a patchet... Akkor most töltsem le külön a patchet? Azzal menni fog a game? vagy akkor meg kell venni az Opposing Fronts-t -
Thanatos #1713 hát eddig nem megy ezzel se, hostnevet meg nem sierült kikalkulálni ip-ből :S lehet végén muszály lessz tüzfalat felraknom, akkor majd azzal megprobálom csak ezt az ip-t blockolni -
#1712 2 kampány, (9+8 küldetés), 8 multi map. -
Lord Malshun #1711 En sem hiszek igazan benne, de sosem lehet tudni :-) -
#1710 Azt én is...akkor összesen hány küldetés is kapott helyett a kiegészítőben? (gondolom nem 2) -
#1709 Ezt szeretném tudni én is, de kötve hiszem, h ingyen elérhető lenne az OF a gamershellen:OO -
Lord Malshun #1708 Tehat ezek szerint eleg,ha fellinstallaom az eredeti CoH-t es felpatchelem erre a 2.101-es patchig es igy megnyilnak az Opposing Fronts kuldetesei?? Persze meg kell az mds file is bemountolva a DT-be... -
Thanatos #1707 thx :) -
#1706 talán ez: 213.46.246.51:53 vagy .52:53 (vagy mind2? :p) -
Thanatos #1705 akkor egy hostnevet és/vagy ip-t nem tud valaki kihalászni tüzfalábol? :) pls :) -
Zol77 #1704 Igazad van! Én elsiklottam a kis pötty felett,ahol ki lehet a lant pipálni, én a bétával játszottam amíg be nem döglött,és ott a multiplayernél egyből az online ment. Sorry akkor aki emiatt nem szedte. Viszont az alapjáték+patch-el a campaign elindult azt kipróbáltam. -
procyon, alap törölve, már sikerült bereggelnem alá. -
#1702 hát, nem tudom, ha eredeti az alap, akkor inkább nem mondom, hogy töröld le, inkább próbáld meg azt a patchet, amit írt... mert ha leszeded és csak az OF lesz fönt, lehet hogy nem fogsz tudni multizni. viszont lehet hogy kiegészítő nélkül sem, csak patchel. szóval... passz... :) -
Zol77 #1701 mivel átugrattam a regisztrációs részt,tisztába vagyok vele,hogy NEM tartalmaz lan módot,hanem egyből megy az online módra. Mivel leszedtem a 6,5gb-os procyon-os szart, kipróbáltam azt is,abban sincs lan,azután letöröltem az egészet,felraktam ujbol az első részt,mert kiváncsi voltam mit csinál a tegnapi patch,és utána látom,hogy opposing fronts lett a frissen felpakolt companyból. Ami szintén a leírt módszerrel elindul,de semmivel sem több mint a procyonos verzió. Ha meg az utolsó campaign felé viszed a nyilat ki is írja,hogy csak eredeti companyval elérhető. De az első két uj campaign simán indul az alapjáték+1.75gb-os patchel. -
Neoncsoves #1700 na, akkor most letörlöm az eredetit... de akkor nem fogok tudni játszani az eredeti alap cohommal? :( -
#1699 tartalmazza a lant, ha átugrod a regisztrációs részt. -
#1698 kell. úgy kezdi, hogy az eredetit le kell törölni, és később ha már fut az OF, akkor kell regisztrálni. a főmenüben van 3 kis kép a kampányból, ott van alul az alap, rákattintasz, megkérdi hol vetted (retail store, steam, meg még valami), és akkor érhető el az alap kampány. 9 giga, tartalmazza az alap. -
Neoncsoves #1697 és ha nekem van eredeti Steam-es CoH-om, ahhoz felrakom a patchet, akkor most nekem nem kell YASUznom meg DT-znem? -
#1696 Miiii???!!!
azt akarod ezzel tudatni, h a gamershelen le lehet tölteni az Pc OF játékot???!!! -
Zol77 #1695 Aki a multi miatt szedné le az ne tegye! Ugyanis nincs benne lan mód,csak online! Viszont dt 4.10-el,és yashuval single módban elindítható ez első két campaign. Ehhez meg nem kell leszedni 6.5gb-ot,hanem ha fent van az alapjáték,akkor elég hozzá leszedni a tegnapi patchet v1.71 to v2.101 ami 1.75GB http://www.gamershell.com/download_21150.shtml ,és máris lett a company of heroesbol opposing fronts. Innen tovább minden ugyan az. DT 4.10 v pro , yashu , internet lehúz, és start és az első két campaign már játszható is. A daemonba meg ezt mountoljátok : http://rapidshare.com/files/58384864/mds.zip.html -
#1694 Nagyon tetszik a Jagdpanther videó alapján, de a Királytigris a legjobb
Meg ami még nagyon bejön, az a mobil tüzérség(jó kis Priest-ek :) ) -
Thanatos #1693 jah, a hostnevet amire csatizni akar a játék a wines hostfileban átirányitani a 127.0.0.1-re (ami ugye a sjaát géped) , ennek eredménye ugyan az mintha nem érné el a netes szerverüket, de ugye ez semmi mást nem tilt csak azt a servert
esetleg ha tüzfallal tiltod nem tudnád megnézni milyen hostnévre vagy ipre akar csatizni? -
#1692 Sztem Loading-ék föl fogják tenni, ha nem akkor egy rld-ét elképzelnék, az a legmegbízhatóbb. -
#1691 passz, már máshol is láttam, pontosan nem is tudom mit takar (az az ip cím beírás valami windows könyvtáros fileba?), egyelőre így tudtam elindítani, a multit meg majd meglátom még. -
Thanatos #1690 hostfileos blokkolás nem megy? nem sok ingerenciám van emiatt efltenni tüzfalat és hostfile hamachi miatt is jobb lenne ugye... -
#1689 igen, a blokkolást akkor ki lehet hagyni. -
#1688 Tehát akkor az is elég ha lehúzom a netet ugye?
(remélem lesz nemsokára törés...) -
#1687 nem egyszerű a cuccot elindítani. mondjuk már telepíteni sem, mert bugos az installer. sztem előbb akinek fent van az alap játék telepítőjével törölje le. utána installálja a kiegészítőt.
indítás: 4.10es dt, frissebb fajta yasu, és egy bármilyen lemez a meghajtóba. reliccoh, rs.dll blokkolva, loading sokáig gondolkodik, majd lemez validate. ha ez a két file nincs pl zonealarmban blokkolva (tehát kimehet a netre), akkor a regisztrálni kell accountot (ugye ez warezzel nem igazán lehetséges) még single playerhez is.
majd tesztelem, hogy megy-e hamachival a lan úgy, hogy utólag kiengedem indítás után a reliccoh.exét, majd ha lesz fejlemény, jelentkezem... -
#1686 Tényleg jó lenne ha valaki már kipróbálná. -
#1685 Ne prociról vitatkozzatok má' nah :)
Még az én 630-as, ősöreg P4-emen is megy :D -
Tiensin #1684 Hol olcsóbb?:D
a depo.hun nézve a 6700 43 körül van, a 6750 41 , a 6850 pedig 60 :D -
#1683 Vagyis Fronts, nem Force -
#1682 Ne viccelj, E6850 most olcsóbb mint az E6700!!! -
#1681 Éljen, itt az Opposing Force!