8857
  • hapi
    Procyon verziomból hiányzik az mds, nem az első eset. Akinek megvan légyszi mondja már el hogy hová teszi mostanában a procyon azokat a . mds fileokat? Ja és nem totalcommander miatt nem látom hanem nincs is ott.
  • elite
    Brenyo, nálad hogy fut az OF?
    Mekkora felbontás, milyen részletesség, és szaggat e?
  • NeBby
    Csináltam egy hamachi szobát , gyertek!
    A szobát mindig figyelem , tehát ha tele lesz kiteszem azokat akik ritkán gamelnek , vagy leírom , hogy lehetsz örök premium

Szoba: COH:OF
    Jelszó: havefun

• pries
    Lehetséges nem eredeti cd kulccsal elinditani a COH:OF-ot?
  • Eagle16
    Oké, akkor megpróbálom az 1718-as Hsz.-ben leírtakat.
  • Tiensin
    A régivel senkinek sem volt baja:) Sőt a beta végén még külön kértük is mindannyian a készítőktől, hogy rakják vissza a régit..
  • elite
    Nekem a régi ICS-el nem volt bajom. Helyette inkább megoldhatták volna, hogy a szakasz jobban szórodjon szét fedezékekbe...
  • Tiensin
    Egybehangzó vélemény szerint 1 hónapon belül már lesz valamilyen patch.
    Főleg az új ICS(infantry combat system) az ami nagyon gáz lett, pedig a beta végén mindenki mondta ,hogy ezt szedjék ki.
    Lényegében egy adott gyalogos osztag katonái nem halnak meg egyesével olyan sűrűn, viszont ugye az össz életerejük megy lefele(ezzel kb azt probálták érzékeltetni, hogy az életben sem 1 embert lő mindenki, hanem az egész osztagot).
    Ezzel az az óriási probléma, hogy pl a wehrmachtnak NINCS gyógyító létesítménye(a medkiteket meg senki se használ kb). Ráadásul futás közben most többet sebeznek az emberek mint eddig, szóval csak meg kell rohamozni a wehrmacht gyalogságot, lekapni a hpját, aztán retreat. Míg az allied meggyógyítja az osztagjait, addig a wehrmacthnak lesz egy rakat max létszámú, de kb 0 energiáju osztagja, melyekkel egy kósza mortar is végez.
    Illetve a wehrmacht med bunker hatótávját kegyetlenül megcsonkították, így szinte értelmét vesztette.
  • elite
    Hát akkor egyelőre nem erőltetem a beszerzést.
    A gépem úgyse bírná maxra húzva, és akkor még a játékmenet is xarabb lett!?
    Mire lesz hozzá vasam addigra a patchekkel tán kiforr.
  • Tiensin
    No meg nincs még meg a beígért "nem random" 2v2 ranked(majd patchben tán). Illetve magasabb gépigény ,lag még mindig megvan, rakat gamehez nem lehet csatlakozni...szóval kb olyan érzés, mint ha a betával játszanék még mindig..
  • Tiensin
    Eddigi multi tapasztalat az OFről:
    Aki nem akar csak az amcsikkal játszani(mivel a wehrmacht kb használhatatlan lett), az vegye meg.
    A jó szándék ellenére a visszájára sült el egy rakat változtatás(új célzási rendszer, megváltoztatott sebzési rendszer).
    A KEGYETLENÜL buta AI-ról nem is beszélve(a barom idiota piok meg engik képtelenek ledrótozni egy hidat..mindig kimarad az utso darab,átmennek a másik oldalra stb és ezért3 piot vesztettem el múltkor)
    Sajnos a legtöbb tapasztalt játékos is így gondolja, ezért ők se játszanak az új frakciókkal(eredmény: szinte lehetetlen nyerni axissal, ).
    Viszont aki meg kicsit is vágja akár a Briteket akár a PE-t, azok ellen meg kegyetlenül nehéz az alappal játszani, mivel egyszerűen nem tudni pontosan melyik egység menynire erős, így ott meg azért kap ki az ember.
    És mi a rákért nem látom replayben, hogy épp mi készül az adott épületben, vagy mit fejleszt az egységére? Csak egy kib. csík kúszik ikon nélkül..
  • robotnyk
    nem, de nem is próbálom, a patchek miatt jobb a clone egyelőre. eleve már van egy a lemezre kerültnél frissebb verzió, rengeteg változással, szóval passzolom.
  • Cefre
    Van már hozzá valami creck?
  • Eagle16
    #1718,1719-ben leírtak nem jók?
  • Cefre
    Nekem elindult a játék de kér valami kódot benne .Nemtudjátok mit kell oda irni?
  • Eagle16
    Valaki felrakná rapidra külön a cracket? Mert még nem látom sehol sem külön...remélem működik a clonedvd-s verzióval is.
  • Eagle16
    Kijött a Fairlight - FLT rilíz is.
    6.5Gb, a Clone DVD-s meg 6.3
    Valaki próbálta a cracket??
  • Cefre
    Hello

Lenne 1 kérdésem. A játék 6,7 gb
    Én találtam 8.4 gb nem tudnátok véletlenül mért ez a nagy méretkülömbség? Mert irni nem irja .
  • BBazsi
    Mi is kipróbáltuk és működik, úgyhogy már csak hamachi szoba kell, meg játékosok!
    Írjatok, ha van kedvetek játszani hamachin!!!!
  • robotnyk
    most próbáltuk haverral a hamachis multit, lagot leszámítva ment.
  • KoPf04
    Körülnézek,kösz
  • formatuq
    Kerdesedre nem tudok pontost valaszt adni, mert nekem eredeti van, de a forumokat olvasgatva az jott le nekem, hogy LAN-os jatekhoz is be kell jeletkezni online-ra, 1x az elejen (gondolom ellenorzes celjabol).

Fobb topik temak:
    -Complaint: REQUIRED Relic Online Logon to play Single player
    -how to play on a pc without internet?
    -Problem with LAN games via Hamachi.

http://forums.relicnews.com/forumdisplay.php?f=146
    erdemes korulnezni, sok erdekesseg van.
  • lee56
    Aha, igy már világos thenx.

KoPf04 kérdésedre énis kiváncsian várom a választ :)
  • KoPf04
    Hello

Egy olyan kérdésem volna hogy mi történik akkor ha a nem erdeti alap coh-t patch-elem 2.101-re?
    Mi változik?játszható-e továbbra is hamachin keresztül gond nélkül,illetve elérhetőek lesznek-e benne az új dolgok?Legfőképp az új választható nemzetek multiban.

thx a választ
  • robotnyk
    benne van, de kell az alap lemeze hozzá, hogy akiváld benne.
  • elite
    Bizonyára benne van. (Ha az alaphoz elég egy 1.7 GB-os patch hogy OF legyen...)
  • lee56
    Nem mondjátok komolyan hogy abban a ~8gigában nincs benne az alap játék?
  • Eagle16
    Nekem majdnem ilyen gépem van, és nem minimumba megy a játék. (mondjuk a vga erősebb)
  • elite
    Mégis VGA-t veszek előbb az alábbi alapján:
    Prohardver vga-cpu házasítás COH
  • robotnyk
    nah, közben arra is rájöttem, hogy hogy az "én" telepítési módszeremmel a verzió 2.100, az alap cohból megnyitva a kiegészítőt peidg 2.101. egy indításra kivettem a hosts fileból az utólag beírt 2 sort, így indításkor feldobta a letöltési lehetőséget a 2.101hez (140 mega kb), letöltöttem, visszaírtam a két sort, patcheltem, és ugyanúgy megy. így már nem lehet probléma kompatibilitással.

viszont egy barátom, akivel hamachin keresztül játszani szoktam, valamiért nem tudja OFben aktiválni az alap CoHot, hiába kapcsolja ki a yasut, nem ismeri fel a lemezt a kód beírása után, szóval azt még mindig nem tudom, működik-e a multi :(
  • Tiensin
    100 do az vicc:o
    Amazonon 24.98 GBP, ami barátok között is 10 000 Ft-on belül van.
  • Neoncsoves
    steamen most nézem. $100 lesz az Opposing Fronts :o Remélem a bolti ára nem 18ezer lesz...
  • elite
    Hogy az a &@#!%322@!!!!!!
  • Tiensin
    Igen.
    Kb az ajánlott konfig lett a minimum(p4 3ghz, 6800 GT 256mb ram, 1gb ram).
    A sima CoHos beállításokból némileg vissza kell venni OFben, hogy ugyanúgy fusson.
  • elite
    És nagyobb a gépigénye mint az alap COH-nak?
  • formatuq
    igen!

vCoH = allies (usa) es axis (whermacht)
    CoH-OF = allies (brit) es axis (Panzer Elite)

Ha mind a ketto meg van, akarmenyikkel lehetsz.
  • Tiensin
    Nm. Megnéztem, és kell mindkettő, hogy mindenkivel játszhasson az ember:o
  • Tiensin
    Tényleg:o Az OF-et ha valaki megveszi, akkor vajon kell az eredeti CoH is, hogy multiban az axissal/alliessal(most már wehrmacht/american csak hogy bonyolításk) lehessen játszani?:o
  • Tiensin
    Ha van sima CoH-od és patcheled akkor nem kell.
    Ahhoz kell megvenni, hogy online játszhass a maradék két néppel is.(ellenük attól még lehet).
  • Zol77
    akkor működik fordítva is,csak nekem azért nem ment először,mert nem volt blokkolva a host.
    Lord Malshun:
    le kell tölteni mégiscsak,mert az mds mellett ott kell lennie a 8gb-os procyon mdf nek is.