Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Még új vagyok a játékkal kapcsolatban. De nagyon érdekelne hogyan is tudnék játszani valakivel hamachin keresztül. Fentvan a hamachi és csatlakoztam a szobába amit mondtatok(5-6 hozzászólással elõttem).
Ez eddig mind rendben. A próblémám az hogy a játék elindítása után rámegyek hogy multiplayer aztán online( leszedtem az összes pachet amit akart) és ott akadok el amikor új accountot kell létrehoznom. Nem fogadja el azt a cd-kulcsot amivel a játékot telepítettem. Valaki segítsen pleaseee. Ha kell megadom az msn-címemet is.
Elõre is köszi:

Üdv: Tib
hali! felvettelek a hamachiban 😊 remélem nem bánod nah az van hogy már sikerült megcsinálni a hamachit megy rendesen minden és oks a lan részleg 😊 mikor játszhatunk egyet?😊 jah és 1.51-ig van a javítás telepítve 😊
Akkor lehet, hogy azt a patch-et, aminél kiirja a hibaüzit ujra le kéne töltened, hátha az hibásodott meg, mondjuk innen. Bár nemtom miért hiányzik az 1.0-1.51 englishben <#wilting>, végülis mind1, nekem öt darabban van meg 1.51-ig 😊

A patch-re azt irja, hogy valami file hiányzik, vagy sérült és emiatt kilép.
Az image isoban van, szerintem a loaded verzió. Patch pedig sorban menne rá 1.0-1.4 elsõnek, az angol verzió.
Patch miért nem megy rá?, lehet megsérült az image, de akkor viszont miért megy fel a játék, hmm. Milyen fajta image, és milyen patchet próbálsz ráerõszakolni?

Sziasztok!
Visszaolvastam a topicot, de nem találtam megoldást a problémámra, plz help!
Install rendben, játék betöltés rendben, tutorial és a skirmish rész rendben megy, de a küldetés rész nem akar elindulni. Itt tudom állítani a nehézségi fokot, de a normandiai küldetést kiválasztva a felirat alatt nem jelenik meg a küldetés, így a play gomb szürke marad, és nem tudom indítani a játékot.
Valami ötlet mi lehet ez?
Ma direkt letöltöttem a demot, és az indul rendben, a gép is viszi.
Isoban van a game, kiírtam DVD-re is, de virtuális meghajtóról is telepítettem, összesen már vagy ötször. Ugyanez. Ja és a patch sem megy rá, attól is reméltem javulást.
Valakinek van valami jó ötlete mi lehet ez?
kispancsi
© Desert: Feltelepíted a hamachit, megadod a felhasználóneved, csatlakozol (JOIN AN EXISTING NETWORK), majd beírod a 2 hozzászólással lejebb található szobanevet és jelszót, és már bent is vagy a szobában. Ezekután kell beszélgetni az ott található online játékosokkal, hogy csináljon valaki helyi (LAN) szervert amihez te csatlakozol, és már játszotok is.

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
Épp most vittem végig az utolsó pályát campmingben, nem volt túl nehéz de kicsit ide-oda rohangálós volt. Elösszõr nem akartam Airborne companyval lenni, de hát nagy elõny ha a katonákat bárhol letudod dobni... és a nagy pálya miatt szükség is volt rá. Normálon egyébként nem nagy kunszt, az ellentámadást is simán visszavertem, úgy hogy csapattársam szinte semmit ne mcsinált egész idõ alatt. Tetszik a játék várom a kiegészítõjét, vagy a foyltatást! Nem tudom melyik lesz elöbb, mind2rõl hallottam híreket 😊

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
Készítettem egy Company of Heroes szobát hamachin, várom az érdeklõdõket akik szeretnének online játszani! (azért hoztam létre mert az elõzõ tele van már)

Szoba neve: COH-HU
Szoba jelszava: hun

Gyertek sokan játszani akár most is! 😊
- kisPocok -

Fõként a videokárty gyanus, ha számitásigényes helyzetekben jön elõ a fagyás, de lehet ram hiba is, és nem zárnám ki a tápot sem. Bár sok hiba lehetõséget fel lehetne sorolni, a leg egyszerübb ha visszaveszel a grafikából, hátha ugy meg se történik ujra, ha meg nagyon ritkán jön elõ akkor meg nem vészes annyira.

@ Desert : márpedig ha nem vetted meg a gamét, egyetlen lehetõséged a hamacsi...

Felraktam a hotkeys módosítot nem lehet vhogy a z-t kicserélni az y-ra? mert csak az az egy sántít és elég messze is van :S

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

sziasztok! hamachival lehet játszani neten ezt a játékot? és pls ne azzal gyertek hogy olvass vissza meg FAQ 😞 még a hamachi se nagyon megy 😞( elõre is köszi
tomas10
elég p4 1.60 ghz proci egy 512 mb ram ati readon 9550 videokártya

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Szerencsére többet nem jött elõ.
Most már a Hill 192-nél vok. /ha jól emlékszem/
A snipert ha rejtve közlekedik és nem lövöldöz, milyen egységek képesek észlelni, és milyen távolságról?
Mert nekem eddig elég változó a tapasztalatom.

morreau
Nekem is túlhajtásos dolognak tûnik. Amugy megy rendesen, auto beállításokkal a skirmishek gond nélkül mennek, de ha több játékost rakok be és megnõ az egyságszám akkor egyszercsak kinyomja a monitort és újraindul...
Nem tuningoltam semmit rajta, driver vga-hoz legujjab. Nagy ritkán igaz elõfordul más játékoknál is ez crush de ahhoz ált nagyon megizzasztom. Pl: medieval 2-ben 5e fõs sereg megjelenítésénél.
Mégis mire gyanakszol/gyanakodjak? Szerintem elég jo kari ez amugy, csak elég neki. A másik még régebben írta itt vki hogy 2 512-es memoriája szarul volt bekötve és biosba kivette a dual channel modot. Na hát én azt nem tudom hogy hogy kell. Lehet segítene esetleg?
Bármi segítség jól jönne mer' nagyon bejön a játék, és elég tanácstalan vok. Köszi

Grafikailag eléggé igényes játékról van szó, 6600gt elég de közepes grafikánál ne akarj többet, a restartos dolog meg nagyon tulhajtásosnak tünik, nem tuningoltál procit vagy a gt-t, esetleg memóriát, más game megy noormálisan???

@ SirArcheer : nekem is volt hogy 1x kilépett igy a game (azt már nem tudom hogy milyen hiba volt, és azt sem hogy küldetés vége felé-e)

morreau
Valaki tudna nekem segíteni?
A problémám hogy a gépem (p4 3ghz dualcore 2gb ram 6600GT/256Mb) újraindul játék közbe... Ilyen confignak elégnek kéne lennie, nem?
A legroszabb h pont a campaign elsõ részénél fagy ki. De ugy h kikapcsolja monitort egy darabig még mennek a hangok is aztán restart. Mi lehet a baj? Elõre is THX! <#help>

Fent van.
A V2-es bázisos pálya végénél jött be, addig ment szépen minden.

Szokásos kérdés 😊 1.51?
Volt valakinél olyan hogy egy küldetés közben /pont a vége felé/ kifagyott a játék, vmi hibaüzenettel?
Nem windowsos, hanem a játék hibaüzenete volt.

hmmm. na majd lecsekkolom, kezd idegesiteni a dolog 😊

Szerintem csak bénák voltak...100% hogy át lehet vele menni, még a tutorialban is mutatják.
Stimmelõsnek tünik, de az M4 sherman croco-ban még mindig kételkedek, legutolsó multi játszmámból még mintha emlékeznék rá: németekkel voltunk és egy tanktrap védõfalat húztunk, szépen nagy csorda sherman keringett a leggyengébb pontján a védelmünknek (volt közte croco, bulldozerrel felszerelve is) de nem tudtak átjönni...

Áá és áá.

Szövetségeseknél tank trapot a következõk képesek eltávolítani:
Demo Charge: hq-ban kell fejleszteni, egnineer tudja rárakni és 50 mun-ba kerül!
Pershing, Armor Company-nál hívható be, 7 pont és 900 manpower kell hozzá.
M4 Sherman "Crocodile", Tank depo-ban lehet építeni, 320 mp és 110 fuel, de csak akkor képes söprögetni hogyha 75 mun-ért vettél hozzá buldózert!
Axis-nál: A Goliath, bunkerben kell venni és 125 muníció, a Tigris(blitz-es), és a Tiger Ace (terror-os).

Illetve minkét oldalon hogyha valami olyannal támadod aminek robbanó sebzése van akkor egy idõ után szét lehet lõni.
Javítsatok ki ha valamit kihagytam, rosszul mondtam!
Oldal készül!
Bocs, kevertem a Tiberium Wars lángszóros tankjával. A Crocodilra gondoltam.

Nem tudjátok hogy honnan lehetne beszerezni a fõmenüben a Credits alatt játszott zenét? Találtam már egy CoH sound pack-et amiben 5db szám van, de egyik se az.

Pedig a Goliath-tal szépen megnyílik az út 😉 És bizony a Crocodile is elbontja...
thx 😊

Na most már kezdem azt hinni én irok rosz helyre 😊, mi az a skorpió, nekem egy géppityu jut igy hirtelen eszembe errõl a névrõl.
Amugy ha a crocodil (lángszórós) sherman-ra gondolsz, arra lehet tolólapot fejleszteni, de az se viszi el a tankcsapdákat (legalábbis multiban biztos nem), csak a 2 oldal 2 legerõsebb tankja képes erre, mint már emlegettem.

OFF:
Várom a WW2-es tutot 😊

ON:
Van már olyan oldal ahol a magyar CoH közösség össze van szedve?

melyik játékról beszélsz, mer a coh-ban tuti nem 😊

A tutorial szerint a skorpiora szerelt tololappal lehet elbontani pillanatok alatt.

A legkisebb páncélott jármûvel is át lehet menni rajtuk 😉
Az utóbbi patch óta a tanktrapokat nem lehet törölni ha már egyszer leraktad, marad a másik 2 lehetõség, te magad mész át rajta (tirgrissel vagy pershinggel), vagy szétlövöd, utóbbi esetben tüzérség erõsen javasolt, mer elég sokáig tart katonákkal, még tankokkal is.

Tiger Ace-szel tuti át lehet menni rajta, sima Tigerrel nem emlékszem, Terror-t szoktam választani a játék elején. Így hát nem is szoktam mérnökökkel vagy ágyúval próbálkozni. De én kezdõ vagyok, hátha más tud jobbat.
próbáltam tigrissel átmenni rajta, de nem sikerült 😞 ágyúval érdemes lõni? elég sokáig tart... tehát akkor nincs egyszerûbb módszer? pl munkásokkal széthegeszteni 😊
bazz..ezt én sem tudtam, azt hittem amit lerakok, az marad..köszi
Úgy, hogy ha a sajátod, akkor rákatt az akadályra, del gomb, akkor megjelenik egy ikon jobb alul, és arra katt, akkor összetörik. Ha nem a sajátod, akkor tankkal át lehet törni, de nem mindegyikkel, csak pl. Tiger, Pershing... Vagy szétlõni.
a tankakadályokat mivel lehet eltávolítani? (usa ill. német oldalon)
Már rég volt belinkelve aki szeretne saját pályát csinálni itt a magyarul kommentezett tutorom 😊 :

http://lantos3d.atw.hu
jobboldalt

Jah alapjátékból picit hiányzott is, hogy nem volt náci kampány.

próbáljátok ki mindkettõtöknek más kóddal sztem lehet az lesz a baj

Sephi
Hamachi fel van telepitve. Ossze patch fentvan. Igaz ugyanaz a serial. Megsem latju kegymast 😞(( Mi lehet a baj?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Axon
Akkor, mostmár a német oldallal is lehet tolni.

Folytatódik a Company of Heroes

A Relic Entertainment nagyot húzott, mikor elkészítette Company of Heroes címû valós idejû stratégiáját, hiszen mind a nép, mind a média igen jó véleménnyel volt és van is róla. A második világháborús RTS most pedig már hivatalosan is folytatódik, igaz egyelõre nem a második részrõl, hanem egy kiegészítõrõl van szó. A Company of Heroes: Opposing Fronts két új kampányt tartalmaz: az egyik a Brit hadsereg franciaországi, Caenben lezajlott hõsies harcát, míg a másik a német Panzer Elitek invázióját nyújtja tálcán a játékosoknak. Változik a grafika is, az Opposing Frontsban egy felturbózott Essence motor fog zakatolni, ami már ki tudja használni a DirectX 10 elõnyeit. Érdekesség, hogy a kiegészítõ nem fogja igényelni az alapjátékot, futni fog nélküle is. Részletek késõbb, megjelenés a tervek szerint idén õsszel.

Forrás😛cdome

Humesz
Köszi
tomas10
igen

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Humesz
Hali!
Lehet, hogy volt már kérdés, de a LOADING verzió ráfér egy DVD-re??? Asszem 4.6GB!
Nekem nem indul el az 1.5 patch-el kijön a hibajel küldés
szevasztok

Az a gondom a játékkal hogy inditás után 1 percen belül lefagy a gép. De a játék ameddig fut addig tökéletes szóval semmi szaggatás, mindezt teszi az 1.50 es patchel. A demo tökéletesen futott és más játékoknál sincs semmi probléma. Valakinél elõrordult ugyanez?