8857
  • bgabor
    Mióta felraktam a patchet, a single player hadjárat tele van bugokkal. A mentési idő a régi 10mp-ről másfél percre nőtt, és rendre kidob a program két pálya között, vagy pályaindításnál.

Újrainstallálásnál mit kell kimentenem, hogy folytatni tudjam a hadjáratokat? (a már teljesített pályák megmaradjanak teljesítettnek, és ne kelljen az egészet előről kezdeni)
  • MoXNoX
    Valamivel nehezebb elfoglalni, de nem tart sokkal tovább, na és abból a 200-ból majdnem kijön egy MG, amivel azért jobban vissza lehet tartani az ellenfelet ;) Ok, a gép ellen játszadozva elmegy, de online semmi értelme.
  • CAC
    A vampire halftrack a PE-nél van.

bgabor:
    Nem.
  • bgabor
    Feltettem a 2.3.0.0. patchet, és amikor a OF német hadjáratában a hetedik küldetést elindítom, a betöltés 70%-ánál visszadob a menübe.
    Más is találkozott már hasonló buggal?
  • mike0013
    oh, köszönöm, mindenképp kipróbálom:)
  • Zsoltika 007
    Igen. Németeknél van a vámpír vagy melyik egység (wermacht). Azt beviszed az adott szektorba és felállítod.
  • mike0013
    "Meg úgy tudom ha van rajta nem tud az ellenség lopni tőled pontokat."
    Ezt hogy érted? Lehet lopni pontokat az ellenségtől:)? (Bocsi, de nem vagyok valami tapasztalt játékos)
  • wardogzombie
    köszönöm mindenkinek a segitséget sikerült 12gb elég volt hozzá accom is van már
  • Zsoltika 007
    Mert nehezebb elfoglalni? Sokszor segít mikor még azzal szenved, oda tud érni a csapatod és leveri. Nélküle meg elfoglalja és utánna még vissza is kell venned. Meg úgy tudom ha van rajta nem tud az ellenség lopni tőled pontokat.
  • MoXNoX
    Egyébként is, miért akarna bárki is CP-re OP-t építeni? Több mint másfél óra játék után jön vissza csak az ára...
  • CAC
    Sajnos kell neki. Egyébként nem a peccsek foglalnak ilyen sok helyet, hanem a kitömörített program fájlok és a régiek felülírásai. Valahol 8 giga környékén kell neki, de szabadíts fel 9-et, az a tuti. Ezt a helyet a peccselés után visszakapod, mert akkor törli az ideiglenes fájlokat.
  • Zsoltika 007
    Kellhet neki ideiglenesen.
  • wardogzombie
    a pacheléssel csak annyi a gondom hogy van még cirka 6,5giga szabad helyem és vmiért mindig azt irja install végén hogy kevés a hely.nem hinném hogy a paccsok ennyi helyet foglalnának.vagy mégis?
  • wardogzombie
    köszönöm szépen
  • Zsoltika 007
    Játékon belül kell csinálni. Első indításnál felajánlja. De később is el tudod érni a beállításokat a jobb felső sarokban. (előtte azért patcheld fel 2.3.0.0-ra)
  • wardogzombie
    Sziasztok tegnap megvettem az of-et és lenne egy problémám miszerint nem tudok accountot csinálni a relic online-hoz.hogy lehet enélkül sajátgépen játszani,illetve hol találok olyan linket ahol accot tudok csinálni?mert szivesen nyomulnék neten is vele.visszakerestem de sajnos én nem találtam megoldást erre.aki segít annak örök hálám.köszönöm előre is.
  • CAC
    Most nemigen értem mi a problémád. A #2659-ben arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy ketten két különálló dologról beszélnek.
    Azt viszont már többen is elmondtuk (plusz te is), hogy briteknél a command truckot kell a pontra helyezned, PE-nél meg scout cart lock down abilityvel. És igen, hatalmas matematikai érzékkel rájöhetsz, hogy mivel 3 CT van, összesen 3 nyersanyag nyerőhelyből tudsz többet kisajtolni.
    "Target secured, no contact", "Fuel depo secured.", "Securing enemy VP" ...ezek mind a játékból vannak, és a különböző pontok elfoglalásánál mondják az egységek. Tehát nem mondott hülyeséget Mox, én pedig nem keverek. A secure szinonímája lehet a capture-nek, tehát helyes volt itt használni.
  • Énvagyokazapád
    vki hamachi?
    ha érdeklődés van, privát üzit küldjetek :]
  • bgabor
    Még hogy az én pongyola fogalmazásom?
    A #2659 alapján te is keversz valamit. A capture az elfoglalni és a secure a biztosítani. A játékban ez két különböző dolgot jelent, azt gondoltam hogy ez mindenkinek nyilvánvaló. Lévén hogy ELFOGLALNI egy pontot mind a négy frakcióval ugyanúgy kell, BIZTOSÍTANI azonban más más módokon. Ezért a kérdésem arra szólt, hogyan kell biztosítani a már elfoglalt pontokat.

Erre te azt mondtad, hogy le kell tenni melléjük a command truckot, ami a tutorialból egyértelmű volt. Arra elfelejtettél kitérni, hogy ez most azt jelenti e, hogy minden létező nyersanyagforrás mellé kell command truckot(főbázist) építeni e, ha secureolni akarod őket. (Merthogy az egész játék arról szól, hogy minél több nyersanyagforrást secureoljunk)
    Számomra ez a kérdés magától értetődően felvetődött, azt gondoltam, más számára is érthető.
  • CAC
    :)
    Igazából bgabor pongyola fogalmazása volt szerintem a félreértés oka kettőtök között...neki meg nézzük el, mert még újonc. :)
  • Zsoltika 007
    Pont azért is írtam oda hogy secure resourcing hogy ha nem arra gondolt,akkor tudja hogy én mire.
  • CAC
    Szerintem MoxNox arra gondolt, hogy a secure command point-ról volt szó, az pedig simán elfoglalnit jelent. Amiről meg te beszélsz az a secured resource.
  • Zsoltika 007
    Amcsiknál meg a wermachtnál rá kell. Secured resourcinghoz. Angolnál meg panzer elitenél oda kell vinni a command truckot/scout car-t.
  • MoXNoX
    Nem. A secure command point csak az annyit jelent, hogy elfoglalod egy egységgel és kész. Nem kell ráépíteni semmit.
  • Zsoltika 007
    Elvileg ja. De pl angoloknál nincs annyi command truck. Ezért van hogy azoknál jóval többet ad az adott szektorban. Ezzel kompenzálják a létszám hiányát. Pl multiban meg van beszélve hogy haver aki angollal van mindíg az üzemanyagra épít így én azokra nem csinálok outpostot.
  • bgabor
    Eddig oké, ezt mind elmondták a tutorialban. Az én kérdésem nem erről szólt. Hanem arról, hogy mint tudjuk, a térképen jónéhány command point van. Akkor nekem mindegyik mellé kell állítanom egy lockdownolt Scout cart/command truckot? Tehát ha a térkép összes command pointját ellenőrzésem alatt akarom tartani, szükségem lesz tizenvalahány command truckra/scout carra?
  • CAC
    Britekkel oda kell vinned egy command truck-ot. PE esetén meg a scout car-nak kell kifejleszteni a lockdown képességét.
  • bgabor
    A kiegészítőben hogy történik a command pointok secureolása? Úgy értem, végigjátszottam a tudorial küldiket, de nem értem a helyzetet. Most akkor minden secureolni kívánt command point mellé oda kell állítanom egy Scout Car-t/brit főbázist?
  • Zsoltika 007
    Gondolom le voltak terhelve. Ilyenkor szokott gond lenni. Nekem steamen nem is akarta updatelni. Ma csinálta meg.
  • Gauge
    Na az új patch-csel sikerült teljesen elszúrni az egész online interface-t. Gyakorlatilag tegnap a patch után képtelen voltam bármilyen játékhoz kapcsolódni...
  • Zsoltika 007
    Van mérnök csak máshol tudod képezni.
  • CAC
    Az a koncepció, hogy teljesen más képességű frakciókat tartalmazz a kiegészítő. Szinte minden eredeti egységnek, épületnek van hasonló hatást kiváltó megfelelője, de természetesen ha ugyanúgy működne, nem lenne benne semmi újdonság. :)
  • bgabor
    Feltettem a kiegészítőt.
    De nemnagyon értem a koncepciót. Én végigvittem az alapjátékot, de itt a kiegészítőben egy tetves homokzsákfalat se lehet emelni. Hol vannak a mérnökök? Hogy kell szögesdrótfalat, tankakadályt, bunkert, MG42-est csinálni? Hol találom az a kis épületet, amit az elfoglalt stratégiai pontokra kell ráépíteni?
  • MoXNoX
    Ja, ok :) Ebben nem tudok segíteni, nekem eredeti van...
  • mike0013
    de nekem nem ezzel van gondom:)
    hanem, hogy a login rész bejön, pedig a hosts fájlban beleírtam a sorokat, szóval átkéne ugrania...
  • MoXNoX
    Azért nem tud csatlakozni, mert épp patchelik a szervert, nem elérhető. Várjál türelemmel, azt írták akár 6 óráig sem lesz.
  • mike0013
    feltettem a legújabb patchet (2.300) [sajnos nem jogtiszta a játékom] és a próbálna csatlakozni a relic online-hoz, hosts fájlok buherálása megvolt, patch előtt működött minden, valami megoldás? Lehetőleg net letiltása nélkül:S?
  • MoXNoX
    Igaz, a 2.202-ről elfeledkeztem.

vCOH: 1.0 -> 1.4, 1.4 -> 2.101, 2.101 -> 2.201, 2.201 -> 2.202

OF: 2.100 -> 2.101, 2.101 -> 2.201, 2.201 -> 2.202

És ez most kiegészül a 2.300-al, amivel éppen patchelik a szervert. Mellesleg ha megvan az OF is, akkor nem kell feltenni a sima COH-t egyáltalán, az OF tartalmazza.
  • CAC
    Ha kell még eladó OF, akkor ajánlom figyelmedbe az enyémet. Nem használt, original, papírtokos kivitel. Küldtem privátot a részletekről.
  • arty
    attól függ, honnan szeded őket, mert van kb 5 féle ut, ahogy soma COH eljuthat 2.202-re :D én elcsesztem az elején, hivatalos oldalon meg sok apro patch volt ... azota szdtem le pár nagyot, h kiváltsam őket, de igy is 4 maradt (100->140->2101->2201->2202) - viszont igy magyaritással (1.71) nem tudok sehogy játszani :)

of (2100->2101->2102->2103->2201->2202->2300)

ráadásul 2103->2201 tegnap kb fél orát pecselt :( már játszani sem tudtam vele

Bond: lehet, de szeretem későbbre elrakni a pecseket ;)