8857
-
Neoncsoves #3000 realee -
CAC #2999 cac666, a tiéd? -
Neoncsoves #2998 Azok akik STEAMen vették, de anélkül szeretnék játszani, egy kis leírás tőlem:
1.a: Ha csak a Company of Heroes-t vetted meg, akkor: Letöltöd netről a Company of Heroes-t, nem crackeled, semmi. Letöltesz egy mini-imaget innen.
2.a: Nos, account készítésnél serial-t kér, aminek te ugye hiányában vagy. Nagyon egyszerű a megoldás! START MENÜ>FUTTATÁS>BEÍROD: REGEDIT>ENTER. Bejön a Registry ablak. HKEY_LOCALMACHINE>SOFTWARE>THQ>Company of Heroes könyvtárra rákattolsz 1x, és ott lesz hogy ProductKey. Azt szépen leirod egy papírra, vagy lemented egy TXT Fileba.
1.b:Ha te megvetted a CoHot és a CoH:OF-et, akkor ugyanez a procedúra, csak nem CoHot hanem CoH:OF-et töltesz le. Felpatchelheted ha akarod meg minden, ha ez megvan ugyanazt megcsinálod mint a másiknál. Mivel a régi accountoddal be tudsz lépni, belépsz, és megadod az alap CoH kulcsát. Ha kell az OF CD Kulcsa is, azt ugyanott megtalálod. Remélem sokaknak segítettem! -
Neoncsoves #2997 aham. 2 brit volt 2us, és 4 expert comp. ellen... mi a neved Relic Onlinen? (tehát ingame) -
CAC #2996 Hát ez télleg durva, mert abban a partyban én is benne voltam. :)))))))))
2 brit+2 us volt, 4 em-mel szemben nem? -
Neoncsoves #2995 ja közben megtaláltam köszi minden segitséget! igaz Sima CoH van még csak meg, de az már 1 éve STEAMen, de most játszottam először online. Nagyon nagyon durva cucc volt :) 4szövetséges (playerek) expert computer ellen... (4v4) hát nagyon ütött ahogy a társam britekkel előrevitte az egész frontvonalat és nagy irtás ment... de tetszett nekem :))) -
CAC #2994 A játék validálása egyrészt a registryben, másrészt a my games könyvtárban tárolt profil alapján történik meg. Gondolom steam-en keresztül is így van ez. Serial mindenképp van. Az account/edit account details-en belül tudod megnézni, hogy éppen mit használsz. -
Neoncsoves #2993 ezaz, hogy STEAMnél nem vágom honnan tudom "kiszedni" a serialt. Talán regeditben? DE STEAMen elvileg magától patchel, bár nem tudom. -
CAC #2992 OF-et telepítesz? Az OF-et nem kell telepíteni, ha a COH már fent van, hisz ha normálisan peccselsz 2.0 fölött már 'benne van az OF a COH'-ban. Amint beírod az OF serialját erérhetővé válnak a kampányai és a frakciói. -
Neoncsoves #2991 oké ty, de amikor OF-et telepítek akkor mindig kéri ugye hogy uninstalláljam a CoHot. Akkor úgy gondoltad, hogy OFnél a CoHot nem? :) -
CAC #2990 Jobbra fent az account menü alatt tudod, az add products ponttal hozzáadni az OF-et. -
Neoncsoves #2989 Egyébként olyankor ha megvettem a CoH-ot STEAMen, de most meg szeretném venni az OF-et, akkor most hogyan tudom aktiválni OF-ben a CoH részét? Hol lehet megnézni a CD keyt? vagy STEAM accountnál tudja hogy ott van rajta és akkor nem kell irogatni semmit? -
Neoncsoves #2988 Akit érdekel a NIS használata, annak itt van röviden tömören a "lehetőségek": Wiki Tutorial -
Neoncsoves #2987 Video
Ez a World Builderben levő movieditor nagyon nagy cucc! Asszem előveszem a CoHot és megpróbálok gyártani fincsi kis Elit Alakulatos moviekat CoH-ban:) -
CAC #2986 Én csak a drophack nevű jelenséget ismerem, mint cheat megoldást, illetve a már említett rekettyevetős szamarakat. :) -
#2985 Bár segíteni nem tudok, de kapcsolódik a mondanivalóm.
Éppen a hálózati játékokról beszélgettünk a minap.
Megegyeztünk, hogy akkor lesz hálózati játék, ha valamelyikünk saját! szerverrel (fizikálisan)fog ehhez rendelkezni.
Így egyhamar nem lesz hálózati játék :-)
Történt ez azért, mert néha/sűrűn feltűnik egy szuperhős, aki mindenkit megöl, mindíg tele van pontokkal és éppen abban maradok alul, amiben pedig én is jó vagyok.
Nem a CoH, azt már nem is próbáltam NET-en.
Nem kiáltok cheatert, de maradok a majdani, saját szervernél.
:-) -
Neoncsoves #2984 hali mindenki! az a kérdésem lenne, hogy lehet megveszem steamen az OF-et mert az alapot már megvettem STEAMen. az alappal nem játszottam multiban mert utána jött ki a gigás patch és nem volt kedvem patcheket töltögetni, meg gondoltam csak felesleges időpazarlás lenne csiter ellen játszani. ebből kifolyólag, egyáltalán vannak itt cheaterek??? -
#2983 Gondosabb pályakészítő felhívja erre a figyelmet úgy, hogy sást, kákát meg nádat tesz a gázlóknál a vízbe.
Az én pályámnál ahol víz van, ott tuti nem megy át híd nélkül :-) -
#2982 Vannak .sga map-ek, azokat a dokumentumok/my games/coh/stb. -be kell/lehet rakni és nem kell -dev.
De ezt is írja az infoban, de a letöltési helyen mindenképp.
Sok jó map-etleszedtem már.
Olyan 60 körül ... némelyik nagy élmény :-) pozitív és negatív értelemben egyaránt.
Ha érdekel valakit, felteszem az általam készített 2 map-et valahova.
Egy lényegük van: német oldal a nyerő, úgy vannak megcsinálva.
Mert az egész játékban nagyon el van hatalmasodva a Szövetségi fölény, így próbálom ellensúlyozni :-) -
CAC #2981 Igen. Jobb egér a gém ikonján, tulajdonságok, aztán az elérési útvonal mögé beírod, hogy -dev.
uniqes:
Mert úgy van megcsinálva a pálya, hogy a vízmélység még áthatolható legyen (gázlók). -
GiGa master #2980 köszi a segítséget! -
GiGa master #2979 oké köszi....én még nem töltöttem le pályákat azért kérdeztem...
a "-dev"kapcsoló mit jelent? a játék parancsikonját megnyitom és a bla..bla bla.exe után beírom? -
uniqes #2978 Hali!
Miért van az, hogy ha lerombolom a hidakat akkor is átgyalogol a víz alatt az ellen??? Pedig 6000 mély... -
CAC #2977 Be kell másolni őket a játék könyvtára alatti WW2/Data/Scenarios/MP könyvtárba, majd -dev kapcsolóval indítani a gémet.
Egyébként eddig minden általam letöltött map readme-jében bent volt ez. -
GiGa master #2976 sziasztok..légyszi írja le nekem valaki hogy lehet Skirmish módba mappokat berakni!előre is köszi szépen!
-
CAC #2975 tessék -
CAC #2974 Jaja, nagyon jópofák. Mi több, van egy klán, akik állandóan ezzel nyomják. Szegényeket persze mindig bemószerolják a relicnél cheat miatt. :D
A wm-es fejlődési rendszert szerintem azért csinálták ilyenre, hogy más legyen, mint az amcsi...aztán kiadták az OF-et, és közben rájöttek, hogy nincs több ötletük csak a harc alapú xp szerzés. :) -
#2973 Azokon a rakétás szamarakon el vagyok ámulva ...
Ja, azok a NHCOF MOD-ban vannak.
És még azt is megoldották valahogy, hogy időnként tényleg megmakacsolják magukat.
Vagy csak bug?
:-)) -
#2972 Érdekes és reálisabb is.
Harc közben fejlődik a katona, nem attól, hány pénz van a kasszában :-) -
CAC #2971 Azt tudom, hogy a WM ott fejleszt veterancy-t, csak érdekes lett volna, ha a wm egységek úgy fejlődtek volna, mint a PE (defend, attack). -
#2970 Hogy néha milyen könnyű gép ellen játszani ... csak erőlteti az áttörést, ahol beton védelmem van :-)
KÉP -
#2969 A wermachtos pioneerssel legyártasz egy Kampfkraft Centre-t, ott tudod a "veteránságot megvenni".
Aztán legyártasz egy Wermacht Quarters-t, ott meg a Phase cuccokat tudod fejleszteni.
Képek ITT -
#2968 Szisztok! Olyan gondom lenne hogy multizni akarunk a COHOF-el, es sajnos megvan crackolva a játék. Valaki eltudná küldeni nekem az eredeti exet, és az rs.dll nevű fájlt? Mert ezek lettek felülírva.
[email protected] -
CAC #2967 Köszi, ez nagyon hasznos galéria volt! Megadja a térképgyártás alapját.
Az Ewiger Krieg MOD esetén a PE játékos által irányított WM egységeknél, hogy működik a veterancy? Hisz ez frakció és nem egység függvénye szerintem. -
#2966 Jó pár pályaszerkesztőt kipróbáltam már több-kevesebb sikerrel, de ennek a szerkesztőjével öröm dolgozni.
Feltettem néhány képet az alapokról IDE.
Szöveget nem írtam, a képek magukért beszélnek. -
#2965 A MOD-okról.
Az Ewiger Krieg MOD igen jól sikerült.
Ha a Panzer Elite-t választod, akkor a Logistik Kompanie felépítése után tudsz Pioneers-t "gyártani", így fel tudod építeni a teljes Wermacht és Panzer Elite gyárakat.
És a MOD működik a single playernél is, éppen most kezdtem újrajátszani, mert így egész érdekes lett.
Sőt.
Az általam készített MAP-ben is tökéletesen működik.
Csak ajánlani tudom.
NET-en még nem próbáltam.
-
#2964 ebps->gameplay->starting_position
Itt kell beállítani a résztvevők HQ-it.
-
WOLF3x6 #2963 Aki aktivan jatszik, pls irja le a jatekbeli nevet, hogy fel tudjam venni. Igaz nem reg szereztem be, es meg a single player-t nyomom, de majd eljon az online jatek ideje is.
Vagy lehet egyszerubb ha en irom be a nevem, es aki akar felvesz: d3xst3r -
CAC #2962 4v4 a legnagyobb pálya, tehát max 8-an lehet játszani. -
#2961 Még rts-ben me multiztam. Mennyi a max fő-limit? 4-8? mer ugyebár 16 meg 32 nem lehet...az fpsben van...