Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyárilag DX10-es a gém vagy kell hozzá peccs?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
Aki szívesen játszana magyarokkal együtt hogy közös erõvel nyomjuk le a németeket az írjon egy PM-et vagy erre az email címre: [email protected]
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Deserter: ha defensivet választott és 88ast épitett, akkor tigerje nem lehet. A defensivenek 1 off map rocketje van(ami viszont más ágon van mint a 88as), illetve egy defensive arty(ami szintén másik ágon van) amit a saját épületei és pontjaira hivhat. Kötve hinném, hogy nebelwerferrel találkoztál, mivel az jelen pillanatban használhatatlan(semmi kárt nem tesz kb..). Esetleg walking stukával, de ahhoz meg battle phase kell. A calliope lõ. Ott van jobb also sarokban az ikonja amivel lõhetsz. Egy idõ után újratöltõdik és teljesen ingyenes(cserébe nem rendelkezik a sima sherman ágyújával, csak a gépágyúval). Ne költsd el az elején a CPket. Defensive ellen az armour használhatatlan. Ha defensivet választ és grenadiereket csinál(sõt ha már infantry veterancyt fejleszt, amit elég hamar észrevenni), akkor kizárható, hogy tankokat fog gyártani. Ebben az esetben az infantry companyval jársz jól(bal ágból kellenek a rangerek, jobb ágból a howitzer lövés, ami 200 lõszer, de nagyon szétkapja a kiépitett védelmeket). Esetleg még nagyon jo megoldás az air jobb ága(strafing run és bombing run). Páncélost fölösleges gyártani. Ha tankokra megy rá, sose lesz nyersanyaga 88asra. A gamereplays.org on érdemes megnézni Sepha replayeit. Õ nagyon keni a t2/defensive/medbunkeres taktikát.
Sok allied player kapásból a jo kis pershingre hajt, és már hamar beválasztják az armour companyt. A defensive pedig pont ez ellen jo. El kell foglalni az adott map egyik oldalát teljesen. Az idõ pedig az axisnak dolgozik MINDIG. Ezt ne feledd.
error ept0015: Old File does not exist
Az miért lehet, hogy nem tudom patchelni a játékot? Csak az 1.2 megy fel, az 1.4 már nem...
Minden másra jó az armour(esetleg airnek a jobb oldala a strafing runnal, ha van elég ammo).
Az axis amúgy jóval micro igényesebb és sokkal defenzivebb játékot igényel mint az allied, ezért kicsit nehezebb is 1on1ben. majd meglátod😄
sose nyomd fullba a kretént
ezt irja: A telepítés sikertelen. A rendszerben történt minden változtatás visszaállításra kerül.
Fúúú, a vége wazz, kemény volt. Tigriseket alig tudtam semlegesíteni. Még szerencse, h azon pályán (Capt. Shultz tigrisei) a páncélosokat fejlesztettem.
A réndzsörök aranyat érnek😄D Ha van belõle 3-5 szakasznyi, akkor akár több Panzerrel is eltudnak bánni.
Jó volt a befejezése, ez a falaise-i zsák elég jóra sikerült a CoH-ban. Mondjuk Falaise benne volt a magyar D-Day büszkeségünkben is.
holnap délután jó lenne a COH-magyar hamacsi szerveren valakinek?
1v1, 2v2 ?
csináltam egy hamacsi szobát azoknak akik nem eredeti játékkal tolják.
szoba:COH-magyar
jelszó:COH-magyar
kérek mindenkit hogy aki nem játszik az lépjen ki a szerverrõl hogy mások is fel tudjanak lépni.
mondjuk lehetne olyan rendszert csinálni, hogy elõre itt a fórumon lebeszélni egy meccset. és aki utánna befejezte az kilép.
a dokumentumok\my games\company of heroes mappába csinál fagyáskor a játék errorlogot, megnézheted esetleg azt, nem-e akad össze valamivel.
Nekem ilyen volt a D-Day... kiléptem és Application meg setup exét írt ki.
- Realisztikusabb a sebzés minden fegyvernemben
- Emberszerû az AI viselkedése (pl hidat/jármûvet javít a terepen, a tankok/jármûvek visszavonulnak komoly sérüléseknél és a bázison javitják õket, okosabban használja a fegyvereket, és sok más dolog olvasd el)
- Sehol máshol nem látott vizuális effektek
Dinamikus napszakváltozás (1 játékóra alatt teljes ciklus reggelbõl éjszakába és vissza, éjszaka csökken a látótáv és a fegyverek lõtávja, lehet használi jelzõrakétákat stb)
Lángoló roncsok (akilõtt jármûvek sûrû magas füsttel lángolnak percekig)
A felrobbanó jármûvek megölik/sebzik/lángragyújták a közelben álló katonákat
Szebb nyomjelzõ lövedék effekt
- Játékmód változtatások
A páncélozott jármûveket lehet fedezékként használni (az AI is ezt teszi)
Billentyû paranccsal lehet hasrafektetni a katonákat
A veterán rangok elérése mindkét oldalon a harci teljesitménytõl függ
és még sok száz dolog
War_on_AI 1.42
http://companyofheroes.filefront.com/file/War_on_AI;81332
A többi vátozás listája megtekinthetö ezen az oldalon a War_on_AI 1.3 nál
Játék közben nyomd le a Ctrl+Shift+~ kombinációt (gyes billentyûzeteken: Ctrl+Shift+@)
Utána konzolba írd be a kódokat:
FOW_Toggle - teljes térkép be/ki
ee_bigheadmode(1) - nagy fej mód be
ee_bigheadmode(0) - nagy fej mód ki
taskbar_hide Hide - Taskbar elrejtése
taskbar_show - Taskbar mutatása
statgraph() - Statgraph
statgraph_channel("fps") - FPS megmutatása (ha a statgraphengedélyezve van!)
setsimrate(#) - játék sebessége (#=gyors, 10=normál)
CheatLandban találtam , nemtom müxik e...
Létezik idõlassítás a játékban?
Van hozzá valami real war mod, ami még realisztikusabbá teszi, pl. a tankok sérülésrendszerét?
Köszi,
Lényeg az, hogy nem kell sietni. A pershing után már csak 4 cp az awm(ami a végjátékban hamar összejön), és azt nem hiába hívják allied win machinenak😊 Még most is rendkívül erõs és bosszantó. Csak ki kell várnod. A menet közbeni javitás annyira sokat nem ér, mivel a tank lövések splash damage kiszedi az engineereket is. Inkább ki szoktam hátrálni. Ha gondolod tudok olyan replayt küldeni, ahol jó játékos ellen, at+pershing kombinációval gyõzök(pedig ott vet3 sturmok meg 2 vet3 tiger is volt)
Az mg42vel pedig ne foglalkozz. Kerüld ki stb. Nincs olyan map amit le lehetne fogni 2 mgvel(sõt igazából még 3-4el sem.) Ha nagyon sok mgst gyárt, csinálj wsct és mortarral szedd ki õket. Amúgy meg meg kell várni a gránátot és kész(nefeledd, szinte minden háznak van egy holttere, ahova nem tud lõni az mgs. pl semoison a templom jobb alsó sarka)