Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FLeT
csá nép!
Gyárilag DX10-es a gém vagy kell hozzá peccs?

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Hát igen lag az van, de ha csak magyarok lennének egy pályán akkor nem lenne a ping 200 felett, hanem normális lenne mint a többi multis játékoknál. A sok tengerentúli letudja húzni a sávszélességet!

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

robotnyk
nodnál nem kikapcsolni kell az imont/amont, hanem ennek a 2 modulnak a setupjában be kell állítani az exét kivételenek - bár ez a laggolást nem hiszem, hogy megoldja. (ha nincs kivételek között, akkor egyszerûen fagy)
hmmm... fene egye meg... Én szivesen mennék... csak laggolok mint állat. Rosz nézni hogy mindenki indítja a 2v2 vagy a 3v3, 4v4 es szervereket, én meg nemtudok menni... mert valami csoda folytán laggolok... 1másodpercet megy a játék, 1mp-et meg áll 😄 Bárcsak tudnám mi a baj... próbáltam a nodot kikapcsolni (imon, amont-t is) ellenöriztem is már a kapcsolatot (vagy hogy is hívják) ésmég mindig rosz... valami bezavar a kapcsolatba...
Embereket keresek multiplayerre olyan mapppára ahol 4vs4 a felállás!
Aki szívesen játszana magyarokkal együtt hogy közös erõvel nyomjuk le a németeket az írjon egy PM-et vagy erre az email címre: [email protected]

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

megvan a vip jogom 😊

Megnéztem egy Sepha replayt... fuu vazzeg... nemsemmi amit tud a csávó... Meg egy nystrom replayt is. Nagyon jól játszanak... Szerintem ösze visza kapkodnak az egérrel... mert egyszerre egy csomó mindent csinálnak...
:S áááhhhh bocsi nem tigrissel... panzer V. össel... ez de égõõõõõõ....
Sikerült megoldani, a ww2/archives könyvtárba bemásoltam a fájlokat újból a dvd-rõl, ez megoldotta.

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

Fboy: Külön fileból telepited a patchet, vagy a belsõ updaterrel? (simán rámész a multiplayerre és online, ha nincs eredeti cd keyed akkor is updatel..nem kell crack meg semmi).

Deserter: ha defensivet választott és 88ast épitett, akkor tigerje nem lehet. A defensivenek 1 off map rocketje van(ami viszont más ágon van mint a 88as), illetve egy defensive arty(ami szintén másik ágon van) amit a saját épületei és pontjaira hivhat. Kötve hinném, hogy nebelwerferrel találkoztál, mivel az jelen pillanatban használhatatlan(semmi kárt nem tesz kb..). Esetleg walking stukával, de ahhoz meg battle phase kell. A calliope lõ. Ott van jobb also sarokban az ikonja amivel lõhetsz. Egy idõ után újratöltõdik és teljesen ingyenes(cserébe nem rendelkezik a sima sherman ágyújával, csak a gépágyúval). Ne költsd el az elején a CPket. Defensive ellen az armour használhatatlan. Ha defensivet választ és grenadiereket csinál(sõt ha már infantry veterancyt fejleszt, amit elég hamar észrevenni), akkor kizárható, hogy tankokat fog gyártani. Ebben az esetben az infantry companyval jársz jól(bal ágból kellenek a rangerek, jobb ágból a howitzer lövés, ami 200 lõszer, de nagyon szétkapja a kiépitett védelmeket). Esetleg még nagyon jo megoldás az air jobb ága(strafing run és bombing run). Páncélost fölösleges gyártani. Ha tankokra megy rá, sose lesz nyersanyaga 88asra. A gamereplays.org on érdemes megnézni Sepha replayeit. Õ nagyon keni a t2/defensive/medbunkeres taktikát.
Sok allied player kapásból a jo kis pershingre hajt, és már hamar beválasztják az armour companyt. A defensive pedig pont ez ellen jo. El kell foglalni az adott map egyik oldalát teljesen. Az idõ pedig az axisnak dolgozik MINDIG. Ezt ne feledd.

robotnyk
hát, márpedig ez alapján pláne nehéz mást elképzelni, ha nem módosítottál rajta semmit... mi a patch fileok neve?
GyuriX2572
4. küldetésben hogy lehet 250 killt összeszedni? Nem akar összejönni :/

hát ennyire nem vagyok ostoba😄 különben is azt írja a patch, ha rossz verzióra akarom feltenni. Az egyik fájllal van gondja: ENTRY: WW2\Archives\WW2ArtHigh.sga

error ept0015: Old File does not exist

robotnyk
talán rossz sorrendben akarod feltenni
<#fejvakaras>

Hi!
Az miért lehet, hogy nem tudom patchelni a játékot? Csak az 1.2 megy fel, az 1.4 már nem...

nem, kivették mivel igy tul erõsnek számított sztem... de ez csak szerintem... egyébként sztem Nebelwerferre gondoltál, az az a mobil német tüzérség... Calliop Shermanekkel kiszeded a crew-t, és folyamatosan tûz alatt tartod amig fel nem robban. amikor végeztél a crew-val, mész gyalogosokkal (fontos hogy vagy rakétavetõ vagy sticky bomb legyen) hivsz pershingbõl 2-t is, és nagyobb gyalogsági kisérettel már egyszerû. közben 2-3 mortarral lõni az elõretolt állásait a németeknek... sok szerencsét. Oszolj! 😊

😊 köszi a segítséget... sokat segítettek 😄 Egy kérdésem még lenne... Elöször elmesélem hogy jártam. Az ellenfél defense-st választott ahogy meglátta a perhsingjeimet... 2db 88 as ágyut be is rakot középre... és legyártott egy csomo pak-38 ast. Nagy nehezen... mikor már a fõbázisát romboltam HQ-t löttem... sikerült elintéznie a pershingeket azzal a német rocket izével amit lehet kérni 😄 Nemnagyon ismerem a nevét xP... és erre kértem calliopos shermeneket... amivel lelöttem a 88 asról az embereket... gyorsan vittem gyalogságot elfoglalni... és odakültem a callioposokat is hogy löjjék ki az mg-42 eseket... 😄 és LÁM-LÁM... akkor veszem észre hogy a calliop shermenek nem lönek O.o elcsesztem ezzel mindent... mivel már kikérte a tigriseket... és nemtudtam mivel viszonozni... így kikaptam 😞 Mióta nem lö a callop shermen??????? emlékszem régebben lött... még a googlen videokat is látok hogy tud löni... mostmeg nem!!!!!! Ez most valami bug??? vagy mi a fene???? 😄
deserter az infantry companyt felejtsd el allieddal. Egy esetben jó, ha az ellenfél a gyakori t2/defensive/medicbunkerspammal jön, mivel az kb a flak jó elhelyezésétõl függ.
Minden másra jó az armour(esetleg airnek a jobb oldala a strafing runnal, ha van elég ammo).
Az axis amúgy jóval micro igényesebb és sokkal defenzivebb játékot igényel mint az allied, ezért kicsit nehezebb is 1on1ben. majd meglátod😄

Landren
ezen ne lepõdj meg, a legtöbben azért csinálnak új nevet, mert olyan a statjuk, hogy senki nem játszik velük.

sose nyomd fullba a kretént

srácok, hibát ir a hamachi telepítõ :S haverommal játszanék hamachin...

ezt irja: A telepítés sikertelen. A rendszerben történt minden változtatás visszaállításra kerül.

unknown nick
Majd 1 év elõnyt, rutint nem könnyû behozni. Ritka a tényleg kezdõ.

hát kicsit elegem van... jött ellenem egy játékos aki 5meccset játszott, de ugy játszott ellenem mintha már vagy 200 meccset letudott volna... a németekkel kivan már a tököm!!!! Elegem van!!!! folyamatosan nyomultam elöre, erre megépíti a panzer commandot... és SS-katonákat küld belöle, meg légvédelmi tankot... a rangerekekkel nemtudok mit kezdeni... ugyérzem hamarabb kellett volna nekem elkezdenem neten játszani... így én már csak kínlódok... csak a noob okat tudom elverni... egy normálisabb játékos... ugyis felül kerekedik rajtam... a hülye tigrisekkel!!!!! Hiába cselezem ki az mg-42 eseket... leirtom a snippereket... folyamatosan haladok elöre... a végén mindig a hülye német nyer... Kár volt az amerikaiakra építenem. Szerintem elkezdem a németel nyomatni... a német egy nagy cheat!!!!!
örülök hogy tetszik... amugy lehet németekkel lenni a skirmishben 😄 lol ... átlehet váltani... poziciot váltani... jobb klikk a másik oldalra és switch position vagy mi😄 próbáld ki 😊
Prince23
Na kikáóztam a gammát, nagyon de nagyon jó. Kár h nem lehet a skirmishben a németekkel lenni. Nem baj, ez a játék amerikai centrikus.
Fúúú, a vége wazz, kemény volt. Tigriseket alig tudtam semlegesíteni. Még szerencse, h azon pályán (Capt. Shultz tigrisei) a páncélosokat fejlesztettem.
A réndzsörök aranyat érnek😄D Ha van belõle 3-5 szakasznyi, akkor akár több Panzerrel is eltudnak bánni.
Jó volt a befejezése, ez a falaise-i zsák elég jóra sikerült a CoH-ban. Mondjuk Falaise benne volt a magyar D-Day büszkeségünkben is.

hi!

holnap délután jó lenne a COH-magyar hamacsi szerveren valakinek?
1v1, 2v2 ?
Commando Realism Mod-ban gombnyomásra lehet guggolást, hasalást mondani? 😊

üdv mindenki!

csináltam egy hamacsi szobát azoknak akik nem eredeti játékkal tolják.
szoba:COH-magyar
jelszó:COH-magyar

kérek mindenkit hogy aki nem játszik az lépjen ki a szerverrõl hogy mások is fel tudjanak lépni.
mondjuk lehetne olyan rendszert csinálni, hogy elõre itt a fórumon lebeszélni egy meccset. és aki utánna befejezte az kilép.

na jo shit-et nem irtam bele, de szivem szerint beirtam volna 😊

robotnyk
a shit feltétlen kellett bele mi?
a dokumentumok\my games\company of heroes mappába csinál fagyáskor a játék errorlogot, megnézheted esetleg azt, nem-e akad össze valamivel.
THQ-nak elküldtem hibajelentésként mert idegesitett, és leírtam szépen hogy "This shit give me all times error when i press exit"

Prince23
Ha tök jól megyen, akkor ne foglakozz az erroros üzenetekkel mikor kilépsz.
Nekem ilyen volt a D-Day... kiléptem és Application meg setup exét írt ki.

megoldottam... kitöröltem a régi kulcsot, és msot jó lett 😄 most már csak az a bajom hogy mindig errorral lép ki amikor kilépek ... és bejön az az error report ablak és mindig ctrl+alt+del és be kell zárnom...

ja és amikor rámegyek hogy create account az online részben, nem fogadja el a CD Kulcsot ami be van irva o_O

szevasztok! Nagyon ideges vagyok... letöltötte a steam, regeltem elvileg a gamet a THQnál... akarok online-ba menni és mit ír ki??? INVALID PASSWORD OR USERNAME!!!!

száguld lefele steamrõl 😊

hello... nemhiszem... én még sms-t is kaptam,( mert ugy van hogy ha veszek le pénzt akkor azt közli sms-ben) most olvasom 5944 ft ot fizettem 😄
állj állj srácok... steam 30$ a játék, de + tax (20% áfa) tehát ha jol számolok kb 7200FT <#szomoru1>

Ebayen keresztül 3 pénzért jutottam hozzá😄 Szállítással együtt(Angliából:o)

<#eljen>

Ha szeretsz a gép ellen játszani csekkold le a modomat WAR On AI. Csak néhány info:
- Realisztikusabb a sebzés minden fegyvernemben
- Emberszerû az AI viselkedése (pl hidat/jármûvet javít a terepen, a tankok/jármûvek visszavonulnak komoly sérüléseknél és a bázison javitják õket, okosabban használja a fegyvereket, és sok más dolog olvasd el)
- Sehol máshol nem látott vizuális effektek
Dinamikus napszakváltozás (1 játékóra alatt teljes ciklus reggelbõl éjszakába és vissza, éjszaka csökken a látótáv és a fegyverek lõtávja, lehet használi jelzõrakétákat stb)
Lángoló roncsok (akilõtt jármûvek sûrû magas füsttel lángolnak percekig)
A felrobbanó jármûvek megölik/sebzik/lángragyújták a közelben álló katonákat
Szebb nyomjelzõ lövedék effekt
- Játékmód változtatások
A páncélozott jármûveket lehet fedezékként használni (az AI is ezt teszi)
Billentyû paranccsal lehet hasrafektetni a katonákat
A veterán rangok elérése mindkét oldalon a harci teljesitménytõl függ
és még sok száz dolog

War_on_AI 1.42
http://companyofheroes.filefront.com/file/War_on_AI;81332

A többi vátozás listája megtekinthetö ezen az oldalon a War_on_AI 1.3 nál
Lehet a játék sebességét állítani, bár még nem próbáltam:

Játék közben nyomd le a Ctrl+Shift+~ kombinációt (gyes billentyûzeteken: Ctrl+Shift+@)
Utána konzolba írd be a kódokat:
FOW_Toggle - teljes térkép be/ki
ee_bigheadmode(1) - nagy fej mód be
ee_bigheadmode(0) - nagy fej mód ki
taskbar_hide Hide - Taskbar elrejtése
taskbar_show - Taskbar mutatása
statgraph() - Statgraph
statgraph_channel("fps") - FPS megmutatása (ha a statgraphengedélyezve van!)
setsimrate(#) - játék sebessége (#=gyors, 10=normál)

CheatLandban találtam , nemtom müxik e...

Prince23
Meg a hangulata nagyon ott van, szal tellni fog az idõ alaposan.

Szerintem megéri a pénzét. Ajánlom hogy vedd meg... csak 6000ft. Steam-en keresztül is megvásárolhatod... Idõlassítás nincs a játékba, hacsak véletlenül nem laggolsz be egy pár másodpercre 😄 Lehet hogy van benne valami olyasmi mód... bár szerintem felesleges, mert ígyis elég jó a sérülés rendszer. Én pl: annak is örülök hogy nincs benne lõszer utánpótlás mint a suddenben. Az már tul bonyolítaná a játékot... Vedd meg aztmondom minél hamarabb... Szolj ha megvetted, játszunk majd egyet-kettõt mert énis kezdõ vagyok :-)
Gondolkozom rajta, hogy megvegyem, de lenne 2 kérdésem:
Létezik idõlassítás a játékban?
Van hozzá valami real war mod, ami még realisztikusabbá teszi, pl. a tankok sérülésrendszerét?
Köszi,
robotnyk
documents and settings\userneved\my games\company of heroes\playback - ide kell bemásolni, aztán skirmishen belül a recorded games fülön lehet betölteni.
Töltöttem le replayt a gamereplay.org rol. Hova kell bemásolni, vagy mit kell vele csinálni hogy mûködjön? (a verziószám egyezik)

deserter ha nem rontasz el sokmindent, akkor elõbb kéne, hogy pershinged legyen mint az axisnak tigerje(1 cp különbség van a pershing javára).
Lényeg az, hogy nem kell sietni. A pershing után már csak 4 cp az awm(ami a végjátékban hamar összejön), és azt nem hiába hívják allied win machinenak😊 Még most is rendkívül erõs és bosszantó. Csak ki kell várnod. A menet közbeni javitás annyira sokat nem ér, mivel a tank lövések splash damage kiszedi az engineereket is. Inkább ki szoktam hátrálni. Ha gondolod tudok olyan replayt küldeni, ahol jó játékos ellen, at+pershing kombinációval gyõzök(pedig ott vet3 sturmok meg 2 vet3 tiger is volt)
Az mg42vel pedig ne foglalkozz. Kerüld ki stb. Nincs olyan map amit le lehetne fogni 2 mgvel(sõt igazából még 3-4el sem.) Ha nagyon sok mgst gyárt, csinálj wsct és mortarral szedd ki õket. Amúgy meg meg kell várni a gránátot és kész(nefeledd, szinte minden háznak van egy holttere, ahova nem tud lõni az mgs. pl semoison a templom jobb alsó sarka)

unknown nick
Majd ha lángszórós mérnökkökkel lerohanja a mapot azt lesd meg. Ahhoz képest a tigris kutyafasza 😄

Landren
igen, elfelejtettem hozzávenni, hogy én nem most vettem.
de ennyiért mégjobban megéri...

sose nyomd fullba a kretént