Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én 6000ft-ért vettem meg steamon keresztül... azthiszem a boltban is annyi...
lol... van még mit tanulnom... 1 m16 osomat 3 enginer javította... és támogatásom is volt, jött egy tigris... 3as vet el, darabokra lött... visza kellett vonulni... próbálkoztam 6 AT gunnal támogatással elõre haladni lassacskán... hát bekapcsoltam a páncéltörö lövedéket... de azsem segített nagyon... darabokra lettem megint lõve 😄 Lassan unom az amerikaiakat... ugyérzem átálok a németre... vagy én vagyok ennyire hülye???? a tigriseket idáig egyszer sem tudtam kivédeni... ha már jött 1db, már vége volt mindennek... vagy végzek vele hamarabb, vagy jön a tigrisekkel és szétlõ. Azis zavar hogy a német egyböl elzárja az utamat az mg42 esekkel, és mire kilövöm öket, már felépítete a védelmét, vagy tankal jön. amikor még nekem nincs tankelhárítom... csak a snipper ami nagy nehezek kilötte az mg42 est 😄... 7napja játszok körülbelül neten, de ugyérzem ilyen problémáim még lesznek egy jó ideig... hát bocsi hogy itt sajnáltatom magam...
Még mindig 10K <#wilting>#wilting>, ~ egy éve kinn van nem?
a héten éppen játszottunk, a szokásos 3vs3 -at, én kreáltam jött is két kb. hozzánk hasonló kaliberû emberke, meg egy beteg állat 917 nyert és 150 vesztett stattal, ki is rúgta azonnal...
szerintem érdemes megvenni eredetiben a játékot, nagyon jók a multis csaták, és változatosak az ellenfelek, 10k nem sok érte, nagyon eltalált játék.
szerintem érdemes megvenni eredetiben a játékot, nagyon jók a multis csaták, és változatosak az ellenfelek, 10k nem sok érte, nagyon eltalált játék.
sose nyomd fullba a kretént
Kapcsold be az AT gunoknál a páncéltörõ lövedéket. Nagyon sokat számít! Amúgy a tiger relative veszélytelen, amíg nincs legalább 2es vet fejlesztve rá(onnantól nagyon pontos és eszméletlenül sokat kibír).
hello. Azért oda aztán már kell tudás hogy eljusson az ember... sokmindent lehet tanulni ebben a játékban... énis folyamatosan jövök rá a hibáimra és sok más dologra... bár a tigrisek ellen... nemnagyon tudok védekezni... hacsak nem vagyok armor-os... egyébként elég nehéz... mert a rangerek elég minimálisan sebzik, és az a tank elhárító ágyun is elég gyorsan áthaladnak... mire korigálom az irányt... a támogatók jól szétlövik öket... 😄 remélem az ujj részébe lesz mondjuk egy 70mm eres tankelhárító!!! Nemtom ti játszottatok-e a sudden stike nevü játékkal... abban sem lehetett egy 57mm eres ágyuval mit kezdeni a tigris ellen... a 70mm eres valamivel hatásosabb volt...
1v1ben kb a 2000. helytõl(kb rank 7) szokott kemény lenni(odáig jóformán veretlenül el lehet jutni, vagy kb minimális vereséggel). Onnantól kezdve már nagyon sok 8-9 akár 10es játékost is beoszthat a gép(akik érezhetõen jobbak, vagy csak már ezer éve játszanak). 2v2 az teljesen más(a 3v3at meg a 4v4et nem emlitem, mivel nagyon kevesen játszák a kukás netkód miatt).
2v2ben nagyon nagyon sok múlik azon, hogy milyen társat kap az ember. Itt mivel kevesebben játszanak, még elõbb bekaphatja az ember az ászokat. Pl ahhoz, hogy 9rõl 10 re jussak, még kb kéne nyernem zsinórban 4 et úgy, hogy már 8as rank óta veretlen vagyok(és ebben nagyon nagy szerepe volt máknak is, mivel volt olyan ,hogy ladder második meg ilyenek ellen kellett játszani). 1v1ben pedig a top 500ban is már elég zoral nevek vannak, szóval azt nem is eröltetem😄 (pl múltkor berakott a 72. ellen(úgy, hogy kb 600 körül állok axissal), és ki is szoptam😊
2v2ben nagyon nagyon sok múlik azon, hogy milyen társat kap az ember. Itt mivel kevesebben játszanak, még elõbb bekaphatja az ember az ászokat. Pl ahhoz, hogy 9rõl 10 re jussak, még kb kéne nyernem zsinórban 4 et úgy, hogy már 8as rank óta veretlen vagyok(és ebben nagyon nagy szerepe volt máknak is, mivel volt olyan ,hogy ladder második meg ilyenek ellen kellett játszani). 1v1ben pedig a top 500ban is már elég zoral nevek vannak, szóval azt nem is eröltetem😄 (pl múltkor berakott a 72. ellen(úgy, hogy kb 600 körül állok axissal), és ki is szoptam😊
Hányas position, rank-tól kezd nehezedni az ellenfél multiban? Pl. CnC 3-ban ~rank 1000-tõl jönnek a jobbak, 600-700 után már rendesen izzasztó egy meccs. Lassan, de biztosan úgy 2 nap után kezdem megtanulni, megszokni a CoH stratégiákat volt pár loss és még lessz is, de már elindultam felkapaszkodni a létrán. Kicsit fura az egység irányítás, de nem vészes, mert nem olyan gyors a játékmenet, mint CnC3 vagy SC1-ben.
hello... köszi az oldalt... :-)
Elsõsorban Deserternek ajánlanám, de szerintem mindenki nézze meg aki komolyabban akar foglalkozni a coh multi részével
http://www.gamereplays.org/coh/portal.htm
jo böngészést
(btw sztem már volt itt linkelve ez az oldal, de mindegy, ismétlés a..😊
http://www.gamereplays.org/coh/portal.htm
jo böngészést
(btw sztem már volt itt linkelve ez az oldal, de mindegy, ismétlés a..😊
sztem ennek elsõsorban az az oka, hogy nincs direct ips multi, csak hamachival lehet gányolni, ha nem veszed meg boltban. másik ok talán az, hogy tavaly keveseknek volt olyan gépe, mikor a játék megjelent, amin jól elfutott részletesebb beállítások mellett.
Elég szomorú, h csak 1500 hsz jött le eddig itt. Ez legalább 5000 hsz felett kén lennie.
Ez a játék qrvára hangulatos, elõidézi bennem a CoD 1-2 érzést.
Hua
Ez a játék qrvára hangulatos, elõidézi bennem a CoD 1-2 érzést.
Hua
Csak dícsérni tudom ezt a játékot. Az elsõ pálya amolyan bevezetõ volt, király volt.
Most Vierville-ben vaok tisztogatok. tetszik ez a terület elfoglalósdi, emlékeztet a Battlefieldnek meg a FF-nak a stílúsára... Nagyon király effektek vannak benne.
Elsõ látásra, elsõ benyomás:
Grafika: 9
Hang: 10*
Hangulat: 10
Irányíthatóság: 9
Most Vierville-ben vaok tisztogatok. tetszik ez a terület elfoglalósdi, emlékeztet a Battlefieldnek meg a FF-nak a stílúsára... Nagyon király effektek vannak benne.
Elsõ látásra, elsõ benyomás:
Grafika: 9
Hang: 10*
Hangulat: 10
Irányíthatóság: 9
Köszi! <#smile>#smile>
Még nem peccseltem a játékot, van hozzá All-In-One Patch, vagy külön kell összeszedegetni mindet?
jaja, örüljünk <#love12>#love12> <#vigyor2>#vigyor2>
hogyne lenne, nem multi only 😊, bár lehetne hoszabb is a szinglije, monjuk nem csak az amcsikkal, nácikkal is szivesen végignyomtam volna egy kampányt 😞
RPG feeling max abból fakadhat, hogy a kill-bõl jön az XP, amiért tulajdonságokat vehetsz a parancsnoknak. Területfoglalós, extrém módon kõ-papír-ollóra kihegyezett játék. Pepecselõsebb kedvû játékosoknak ajánlott, mert nem ~10 perc hosszú egy multi meccs.
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1> Ez igen. életben nem láttam ilyen jó hangeffekteket. Tisztára CoD2 hangzása volt, rts léttére. Tetszett a háttér zajok, tehát maga a háborús övezet érzése fogott meg. Mondom ilyet életben nem találkoztam... pedig meg van a magyar D-Day, meg az Afrika Korps, ill. Axis and Allies... na de azokban ilyen kibaxott jó hangeffekteket nem halottam.
Már várom a gammát nagyon.
A játékmenet hosszú legalább?
Már várom a gammát nagyon.
A játékmenet hosszú legalább?
semmi rpg nincs benne. na de mindegy, itt egy video, hogy képben legyél.
Ok köszke az infókat.
Holnapra a polcomon lesz (Ldng változatban), felcsigáztátok nagyon az érdeklõdésemet a CoH iránt.
Holnapra a polcomon lesz (Ldng változatban), felcsigáztátok nagyon az érdeklõdésemet a CoH iránt.
ja, és vigyázzál nagyon, mert énis a Shadow Details-t felynomtam magasra aztán kifagyott a game + a gépem. szoval ovatosan
jaja, jó kis game, csak igazán MAX grafón szép. rázoomolsz és látod ahogy csapódnak a golyók! 😄 De az a legjobb amikor a német ejtõernyõsök bent vannak Carentan-ban a házakban, bedobod a tatyót, és szépen, kidolgozottan leomlik a ház. <#eljen>#eljen><#violent>#violent>
olyannyira rá tudsz zoomolni az emberekre mintha TPS lenne... tehát nagyon közelre tudsz zoomolni
Nézegettem a képeket, de nem tom eldönteni, h mi ez. RTS vagy FPS/TPS??
Olyan mint a Rise and Fall: hogy lehet benne stratégia ill. tps mûfajban játszani?
Olyan mint a Rise and Fall: hogy lehet benne stratégia ill. tps mûfajban játszani?
Oksa majd este leszek gépközelben megint akkor visszaigazollak!
felvettelek... jajj elfelejtettem mondani... én bighead86 néven vagyok bent... ha van kedvetek vegyetek fel... hello
Vegyél fel nyugodtan friendsbe. Tiensin néven ha rámkeresel a ladderben akkor megtalálsz😊
:-)... hmmm... hát proci cseréhez kellene 30000ft :-D Az egy ideig nemlesz. Ugyhogy maradok az 1v1 nél... Jó lenne magyarokkal is találkozni a játékban :-) Gondoltam megkérdezem hogy ti mien néven nyomjátok, és hogy mikor szoktatok fentlenni... persze ha van kedvetek... nyomhatnánk egyet-kettöt :-D
Valószinüleg a procid lesz kevés, márpedig ahogy elnézem akkor mindent cserélhetsz... én is bartonról váltottam 3800+ x2-re, hát volt egy csöpp teljesitménynövekedés 😊, coh is megy viszonylag jól közepes-high grafikán, pedig nem csucs a videokártyám se, sima 7600gst 256m ddr3-al.
Nodnál az AMON és IMON modulokat érdemes teljesen kikapcsolni tapasztalatom szerint.
hello... remélem nembaj hogy megint írok... tényleg nem a noddal van a baj... 1v1 ben simán tudok játszani... 2v2 ben már nem 😞 van itt valaki olyan aki hasonló, vagy gyengébb configgal rendelkezik mint én és simán tud játszani 2v2-ben? Senki nemjött még ide ilyen gondal mint én? Nagyon szeretnék játszani 2v2 ben... :-( Csak segítsetek hogy mi lehet a gond... légyszike...
hello... Máshol nem tapasztaltam még ilyet... World in Conflict is szépen fut, és az fps-es gamek is (ut,cs). Igen nod32 használok... talán azért laggolok mert nodom van? kipróbálom akkor majd ugy hogy kikapcsolom... Csak ígyis az a baj hogy 4szer próbáltam meg 2v2-es mappon játszani, kirugtak mert laggoltam... és ezt vereségnek számolta be 😄 így 4 vesztett meccsel kezdtem xD sebaj... köszike a segítségek:-)
Nem a gépeddel van a baj. Igazából a játék elején soha sincs gond. Általában a közepe vége felé(a memóriakezelése a játéknak nem a legjobb, ezt az 1.71 ben probálták is orvosolni) mindenképp akadni fog. Memória tele lesz nemtom...tán 2 gb rammal v többel😄
ha 45 fpsed van, annak elvileg elégnek kell lennie. más játékban nem tapasztaltál hasonlót? esetleg nod32õt használsz?
hello... megnéztem... nincsenek elvesztett csomagok... akkor lehet hogy a géppel van a baj... bár teljesen levan véve a grafika... jobban már nemis lehetne... nehéz elhinnem hogy a gépem ennyire kevés lenne... sosem találkoztam még ilyennel. játék közben 45fps em van. Akkor innen már csak az lenne a megoldás ha veszek egy jobb gépet? Kíváncsi lennék mien teljesítményü gépek vannak, amikkel lehet játszani 8 személyes mappon... vajon mien gép kell ahoz... eléggé elkeseredtem most 😞
haverom 1650xtjével laggolt - LANon, szóval elképzelhetõ, hogy a gép a baj. próbáld meg alapbeállítások alatt, vagy teljesen minimumon.
kapcsolat tesztelésére... start menü/futtatás. itt írd be, cmd. majd itt ping bix.hu -n 100
ha a végén vannak elveszett csomagok, akkor a kapcsolattal van a baj.
kapcsolat tesztelésére... start menü/futtatás. itt írd be, cmd. majd itt ping bix.hu -n 100
ha a végén vannak elveszett csomagok, akkor a kapcsolattal van a baj.
Hello... én nemrég vásároltam meg a COH-ot steamon kereszül. És az lenne a problémám hogy: Játszani akartam 2v2 es mappon... csak nagyon laggoltam... így mindenhonnan kirugtak. Megnéztam egy pár szervert. De mindenhol zavaroan laggolok. 1v1 es mappon nincs semmi probléma. de ha már 3 vagy több játékossal akarok játszani... akkor már bajok vannak... talán a gépem teljesítményével lenne a baj? a gépem: 2500athlon (barthon maggal) 1gb ram (400-as) 6600gt (8x-os agp).. vagy talán a kapcsolattal? nekem a standard chello van... aminek 5mb os a letöltése... nagyon kérlek titeket segítsetek... tanácstalan vagyok... :-(
640 megás 8800GTSel, meg 2 giga rammal sem lehet teljesen maxra tenni mindent. kattints az auto settingsre, csinálj egy performance testet, aztán az alapján még próbálgathatod feljebb, vagy lejjebb tenni a részletességet.
mellesleg lassan elérhetõ lesz az 1.71, pár bugfixel, plusz gyengítik armor companynál az allied war machinet.
mellesleg lassan elérhetõ lesz az 1.71, pár bugfixel, plusz gyengítik armor companynál az allied war machinet.
Sziasztok
Lenne egy technikai kérdésem miért van az hoyg a cod 2 ha full grafikára rakom éppen megakad ezzel pedig ah legoptimálisabbra állitom akkor is az az érzésem mintha filmet akarnék kikockázni a configombaegy nvidia 6600 Gt és 1 giga ram vanez kevés neki???
és még valami felpatcheltem 1.7.0 ra csinálok hamachi serot mert szeretném kiprobálni magam a cim MessorCOH a pass pontaz lesz
üdv
Lenne egy technikai kérdésem miért van az hoyg a cod 2 ha full grafikára rakom éppen megakad ezzel pedig ah legoptimálisabbra állitom akkor is az az érzésem mintha filmet akarnék kikockázni a configombaegy nvidia 6600 Gt és 1 giga ram vanez kevés neki???
és még valami felpatcheltem 1.7.0 ra csinálok hamachi serot mert szeretném kiprobálni magam a cim MessorCOH a pass pontaz lesz
üdv