8857
  • Zsoltika 007
    Kieg nélkül is ugyanúgy minden mapot játszhatsz és a kiegesek ellen/velük is. Csak te magad nem játszhatsz az adott oldallal. Amúgy most a steamen 7500 körül megy az alap és a kieg együtt. Ennyit simán megér.
  • CAC
    Elég az alap, de akkor csak az eredeti 2 frakcióval tudsz játszani. Egyébként nem kell ahhoz 5-10 perc, hogy találj játékot on-line, ugyanis abból rögtön van egy rakat. Mehetsz automatch-re, illetve tallózhatsz a rengeteg hostolt gém között, illetve te magad is hostolhatsz értelemszerűen.
    Bond szerintem a 4v4-nél gondolt arra, hogy 5 percet kell várnod, mert ugye ahhoz mégiscsak 8 játékos kell.
  • WOLF3x6
    Es ahhoz hogy 5 max 10 perc alatt talaljak game-t online, meg kell venni a kiegeszitot is vagy eleg az alap?
  • Zsoltika 007
    Hát nem tudom törttel hamachin mit lehet alkotni de eredetivel mindíg megvan a 8 fős party max 5 perc alatt. A kevesebb játékos pedig még ennél is sokkal hamarabb.
  • CAC
    Hát ja, ez kissé ilyen "most mit is válaszoljak rá" kérdés volt. :)
  • Zsoltika 007
    Igen
  • WOLF3x6
    Eredetivel sokan toljak ezt a jatekot online?
  • McKalton
    thx megvan. :)
  • CAC
    uniqes:
    A játék főképernyőjén középen, lent kiírja a progi.

Vengeance:
    Tudtommal külön sehonnan. Egyébként az OF-ben már tuti integrálva van.
  • Prince23
    Az Of játék német kampánya hány küldiből áll? és az angoloké?
  • McKalton
    pályaszerkesztőt honnan lehet letölteni?
  • uniqes
    Hali!
    Hol tudom megnézni, hogy milyen patch van fent nekem?
    Csak mert nekem a játék telepitgette fel nem pedig én. És ot nem volt ilyen: 2.101 2.102 2.102 2.103 Csak valamilyen 1.70....vagy valami hasonló. Ezek melyiknek felelnek meg???

UI a Pályaszerkesztőknek: Hogyan tudok a WorldBuilder-ben az általam gyártott mapon robantásos effekteket tenni? A füst sikerült!
  • CAC
    Bár én anno gyanakodva fogadtam, de volt egy olyan meglátás is, hogy mindkét gépen azonos grafikai beállításoknak kell lennie. Szvsz egy próbát megér.
  • k98sniper
    ja, de ugyanaz az eredmény. Hálóban megy minden file művelet, telepítés...stb. Nem értem....
  • arty
    lanra nem kell hamachi
  • robotnyk
    próbált mindkét fél hostolni?
  • k98sniper
    Megnéztem ezt a Hamachi-t. De nem értem ez folyamatosan netre akar menni. Mi LAN-on játszanánk, minek ez nekünk? Nincs is benne LAN beállítás...
    Már csak ez a DEV kérdés...
  • k98sniper
    Huhh, ezt kicsit bővebben...hova nem/kell beírni a DEV -et? Mi az a Hamachi? A többit értem :o))
  • bajgunar
    -dev parancs nincs beirva valameikötöknek? (vagy be, vagy ki, de mindkét oldalon)
    Hamachi ua legyen, lehetőleg 1.0.1.5
    Esetleg ird át regeditben a serialt.
  • k98sniper
    Hello , hálóban szeretnénk játszani, a 2 gépen ugyanaz az install van, OF + patch. Látja a 2 gép egymást a játékban is, mert feljön hogy JOIN, majd próbál csatlakozni és kidob egy balakot hogy: "could not connect to all players in the game" A neten valami port hozzáadást írnak, de avval se lett jó, ötletek? Tűzfal kikapcsolva, törölve... Thx. 8
  • Prince23
    LOOOOL
  • oroberto
    Hi mindenki!

1V1 Tournament indul a gamerepalys.org-on ha valakit érdekel jelentkezés junius 7 indul. http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=375959
  • uniqes
    Esetleg egy leírás ha van valakinek vagy egy nagyon egyszerű gyors levezetésa 2 játékosra...

KÖSZÖNÖM!
  • uniqes
    Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni. Egy kissebb pályát szeretnék alkotni WorldBuilder-el de csak a pálya építése megy. A "felek" beállítása nem akar összejönni. Hq kijelőlése után nem tudom mit kell csinálni. PLease HELP!

Köszi!
  • Zsoltika 007
    Átküldöd az ellenséges területre :D
  • WEEDORKA
    sziasztok!

Az egysegeimet hogy tudom megsemmisiteni??

Köszi
    Wee
  • mike0013
    mini-image és yasu használata (CRACK NEM!!!) és megoldja a problémát, legalábbis nekünk sikerült:)
  • arty
    szólj ha találtál megoldást, a fél világnak ez a gondja :D
  • priluki
    ok értem,akkor probálkozunk..) kösz
  • Zsoltika 007
    Teljesnél is van ilyen.
  • priluki
    Aha,és azt a Hamachi-nál kell megcsinálnom? Mondjuk más játéknál nincs ilyen gond,sött mig 1.71 ig volt patch-elve addig simán ment.
  • oroberto
    Hi Mindenki!

Csapattársakat keresek Company of heroes 2v2, 3v3 Automach-hoz multigaming Klán keretein belül.
    TS szerver van.
    MSN: [email protected]
  • Zsoltika 007
    Nincsenek kinyitva a portok. Hamachinál egy kicsit bonyolúltabb.
  • priluki
    Ezt irja a csatlakozásnál:
    wroxcod4.atw.hu/COH HIBA.JPG
  • priluki
    Sziasztok,oylan gondunk lenne hogy látjuk egymást lan-ba de mégse tudunk csatlakozni,sehogyse... Nincs valakinek ötlete?
  • Palika1989
    Hát igen :)
    Valaki nem tud aktív hamachi szobát?
  • Zsoltika 007
    Nem hátrány az. Legalább ha jön ki új patch azonnal frissíti magát. azzal se kell szenvedni.
  • Zsoltika 007
    steampowered.com Meg se kell rendelni. Vagy ha dobozosba kell akkor cd galaxis.
  • Palika1989
    Ingyen, bármely fájlcserélővel vagy torrentről! :)
  • Palika1989
    Szerintem szedd le a STEAM-et mivel azon keresztül csak 19.99$-ba kerül.
    Hátránya annyi, hogy nem lesz meg CD-n csak STEAM-en keresztül játszhatsz vele.