8857
-
#2960 Kieg nélkül is ugyanúgy minden mapot játszhatsz és a kiegesek ellen/velük is. Csak te magad nem játszhatsz az adott oldallal. Amúgy most a steamen 7500 körül megy az alap és a kieg együtt. Ennyit simán megér. -
CAC #2959 Elég az alap, de akkor csak az eredeti 2 frakcióval tudsz játszani. Egyébként nem kell ahhoz 5-10 perc, hogy találj játékot on-line, ugyanis abból rögtön van egy rakat. Mehetsz automatch-re, illetve tallózhatsz a rengeteg hostolt gém között, illetve te magad is hostolhatsz értelemszerűen.
Bond szerintem a 4v4-nél gondolt arra, hogy 5 percet kell várnod, mert ugye ahhoz mégiscsak 8 játékos kell. -
WOLF3x6 #2958 Es ahhoz hogy 5 max 10 perc alatt talaljak game-t online, meg kell venni a kiegeszitot is vagy eleg az alap? -
#2957 Hát nem tudom törttel hamachin mit lehet alkotni de eredetivel mindíg megvan a 8 fős party max 5 perc alatt. A kevesebb játékos pedig még ennél is sokkal hamarabb. -
CAC #2956 Hát ja, ez kissé ilyen "most mit is válaszoljak rá" kérdés volt. :) -
#2955 Igen -
WOLF3x6 #2954 Eredetivel sokan toljak ezt a jatekot online? -
McKalton #2953 thx megvan. :) -
CAC #2952 uniqes:
A játék főképernyőjén középen, lent kiírja a progi.
Vengeance:
Tudtommal külön sehonnan. Egyébként az OF-ben már tuti integrálva van. -
#2951 Az Of játék német kampánya hány küldiből áll? és az angoloké? -
McKalton #2950 pályaszerkesztőt honnan lehet letölteni? -
uniqes #2949 Hali!
Hol tudom megnézni, hogy milyen patch van fent nekem?
Csak mert nekem a játék telepitgette fel nem pedig én. És ot nem volt ilyen: 2.101 2.102 2.102 2.103 Csak valamilyen 1.70....vagy valami hasonló. Ezek melyiknek felelnek meg???
UI a Pályaszerkesztőknek: Hogyan tudok a WorldBuilder-ben az általam gyártott mapon robantásos effekteket tenni? A füst sikerült! -
CAC #2948 Bár én anno gyanakodva fogadtam, de volt egy olyan meglátás is, hogy mindkét gépen azonos grafikai beállításoknak kell lennie. Szvsz egy próbát megér. -
k98sniper #2947 ja, de ugyanaz az eredmény. Hálóban megy minden file művelet, telepítés...stb. Nem értem.... -
#2946 lanra nem kell hamachi -
#2945 próbált mindkét fél hostolni? -
k98sniper #2944 Megnéztem ezt a Hamachi-t. De nem értem ez folyamatosan netre akar menni. Mi LAN-on játszanánk, minek ez nekünk? Nincs is benne LAN beállítás...
Már csak ez a DEV kérdés... -
k98sniper #2943 Huhh, ezt kicsit bővebben...hova nem/kell beírni a DEV -et? Mi az a Hamachi? A többit értem :o)) -
#2942 -dev parancs nincs beirva valameikötöknek? (vagy be, vagy ki, de mindkét oldalon)
Hamachi ua legyen, lehetőleg 1.0.1.5
Esetleg ird át regeditben a serialt. -
k98sniper #2941 Hello , hálóban szeretnénk játszani, a 2 gépen ugyanaz az install van, OF + patch. Látja a 2 gép egymást a játékban is, mert feljön hogy JOIN, majd próbál csatlakozni és kidob egy balakot hogy: "could not connect to all players in the game" A neten valami port hozzáadást írnak, de avval se lett jó, ötletek? Tűzfal kikapcsolva, törölve... Thx. 8 -
#2940 LOOOOL -
oroberto #2939 Hi mindenki!
1V1 Tournament indul a gamerepalys.org-on ha valakit érdekel jelentkezés junius 7 indul. http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=375959
-
uniqes #2938 Esetleg egy leírás ha van valakinek vagy egy nagyon egyszerű gyors levezetésa 2 játékosra...
KÖSZÖNÖM! -
uniqes #2937 Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Egy kissebb pályát szeretnék alkotni WorldBuilder-el de csak a pálya építése megy. A "felek" beállítása nem akar összejönni. Hq kijelőlése után nem tudom mit kell csinálni. PLease HELP!
Köszi!
-
#2936 Átküldöd az ellenséges területre :D -
WEEDORKA #2935 sziasztok!
Az egysegeimet hogy tudom megsemmisiteni??
Köszi
Wee -
#2934 mini-image és yasu használata (CRACK NEM!!!) és megoldja a problémát, legalábbis nekünk sikerült:) -
#2933 szólj ha találtál megoldást, a fél világnak ez a gondja :D -
priluki #2932 ok értem,akkor probálkozunk..) kösz -
#2931 Teljesnél is van ilyen. -
priluki #2930 Aha,és azt a Hamachi-nál kell megcsinálnom? Mondjuk más játéknál nincs ilyen gond,sött mig 1.71 ig volt patch-elve addig simán ment. -
oroberto #2929 Hi Mindenki!
Csapattársakat keresek Company of heroes 2v2, 3v3 Automach-hoz multigaming Klán keretein belül.
TS szerver van.
MSN: [email protected]
-
#2928 Nincsenek kinyitva a portok. Hamachinál egy kicsit bonyolúltabb. -
priluki #2927 Ezt irja a csatlakozásnál:
wroxcod4.atw.hu/COH HIBA.JPG -
priluki #2926 Sziasztok,oylan gondunk lenne hogy látjuk egymást lan-ba de mégse tudunk csatlakozni,sehogyse... Nincs valakinek ötlete? -
#2925 Hát igen :)
Valaki nem tud aktív hamachi szobát? -
#2924 Nem hátrány az. Legalább ha jön ki új patch azonnal frissíti magát. azzal se kell szenvedni. -
#2923 steampowered.com Meg se kell rendelni. Vagy ha dobozosba kell akkor cd galaxis. -
#2922 Ingyen, bármely fájlcserélővel vagy torrentről! :) -
#2921 Szerintem szedd le a STEAM-et mivel azon keresztül csak 19.99$-ba kerül.
Hátránya annyi, hogy nem lesz meg CD-n csak STEAM-en keresztül játszhatsz vele.