8857
-
Neoncsoves #3040 ÉS ha felrakok egy modot hozzá attól még tudok neten játszani ugyanúgy nem? -
#3039 Igen, ez egy jó hely, én is onnan szereztem be a MOD-okat.
Melyikben van felcser?
Amiket én leszedtem, azokban nincs ... legalább is a német oldalon.
Mert angol/amerikaival nem játszom :-)
Ezek vannak meg:
_enhanced_warfare_mod_012\
_blitzkrieg_mod_v1[1].01\
_the_shattering_of_countries_setup_v1[1].33\
_ewiger_krieg_mod.rar
the_true_war_mod_v1[1].299.rar
_nhcof_0[1].2_beta.zip
_specializedproductionmod21.zip -
#3038 Innen kiindulva, részletes infok vannak.
Angolul, de írtad, hogy mindegy.
Én is jól tudom használni, pedig korántsem vagyok pörfekt :-)
http://wiki.relicrank.com/index.php?title=Main_Page -
CAC #3037 Erre csak azt az aranymondást tudom válaszolni, hogy "replayt, különben meg sem történt". ;) -
Neoncsoves #3036 de nem az első 5 percben -
CAC #3035 Na ebben aztán semmi különös nincs. Mind a 4 frakciónak meg van erre a lehetősége. -
Neoncsoves #3034 nekem olyan volt h fog of war meg minden és a kezdőmet kezdi bombázni -
#3033 Nekem múltkor sector artillery-t nyomott a bázisomra! Vágod? Azt csak a saját területére lehet scorched earth doktrinával. Erre ő folyamatosan az én szektoraimba lőtte. :D Csíter kis gec..k -
Neoncsoves #3032 Ja és ha elment AFKba akkor a gép csak magától építette neki a tank depotot meg a gyalogsági szarságot? meg magától fejlesztgette a cuccokat az egész??? nem hiszem... -
Neoncsoves #3031 nem fogok replayt nézegetni. azt mondta a srác hogy "elment AFK-ba" és lett egy rakás nyersanyag... mondtam nekik h apátok retkes büdös rothadó f*szát honnan van ennyi... de tényleg... 3v3 volt, egyik gyerek jött 6 pantherral... 2perc mulva már 8cal, a másik meg jött kb 60gyalogossal meg 2 pantherral meg köcsög Marderekkel vagy mikkel, a 3. meg stuggal meg Jagdpantherrel... valami nem volt kóser de nem is érdekel mondtam nekik, hogy csak gratulálni tudok hozzá, már FPS-ben, TPSben, RTS-ben,MMORPG-ben is vannak csiterek... ezt nem hiszem el!!! -
#3030 nézd meg a replayt. ha azóta nem játszottál, akkor c:\dokumentumok\neved\my games\coh\playback-ben a temp.rec mindig a legutóbbi skirmish replayje. ezt átnevezed amire akarod, és megnézheted.
de egyébként nem normális. -
Neoncsoves #3029 Srácok az normális hogy gyereknek 5-10 perc alatt 6 pantherje volt???? -
#3028 Valaki segitsen legyen szives, a lényeg.. felraktuk haverral CoH:OF-et, látjuk egymást de nem tudunk egymáshoz csatlakozni, 1.0.0.36os hamachink van, ötlet? nem volt patchelve egyikünk játéka sem .. Nem eredeti .. -
Neoncsoves #3027 nincs mit, régen én is rengeteget szoptam haverokkal, csak aztán megtaláltuk ezt a régit, meg mára megvettem origiben a játékot. szóval már nekem mind1 :D -
#3026 hihetetlen, működik tökéletesen:D Nagyon nagyon köszönöm!!! -
Neoncsoves #3025 1.0.0.36ot azért ajánljuk haverokkal, mert azzal lehet Hearts of Ironozni, minden játékban látjátok egymást. -
#3024 az 1.0.1.5öt szokták cohra ajánlani, haverokkal mi is ezt használjuk. -
Neoncsoves #3023 az 1.0.0.36os hamachit töltsétek le. Innen -
#3022 hoppá!
hamachival van gond, ez már biztos...
MS VPN nevű progival létesítettünk hálózatot, minden ment tökéletesen!:)
csak ezzel az a gond, hogy ketten lehet csak játszani, de legalább megy... viszont kéne valami megoldás a hamachira... -
#3021 átalakítják a hálózati kódot a következő, és valószínűleg utolsó patchben. már folyik a beta playtest, pár héten belül szerintem kijön majd. nem biztos, hogy ezen segít, de érdemes megvárni. -
#3020 utána néztem ennek a timed out-nak hivatalos fórumon is... sokan szívnak ezzel, és (ahogy az a warnings.log-ban is látható) a ping lehet a ludas, de azt hogy lehetne belőni, hogy jó legyen, ugyanis 4000-12000 közötti ping... hát érdekes:) gondolom sehogy, de régen mégis tudtunk játszani páran hamachin, nagyon fura ez az egész -
Kurfürst #3019 Köszi, kipróbáljuk! :) -
#3018 Vezérlőpult -> Hálózati kapcsolatok -> fennt a menüsoron: "speciális" -> Speciális beállítások... -> a kapcsolatok részben a hamachi sort feltolod a lista tetejére a nyíllal -> OKÉzod és újraindítod a gépet!
ez megoldás lehet;) -
Kurfürst #3017 Kis segítség kellene, haverral próbáljuk nyomni hamachin az alapot. Régen ment nekem (haver most rakta fel) és becsszó hogy kerestem a a topicban de rohadtul nem dobja ki hogy hogyan is kell elindulni.
A próbléma az hogy ha elindítjuk a programot nem látjuk a LANon hostolt játékot, bár a hamachin be tud lépni a szobámba. Valami megoldás? -
#3016 elvileg egy új auth szerver van, de ha az lenne a baj, akkor el sem indulna. -
#3015 nem:S próbáltuk mindenhogy, de régen jó volt pedig:( Patchek megváltoztattak valamit? Anno ment a 2.300-assal is! -
#3014 Eredeti? -
#3013 nem jó így sem:( hihetetlen, mindent próbáltunk, és sehogysem jó:(( -
Neoncsoves #3012 lehet hülyeséget mondok de, aki törttel játszik:
2.301es patchel is megy szerintem. inditáskor kilövöd a netet, ha belépett játékba, a főmenüig akkor utána inditod a netet... -
Neoncsoves #3011 Na megoldottam a vásárlást. Le volt korlátozva 4ezerre a vásárlási limit :) nah zsiiiir este CoH XD -
#3010 vannak patchek, de a CoH csak addig törődik a realizmussal, amíg az nem megy a játékélmény rovására. -
Solyom2 #3009 Vannak az alapjátékhoz patchek amik növelik a realisztikusságot,mert nagyon idétlen néha. -
#3008 Hihetetlen!
Egyik barátommal megint megjött a kedvünk egy kis CoH: OF-hoz, anno ment minden rendesen!
Most felrakjuk az OF-et, patchek nélkül nem indul el... Felrakjuk 2.201-ig, could not connect all players-szel nem enged csatlakozni egymás szerverére, 2.202-nél ugyanez... 2.301-val sem működik rendesen akkor is hibaüzenet! Van erre valami megoldás, anno rendesen ment minden ugyanezt csináltuk, mini-image + yasu + host fájl buherálás...
Ha valaki tud erre valamit! Nagyon köszi előre is a választ! -
GiGa master #3007 sziasztok tudna nekem valaki adni a Map builderhez egy tutorialt?lehetőleg képekkel v filmel illusztrálva...nyelv mind 1! -
#3006 Arra vannak a patchek. Vagy lesznek. -
Neoncsoves #3005 Tényleg, ti itt nem tudtok egy esetleges CoH 3-ról? Mert ugye a 2-nek az OF számít... Mert kerestem de nem találtam semmit! Mindegy. Jó ez igy ahogy van csak adjanak végre új mapokat, egységeket, normális sebzésrendszert:) -
Neoncsoves #3004 MEKKORA TÉK!!!! :) -
Neoncsoves #3003 Huh, elég jó modokat találtam itt. Hát nem értem, hogy a készítőknek hogy nem jut eszébe ez a Radio Operator, vagy Allied Air Commander, na meg a felcserek főleg (Combat Medic)... Simán sokkal jobb és összetettebb lenne a játék! Meg a tankok sebézését is javíthatnák simán, mert az röhejes amikor stugot oldalról lövök és 4x oldalba kell lőnöm holott a valóságban 2 lövés elég volt neki oldalról... Meg hasonlók. De nem aggódok mert foglalkoznak a játékkal a készítők tehát lehet hogy lesz valami újdonság az új patchben! -
Neoncsoves #3002 ja:) mindegy. ma veszem meg az Opposing Fronts-t ugy tűnik, vagy majd holnap mert most nem engedi STEAMen :-( De lehet hogy külön STEAMen kivül rakom fel... Havernak tört verziója van és ugye a 2.301es patchel nem megy törttel... -
CAC #3001 Hmm, nem ismerős, akkor csak véletlen volt a sok egybeesés.