Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Company of Heroes Expansion?
Posted in Company of Heroes by ÜberJumper on March 26th, 2007
Looks like we just got official confirmation of a Company of Heroes Expansion. Jeff Green at 1up posted a small blurb about their upcoming exclusive about Relic's follow up to Company of Heroes. Should be on shelves soon.
Anyway, start looking for our new issue soon. It's not really a Peggle cover. It's one of those "exclusive" stories---this time about the followup to Relic's awesome Company of Heroes. Guess what? We get to kill more Nazis again!! Yay! Them shitz never gets old, knowhumsayin?
Now the question remains. Battle of the Bulge or Operation Marget Garden (CoH😮MG for the win)? The paratrooper in me hopes for CoH😮MG. Thanks to Sacer for the heads up.
www.relicnews.com
Egyébként a COH az utóbbi évek legjobb RTS-e! Kár, hogy a multiplayer rész olyan bugos (lefagyások, kiesések, stb.)
G.
Kell e creck az 1.5 patch hoz ? mert én felraktam és nem indul
végigvittem!
Szóval olcsóbb lenne az egység gyártás? mert nekem semmit nem változtat, ugyan annyiba kerül minden egység legyártása. Lehet köze ahoz hogy nem eredeti a gamma? :-(
De hiába lövöm le a fél német hadsereget számtalan tankot és embert lelövök a piros 500 bol nem számol 1 t se a kékböl meg mintha huznák pörög a számláló.
Azthiszem a 13 pálya. Kösz a segitséget
Olyan gondom van a játékkal, mint kingtiger-nek (#664), vagyis egyszerûen nem csinál semmit telepítés után. .iso-ból mountoltam, serial-t beírtam, install, majd katt az ikonra és semmi. Többször újratelepítettem és semmi. Ugyanezzel a fájllal egy másik gépen szépen megy, még le sem fagyott egyszer sem, pedig már játszok vele egy ideje. Légyszi segítsen valaki! Fontos volna.. Esetleg kingtiger, ha sikerült megoldani, akkor mondd el légyszi, hogy hogyan! Elõre is köszi!
(amin nem megy: 7600 GT vidkártya, 1 Gb ram, kb. 1 hónapos gép)
Örülök a nevezésednek, most nézem az emailt.
Még valaki?
Engem érdekelne ez a verseny 😊
küldtem e-mail t ha tudsz valami biztosat kérlek írj majd.
Mostanában barátommal szoktam fönt játszani de alig akadunk magyarokba 😞 sajnos nem sokan játszák. Ezért is érdekelne ez a verseny
A nemrég alakult Hungarian Titans klán versenyt hirdet magyarok között.
Eredeti játék szükséges, egyelõre a 4-en, a klántagok vannak benn a dologban, majd meglátjuk hány jelentkezõ van. Érdeklõdni lehet itt a fórumon vagy a grulld
Jelentkezni itt vagy a fent említett email címre lehet március 25-ig.
A halál csupán a kezdet...
Most próbálgatom a játékot azonban üröm az örömben (mert a játék tényleg nagyon jó) hogy a mentések visszatöltése után lefagy a program plussz az egész gép. Restart segít csak rajta.
Volt valakinek hasonló gondja? Valami 5let hogy mi lehet a megoldás?
Most töltögetem a peccseket lefelé hátha azok.
Köszi elõre is!
Üdv.: Sammy
Vkinek lenne kedve játszani hamachin?
Most kaptam meg a játékot és nagyon tetszik nem tudjátok lesz hozzá magyarositás??
a peccseléssel kapcsolatosan vki adjon már tanácsot. visszaolvasva azt látom hogy 1.4->1.5, de az alapra akkor elég az 1.4 és úgy az utolsót?
A szövetségeseknél az egészségügyi sátor közelében állva automatikusan gyógyulnak az osztagok.
Nekem német verzióm van, lehet-e ezt angolra, esetleg ha van kész magyarositás magyarra átalakitani? Elég lenne csak a feiratott, a hangok nagyon filingesek németül.