8857
-
#2800 hát ezaz :D -
#2799 De miért is kéne? -
#2798 vsync off esetén miért ne lehetne?
grebber: én ugy vettem észre, h nincs. nekem ugrál 40-100fps között mindenfelé, lcd-m 60hz-en megy. csak az atvezetők vannak limitálva, amugy vga driver (vsync) beallitas kérdése -
#2797 viszont 60 hznél soha az életben nem lesz az fps 60 fölött lcdn. -
CAC #2796 Kicsit szerintem kevered a dolgokat. A képfrissítési frekvencia monitorfüggő, és ennek a mértékegysége a Hz. Ahogy te is írtad ez lcdknél általában fixen 60 Hz, a CRTknél meg amit épp bír az adott felbontás mellett a monitor (de mindvégig fíx érték). Az FPS viszont konfig függő, és szinte állandóan változik, néha tág határok között is akár. -
#2795 nem ertelek jo lovag
ha flat screened van, akkor 60 fps-t fog megjeleniteni
ha crt akkor meg a refresh rate freki a donto
mit limitalnal? min, max?
-
#2794 http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=335168
itt le van irva reszletesen -
#2793 Lehet baromság amit kérdezek de ebben a játékban nincsen fps limit? -
CAC #2792 Azt nem tudom, de a custom mapokat úgy lehet, hogy kicsomagolva bemásolod őket a THQ\Company of Heroes\WW2\Data\Scenarios\mp könyvtárba, majd a programot a -dev kapcsolóval indítod. -
GiGa master #2791 sziasztok costume mappokat hogyan lehet betenni a játékba?!előre is köszi -
CAC #2790 :))) és tényleg. :D -
#2789 Jobban megütött a bor :D --> We tested the DX9 version of the game at maximum details.
-
CAC #2788 A linkelt oldalon tuti nem szerepelt, hogy minden maxon volt...vagy csak jobban megütött ez a délutáni bor, mint gondoltam. :) -
#2787 Oda volt irva minden maxon volt.De néztem ott több tesztet is nagy kamu az a tesztoldal el kell felejteni. -
CAC #2786 Rengeteg dolgon múlik, hogy milyen eredménnyel zajlik le egy sebességteszt. Két tök ugyanolyan konfig esetében is más eredmény lesz, ha más driverek vannak felrakva, más az oprendszer 'életkora'. Hogy mást ne mondjak, én a cikkben nem láttam, hgy milyen beállítások mellett zajlott a teszt, a felbontáson és az Anti aliasing-on kivűl.
Egyébként 24-25 fps egy TV film sebessége, FPS-eknél szokták a 40-50 körüli értéket megkövetelni...magyarul ne foglalkozz vele. -
#2785 Ebben a teszben 213 fps-t megy a 8800GT.Nálam majdnem azonos géppel ugyanolyan beállításokkal miért csak 59 fps???
Most akkor az ottani eredmények mint hazugságok??
Nálatok mennyit megy a teszt rész? -
#2784 Akkor 1.71-ig patchelem csak. -
#2783 magyaritás CSAK az 1.7x verzion megy sajnos -
#2782 Tudom már szedem őket.Magyarítás azzal is kompatibilis? -
#2781 2.300ig, igen. lesz közte egy 1.8 gigás, arra készülj! -
#2780 Az alap Company of Heroes-ra fellehet telepíteni a patcheket 2.103-ig vagy meddig? -
#2779 Ezer köszönet! -
CAC #2778 Itt az egész subtitles mappa. Bent van az összes fájl. -
#2777 Nekem a netes Loading verzió volt meg isoba azt irtam ki lemezre.
Eltudnád küldeni a feltelepített mappából amit irtam? -
CAC #2776 Igazából fingom sincs. :)
Az install disken ilyen formában voltak fent. Nem tudtam melyik kell, így másoltam mindent. Egyébként csak data könyvtár volt. Az az elérési útvonal, amit leírtál, csak a feltelepített játékon belül van. -
#2775 Köszönöm de ezek most mik ??
Sandmap2.lua_NEW_FILE_0x4C5524578EB6A3D1CD5CF6DFBEBFF8F8 ez a neve. Meg miért van kettő mindegyikből? -
CAC #2774 Igen. Tessék! -
#2773 Valaki tudna segíteni nekem!
Telepíteném fel a játékot de a lemezen a program files\THQ\Company of Heroes\WW2\Movies\Subtitles\ mappából nem tud felmásolni 7 fájlt névszerint ezeket: Sandmap2.lua,Sandmap3.lua,Sandmap5.lua,Sandmap6-7-8-9.lua.
Megtenné nekem valaki hogy ezeket feltölti nekem valahova 6kb csupán!
Előre is köszönöm! -
#2772 v2.300-ra fel van pecselve a game? ha nem, akkor kéne :) -
#2771 a smart security-ban már tűzfal is van -
#2770 pontosan.... lehet o a nub -
blazseidr #2769 Bocsának a küldetés neve m14_mortain - counterattack (legalább is így mentette el a save-k közé) -
blazseidr #2768 Sziasztok!
Ennél a Motain-os küldetésnél akadtam el, illetve a gép. A játék original, serial kóddal minden OK, de amikor megkapom az erősítésként küldött 3 tankot még pár percig enged játszani, de utána kilép a főmenübe. Újraintalláltam és már be se engedi tölteni a játékállást, sőt az alap Mortainosat is csak úgy, hogy a my campaign menüből választom. Patchek is fel vannak rakva, mi lehet a gond?
Köszi. -
#2767 Nem kell sok ész hozzá hogy rájöjjön az ember hogy ki kéne nyitni pár portot a tűzfalon/routeren ha ilyen probléma van.
A játék ezeket használja:
UDP: 6112
UDP: 30275
UDP: 9100
Az eddigi írásaidban úgy sírsz mint a fürdős .... Pedig a problémáid 99% a te hülyeséged miatt van. Ahelyett hogy a fejlesztőket a microsoftot stb fikáznád inkább nézz utánna dolgoknak mert amiket leírtál abból az jött le hogy te egy atom buta ember vagy...
Nem lehet mindenki olyan okos hogy mindent tudjon de legalább ha valamihez nincs sok közöd arról ne alkoss véleményt!!
Érdekes módon nekem az eredeti játék alatt 50%-al több lett az fps DX10 alatt és rengeteg finomítást kapott a játék amivel tényleg közel tökéletes lett a multiplayer. -
#2766 Te vagy buta ha ezt tényleg komolyan gondolod. -
bgabor #2765 Én ezt használom:kerio personal firewall 2.1.4
Én nagyon meg vagyok elégedve vele, tudom ajánlani. -
#2764 azt tudom, de hátha valahogy...:)
na mindegy, windows tűzfal az meggátolja a ventrilo szervert, szóval azt hagynám inkább...
kb 1 hete feltettem a zonealarmot és egyből le is szedtem, mert háromszor kellett újraindítanom a gépet, hogy bejöjjön a windows...
na mindegy, marad a jólbevált hálókártya letiltás:) -
#2763 2.3 után ez nem jó, mint én is írtam :) -
bgabor #2762 Nekem benne vannak a host fileban a domainek, mégis ki próbál menni a netre. Kell a tűzfal.
mike0013: A nod32 antivírus program, nem tűzfal.
Mellesleg eredeti verzióval nincsenek gondok a LAN játékkal? Eredetivel nincsen semmiféle hibaüzenet? -
CAC #2761 Dehogynem!
A host fájlba kell felvenni a tiltandó domaineket.