Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáltunk sokmindent: router, switch, vírusírtó ki-be stb...semmi
Valaki ötlet?
Next PC upgrade: 2022
Lenen 1 kérdésem. Hová tûnt mindenki hamacsiról???? Fent volt vagy 20 ember 1-1 szobába. De most mindenki eltûnt. Áruljátok már el melyik az a jó szoba ahol meg lehet találni titeket😊 Kiváncsi lennk😊
Jah és még valami. Nem akar senki 1 neten keresztüli kiesõs bajnokságot? A csapat 2 fõ és akkor 1 4es mappon lehetne tólni amagedott idõben. Na?? Mit szólnátok hozzá???
Várom a válaszokat.
Köszi. Üdv: mindenkinek
<2007. június 01. @ 09:17 - Chesario>2007. június 01. @ 09:17 - Chesario>
A Company of Heroes új javításával egy újabb játéknál élvezhetjük a DirectX 10 jelentette grafikai mámort.
A Company of Heroes kiegészítõje még sokára fog megjelenni, ám az eredeti játék legújabb javítása már elérhetõ a játék oldalán, amit minden Windows Vista tulajdonosnak érdemes lesz letöltenie, amennyiben ki akarja használni a játékban rejlõ teljesítményt. Az új, 1.61-es patch ugyanis DirectX 10 támogatást is tartalmaz, így a lentebbi képen demonstrált minõség beli javulásra számíthat mindenki, aki telepíti a csomagot.
info: Gamestar
Vki tud megoldást a köv probélmára: Pár napja még simán tudtunk játszani a haverommal hamachin, most viszon vmi miatt nem látjuk egymás játékát. Másnál nem fordult még elõ ez?
Valaki nem akar játszani velem hamachival neten multizni???Én szivesen játszanék akarárkivel.Tahát ha valaki akar játszani az csak bátran szóljon 😊
A konfigomnak tudni kéne a dx10-et (mint ahogy írom is, a Dx10 Lost Planet demo simán elfut ), ezért is kérdem, hogy van-e valamilyen "trükk" ? Van valaki, akinek megy esetleg ?
(A konfigom, rendszerem viszi a dx10-et. Legalábbis a Lost Planet demo dx10-es demo simán ment)
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Egy srác ázsiából hozatja be konténerrel a játékokat, és most van egy rakat CoHja eladó.
Én tõle vettem kõkemény 3 ezer FTba került (szállítással!).
Lenne egy kérdésem.Meg tudná valaki mondani, honnan tudnék mûködõ CD-key-t szerezni a multihoz?Vagy hogyan lehet a regelést megoldani?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Szoba neve: COH-HU2
jelszó: hun
Csatlakozzatok amíg van hely és játszunk együtt! Üdv.
- kisPocok -
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
a jelszó ugyanaz 😊
További jó játékot mindenkinek!
1.-es: Igen, valóban csak 15 van.
2.-es: Összeszedi az embereket, meggyógyítja és ha összejön 6 darab akkor egy fullos rifleman osztagot állít "elõ".
3-as: A fenntartási költség az az hogy a manpower-bõl levesz valamennyit. Pl. (csak úgy hasracsapva) egy sherman fenntartási költsége 20 manpower, annak a negyede 5, ezért te minden percben +5 manpowert fogsz kapni. Csak akkkor érdemes ezt fejleszteni ha nagyon sok tankod van, katonáknál elenyészõ a fenntartási költség!
Végigvittem egy hete a játékot. Csak ugyanazt tudom elmondani, mint az elsõ ránézés után: ez valami hihetetlen jó. Nagyon várom a kiegeket, mert már viszket a Sherman-jaim lánctalpa. 😊
Ettõl függetlenül lenne pár dolog, ami még nem világos:
1. Valóban csak 15 küldetés van az usa kampányban? Ha megnézitek, van ott egy szabadon hagyott 16. slot, ami nem aktív. Mivel az egyik medálom nem lett meg, arra gondoltam, hogy így nekem nem elérhetõ, de minden bizonnyal ez az én agymenésem.
2. Mire jó a szövetséges medical tent vagy mifene (most nem jut eszembe a pontos neve). A védelmi épületeknél van, a géppuskafészek mellett. Azt vágom, hogy egy szanitéc folyamatosan szaladgál az elesett katonákért,.és mikor beér eggyel, mintha nõne az épületen lévõ sárga csík is. De ez miért jó nekem?
3. Már kérdezte valaki a szövetséges supply depot értelmét. A leírás szerint az a fenttartási költségét (upkeep cost) csökken az egységeknek. Ettõl függetlenül én úgy vettem észre, hogy nem változtat semmit. Az upkeep cost gondolom az az érték, amennyit egy adott egység elfoglal a max egységek számából. Eszerint pedig a teljes upgrade-kor egy Sherman 8 helyett, csak 4-et foglalna, ami elég kemény.
A válaszokat elõre is köszi!
Aki unja már az alap CoH-ot, az jöhet moddolva a hamachiba:
Név: COH-HUN Battle of legends MOD
Jelszó: tigertank
Ez a MOD szükségeltetik hozzá: http://companyofheroes.filefront.com/file/Battle_of_Legends_12;71015
A játék 1.2 verzió kell hogy legyen!!!
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
http://thq.vo.llnwd.net/o10/CoH/retail/EN_151_160_Patch.exe
amúgy hamachin toljuk és nekünk megy 1.51 -es verzióval.
Nem tudjátok hogy honnan lehetne beszerezni, vagy kimenteni valahogy a fõmenüben a Credits alatt játszott zenét?