8857
-
bgabor #2720 Csak azért kérdeztem, mert amikor az OF alapváltozatával játszottam, jól futott, amióta pedig felpeccseltem 2300-ra(a többi patch közebeiktatásával, természetesen), furcsa beszaggatásokat produkál.
Mellesleg a WM két mg-42essel felszerelt Granadier-ei elég brutálisak, nem tudom azokkal szemben mit lehetne kezdeni mondjuk az angol gyalogsággal. -
CAC #2719 Volt valahol egy netes szavazás, aminek az lett a végeredménye, hogy a voksolók 80%-a szerint erősebb az axis. Egyébként nehéz a WM-mel játszani, de ha valaki tud, akkor szerintem a legerősebb frakció. A PE meg eddig iszonyúan táp volt, de az új peccs után ki lett egyensúlyozva.
bgabor:
Igen, volt benne performance javítás. Én mondjuk nem vettem észre különbséget. -
bgabor #2718 Miután felraktam az alap COH-ot, és rá az OF-et, érdemes az OF patcheket felrakni? Mindet? Javít valamit az OF brutális gépigényén? -
#2717 Ezé' vesztettek. :D -
gyuri12 #2716 Most már működik,köszönöm szépen!
(bár gyengék a nácik egy kicsit...:( ) -
gyuri12 #2715 Köszönöm!:) -
CAC #2714 :) 13. oldal, #1719-as komment. Abban minden benne vam. -
gyuri12 #2713 kösz:)
(de azért megmondhatnátok,hogy mi a baj:D ) -
CAC #2712 Eh :( ...fel a fejjel! -
#2711 Juj, részvétem. :( -
gyuri12 #2710 én nem mentem locsolkodni;)
idén elmaradt,hála faszkalap apámnak;)
(csütörtökön lesz a válóper,hálistennek) -
CAC #2709 Szűkmarkúak voltak hétfőn a lányok? :D :D -
gyuri12 #2708 eredetileg megakartam,de nem jött be rá a pénz...:( -
#2707 Hogy nem vetted meg? -
gyuri12 #2706 mivel nem találtam a kiegnek témát,gondoltam itt nyavajgok:
tehát, felteszem, crack,elindítom, és kiírja,hogy validating media.
aztán végez,és kiírja,hogy nem jó a media.
mi lehet a baj?:D -
#2705 sajnos most nem tudod megnezni, mert a http://relicrank.com az evezred nagyobbb feleben nem elerheto.... -
BBazsi #2704 Köszi ez hasznos link.
De azt honnan tudom hogy hány pontom van? -
#2703 http://www.gamereplays.org/community/12azor_s_Explaination_of_the_Ranking_and_Automatch_Systems-t344460.html
itt a link, buzi sg -
#2702 amugy rendesen -
#2701 hamachin van :] -
#2700 magyarok közül van kedve valakinek játszani neten? -
#2699 1. Nem jó a link.
2. Nem nekem kell. Én jól megvagyok a game-el :) -
#2698 le van irva, hogy mukodik elmeletileg minden -
#2697 Az admin indítja a játékot. Neked várnod kell hogy meglegyetek. Ha készen állsz, a neved melletti kell kattintani. -
#2696 igen azt értem találok is szeervert vagy mit becsatlakozok látom a többieket is viszont a játék nem indul el.szerver menüt látom csak. -
#2695 Multiplayer menüpont? -
#2694 hogy illetve hol lehet multizni neten keresztül?eredetivel persze és csak of van fent -
#2693 Hát akkor ez a mód hanyagolva lesz. -
CAC #2692 Igazából a pipások csak az előnyben részesített pályák, ettől még kaphatsz mást. Mondjuk én sem értem miért ad a szerver ilyen pályát, hisz matematikailag kell lennie olyan mapnak, ami mindkét félnél be van jelölve.
A team ranked úgy működik, hogy nem az egyén rank leveljét nézi, hanem a csapatét. Itt nincsen szint, csak pozíció. Ráadásul ahány társad van, annyiféle helyezés lehetséges. -
#2691 hmm:)
kipróbálom, örök hála:) -
bgabor #2690 Nekem kerio personal firewall 2.1.4 van fenn. Felrakod, és amikor először próbál kimenni a progi, létrehozol egy szabályt, ami tiltja ezt. Onnantól a tűzfal mindig gátolni fogja a kimenését, a te megkérdezésed nélkül. -
Richard88 #2689 Köszi a segítségeket:)
A hálózat letiltásával sikerül belépni, csak igen, egy nagyon minimális mértékben zavaró,de legalább jó:) -
#2688 Ja és kivettük a pipát onnan ahol mi NEM akarunk játszani, erre a f@sztolvaj berakott pont arra. -
#2687 én a domain-re szavazok, de azt nem lehet megtudni, hogy melyikeket nézi?:(
csak, mert eléggé idegesítő, hogy minden egyes indításnál, eszközkezelő, hálókártya letiltása, be a játékba, vissza, hálókártya engedélyezése! Végülis annyira nem zavar, mert legalább van megoldás... -
#2686 Az új ranked team match hogyan működik? Csak mert haverral felmentünk és a ganyé gép összerakott egy level 5 meg egy level 8 ellenféllel (nekünk level 1 a ranked rangunk) és persze hogy se köpni se nyelni nem tudtunk ellenük. 1v1-nél általában saját rang környéki ellent kaptam. Itt miért nem? -
#2685 ha esetleg zonealarmot használsz szoftveres tűzfalnak, akkor indítás előtt vedd ki a játék exéjét a program control/programs listából. aztán ha indításkor rákérdez, akkor nyomj deny-t (lehet hogy más tűzfal programmal is jó). lehet hogy a host fájl átírással van a gond, lehet hogy valami más domaint is figyel már a játék indításkor. -
Richard88 #2684 Sziasztok!
Én is azzal a problémával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni ami a #2644 hozzászólásban van...az-az OF-t nem jogtiszta és eddig semmi probléma nem volt (a YASU és a host fájl átírásával) a patchakkel de a 2.300.-as patch felrakása után kapcsolódni akart.
Mit lehetne tenni hogy a javítás is fennt legyen és a játék is működjön?
Köszi! -
#2683 nem is tudom, megoldja elvileg az OF, de úgyis észreveszed, ha nem :) -
bgabor #2682 Rendben. A másik kérdésem az lenne, hogy ha az alap COH-ra telepítem rá az OF-t, akkor fel kell e előtte patchelnem az alap COH-ot, vagy ezt az OF automatikusan elvégzi telepítéskor? -
#2681 dokumentumok közé ment elvileg, szal onnan csinálj backupot.