8857
-
#2760 Tűzfal nélkül sehogy. -
#2759 tűzfal nélkül (pl.: nod32-vel) le lehet valahogy tiltani, hogy ne próbáljon csatlakozni a 2.300-as patch-csel netre? -
CAC #2758 E hétvége nekem nem jó, de hétközben 5 után mehet a menet. :)
Sajna mostanában a relic elfelejti rögzíteni a nyert 2v2 AT-ket. -
McKalton #2757 holnap délelőtt nem játszik valaki? eredeti gammel multiba kéne nyomni team gamet. -
CAC #2756 Én is. Valamint ha benéztek a Hungarian Titans klán oldalára, ott mindenki. -
McKalton #2755 én eredetivel nyomom -
#2754 van itt olyan aki eredetivel játszik of-t? -
#2753 TessékINNEN megrendeled, és kijössz mindennel együtt 6 papírból! Én már rendeltem innen több mindent és hibátlanul megjött! Na meg ott a Steam-es módszer, ha más nincs. -
#2752 keress olyat aki a vga mellé kapott játékot de nem érdekli a stratégia.tőle a bolti ár töredékéért juthatsz hozzá -
#2751 #2744 erre irtam a "krekkest" -
#2750 "crack dacára" - na ezért nem megy a multi gondolom ...
---
robotnyk: csinálok majd screenshotot (bár az lehet h a vga ram használata is beletartozik a 2300mb-ba, nemtom mit is monitoroz a rivatuner 'ram' cimszo alatt - ezesetben elnézést a baromságaimért), ha legközelebb nagyobb csatába kerülök :) -
#2749 következő opció: old meg, de ne ríjj, bazzeg. -
CAC #2748 Egyrészt teljesen igazad van, én is kiakadtam az OF megnövekedett gépigényén, továbbá 12000-et sem fizetnék ki a 2 játékért...
...másrészt ha utána olvasol, lehet kapni papírtokos, tök jogtiszta verziókat is. Én most adtam el egy cohot 2500ért, és hirdetem 3500 az OF-et, amit úgy néz ki hétvégén szintén elvisznek. Ez 6000 forint. Szerintem ennyivel simán lehet támogatni egy olyan szoftvercéget, ami szemlátomást igyekezik jót csinálni. -
bgabor #2747 Nézzétek, én az alapjáték hadjáratának minden percét élveztem, baromi jó volt. A kiegészítők hadjárataival is remekül szórakoztam.
De az nem állapot, hogy a játék gépigénye majdnem kétszeresére nőjön, csak mert két új népet beépítettek.
A warez meg? Megnéztem, 12.000 forint a játék gold kiadása a cdgalaxisnál, ami az alapot és a kieget is tartalmazza.
Nyilván ha lanozni akarunk, kettőt kell belőle venni.
Akkor most adjak ki 24.000 Ft-ot azért hogy hálóban játszhassunk?
Nem, ez magyarországon, különösen a mai időkben nem életszerű. -
#2746 ez nem egy rossz minőségű játék, hanem a warez miatt szívsz. -
CAC #2745 Nem, nem az. Nagyon megválogatom milyen játékkal játszom, és két éve ez volt az egyetlen, ami megfogott. Persze ízlések és pofonok, de szerintem nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Vedd meg eredetiben! Semmi ilyesmi problémával nem találkoztam soha. Az, hogy a relic sokszor szar, már más kérdés. Az, hogy a kalóz arcok mit barmolnak össze egy crack-ben, ami abnormális működést okoz, azt ne a THQ-n verd le. -
bgabor #2744 Hehe. Most felpeccseltem 2300ra a játékot. Most amikor belép, a crack dacára is online profilt akar velem csináltatni. Ha tűzfallal letiltatom, akkor lehet vele játszani.
Most, a patch után, mikor LAN-on joinol a másik gép, a host-on kilép az asztalra a játék.
Single-ben jó volt, minden más szempontból gagyi.
Befejeztem a kílódást a cuccal. Ez egy rossz minőségű játék.
-
bgabor #2743 Mekkora egy szar lett már ez a kiegészítő az alapjátékhoz képest!
És még csak nem is az egységekkel vagy a játékmenettel van a gond.
Hanem mi ez a buzeráns online mizéria, hogy minden percben netre akar kapcsolódni a program, LAN problémák, meg aktivációs kódok és 60%-os gépigénynövekedés, mindezt bármiféle látható grafikai előrelépés nélkül!
Gratulálok a fejlesztőknek! -
CAC #2742 "Lényegtelen a gondolatmenet, mert az XP csak 2 gigát kezel, többet nem."
Ez nem így van!
Egyrészt a 32 bites XP 4 gigáig tud memóriát megcímezni, de ebből lejön a különböző perifériák által használt memória mérete. Tehát jobb esetben 3,5 lát a 4 gigányi DDR/DDR2-ből.
Másrészt a 64 bites XP bőven kezel 4 giga fölött is.
A lanos problémával én is találkoztam már. Löjj le minden létező antivirust/tűzfalat, állítsd be a grafikai beállításokat mindkét gépen ugyanúgy, hostolj fordítva. Nem lehet biztos megoldást mondani...ezek közül valamelyiknek meg kell oldania. -
#2741 ésszerű, de magas beállítások mellett egy 2v2es pályán nagyjából 1 gigát használ a játék kezdéskor, szóval mondom mégegyszer: bőségesen elég hozzá a 2 gb ram. -
bgabor #2740 Én az öcsémmel LAN-on próbálnák játszani, de nem megy. Látjuk egymást a hálózaton, ha szervert csinálok azt is látja a gépe, de ha joinolni akar, akkor a 'Could not connect to all players in the game' nevű hibaüzenetet kapja. Fordítva is ez megy, ha ő hostolja a szervert.
Alap OF-ek, aktivált COH-al, tűzfalak lelőve. Az alap COH gond nélkül ment LAN-ban ugyanezen a hálózaton.
Van valakinek ötlete, mi lehet a baj?
Még annyit tudok tenni, hogy felpeccselem a játékokat 2300-ra, de egyéb ötletem nincs. -
bgabor #2739 Lényegtelen a gondolatmenet, mert az XP csak 2 gigát kezel, többet nem.
Vistát meg a buta sznobokon kívül nem használ senki, mivel több mint 30%-al lassabban futnak rajta a játékok. Alapból nevetségesek a harverkövetelményei is, egy vicc az egész. -
#2738 2300mb memhasználat mellett nem hogy bőségesen, hanem SEHOGY nem elég - swap. és az én XP-m nincs tele szar 200 megákat zabáló programokkal COH alatt ...
CAC: 4g végülis megoldás ;) (hiába csak 3 körül lát belőle a game, az is több vmivel...) - thx MS, h vistábol is létezik 32bites és gátat szab a 64bitesre fejlesztéseknek :( -
#2737 bőségesen elég hozzá 2 gb ram -
CAC #2736 A baj az, hogy mivel az ide írogatók 90% feltehetően 32 bites xp-t használ, ezért nemigen lesz jobb választásuk a 2 giga ramnál. -
#2735 mennyi ramod van?
mert nekem xp alatt a memhasználat 2000-2300 mb is szokott lenni (oprencer + game) -> azaz ha csak 2g ramod van, akkor könnyen swappelésbe mehet át a dolog ... -
#2734 igen -
bgabor #2733 Köszönöm. A 2.3 a legutolsó patch, ugye?
Az utolsó kérdésem az lenne, hogy a játékba épített benchmark mennyire megbízható ebből a szempontból? Ha az OF- ben a benchmark elfogadható, 25 fps feletti értéket mutat, akkor a játékban is csak alig fog szaggatni? -
#2732 igen, kétszer is javítottak a teljesítményen, érdemes 2.3ig felpatchelni. a model detail, és a shadow részletességgel lehet a legtöbb teljesítményt nyerni. -
bgabor #2731 Lehet, hogy fura kérdések lesznek:
Szerintetek, a tapasztalatotok alapján, a felpeccselt OF jobban fut(nagyobb az FPS), mint az alap? A legújabb patchet érdemes felrakni, vagy vannak gondok vele?
Az OF-ben van e olyan grafikai beállítás, amit ha lejjebbveszek vagy kikapcsolok, jelentősen jobban fog futni a program?
(magyarán mit kell kikapcsolnom, hogy magasabb fpst produkáljon a játék?) -
bgabor #2730 Valami nagyon gáz ezzel a kiegészítővel. Gyakorlatilag semmit sem javult a grafika az alapjátékhoz képest, de a gépigény egy kategóriával megemelkedett.
Kezdem azt hinni, hogy a programozók szándékosan csesztetnek minket.
Meg tudnák csinálni a játékokat sokkal kissebb hardverre is, de az ugyebár nem indukálna hardvervásárlást. Szemetek! -
gyuri12 #2729 amúgy,az miért van,hogy a sima CoH ment 30+ FPS-sel közepes grafikán, ez meg teljesen lowon is nagyon szaggat? ennyire elcseszték volna az optimalizálást? -
gyuri12 #2728 hülye vagy te,akkor vedd lejjebb a nehézségi szintet,vagy ilyesmi... -
kadam007 #2727 Dehogyis! Nem singlehez kell, hanem skirmishhez egyedül vs 3 heavy ellen pl... -
bgabor #2726 Jó, azok persze, én a szabvány angol gyalogságra gondoltam. -
#2725 nem, mert akkor inkább válaszd az uninstall funkciót... mi a jó a cheat-ben? Az, hogy nem vesztessz? Szerintem ha így állsz hozzá inkább ne játsz a játékkal... -
kadam007 #2724 Tudna vki adni egy 2.101 es verzióhoz müködő trainer -t? Mert én találtam párat, de egyik sem ment game alatt... -
kadam007 #2723 Rájöttem miért nem engedi patchelni magát a game... rossz volt az exe, nem ismerte fel a patch ezért el sem indult a patchelés... kicseréltem és most patchelni elvileg. xD -
kadam007 #2722 Hello!
Tudna nekem vki linket adni CofH-OF 2.100.0 trainer hez? Mert mindent találtam csak 2.100.0-et nem, és patchelni a game nem enegdi magát. :-( -
CAC #2721 Commandos. :)