Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Ha a katonákkal megfogok pl egy löveget (nem fix holmit), utána hogyan lehet elengedni ha ott akarom hagyni vhol?

Eagle16
Nincs. De minek hozzá magyarosítás? New game, load game, quit. Ezek közül melyiket nem érted?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Magyarositás van hozzá? PLZ!!!!!!!!
Sáska
sziasztok.

Valaki segítsen pls, hogy van-e valami speciális beállítás, ami ahhoz kell, hogy menjen a játék hamachival?

pár napja tudtunk 1-2t játszani, de azóta nem látjuk egymást, bárki csinálja a host-ot.
1.7es verzió.

Csá Van hozzá Magyarositás? Ha van tud valaki linket adni ahonnan le lehet szedni?!
COH AT, COH SCS, coh spain, fiji2
a jelszó ezekhez "coh" (vagy nem)
lehet hogy teli vannak

SHAMANkl / psw: shaman
senki........<#shakehead><#sir>
hamachin, de fullosnak írja ki a program, mind3-t probáltam már
Landren
ezeket a szobákat, hol lehet megtalálni?

sose nyomd fullba a kretént

valaki jöjjön játszani multiba! (COH-HU szobákba nem tudok belépni)
Sáska
hello!

Az lenne a kérdésem, hogy a többség az alappal játszik, vagy a patchelt verzióval?

hi

Nemrég kezdtem a játékot, és kiprobálnám neten. A coh-hu2 szobát már probáltam de fullosnak írja ki a hamachi. Tudtok még szobát ahol van lehetõség? Vagy jönne valaki neten játszani? Ja és még így az elején ne várjatok tõlem sokat...<#vigyor0>(nácikkal tolom)
ÜDV!

Volna egy kis problémám a játékkal kapcsolatban, lehet hogy szóba került már sztem nem egyedi dolog. A probléma a következõ, ahogy kiírom az image file-t dvd-re, onnantól nem hajlandó telepíteni a játékot, és ha sikerül mégis elindítanom a setupot kiírja, hogy corrupt a file, amibõl telepít. A dvd-re az image-t írtam ki, és a dvd-rõl olvasom be a daemon toolsszal. A porbléma akkro is fennál, ha az image-t visszamásolom a hard diskre.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Landren
Heti egy-két estét össze szoktam jönni két haverral, és 3vs3 szoktunk tolni neten, nagyon nagy prtyk szoktak lenni, imádom ezt a játékot.

sose nyomd fullba a kretént

CoH SUPPORTED VIDEO CARDS

ATI RAdeon 9500 series
ATI Radeon 9600 series
ATI Radeon 9700 series
ATI Radeon 9800 series
ATI Radeon X300 series
ATI Radeon X550 series
ATI Radeon X600 series
ATI Radeon X700 series
ATI Radeon X800 series
ATI Radeon X1300 series
ATI Radeon X1600 series
ATI Radeon X1800 series
ATI Radeon X1900 series, or better with latest manufacturer drivers.
NVIDIA GeForce3/Ti series
NVIDIA GeForce4/Ti (excluding the GeForce4MX series)
NVIDIA GeForce FX 5800 series
NVIDIA GeForce FX 5900 series
NVIDIA GeForce 6200 series
NVIDIA GeForce 6600 series
NVIDIA GeForce 6800 series
NVIDIA GeForce 7300 series
NVIDIA GeForce 7600 series
NVIDIA GeForce 7800 series
NVIDIA GeForce 7900 series or better with latest manufacturer drivers.

Nos, ha ebben bennevagy, és nem laptopról nyomod, továbbá fennvan a legujabb dx, vkártya drvier, és patchelted is a játékot 1.7-re, és ugyse jó akkor passz 😊

Scottt
ÁÁÁ felraktam a gémet és az egységek helyén nem volt semmi<#wow1><#ijedt>megnéztem a gép igényt és 1.1es shader kell neki nekem meg 1.4es van, nem tudjátok mi lehet a baja??

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

igy tényleg érthetõbb😊

mondjuk patch elõtt és vs gép-rõl hadobáltam, igy talán már érthetõbb 😊

Nincs az az ellenfél aki engedné hogy 10 AT ágyút legyárts. Ráadásul semmire se jo. Ezek mind hatásosak ellene:
Mortar/nebel/stuka/bármilyen off map artillery/sturmtrooperek álcázva/sniper(fõleg mivel 3as vetnél kettõt lõ egyszerre).
Had ne mondjam ezekbõl mennyit le tudsz gyártani 10 AT nak megfelelõ MP bõl(kb 10 sturmtrooper osztagot, amit viszont sokkal nehezebb megfogni).
A patch óta direkt erõsítették is õket, mivel simán átrohantál rajtuk bármilyen tankkal, hogy aztán hátulról szétlõdd õket.

az 57milis amcsi ágyuk nagyon kegyetlenek tudnak lenni, tulságosan is erõsek szvsz, legalábbis az ujabb patchek elõtt igy vettem észre, azóta nemnagyon játszogattam, de emlékeim szerint 10-15 ilyen ágyu, gyalogsággal védve, szinte bármekkora támadást visszaverhettek...

A játéknak nincs védelme, szóval miért kellene crack? 😊

jaaahhh Éééérteeem. Kösze.
BiG G
valószínûsítem hogy "honosított" német verzióból szárzmazott az a videó.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

De akkor a nyelvet sehol nem lehet állitani? Úgy értem hogy hogy lehet hogy annak a valakinek a youtube-on németül beszélnek?
Nincs ehez valami megoldás?
BiG G
hülyeségnek tényleg hülyeség, de játékeladási szempontból ez egy kis apróság aminek így kell lennie, különben kevésbé veszik a játékot.

persze, lehet mondani hogy ettõl nem függ. ettõl az egytõl (annyira) nem is, de sok ilyentõl már igen.

Hecker007
ez hülyeség sztem ha németek beszéljenek tényleg németül, nekem pölö tök mindegy mert mind a két nyelven tudok elég sokat 😄

BiG G
a válasz rendkívül egyszerû, azért hogy értse a játékos. márpedig többen tudnak angolul, mint németül (fõleg amerikaiaknál ugye)

Szevasztok.Kérnék egy kis segitséget, Ti biztos tudtok válaszolni. Ezen a videón a németek németül beszélnek, mint az hallható is: http://youtube.com/watch?v=TmGHDdh0LiQ&mode=related&search=
Az volna a kérdésem hogy nekem amikor nyomok egy skirmisht akkor a németek miért nem németül beszélnek, pontosabban olyan angolos német.
De ezen a videón merg full németül.
Válaszotokat köszönöm.
Szevasztok.
Örülök, hogy bejött😊
A stugtól sose félj! Jóformán bármivel meg lehet ölni, mivel rögzített az ágyucsöve így könnyû a hátába kerülni. 2-3 sima gyalogos+sticky bomb upgrade és szét is szedik, még ranger se kell hozzá😊

Kösz a tippeket!
Közben sikerült nyernem. A rangerek jól jöttek, a Stug ok okozzák mindig a legtöbb bajt nekem. Egyszerû gépek de mégis páncélosok, s már igen hamar a terepen masíroznak. A rangereket is hamar lehet "hívni".
Módszeresen rámentem a benzines területekre s kiéheztettem. A Howitzer ágyú kellõképpen hatásos nehéztüzérségnek bizonyult. Nem is kellett igazán tankokat gyártanom.
Jó dolog végre egy olyan rts-sel tolni, amiben többfajta harcmodort is sikerre lehet vinni, nem csak a sok tank disznót gyõz módszer érvényesül. Változatosabb a játékélmény...
Hecker007
nincs kedve valakinek ma délután játszani egyet?

Ha fel van patchelve a játékotok(legyen, mert amúgy tényleg bosszantóan erõsek a tigerek).
Armour doctrine bal ág(pershing). Jobb ágból pedig AWM(allied warmachine, ez amíg mûködik minden tankod amit az ellenfél kilõ automatikusan újratermelõdik). Ezzel nagyon nehéz mit kezdenie az axisnak.
Infantry company és jópár ranger. Ha csak páncélosokat gyárt akkor könnyû dolgod van mert a rangerekkel könnyû a tankok hátába kerülni.
M10 páncélja nagyon papír. Csak akkor érdemes használni(a kellõ odafigyeléssel) ha egymagában küldi a tankot, mindenféle support nélkül(pl gyalogos AT egységek mint a grenadiers/sturmtroopers). Inkább fejlesztett sherman+at ágyúk kombót javaslom.
Az allied gyalogságban nagyon erõs. Érdemes a kezdõ fázisát a játéknak megnyomni. Ne hagyd hogy fuelhez jusson! És ne hagyd ,hogy veterancyt(kampfkraft center) fejlesszen a tankjaira!

grebber
1.70-hez van crack?

Next PC upgrade: 2022

Szerintem telepíts aknákat, építs tankcsapdát (tigris átmegy rajta, de lelassítja) aztán anti-tank+tank-destroyer.
Elõbb utóbb rájövök mi kell, hálisten ez a game nem egy újabb c&c klón
bocsi nem ezt akartam, hanem <#boxer><#violent><#gun><#wow1>
<#mf1>
Casper007
Gyakorolj. Csak ezt tudom mondani.

Hello World!

Hi! Kissé el vagyok keseredve <#szomoru1>

Az amcsikkal tolom lan-on haverokkal egy ideje több kevesebb sikerrel.
De ha az ellen a terror doctrine + rohadt sok panzer taktikát választja, elõbb - utóbb felül kerekedik. Eddig nem sikerült olyan védelmet kiépíteni, ami feltartja a tankrohamot egy tigerrel az élen.
Nem akarom elhinni hogy egy ilyen minõségû stratégiában nincs ellenszere egy tapasztalt játékos tankrohamának.
De nem adom fel. Most jön az airborne taktika, hátha még a tankok elõtt dûlõre viszem a dolgot...<#violent>

Bocs a hosszú kommentért, csak gondoltam kipanaszkodom magam.
Szerintem a legjobb ellenszer a mesterlövészek ellen a dzsip.

Hi!
Tegnap az egyik haverommal felraktuk az 1.7-es patch-t, és azóta egy pályát se tudunk végig játszani mert mindig megszakad a kapcsolat. Eddig is elõfordult, de akkor is csak nagyon ritkán.
Ez most lehet az 1.7-es patchtõl? Vagy vmi más baja lehet? A net tuti nem szakad meg mert folyamatossan beszélünk skype-on.

Hi! Lenne egy láma kérdésem. Hogy tudom az ellen mesterlövészeit a bázisomon kívül tartani.

Általában az amcsikkal tolom s ha a német sniper bejut és lát akkor már kapom is a légi áldást...

Drótkrítés kis hézag + lángszórós enginieer kombót használtam már, de nehézkes az utánpótlás kijuttatása. Szóval milyen közel kell elmennie a mesterlövésznek hogy az egységeim észrevegyék?
grebber
Az összeset ami van 1.0-1.70-ig

Next PC upgrade: 2022

Hecker007
engem érdekelne a játék, milyen patcheket rakjak fel?

AZ nem baj, az a lényeg hogy játszunk!
DupiDani
amugy en szivesen jatszok😊 csak én olyan lama vagyok hogy csuklobol elvertek😄

~

Hi!
Én bent vagyok mind3 szobában, de teljesen kihalt mindegyik, max 2 ember van bejelentkezve, de azok sem játszanaka soha. Nem hiszem el, hogy senkinek ne lenne kedve egy 2vs2 akár 3vs3-hoz estefelé.
Ha vki akar játszani írja le mikor jó neki aztán egyeztetünk.
DupiDani
sziasztok azt szeretnem kerdezni hogy van egy hamachi szobam de valahogy barki csinal gamet valaki sosem latja... hogy lehetne megoldani...

~

kispancsi
Hamachi szova: COH-HU valamint COH-HU2 ugyanakkor COH-HU3 is létezik, csatlakozzatok. Premium vagyok elvileg szóval sokan befértek. jelszó: hun

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

De. Megoldottuk a problémát. A NOD32 IMON kivételek közé felvettem a Reliccoh.exe-t. 😊

Mûködik. Kösz a tippet!!