Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy nortont használok

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

nem próbáltam még.az a single mission-ökbe is belekavarhat?

Molnibalage
Anti-vírust és spyware-t próbátad már lelõni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem tudom volt e már,Balage rampstart filmjéhez jó kiegészitõ lehetGörög rampstart
Gundark
Csak óvatosan, mr Titkosügynök. Annak nyoma marad. Vezérsik darabkák, stb. Inkább gépágyúval. Abból is orosz 30assal hogy összezavarja a keresõket 😊

amúgy nem kell kérdezgetni a balage mestert az új falconról.természetesen ûber,nagyon állat lesz,gyönyörû,és multiban is csodálatosan fog mûködni.hiszen repszimulátorról beszélünk!!milyen is lehetne más???!!!

mindíg sokat tölt.

Boconadi
<#wow2>

csak a kettes lemaradt
Molnibalage
De szigorúan csak Sidewinderrel, AMRAAM a gyávák fegyvere! 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Beszélhetsz, csak meg kell hogy ölj....Nem?
Molnibalage
Csak elsõre, vagy mindig sokat tölt?

Molnibalage
Már postolom is.

elõre is köszönöm.szerintem azt a vörös betöltési képet én nézem legtöbbet a világon.<#szomoru1>

Molnibalage
Akkor majd ezt is bepostolom, hogy ilyen is van, és nem is egy! (Ugye Seaweed is ilyen volt.)

Molnibalage
Ja, a Realism MOD lehet, hogy firssül, bár olyan dolgokkal ami nem nagyon számít. MIG-21MF-rõl lekerül az AA-8, ezt elfelejtettem. PF-rõl az AS-7 (!!!). Elékpesztõ, hogy EKKORA hülyeségek vannak benne. AZ MF-en van chaff/flare a bisz verzión meg nincs. Agyrém.

ugyanis ezért nem járok multizni,mert szó szerint 20-30 perceket tölt.

ha azt is megoldják,hogy némely gépeken,(pl az enyémen),ne fél napig töltsön be egy take off TE mission-t,akkor szerintem szinte tökéletes lesz majd.

Molnibalage
Hát nem tudom, hogy a feladatomról beszélhetek -e. Majd megkérdezem.

L Viper
így van, nekem is tökéletes így is az RV, leszámítva a Campaign multi kódját.
Amit eddig Aragornék hivatalosan is kiszivárogtattak, ígéretes.
Láttuk ugye a Parade videót <#eljen>
Aztán a Frugalson az új menüképeket.
Lesz saját HiTiles is, ezt is tudjuk.
Elég sok változás ez is, ami nem titkos.
Gundark
Igaz, ne faggasuk a Fõpapot. Még osztályoznia sem kell. Igazából leszarom hogy külalakban mit hoznak, nekem már elég az RV is. A nyeremény az lenne ha a multi menne úgy mint az AFben. Ha Balázs ott van akkor biztos az idegösszeomlása a "nyugati fijjugnak" <#vigyor3> Remélem beveti a teljes tûzerõt (Háhá, AC-130 ((codban király 😊)és a simdata a rendelkezésre információk alapján a leghitelesebb illetve a legvalósághûbb lesz.

Illetve csak egy kérdés : A "feladatod" ugye a simdata bütykölése? Már persze ha a feladatod sem titkos 😊 A géped oldalszáma lehetne 007 😊

Innen lesz tovább lépés? Ahogy L(émisztõ😊_Viper is utalt rá, elõre a fejlesztõ csapatba? Vagy megelégszel azzal ha a béta tesztelõ tim vezetõje leszel? 😊

Molnibalage
A képlinkelés az mi akart lenni?

Boconadi
ülj le egyes
L Viper
Jóóóóóóóóó <#hehe>
<#eljen>
Elég, ha osztályozza 1-10ig! 😊))

www.smart-bus.hu

L Viper
Feleslegesen kérdezel, a Pápa a hitben megingathatatlan <#vigyor1>
Boconadi
milyen a multi? Jó a grafika? Jók a kabinok?

<#idiota><#idiota><#idiota>
Molnibalage
Igen. Jelenleg is tesztelem. Sajnos nem beszélhetek semmirõl, csak engedéllyel. Szólval lehet kérdezni, válaszolni úgy sem fogok. 😊

L Viper
Gratulálok Balázs, már régen ott lett volna a helyed. Ez várható, volt, hogy az FF Team is elõbb-utóbb felfigyel a munkásságodra és a Frugalson tapasztalható aktivitásodra !

Jó tesztelést és elõmenetelt a fejlesztõi csapatba :-)
Boconadi
<#wow>
repvez
most hogy igy mondod már kaptál belole tesztelhetö példányt?
Molnibalage
Ok, megkérdezem.

Senkinek nem tûnt fel az aláírás alsó sora? 😊

Bucser
Szerintem nem gond. De álljatok össze és kérdezzétek meg a srácot, hogy lehet-e több példányban venni, hogy ne 5-6-szor vegye le a kártyámról az átutalás költségét.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tényleg ilyen lesz az F35 pitje?
L Viper
Engem is a rendkívüli képminõség fogott meg.
És a szép skinek.
Molnibalage
Én is azt írtam, hogy szép, nem azt hogy akciódús. Az unalmas részeket én áttekertem.

Boconadi
Ez a videó szerintem dögunalmas
Molnibalage
Bug megoldva. Véletlenül bekpacsoltam a CE-ben a briefing-hez tartozó dolgokat. Ennyi.

Molnibalage
Ja, jó hosszú. Érdekes a téma, bár miért AGM-65-tel ment SA-6 ellen? Fura. A másik az, hogy azért a harci jelenetben mondjuk két MIG-29 ellen jobban festett volna az akciózás. Nem nagy dicsõség leszedni leszedni ilyen ellent... Ettõl függetlenül szép, a képminõség elképesztõen jó. Vajon hogyan érte el?

Valaki a 88-as hadjáratot nem próbálja ki egy kis idõre? Teljesen más érzés mint az eddigiek. MÉG nagyobb a mozgás és dominálnak az F-5 és F-4E gépek és a FLOT mentén is vannak SAM-ek. Azét fura érzés, mert a nagy mozgás miatt viszonylag kicsi az esély, hogy pont rád lõjenek, de ha megteszik, akkor az SA-3 csak úgy ontja magából! Persze azért van F-16 és a többi is. Elég hardore lett, lehet repkedni de ERÕSEN ajánlott babrálni kézileg a dolgokat különban annyi lesz igen hamar egy-két bázisnak. Persze a kék oldal SAM egységei nincsenek újrapozícionálva.
Az is marha jó, hogy F-5 és F-4 gépek dogfightolnak MIG-21 kevés MIG-23 és még kevesebb MIG-29 ellen. A MIG-29 technika fölénye még a moddal is érzehetõ az F-4DSK és F-5 gépek felett.

A légierõk erõviszonyai fixek minden nehézségi szinten, ez direkt van így.

L Viper
Újabb nagyon szép videó !

10 és fél perces !
Molnibalage
Bucser, nagy fáradság lenne többször megvenni az F-16 kabint? Sokan lennnék ahogy látom és, ha a készítõ lát is belõle valamit talán csinál még ilyeneket.

repvez
jo lett a video tetszik 😊
A 3d-s dolgokra meg akkor megprobálok valamit összeüttni aztán majd meglátjuk.
Az uj 3d-s kabinra meg ha van valakinek paypal accuntja akkor tudok utalni pénzt, mert van 7$-om az internetes pénzkeresésböl,de másra ugysem tudom elkölteni mert azért nem kapok semmit.
Molnibalage
Asszem hamarisan meg kell kérnünk Bucsert egy újabb tranzakcióra. 😊

L Viper
Ez nem néz ki rosszul:

Hoppá !!!
Molnibalage
Fura, reinstall után is duplán tüntet fel dolgokat. Nem értem miért. Nem moddoltam, nem csináltam semmit.

Gundark
Biza 😊 De ez a fõpap feladata 😊 Ha elkészül lehetne egy harci video is 😊 SAM-ek indulása, mig-19 lelövése (aképpen ahogy az igazi HUD felvételeken látszik) ÉS kazettásbomba támadás 😊) Stb stb stb. Valami jó fémzenére 😊 És a végén bedobod hogy NA ez a hadjárat 😊)

Molnibalage
Nálam az eszköz már cél lett. Játék helyett már csak moddolok.
Még azért tesztelek meg reinstallálo,, mert egy NAGYON fura bug volt most nekem. A saját kötelékemet többször sorolta fel kirétékelésnél és a kneeboradon. Nem tudom, hogy ennek milyen hatása van, és hogy a modom csinálta -e, de utána akarok járni.

L Viper
Hát nem tudsz unatkozva ücsörögni a babérjaidon, azt látom !

<#taps>
Molnibalage
Na van már egy kezdetleges béta verzió az új hadjáratból. Egyelõre minden klappol. SAM egységek újra ki vannak rakva, sokkal élethûbben és az alap szereplõk replõi is kint vannak. A 2D-s hadjárat motor értékeit is meg kell majd piszkálni egy kicsit.

Beszarás jó a videó.....!!!!!

Molnibalage
F-14-bõl van kétféle is. A LEGÚJABB az one-click installer az RV-hez <26,8 MB, a régi az 34,1 MB>.

F-16 kabint nem'tom, én nem teszem fel... Egyébként meg próbáld ki.